29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nevím jestli se tu psalo o zkaženým mlíku, to mi možná uniklo, ale já píši o čerstvým...... :-)
Není tady
repelka napsal(a):
nevím jestli se tu psalo o zkaženým mlíku, to mi možná uniklo, ale já píši o čerstvým...... :-)
Není tady
a co kefír?
Není tady
vyzkoušej...
Není tady
No já jen že by to mohlo být lepší, ne? Já kefír miluju
Není tady
Adra: díky
Nejlepší je prý mléko plnotučné a od kravičky..
Janinko, já měla ošklivý ekzém na rukou a mám vyčetla, že se to má natírat šlehačkou a to je potom smrádek když to usychá, taky jsem to kvůli tomu nepraktikovala:)
Není tady
kefír..myslíš jako do vany...Zephyra jo... ???? no teda Kaliku...sem si nemyslela
Není tady
Nabízím kefíra ke každé koupené vaně
Není tady
kefír je pro mě brrrekeke..........
Není tady
Od malička mám atopický ekzém. Když se to jakžtakž vždy zlepšilo po mastičkách, tak stále jsem byla vysušená. Mamka mě právě v mléku koupala. Do celé vany 1 litr plnotučného mléka. A ještě doporučuji 1 dcl olivového oleje. jen pak budeš více drbat vanu.Na suchou pokožku super.
Ale kdybych měla záněty a výtok, tak si tuto koupel odpustím. Protože jde o sladké mléko! Nikoliv zakysané. Kefír a jogurty jsou něco jiného. Projdou procesem termizace nebo kysání a tam právě zůstávají ty zdravé bakterie. Normální mléko naopak zahleňuje. Bacha na to
Není tady
a to já kefíra teda můžu...ale ne dlouho
mám ho ráda tak půůl roku - od doby co mi zjistili vysoký cholesterol....
ty brdo to nastala u mě taková změna jídelníčku že mám ted i TUK TUK klid od gyn.problémů....a to jako ouplně vážně
Není tady
Doktorka na gyndě mně kdysi řekla, abych používala neparfémovaný toaletní papír a ruce si umývala i před, protože se dotknu papíru a ten potom třeba kůže na... a u citlivějších a náchylných lidí to může vyvolat potíže. Mívala jsem často mykózy, tak asi proto...
Není tady
Odstraněn nevhodný obsah
Není tady