29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Jessika napsal(a):
rajčata jsou ovoce...
žiju s tím, že rajče je zelenina..... slyším prvně...
to máš fuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5
Jess, to, ze niekde na webovom fore odhlasuju, ze je to ovocie, ma velmi nepresvedci
Ale toto ano:
V roce 1893 rozhodoval Nejvyšší soud Spojených států ve sporu Nix vs. Hedden, o tom, zda je rajče ovoce nebo zelenina. Problém zdánlivě banální, měl své ekonomické opodstatnění. Na ovoce se tehdy nevztahovala dovozní cla, kdežto na zeleninu ano. Soud vynesl verdikt, že rajče (ač botanicky ovoce) je zelenina.
Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 14:48)
Není tady
áha, tak tohle jsem netušila, díky za vysvětlení.... ikdyž představa, že přikusuji k salámkům ovoce, je zvláštní hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorry
Není tady
Vidis, zasa to amici pos.rali
Není tady
Repelko a spol.
Je vidět, že opravdové porblémy s kvasinkami jste v životě neřešili.
To co ti říká doktorka, je možná směšné,ale bohužel pravdivé. Já jsem ve 20ti málem kvůli zánětům zakončila svůj sexuální život. Ob 14 dní jsem byla na gynekologii. Tragedie. Kdy ne zánět vaječníků a výtok,tak zánět močáku.Neuvěřitelný.Byla jsem nešťastná.
Zákaz nošení riflí, tang,žádné syntetické prádlo, žádná koupel,jen sprcha. žádný gel, intimní 1x týdně mas.vonavlé vložky žádné, žádné navoněné intimní kampesníčky, žádný styk bez lubrikovaného kondomu,žádný orální styk, žádný pestinivý sýr,mléko, čokoláda,curk. Tvrdá dieta jen zásadité potraviny. (chléb, čočka, těstoviny, libové maso, zelenina). Holení nic. Nechávala jsem si chloupky strhávat pouze suchým voskem a používala sterilní rukavice. Bylo to na palici.
Za rok jsem se dala jaktakž dohromady. A věřím že ty zákazy pomohly. A taky homeopatika na čištění organismu, která beru doposud a nasazení nové HA.
Není tady
Klubko napsal(a):
Repelko a spol.
Je vidět, že opravdové porblémy s kvasinkami jste v životě neřešili.
To co ti říká doktorka, je možná směšné,ale bohužel pravdivé. Já jsem ve 20ti málem kvůli zánětům zakončila svůj sexuální život. Ob 14 dní jsem byla na gynekologii. Tragedie. Kdy ne zánět vaječníků a výtok,tak zánět močáku.Neuvěřitelný.Byla jsem nešťastná.
Zákaz nošení riflí, tang,žádné syntetické prádlo, žádná koupel,jen sprcha. žádný gel, intimní 1x týdně mas.vonavlé vložky žádné, žádné navoněné intimní kampesníčky, žádný styk bez lubrikovaného kondomu,žádný orální styk, žádný pestinivý sýr,mléko, čokoláda,curk. Tvrdá dieta jen zásadité potraviny. (chléb, čočka, těstoviny, libové maso, zelenina). Holení nic. Nechávala jsem si chloupky strhávat pouze suchým voskem a používala sterilní rukavice. Bylo to na palici.
Za rok jsem se dala jaktakž dohromady. A věřím že ty zákazy pomohly. A taky homeopatika na čištění organismu, která beru doposud a nasazení nové HA.
Můžu se zeptat, jaká homeopatika? Já úplně nejvíc trpím zákazem koupelí a čokoládou... to je fakt krutý...
Není tady
psala jsem že tomu kdo má problémy, to může pomoci.....
také že jsem ucho které se může utrhnout, zatím jsem zdravá a do téhle prevence se mi zatím nechce. Opravdu se tomu s kamarádkami smějeme co nám zas vše vytkla, ale také chápeme že přesně tohle může někomu vrátit zdraví. No někomu třeba ne..bohužel, vše není vratné.....Ale takhle je to se vším, dokud člověk nemá problém, neřeší......
Není tady
Janinko, já mám ještě atopický ekzém, takže ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepší.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
NO takže jím když už spíše bílou. Nejvíce totiž škodí to kakao.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy.www.energy.cz
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
žiju s tím, že rajče je zelenina..... slyším prvně...
to máš fuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5Jess, to, ze niekde na webovom fore odhlasuju, ze je to ovocie, ma velmi nepresvedci
Ale toto ano:
V roce 1893 rozhodoval Nejvyšší soud Spojených států ve sporu Nix vs. Hedden, o tom, zda je rajče ovoce nebo zelenina. Problém zdánlivě banální, měl své ekonomické opodstatnění. Na ovoce se tehdy nevztahovala dovozní cla, kdežto na zeleninu ano. Soud vynesl verdikt, že rajče (ač botanicky ovoce) je zelenina.
Zkus si precist cely clanek, nejen to hlasovani
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … amp;sid=55
Není tady
Ten clanok mi pride zmateny a mierne hlupy ...
Není tady
Oxi napsal(a):
Ten clanok mi pride zmateny a mierne hlupy ...
tak to sem nečetla...
já to dala jen jako odkaz, že rajče ovoceXzelenina je takové ošidné téma
p.s. já to vím z diet (dělená strava)
Není tady
A utíráte se před nebo po rajčeti
Není tady
Klubko napsal(a):
Janinko, já mám ještě atopický ekzém, takže ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepší.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy
No já si zase špatně odpouštím tu vanu plnou pěny, ale pak to vždycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?
Není tady
áha, tak tohle jsem netušila, díky za vysvětlení.... ikdyž představa, že přikusuji k salámkům ovoce, je zvláštní
hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorry
K salámku nie, ak ku kurčaťu kľudne prilepím zaváranú broskyňu alebo v rámci číny ananás, a nijako ma to nepohorší... Ja si nepotrpím na rasy, kategórie, triedenie, klasifikáciu, a tak. Mňa zaujíma výsledná chuť.
Není tady
pomněnka napsal(a):
![]()
Pred paradajkou umyvam a po nej niekedy utieram ale casto aj umyvam
A niekedy aj periem ... nuz co, som prasa
Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 19:05)
Není tady
pomněnka napsal(a):
![]()
a nebo rajčetem ???
Pardon ...ale nemohla jsem si to odpustit...
Není tady
ten článek je jaksi trochu zmatený.....
Není tady
adra napsal(a):
ten článek je jaksi trochu zmatený.....
![]()
jako tato diskuze...
Není tady
janinka_v napsal(a):
Klubko napsal(a):
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy EnergyNo já si zase špatně odpouštím tu vanu plnou pěny, ale pak to vždycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?
Jani,pomáhá,ale musíš to dodržovat. Vybrat celý pentagram, vyčistit celé tělo. A bohužel dodržovat i ty zákazy. Je jasné, že dvě kapky a jedno balení tě samo o sobě nespasí.
Tak zkus,alespon tu vanu bez pěny. Jen vodu.
Není tady
Včera jsem četla v časopise, radu při zánětech. Namočit tampon do bílého jogurtu s živými kulturami, zavést a nechat chvilku působit, proceduru provádět 2x denně.
Ty rady od doktorek nejsou k smíchu, já se Tím až na vyjímku řídila a v pohodě
Není tady
Barusja napsal(a):
Včera jsem četla v časopise, radu při zánětech. Namočit tampon do bílého jogurtu s živými kulturami, zavést a nechat chvilku působit, proceduru provádět 2x denně.
My chlapi můžeme při zánětech do jogurtu zavést rovnou ..... víš co
Není tady
no zase jste na tom líp by mě zajímalo, který chlap by to asi tak dělal
Není tady
Selima napsal(a):
áha, tak tohle jsem netušila, díky za vysvětlení.... ikdyž představa, že přikusuji k salámkům ovoce, je zvláštní
hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorryK salámku nie, ak ku kurčaťu kľudne prilepím zaváranú broskyňu alebo v rámci číny ananás, a nijako ma to nepohorší... Ja si nepotrpím na rasy, kategórie, triedenie, klasifikáciu, a tak. Mňa zaujíma výsledná chuť.
mě to taky nepohoršuje , já to jen nemám ráda, psala jsem o mojí představě, pouze za sebe, protože nemám ráda ovoce k masu, ikdyž ananas bych asi zvládla. A stejně tak mě zajímá výsledná chuť a tohle mi prostě nechutí, nepsala jsem za nikoho jiného
Upravil(a) Račice dračice (10. 9. 2008 9:57)
Není tady
Barusja napsal(a):
Ty rady od doktorek nejsou k smíchu, já se Tím až na vyjímku řídila a v pohodě
Jogurt mám odzkoušený a funguje, ale stačí klidně prsty
Není tady
A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.
Není tady
A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.
Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročištění organismu.
Není tady