|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ty wogo... tak teď budeš mít možná hoňku, jestli si BM něco v sobě přerovnal 
P.S. ber mě s rezervou...
ale stát se to může ... nic nového pod sluncem vezdejším 
Ajajaj... a proč princezně nesplnil tři přání? Že by už nebyla princezna? Nebo se po políbení v ropuchu proměnila? 
Není tady
helena napsal(a):
Ajajaj... a proč princezně nesplnil tři přání? Že by už nebyla princezna? Nebo se po políbení v ropuchu proměnila? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Huš ty jedna proradnice
nebo se raduješ z toho že je tu jeden volný?
Kuki jsem tak nějak ve shodě se Som, copak se stalo, že princezna Blběna zblbla?
Není tady
popravdě - ono už něco prosakovalo dlouho.
Som- já si myslím, že se princezna ještě vrátí na scénu. Zprávu mi telefonoval syn a vypadal, že má radost. A co myslíš, řekl "vrať se, tati". Nezávidím mu tuhle situaci. Sobě teda taky ne.
Není tady
Kukačka napsal(a):
včera jsem se dozvěděla, že mého BM opustila princezna Blběna....chtěla miminko a svatbu a ono nic...
Jéé, Kukačko, pamatuju si váš příběh
a jak to chudák snáší ? 

)Není tady
Týýý vado Kukačko, tak na ten tvůj nekonečný příběh jsem fakt zvědavá. Je to tak dlouho, ale u Tebe mi snad pokaždé tekly slzy. Teď už je s tebe jiná ženská, alespoň tak soudím, dle tvých příspěvků. Měla jsem pocit, že vy dva patříte k sobě, i kdyby byl miliony km od tebe. Blběna doblběnkovala a co bude dál???? Necháme se překvapit ........ 
Není tady
Nojono, Kuki, ale co teď s takovou informací? Mne napadá plno dalších možných scénářů, tobě se určitě honí hlavou taky.... Ale asi jako doteď, co?..nechat to plynout, ono se uvidí. Nech se překvapit, co život přinese....hlavně abys byla spokojená ty.
Kukačka napsal(a):
no však! Já se akorát zasmála a to s chutí.
Cák jsem taky Blběna, abych ho teď letěla utěšovat? ani náhodou.
dyk já vím, že znáš svou cenu. Spíš co když on začne hledat cestu zpátky....a děti budou pro? Ale třeba bude všechno úplně jinak - večer dáme řeč, už se těším.
Kukačka napsal(a):
včera jsem se dozvěděla, že mého BM opustila princezna Blběna....chtěla miminko a svatbu a ono nic...
Bombááááááááá!
To jí to trvalo tak dlouho?????? Jéžiš, já se těším do Nepece!!!!
Není tady
Kukačka napsal(a):
no však! Já se akorát zasmála a to s chutí.
Cák jsem taky Blběna, abych ho teď letěla utěšovat? ani náhodou.
Ale holka to bys měla nejlépe basetbalouvou pálkou

Není tady
Tak dneska fakt lituju, že do Nepece nemůžu. Kuki -
- víš co tím myslím. Vzpomeň si na mě a hned se zasměješ. U nás taky slečna tlačí na mimi
a BM se rychle přišel schovat k nám. 
Né, že by mě miloval, to opravdu né, ale takový únik před založením nový rodiny, na to se mu to hodilo se rychle vrátit. 
Kuki - dneska mi na dobírku přišla kniha, kterou jsem objednala BM k jeho narozeninám (jako recesi). Kniha se jmenuje se : Co všechno vědí muži o ženách....
Na obalu je autor přední americký psycholog a je tam uvedena věta: Plně vyjevuje šokující pravdu!
Co je na ní kouzelného je to, že ta kniha je uvnitř úplně prázdná. Není tam ani písmenko! 
Asi mi ji BM hodí na hlavu, ale já mám z ní takovou dětskou radost, že už tu koluje v práci i mezi učitelkama. 
Upravil(a) petra72 (29. 8. 2008 10:41)
Milá paní/slečno,
děkujeme za Vaši objednávku, ale dříve než ji vyřídíme, bych se Vás chtěl zeptat, zdali víte že kniha Co všechno vědí muži o ženách je prázdná, není v ní ani ň. Komentáře čtenářů, kteří ji už "četli", najdete zde:
http://www.cintamani.cz/index.php?optio … ;SubMenu=.
Napište mi, prosím, zdali o tuto knihu máte i nadále zájem a obratem Vám ji pošleme.
Přeji Vám bohatý den,
Turija
P.S. Jestli pro Vás můžeme něco udělat, dejte nám, prosím, vědět.
TOHLE mi napsali, aby se ujistili, že vím, co jsem si objednala. Abych se pak nedivila. 
Recenze:
... všechny slibované emoce, které popisují tuto knihu přišly ihned s první stránkou a skončily stránkou poslední, resp. dovětkem vydavatele. Ovšem ty pravé emoce ještě neskončily a vřele doporučuji, aby tato kniha byla v hojné míře využíváná k obdarovávání nás - mužů, neboť vše, co je v ní "psáno" a "dáno" stojí za úvahu a vede k zamyšlení se nad skutečností postavení žen a mužů...
Je to 127 stran toho nejlepšího čtení, které jsem zatím měl k dispozici na toto téma. Díky Doktore Alane Francisi a také díky Vám - nakladatelství Čintámani.
Knížka je skvělá, ty záchvaty smíchu po prvním šoku plně vynahrazují její cenu.
Blanka Bornayová
Knihu jsem dostal a je bezvadná.
Petr N.
Přeji krásný den, velice mne těší, že se Vám recenze líbila, ano četla jsem knížku poctivě od začátku až do konce, dokonce jsem se k některým nesrozumitelným pasážím i několikrát vracela :-)))
Markéta Dušková,
Při četbě knihy Co všechno vědí muži o ženách jsem začal přemýšlet nad tím, jestli do té svatby vůbec jít ... Musím říct, že jste mě docela dostali - napřed jsem sí říkal, že se jedná o tiskovou chybu, a potom mně to začalo docházet. A říkal jsem si, že jste mě napálili. Až pak mi došlo, že jsem se napálil sám. Myslím, že tato kniha bude pro mé potencionální budoucí manželství velmi důležitá ...
Honza
Kniha Co všechno vědí muži o ženách přesně odpovídá mým celoživotním zkušenostem a mohu ji stoprocentně potvrdit. Měla by patřit k povinné četbě mužů i žen, pak by obě strany na mnoho po*ných témat změnily názor.
MUDr. Olga Hublová
První dojem byl obrovské překvapení. Druhý den se dostavil druhý dojem: Přiznání si veliké pravdy. Autor Dr. Alan Francis, jako přední americký psycholog, se dopracoval k poznání, o kterém často mluví náš Dr.Miroslav Plzák. Někdy se k takovému poznání dopracují i někteří muži po několika rozvodech.
Ing. Emanuel Krása
První knihu mi daroval manžel. Další výtisky jsem koupila jako dárky kamarádkám. Vděčná kniha, když se setkáte u kávy. Až uvidíte pohledy těch, kdo v knize začnou listovat, stojí to za tu cenu (všechny stránky jsou prázdné). Čtenářka aznail z Arizony
Naprosto konečné pojednání na téma, co muži vědí o ženách. Dílo dr. Francise se bude studovat po staletí. Čtenář Donald NOLA z NOLY
Všechno, co muži od nepaměti tvrdí, že vědí o ženách, je napsáno v této knize. NIC!! Čtenářka ze San Franciska, Kalifornie
....atd. 
Kuki - Omlouvám se za odbočení z tématu. Ale mám z ní takovou radost, že jsem vám to sem musela plácnout. 
Vzhledem k tomu, že žena je nepopsaný list papíru, nevím proč bych měl něco o ní vědět
Vlastně vím: žena je tvor co má dvě nohy na lodičky na vysokém kranfleku, pas na mini sukni, hlavu na klobouk, nejkrásnější číši ze které pijeme, tisíce pro ni neřešitelných problémů, které nelze nikdy vyřešit a pak neskonalou škálu nápadů, které je třeba korigovat a vychovat k obrazu svému

Je to fuška pracovat na polidštění o****
Pak už mužům nezbude čas na napsání zkušeností. 
Není tady
Kuki, zdravím,
myslela jsem , že do Pece tentokrát dorazím i já, leč jdu s mlaďasem nakupovat ( myslím se synem :-)) ).O to více škoda, když jsem se nejdříve doslechla, a teď i dočetla novinku...Po neděli se ozvu po ICQ, fotky máš bezva
Míša
Není tady
BOMBA :-))))
při čtení rezencí mě jen mrazilo a mrazilo že někdo vymyslel tak OROGINALNI knižku...prostě paráda !!!!
jinak kuki Tebe moc neznám nicméně jsem taky docela zvedavá co bude dáls Tvým BM...
já se včera dozveděla jak "blběna" mého BM fakt nemusí našeho syna.....je mu 7 let...ne že ho nemá ráda...ono ho totálně IGNORUJE...bolí to....ale zpracovávm to 

Není tady
Téda, Kukí, jsem fakt zvědavá, jak se to bude vrbit teď...
jak seriál na Nově ?? 
Knížka je super, jdu do ní taky !!
Je okolo mě tolik potřebnejch... 
Není tady