6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Jessika napsal(a):
rajčata jsou ovoce...
iju s tím, e rajče je zelenina..... slyím prvně...
to má fuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5
Jess, to, ze niekde na webovom fore odhlasuju, ze je to ovocie, ma velmi nepresvedci
Ale toto ano:
V roce 1893 rozhodoval Nejvyí soud Spojených států ve sporu Nix vs. Hedden, o tom, zda je rajče ovoce nebo zelenina. Problém zdánlivě banální, měl své ekonomické opodstatnění. Na ovoce se tehdy nevztahovala dovozní cla, kdeto na zeleninu ano. Soud vynesl verdikt, e rajče (ač botanicky ovoce) je zelenina.
Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 14:48)
Není tady
áha, tak tohle jsem netuila, díky za vysvětlení.... ikdy představa, e přikusuji k salámkům ovoce, je zvlátní hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorry
Není tady
Vidis, zasa to amici pos.rali
Není tady
Repelko a spol.
Je vidět, e opravdové porblémy s kvasinkami jste v ivotě neřeili.
To co ti říká doktorka, je moná směné,ale bohuel pravdivé. Já jsem ve 20ti málem kvůli zánětům zakončila svůj sexuální ivot. Ob 14 dní jsem byla na gynekologii. Tragedie. Kdy ne zánět vaječníků a výtok,tak zánět močáku.Neuvěřitelný.Byla jsem neastná.
Zákaz noení riflí, tang,ádné syntetické prádlo, ádná koupel,jen sprcha. ádný gel, intimní 1x týdně mas.vonavlé vloky ádné, ádné navoněné intimní kampesníčky, ádný styk bez lubrikovaného kondomu,ádný orální styk, ádný pestinivý sýr,mléko, čokoláda,curk. Tvrdá dieta jen zásadité potraviny. (chléb, čočka, těstoviny, libové maso, zelenina). Holení nic. Nechávala jsem si chloupky strhávat pouze suchým voskem a pouívala sterilní rukavice. Bylo to na palici.
Za rok jsem se dala jaktak dohromady. A věřím e ty zákazy pomohly. A taky homeopatika na čitění organismu, která beru doposud a nasazení nové HA.
Není tady
Klubko napsal(a):
Repelko a spol.
Je vidět, e opravdové porblémy s kvasinkami jste v ivotě neřeili.
To co ti říká doktorka, je moná směné,ale bohuel pravdivé. Já jsem ve 20ti málem kvůli zánětům zakončila svůj sexuální ivot. Ob 14 dní jsem byla na gynekologii. Tragedie. Kdy ne zánět vaječníků a výtok,tak zánět močáku.Neuvěřitelný.Byla jsem neastná.
Zákaz noení riflí, tang,ádné syntetické prádlo, ádná koupel,jen sprcha. ádný gel, intimní 1x týdně mas.vonavlé vloky ádné, ádné navoněné intimní kampesníčky, ádný styk bez lubrikovaného kondomu,ádný orální styk, ádný pestinivý sýr,mléko, čokoláda,curk. Tvrdá dieta jen zásadité potraviny. (chléb, čočka, těstoviny, libové maso, zelenina). Holení nic. Nechávala jsem si chloupky strhávat pouze suchým voskem a pouívala sterilní rukavice. Bylo to na palici.
Za rok jsem se dala jaktak dohromady. A věřím e ty zákazy pomohly. A taky homeopatika na čitění organismu, která beru doposud a nasazení nové HA.
Můu se zeptat, jaká homeopatika? Já úplně nejvíc trpím zákazem koupelí a čokoládou... to je fakt krutý...
Není tady
psala jsem e tomu kdo má problémy, to můe pomoci.....
také e jsem ucho které se můe utrhnout, zatím jsem zdravá a do téhle prevence se mi zatím nechce. Opravdu se tomu s kamarádkami smějeme co nám zas ve vytkla, ale také chápeme e přesně tohle můe někomu vrátit zdraví. No někomu třeba ne..bohuel, ve není vratné.....Ale takhle je to se vím, dokud člověk nemá problém, neřeí......
Není tady
Janinko, já mám jetě atopický ekzém, take ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepí.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
NO take jím kdy u spíe bílou. Nejvíce toti kodí to kakao.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy.www.energy.cz
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
iju s tím, e rajče je zelenina..... slyím prvně...
to má fuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5Jess, to, ze niekde na webovom fore odhlasuju, ze je to ovocie, ma velmi nepresvedci
Ale toto ano:
V roce 1893 rozhodoval Nejvyí soud Spojených států ve sporu Nix vs. Hedden, o tom, zda je rajče ovoce nebo zelenina. Problém zdánlivě banální, měl své ekonomické opodstatnění. Na ovoce se tehdy nevztahovala dovozní cla, kdeto na zeleninu ano. Soud vynesl verdikt, e rajče (ač botanicky ovoce) je zelenina.
Zkus si precist cely clanek, nejen to hlasovani
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … amp;sid=55
Není tady
Ten clanok mi pride zmateny a mierne hlupy ...
Není tady
Oxi napsal(a):
Ten clanok mi pride zmateny a mierne hlupy ...
tak to sem nečetla...
já to dala jen jako odkaz, e rajče ovoceXzelenina je takové oidné téma
p.s. já to vím z diet (dělená strava)
Není tady
A utíráte se před nebo po rajčeti
Není tady
Klubko napsal(a):
Janinko, já mám jetě atopický ekzém, take ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepí.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy
No já si zase patně odpoutím tu vanu plnou pěny, ale pak to vdycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?
Není tady
áha, tak tohle jsem netuila, díky za vysvětlení.... ikdy představa, e přikusuji k salámkům ovoce, je zvlátní hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorry
K salámku nie, ak ku kurčau kžudne prilepím zaváranú broskyňu alebo v rámci číny ananás, a nijako ma to nepohorí... Ja si nepotrpím na rasy, kategórie, triedenie, klasifikáciu, a tak. Mňa zaujíma výsledná chu.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pred paradajkou umyvam a po nej niekedy utieram ale casto aj umyvam
A niekedy aj periem ... nuz co, som prasa
Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 19:05)
Není tady
pomněnka napsal(a):
a nebo rajčetem ???
Pardon ...ale nemohla jsem si to odpustit...
Není tady
ten článek je jaksi trochu zmatený.....
Není tady
adra napsal(a):
ten článek je jaksi trochu zmatený.....
jako tato diskuze...
Není tady
janinka_v napsal(a):
Klubko napsal(a):
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy EnergyNo já si zase patně odpoutím tu vanu plnou pěny, ale pak to vdycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?
Jani,pomáhá,ale musí to dodrovat. Vybrat celý pentagram, vyčistit celé tělo. A bohuel dodrovat i ty zákazy. Je jasné, e dvě kapky a jedno balení tě samo o sobě nespasí.
Tak zkus,alespon tu vanu bez pěny. Jen vodu.
Není tady
Včera jsem četla v časopise, radu při zánětech. Namočit tampon do bílého jogurtu s ivými kulturami, zavést a nechat chvilku působit, proceduru provádět 2x denně.
Ty rady od doktorek nejsou k smíchu, já se Tím a na vyjímku řídila a v pohodě
Není tady
Barusja napsal(a):
Včera jsem četla v časopise, radu při zánětech. Namočit tampon do bílého jogurtu s ivými kulturami, zavést a nechat chvilku působit, proceduru provádět 2x denně.
My chlapi můeme při zánětech do jogurtu zavést rovnou ..... ví co
Není tady
no zase jste na tom líp by mě zajímalo, který chlap by to asi tak dělal
Není tady
Selima napsal(a):
sorryK salámku nie, ak ku kurčau kžudne prilepím zaváranú broskyňu alebo v rámci číny ananás, a nijako ma to nepohorí... Ja si nepotrpím na rasy, kategórie, triedenie, klasifikáciu, a tak. Mňa zaujíma výsledná chu.
mě to taky nepohoruje , já to jen nemám ráda, psala jsem o mojí představě, pouze za sebe, protoe nemám ráda ovoce k masu, ikdy ananas bych asi zvládla. A stejně tak mě zajímá výsledná chu a tohle mi prostě nechutí, nepsala jsem za nikoho jiného
Upravil(a) Račice dračice (10. 9. 2008 9:57)
Není tady
Barusja napsal(a):
Ty rady od doktorek nejsou k smíchu, já se Tím a na vyjímku řídila a v pohodě
Jogurt mám odzkouený a funguje, ale stačí klidně prsty
Není tady
A co můu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.
Není tady
A co můu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.
Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročitění organismu.
Není tady