Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 9. 2008 14:45

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: utírání se po malé straně?

Jessika napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Jessika napsal(a):

rajčata jsou ovoce...

va žiju s tím, že rajče je zelenina.....  slyším prvně...

to mᚠfuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5

Jess, to, ze niekde na webovom fore odhlasuju, ze je to ovocie, ma velmi nepresvedci wink
Ale toto ano:
V roce 1893 rozhodoval Nejvyšší soud Spojených států ve sporu Nix vs. Hedden, o tom, zda je rajče ovoce nebo zelenina. Problém zdánlivě banální, měl své ekonomické opodstatnění. Na ovoce se tehdy nevztahovala dovozní cla, kdežto na zeleninu ano. Soud vynesl verdikt, že rajče (ač botanicky ovoce) je zelenina.

Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 14:48)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#52 9. 9. 2008 14:57

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

áha, tak tohle jsem netušila, díky za vysvětlení.... ikdyž představa, že přikusuji k salámkům ovoce, je zvláštní  smile hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorry offtopic

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#53 9. 9. 2008 15:26

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Vidis, zasa to amici pos.rali smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#54 9. 9. 2008 15:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Repelko a spol.
Je vidět, že opravdové porblémy s kvasinkami jste v životě neřešili.
To co ti říká doktorka, je možná směšné,ale bohužel pravdivé. Já jsem ve 20ti málem kvůli zánětům zakončila svůj sexuální život. Ob 14 dní jsem byla na gynekologii. Tragedie. Kdy ne zánět vaječníků a výtok,tak zánět močáku.Neuvěřitelný.Byla jsem nešastná.

Zákaz nošení riflí, tang,žádné syntetické prádlo, žádná koupel,jen sprcha. žádný gel, intimní 1x týdně mas.vonavlé vložky žádné,  žádné navoněné intimní kampesníčky, žádný styk bez lubrikovaného kondomu,žádný orální styk, žádný pestinivý sýr,mléko, čokoláda,curk. Tvrdá dieta jen zásadité potraviny. (chléb, čočka, těstoviny, libové maso, zelenina). Holení nic. Nechávala jsem si chloupky strhávat pouze suchým voskem a používala sterilní rukavice. Bylo to na palici.
Za rok jsem se dala jaktakž dohromady. A věřím že ty zákazy pomohly. A taky homeopatika na čištění organismu, která beru doposud a nasazení nové HA.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#55 9. 9. 2008 16:13

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Repelko a spol.
Je vidět, že opravdové porblémy s kvasinkami jste v životě neřešili.
To co ti říká doktorka, je možná směšné,ale bohužel pravdivé. Já jsem ve 20ti málem kvůli zánětům zakončila svůj sexuální život. Ob 14 dní jsem byla na gynekologii. Tragedie. Kdy ne zánět vaječníků a výtok,tak zánět močáku.Neuvěřitelný.Byla jsem nešastná.

Zákaz nošení riflí, tang,žádné syntetické prádlo, žádná koupel,jen sprcha. žádný gel, intimní 1x týdně mas.vonavlé vložky žádné,  žádné navoněné intimní kampesníčky, žádný styk bez lubrikovaného kondomu,žádný orální styk, žádný pestinivý sýr,mléko, čokoláda,curk. Tvrdá dieta jen zásadité potraviny. (chléb, čočka, těstoviny, libové maso, zelenina). Holení nic. Nechávala jsem si chloupky strhávat pouze suchým voskem a používala sterilní rukavice. Bylo to na palici.
Za rok jsem se dala jaktakž dohromady. A věřím že ty zákazy pomohly. A taky homeopatika na čištění organismu, která beru doposud a nasazení nové HA.

Můžu se zeptat, jaká homeopatika? Já úplně nejvíc trpím zákazem koupelí a čokoládou... grater to je fakt krutý...

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#56 9. 9. 2008 16:17

repelka
♥♥♥----

psala jsem že tomu kdo má problémy,  to může pomoci..... wink
také že jsem ucho které se může utrhnout, zatím jsem zdravá a do téhle prevence se mi zatím nechce. Opravdu se tomu s kamarádkami smějeme co nám zas vše vytkla, ale také chápeme že přesně tohle může někomu vrátit zdraví. No někomu třeba ne..bohužel, vše není vratné.....Ale takhle je to se vším, dokud člověk nemá problém, neřeší...... smile

Není tady

#57 9. 9. 2008 16:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Janinko, já mám ještě atopický ekzém, takže ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepší.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
NO takže jím když už spíše bílou. Nejvíce totiž škodí to kakao.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy.www.energy.cz

Není tady

#58 9. 9. 2008 16:55

Gabika II
♥------

Oxi napsal(a):

Jessika napsal(a):

va žiju s tím, že rajče je zelenina.....  slyším prvně...

to mᚠfuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5

Jess, to, ze niekde na webovom fore odhlasuju, ze je to ovocie, ma velmi nepresvedci wink
Ale toto ano:
V roce 1893 rozhodoval Nejvyšší soud Spojených států ve sporu Nix vs. Hedden, o tom, zda je rajče ovoce nebo zelenina. Problém zdánlivě banální, měl své ekonomické opodstatnění. Na ovoce se tehdy nevztahovala dovozní cla, kdežto na zeleninu ano. Soud vynesl verdikt, že rajče (ač botanicky ovoce) je zelenina.

Zkus si precist cely clanek, nejen to hlasovani wink
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … amp;sid=55

Není tady

#59 9. 9. 2008 17:12

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ten clanok mi pride zmateny a mierne hlupy ...

Není tady

#60 9. 9. 2008 17:22

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Oxi napsal(a):

Ten clanok mi pride zmateny a mierne hlupy ...

tak to sem nečetla...
já to dala jen jako odkaz, že rajče ovoceXzelenina je takové ošidné téma

p.s. já to vím z diet (dělená strava)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#61 9. 9. 2008 17:42

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

A utíráte se před nebo po rajčeti lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#62 9. 9. 2008 18:03

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Janinko, já mám ještě atopický ekzém, takže ta čokolka a koupel je pro mne taky tabu. Copak koupel,sprcha je lepší.Ale ta čokolááíáááda. Moje závislost.
Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy

No já si zase špatně odpouštím tu vanu plnou pěny, ale pak to vždycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#63 9. 9. 2008 18:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

áha, tak tohle jsem netušila, díky za vysvětlení.... ikdyž představa, že přikusuji k salámkům ovoce, je zvláštní  smile hm, co se člověk denně nedozví nového.....
sorry offtopic

K salámku nie, ak ku kurčau kžudne prilepím zaváranú broskyňu alebo v rámci číny ananás, a nijako ma to nepohorší... Ja si nepotrpím na rasy, kategórie, triedenie, klasifikáciu, a tak. Mňa zaujíma výsledná chu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#64 9. 9. 2008 19:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Pred paradajkou umyvam a po nej niekedy utieram ale casto aj umyvam tongue
A niekedy aj periem ... nuz co, som prasa smile

Upravil(a) Oxi (9. 9. 2008 19:05)

Není tady

#65 9. 9. 2008 21:58

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

lol a nebo rajčetem ??? lol
Pardon ...ale nemohla jsem si to odpustit... gloria

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#66 10. 9. 2008 7:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ten článek je jaksi trochu zmatený.....va dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#67 10. 9. 2008 8:01

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

adra napsal(a):

ten článek je jaksi trochu zmatený.....va dumbom

jako tato diskuze... wink big_smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#68 10. 9. 2008 8:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

janinka_v napsal(a):

Klubko napsal(a):

Omlouvá se, za reklamu,ale brala jsem celý pentagram od firmy Energy

No já si zase špatně odpouštím tu vanu plnou pěny, ale pak to vždycky odnesu... Díky za odkaz, fakt to pomahá?

Jani,pomáhá,ale musíš to dodržovat. Vybrat celý pentagram, vyčistit celé tělo. A bohužel dodržovat i ty zákazy. Je jasné, že dvě kapky a jedno balení tě samo o sobě nespasí.
Tak zkus,alespon tu vanu bez pěny. Jen vodu.

Není tady

#69 10. 9. 2008 9:08

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Včera jsem četla v časopise, radu při zánětech. Namočit tampon do bílého jogurtu s živými kulturami, zavést a nechat chvilku působit, proceduru provádět 2x denně.

Ty rady od doktorek nejsou k smíchu, já se Tím až na vyjímku řídila a v pohodě smile

Není tady

#70 10. 9. 2008 9:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

Včera jsem četla v časopise, radu při zánětech. Namočit tampon do bílého jogurtu s živými kulturami, zavést a nechat chvilku působit, proceduru provádět 2x denně.

big_smile My chlapi můžeme při zánětech do jogurtu zavést rovnou ..... víš co lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#71 10. 9. 2008 9:53

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

no zase jste na tom líp smile by mě zajímalo, který chlap by to asi tak dělal tongue

Není tady

#72 10. 9. 2008 9:56

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

sorry offtopic

K salámku nie, ak ku kurčau kžudne prilepím zaváranú broskyňu alebo v rámci číny ananás, a nijako ma to nepohorší... Ja si nepotrpím na rasy, kategórie, triedenie, klasifikáciu, a tak. Mňa zaujíma výsledná chu.

mě to taky nepohoršuje big_smile , já to jen nemám ráda, psala jsem o mojí představě, pouze za sebe, protože nemám ráda ovoce k masu, ikdyž ananas bych asi zvládla. A stejně tak mě zajímá výsledná chu a tohle mi prostě nechutí, nepsala jsem za nikoho jiného smile

Upravil(a) Račice dračice (10. 9. 2008 9:57)

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#73 10. 9. 2008 9:58

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Ty rady od doktorek nejsou k smíchu, já se Tím až na vyjímku řídila a v pohodě smile

Jogurt mám odzkoušený a funguje, ale stačí klidně prsty big_smile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#74 10. 9. 2008 9:59

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#75 10. 9. 2008 10:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

A co můžu doporučit na opakované záněty, je Urinal, Aciodphilus a taky sladkovodní řasu chlorellu.

Jo Rači, brala jsem i tu Chloeru a k tomu mladý ječmen. Super na jaře na pročištění organismu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí