29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klubko napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.
Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročištění organismu.
Jojo, mě se navíc po 1. roce užívání chlorelly ztratil ekzém, jsem taky atopik, teď to jím jen tak občas a ekzém se mi objeví už jen na prstech na rukou, takže bych řekla, že to má opravdu všestranný záběr...zejména na sliznice....kámoška to brala na astma a taky se jí zlepšilo
Není tady
Klubko napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Klubko napsal(a):
Janinko, já mám ještě atopický ekzém, takže ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepší.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
NO takže jím když už spíše bílou. Nejvíce totiž škodí to kakao.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy EnergyNo já si zase špatně odpouštím tu vanu plnou pěny, ale pak to vždycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?
Jani,pomáhá,ale musíš to dodržovat. Vybrat celý pentagram, vyčistit celé tělo. A bohužel dodržovat i ty zákazy. Je jasné, že dvě kapky a jedno balení tě samo o sobě nespasí.
Tak zkus,alespon tu vanu bez pěny. Jen vodu.
Vyzkouším všechno, celým pentagramem myslíš všech těch pět bylinných koncentrátů? Nebo stačí ten na čištění střev a gynekologické problémy?
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Co byste dělaly třeba na horách? Byla jsem vloni tři dny v kuse mimo civilizaci. Sice s sebou člověk vleče pár papkapů, jenže s těma se počítá jaksi na "horší" případy, než jen malou potřebu...
Co tři dny, i tři týdny. To se člověk pak podiví, jak málo vody vlastně k umytí stačí. Běžná taxa je litr na omytí "tam dole" a zubů. Když je vody fakt málo, tak přiznávám, že vyhrávají zuby, spodek nedostatkem hygieny nikdy netrpěl, asi se to tak nějak vyčistí samo.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
Co byste dělaly třeba na horách? Byla jsem vloni tři dny v kuse mimo civilizaci. Sice s sebou člověk vleče pár papkapů, jenže s těma se počítá jaksi na "horší" případy, než jen malou potřebu...
Co tři dny, i tři týdny. To se člověk pak podiví, jak málo vody vlastně k umytí stačí. Běžná taxa je litr na omytí "tam dole" a zubů. Když je vody fakt málo, tak přiznávám, že vyhrávají zuby, spodek nedostatkem hygieny nikdy netrpěl, asi se to tak nějak vyčistí samo.
Co tři týdny, klidně furt
Nemám na chatě tekoucí vodu a ženský si tam musej mejt julču v lavorku
Není tady
Klubko napsal(a):
A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.
Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročištění organismu.
Jojo, mě se navíc po 1. roce užívání chlorelly ztratil ekzém, jsem taky atopik, teď to jím jen tak občas a ekzém se mi objeví už jen na prstech na rukou, takže bych řekla, že to má opravdu všestranný záběr...zejména na sliznice....kámoška to brala na astma a taky se jí zlepšilo
Aj mne... fičím na tom už prakticky nepretržite a POMÁHA!
Není tady
Rači, s tím ekzémem přesně. jen ložiska na loktech a kloubech prstů u pravé ruky ne a ne zmizet. Občas když jdu dolů na přepážku a něco ukazuji klientům, tak se to snažím mazat,aby se mě neštítili
Jani, chce to bohužel všechno. Ty totiž přesně nevíš, kde ten problém je. Jestli to mají na starosti klidně i ledviny ,nebo játra. Ten pentagram vyčistí všechno. Doporučuji ale nejprve zajít za poradkyní. Na stránkách to bude, pro který kraj.
My to bereme už celá rodina a i otec, který je k takovým věcem skeptický.
´MOžná bude potřeba ještě přidat ten Citosan a na jaře klidně ten ječmen. Ta paní by ti měla poradit.
Není tady
Jojo, Sel pomáhá to každému, kdo to na něco obdobného začne brát.
Jak píšeš Klubko - klouby (já navíc mezi prsty) prstů pravé ruky, ale lokty mám v poho, tam se mi to už nikdy neobjevilo (klepu o dřevo).
No, já jsem ve styku s klienty, jak víš, pořád...a sem tam si všimnu, že na to koukají, ale tohle je mi jedno, navíc, nikdy nikdo se nedíval na to nějak odpudivě a já vím, že to není přenosné...prostě, co naděláš....co mají říkat lidé s lupénkou že....
Upravil(a) Račice dračice (10. 9. 2008 13:17)
Není tady
Klubko napsal(a):
Rači, s tím ekzémem přesně. jen ložiska na loktech a kloubech prstů u pravé ruky ne a ne zmizet. Občas když jdu dolů na přepážku a něco ukazuji klientům, tak se to snažím mazat,aby se mě neštítili
Jani, chce to bohužel všechno. Ty totiž přesně nevíš, kde ten problém je. Jestli to mají na starosti klidně i ledviny ,nebo játra. Ten pentagram vyčistí všechno. Doporučuji ale nejprve zajít za poradkyní. Na stránkách to bude, pro který kraj.
´MOžná bude potřeba ještě přidat ten Citosan a na jaře klidně ten ječmen. Ta paní by ti měla poradit.
Dekuju moc za vycerpavajici info, jakmile prijdu k penezum, jdu do toho.
Holky, ktery druh rasy objednavate? V tabletach a jaka firma?
Není tady
Já všechno od té Energy. Mají to všechno.
A vím, je ještě fy Green Ways
Není tady
za rasu doporučuju černocha, prej to má přednosti
Není tady
ccss... . si mě to vzal z úst....
Není tady
janinka_v napsal(a):
Klubko napsal(a):
.
já právě od Green Ways
Není tady
Kalik, Adra
Není tady
Ahoj,
tak jsem dneska vyrazila bez intimky, jsem na to zvědavá
Není tady
Barusja napsal(a):
Ahoj,
tak jsem dneska vyrazila bez intimky, jsem na to zvědavá
ty bláho, jak s tím můžeš denně běhat? Já bych to nesnesla.
Není tady
Barusjo...no však
ajak je???
já si ton edovedu představit - přijde mi to zbytečné a nehledě na to jestli používáš parfemované...??????
Není tady
to LindaB, naprosto v pohodě a to jsem ještě používala největší možnou velikost Libresse 2 v 1
to Adra, je mi super, cítím se jinak ( parfemované jsem nepoužívala, v tomhle jsem poslechla doktorku)
Ani já nepoužívám pěnu do koupele, jedna známá mi doporučila do sklenice mléka či smetany nakapat pár kapek aroma oleje a nalít do horké vody a je to super, používám většinou eukalypt, provoní se celý byt:)
Není tady
Barusja napsal(a):
to LindaB, naprosto v pohodě a to jsem ještě používala největší možnou velikost Libresse 2 v 1
to Adra, je mi super, cítím se jinak ( parfemované jsem nepoužívala, v tomhle jsem poslechla doktorku)
Ani já nepoužívám pěnu do koupele, jedna známá mi doporučila do sklenice mléka či smetany nakapat pár kapek aroma oleje a nalít do horké vody a je to super, používám většinou eukalypt, provoní se celý byt:)
A nesrazí se to mlíko nebo smetana po tom, co tam naleješ olej a ještě to dáš do horký vany? Bych si tam možná dala pár kapek tee trea...
Je pravda, že moje MUDr. vložky moderního typu (i slipové), s úžasným super povrchem odsoudila... Já nosila slipovky hlavně kvůli těm výtokům, nějak mě nebaví mít neustále špinavý kalhotky, ale po poslední léčbě (klepu to na vše co mám) mám klid...
Není tady
neboj bylo to v pohodě, já pužila tda mléko a dala tam párk kapek, tak 5 Nebo si kup třeba od Salusu rovnou koupelový olej a máš to:)
Doktoři to odsoudí všichni a já to je také nosila kvůli výtoku...
Není tady
já jsem myslela že jsi nosila slipky proto že toaletní papír po utření nevsákne všechno...
někdo to tady psal...
pokud jsi je nosila kvuli problémum tak tomu bych rozuměla....
Není tady
ono to bylo nejdříve kvůli problémům a pak i kvůli tomu papíru, ale jde o zvyk.
Já si nedokázala představit, že bez int. můžu existovat a v pohodě. Dokonce už 2 noci spím bez kalhotek:)
Není tady
Barusja:
hele ty jsi mi fakt udělala radost...miluju pocit když si něco nedovedu představit....a pak překročím vlastní stín... a zjistím že je to fain....bez ironie
Není tady
janinka_v napsal(a):
Klubko napsal(a):
´MOžná bude potřeba ještě přidat ten Citosan a na jaře klidně ten ječmen. Ta paní by ti měla poradit.Dekuju moc za vycerpavajici info, jakmile prijdu k penezum, jdu do toho.
Mne odporúčal homeopat konkrétne Algu, od českej firmy... jej názov si nepamätám. E éšte od tej istej firmy postatne drahšie Mystery, tam to je s nejakým prídavkom a pôsobí konkrétne na pľúca a dýchacie cesty, čo robí dobre nám, astmatikom.
Upravil(a) Selima (11. 9. 2008 18:01)
Není tady
vanu si dávám vyjímečně.....ale mléko ve vaně je stará věc dobrá i na pokožku. Zdá se mi že je opravdu pak hladší a jemnější, klidně tam naleji i půl litru..)))). Lepší jak jakýkoli olejíček......
Není tady
repelka napsal(a):
vanu si dávám vyjímečně.....ale mléko ve vaně je stará věc dobrá i na pokožku. Zdá se mi že je opravdu pak hladší a jemnější, klidně tam naleji i půl litru..)))). Lepší jak jakýkoli olejíček......
a fakt to nezasmrádne??? Já mám téměř až fóbii ze zkaženýho mlíka, nesnáším ten smrad jsem schopná mlíko, který je sotva načatý a nemám k němu důvěru vylejt...
Není tady