Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 10. 9. 2008 10:28

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Re: utírání se po malé straně?

Klubko napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.

Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročištění organismu.

Jojo, mě se navíc po 1. roce užívání  chlorelly ztratil ekzém, jsem taky atopik, teď to jím jen tak občas a ekzém se mi objeví už jen na prstech na rukou, takže bych řekla, že to má opravdu všestranný záběr...zejména na sliznice....kámoška to brala na astma a taky se jí zlepšilo

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#77 10. 9. 2008 11:02

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

janinka_v napsal(a):

Klubko napsal(a):

Janinko, já mám ještě atopický ekzém, takže ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepší.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
NO takže jím když už spíše bílou. Nejvíce totiž škodí to kakao.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy

No já si zase špatně odpouštím tu vanu plnou pěny, ale pak to vždycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?

Jani,pomáhá,ale musíš to dodržovat. Vybrat celý pentagram, vyčistit celé tělo. A bohužel dodržovat i ty zákazy. Je jasné, že dvě kapky a jedno balení tě samo o sobě nespasí.
Tak zkus,alespon tu vanu bez pěny. Jen vodu.

Vyzkouším všechno, celým pentagramem myslíš všech těch pět bylinných koncentrátů? Nebo stačí ten na čištění střev a gynekologické problémy?

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#78 10. 9. 2008 12:01

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

ADFka2 napsal(a):

Co byste dělaly třeba na horách? Byla jsem vloni tři dny v kuse mimo civilizaci. Sice s sebou člověk vleče pár papkapů, jenže s těma se počítá jaksi na "horší" případy, než jen malou potřebu...

Co tři dny, i tři týdny. To se člověk pak podiví, jak málo vody vlastně k umytí stačí. Běžná taxa je litr na omytí "tam dole" a zubů. Když je vody fakt málo, tak přiznávám, že vyhrávají zuby, spodek nedostatkem hygieny nikdy netrpěl, asi se to tak nějak vyčistí samo.

Není tady

#79 10. 9. 2008 12:03

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela S. napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

Co byste dělaly třeba na horách? Byla jsem vloni tři dny v kuse mimo civilizaci. Sice s sebou člověk vleče pár papkapů, jenže s těma se počítá jaksi na "horší" případy, než jen malou potřebu...

Co tři dny, i tři týdny. To se člověk pak podiví, jak málo vody vlastně k umytí stačí. Běžná taxa je litr na omytí "tam dole" a zubů. Když je vody fakt málo, tak přiznávám, že vyhrávají zuby, spodek nedostatkem hygieny nikdy netrpěl, asi se to tak nějak vyčistí samo.

Co tři týdny, klidně furt big_smile
Nemám na chatě tekoucí vodu a ženský si tam musej mejt julču v lavorku big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#80 10. 9. 2008 12:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Klubko napsal(a):

A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.

Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročištění organismu.

Jojo, mě se navíc po 1. roce užívání  chlorelly ztratil ekzém, jsem taky atopik, teď to jím jen tak občas a ekzém se mi objeví už jen na prstech na rukou, takže bych řekla, že to má opravdu všestranný záběr...zejména na sliznice....kámoška to brala na astma a taky se jí zlepšilo

Aj mne... fičím na tom už prakticky nepretržite a POMÁHA!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#81 10. 9. 2008 12:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Rači, s tím ekzémem přesně. jen ložiska na loktech a kloubech prstů u pravé ruky ne a ne zmizet. Občas když jdu dolů na přepážku a něco ukazuji klientům, tak se to snažím mazat,aby se mě neštítili usch
Jani, chce to bohužel všechno. Ty totiž přesně nevíš, kde ten problém je. Jestli to mají na starosti klidně i ledviny ,nebo játra. Ten pentagram vyčistí všechno. Doporučuji ale nejprve zajít za poradkyní. Na stránkách to bude, pro který kraj.
My to bereme už celá rodina a i otec, který je k takovým věcem skeptický.
´MOžná bude potřeba ještě přidat ten Citosan a na jaře klidně ten ječmen. Ta paní by ti měla poradit.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#82 10. 9. 2008 13:16

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Jojo, Sel pomáhá to každému, kdo to na něco obdobného začne brát.

Jak píšeš Klubko - klouby (já navíc mezi prsty)  prstů pravé ruky, ale lokty mám v poho, tam  se mi to už nikdy  neobjevilo (klepu o dřevo).
No, já jsem ve styku s klienty, jak víš, pořád...a sem tam si všimnu, že na to koukají, ale tohle je mi jedno, navíc, nikdy nikdo se nedíval na to nějak odpudivě a já vím, že to není přenosné...prostě, co naděláš....co mají říkat lidé s lupénkou že....

Upravil(a) Račice dračice (10. 9. 2008 13:17)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#83 10. 9. 2008 14:15

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Rači, s tím ekzémem přesně. jen ložiska na loktech a kloubech prstů u pravé ruky ne a ne zmizet. Občas když jdu dolů na přepážku a něco ukazuji klientům, tak se to snažím mazat,aby se mě neštítili usch
Jani, chce to bohužel všechno. Ty totiž přesně nevíš, kde ten problém je. Jestli to mají na starosti klidně i ledviny ,nebo játra. Ten pentagram vyčistí všechno. Doporučuji ale nejprve zajít za poradkyní. Na stránkách to bude, pro který kraj.
´MOžná bude potřeba ještě přidat ten Citosan a na jaře klidně ten ječmen. Ta paní by ti měla poradit.

Dekuju moc za vycerpavajici info, jakmile prijdu k penezum, jdu do toho.

Holky, ktery druh rasy objednavate? V tabletach a  jaka firma?

Krystof - leden 2012

Není tady

#84 10. 9. 2008 14:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Já všechno od té Energy. Mají to všechno.

A vím, je ještě fy Green Ways

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#85 10. 9. 2008 14:37

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

za rasu doporučuju černocha, prej to má přednosti lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#86 10. 9. 2008 14:40

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ccss... . si mě to vzal z úst.... lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#87 10. 9. 2008 14:42

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

janinka_v napsal(a):

Klubko napsal(a):

.

já právě od Green Ways

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#88 10. 9. 2008 14:42

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Kalik, Adra big_smile dumbom lol

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#89 11. 9. 2008 9:52

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Ahoj,
tak jsem dneska vyrazila bez intimky, jsem na to zvědavá smile

Není tady

#90 11. 9. 2008 10:03

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Ahoj,
tak jsem dneska vyrazila bez intimky, jsem na to zvědavá smile

ty bláho, jak s tím můžeš denně běhat? Já bych to nesnesla.

Není tady

#91 11. 9. 2008 10:08

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Barusjo...no však big_smilebig_smilebig_smile
ajak je???
já si ton edovedu představit - přijde mi to zbytečné a nehledě na to jestli používáš parfemované...??????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#92 11. 9. 2008 10:14

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

to LindaB, naprosto v pohodě a to jsem ještě používala největší možnou velikost Libresse 2 v 1

to Adra, je mi super, cítím se jinak ( parfemované jsem nepoužívala, v tomhle jsem poslechla doktorku)

Ani já nepoužívám pěnu do koupele, jedna známá mi doporučila do sklenice mléka či smetany nakapat pár kapek aroma oleje a nalít do horké vody a je to super, používám většinou eukalypt, provoní se celý byt:)

Není tady

#93 11. 9. 2008 11:15

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

to LindaB, naprosto v pohodě a to jsem ještě používala největší možnou velikost Libresse 2 v 1

to Adra, je mi super, cítím se jinak ( parfemované jsem nepoužívala, v tomhle jsem poslechla doktorku)

Ani já nepoužívám pěnu do koupele, jedna známá mi doporučila do sklenice mléka či smetany nakapat pár kapek aroma oleje a nalít do horké vody a je to super, používám většinou eukalypt, provoní se celý byt:)

A nesrazí se to mlíko nebo smetana po tom, co tam naleješ olej a ještě to dáš do horký vany? Bych si tam možná dala pár kapek tee trea... smile

Je pravda, že moje MUDr. vložky moderního typu (i slipové), s úžasným super povrchem odsoudila... Já nosila slipovky hlavně kvůli těm výtokům, nějak mě nebaví mít neustále špinavý kalhotky, ale po poslední léčbě (klepu to na vše co mám) mám klid...

Krystof - leden 2012

Není tady

#94 11. 9. 2008 11:21

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

neboj bylo to v pohodě, já pužila tda mléko a dala tam párk kapek, tak 5smile Nebo si kup třeba od Salusu rovnou koupelový olej a máš to:)

Doktoři to odsoudí všichni a já to je také nosila kvůli výtoku...

Není tady

#95 11. 9. 2008 13:07

adra
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem myslela že jsi nosila  slipky proto že toaletní papír po utření nevsákne všechno...
někdo to tady psal...
pokud jsi je nosila kvuli problémum tak tomu bych rozuměla.... smilesmile

Není tady

#96 11. 9. 2008 14:11

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

ono to bylo nejdříve kvůli problémům a pak i kvůli tomu papíru, ale jde o zvyk.
Já si nedokázala představit, že bez int. můžu existovat a v pohodě. Dokonce už 2 noci spím bez kalhotek:)

Není tady

#97 11. 9. 2008 14:24

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja: tummenupp tummenupp

hele ty jsi mi fakt udělala radost...miluju pocit když si něco nedovedu představit....a pak překročím vlastní stín... a zjistím že je to fain....bez ironie smilesmile

Není tady

#98 11. 9. 2008 18:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

janinka_v napsal(a):

Klubko napsal(a):

Dekuju moc za vycerpavajici info, jakmile prijdu k penezum, jdu do toho.

Mne odporúčal homeopat konkrétne Algu, od českej firmy... jej názov si nepamätám. E éšte od tej istej firmy postatne drahšie Mystery, tam to je s nejakým prídavkom a pôsobí konkrétne na pľúca a dýchacie cesty, čo robí dobre nám, astmatikom.

Upravil(a) Selima (11. 9. 2008 18:01)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#99 12. 9. 2008 9:17

repelka
♥♥♥----

vanu si dávám vyjímečně.....ale mléko ve vaně je stará věc dobrá i na pokožku. Zdá se mi že je opravdu pak hladší a jemnější, klidně tam naleji i půl litru..)))). Lepší jak jakýkoli olejíček......

Není tady

#100 12. 9. 2008 9:27

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

repelka napsal(a):

vanu si dávám vyjímečně.....ale mléko ve vaně je stará věc dobrá i na pokožku. Zdá se mi že je opravdu pak hladší a jemnější, klidně tam naleji i půl litru..)))). Lepší jak jakýkoli olejíček......

a fakt to nezasmrádne??? Já mám téměř až fóbii ze zkaženýho mlíka, nesnáším ten smrad usch jsem schopná mlíko, který je sotva načatý a nemám k němu důvěru vylejt... gloria

Krystof - leden 2012

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí