Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 9. 2008 16:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: utírání se po malé straně?

repelka napsal(a):

holky, měly by jste slyšet mou gynekoložku. To je vždycky přednáška : umýváni rukou před návštěvou wc (samo že i po), nepoužívat slipky, nemít dlouhé nehty, nenosit tanga, rifle, neholit !!!!, nepoužívat na mytí gely !!!! Tohle vše si vždy vyslechnu při každé návštěvě. Naštětsí tam jdu tak 1,2x do roka, ale je to děs. Mé kámarádky s ní mají stejné zážitky.....

Asi na tom niečo bude, ale... rozumný kompromis bude ideál. Gély áno, ale špeciálne, PH neutrálne - mne to vyriešilo kvasinky, spolu so zmenou jedálničku - a umývanie podľa možností. Dlhé nechty mám od 13, tangáče neznášam, rifle nosím od detstva, a holenie - som alergička, takže na citlivé partie hypoalergénny depilačný krém. Každá sme iná  akaždá máme inú - id eo to, nájsť si ot, čo vyhovuje nám; ale veľa chémie na partie s prirodzeným ochranným prostredím asi nebude to pravé orechové, rovnako ako bujnejúca špina. Niečo medzi tým...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 9. 9. 2008 9:12

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

jasně, že s intimkou na spodním prádle:) Já měla už jako malá problémy s vý.toky, a dodnes si pamatuju, jak jsem sobě smaa nevoněla, ikdyž jsem se po WC utřela, tak přeci jenom něco šlo do kalhotek. Měla jsem z toho pěkný mindrák, protože si toho všimli i spolužáci.
Dnes to nepřeháním, když se nejde umýt, tak se neumeju, ale mám pak takový divný pocit. Raději nosím vlhčené ubrousky, ikdyž nejsou zrovna na intimní hygienu.

Repelko, přesně tak, dostávám podobné rady.

Selimo prosím Tě, jak sis upravila ten jídelníček?

Není tady

#28 9. 9. 2008 9:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

A chlapský moč akože nesmrdí? Videl alebo čuchal si niekedy výdatné pánske spoďáry po 3 dňoch? roll

big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 9. 9. 2008 9:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

repelka napsal(a):

no jééje, intimka je největší zlo, je to umělotina a krásnňě se v tom daří vlhku atd. Jo a kalhotky jedině bavlněné........... Já nosím tanga a vždycka když jdu na kontrolu šupnu do kabelky bavlněný bombarďáky a pak v nich jdu do ordinace at si ušetřím řeči aspon za tohle......))). Doma máme chodit v sukni a na ostro, at to má pěkně luft......))

miluju sukně a chození na ostro wink
a až půjdeš k dr příště, kup si pro tu příležitost normální bavlěné kalhotky, bombarďáky jistě nosit nemusíš wink nevím, jestli sis všimla, ale v obchodech dostaneš i docela sexy prádlo a nemusí to být nutně bombarďáky jako po babičce wink
hele a vy chodíte k dr v prádle ? já v sukni a pod ní nic va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 9. 9. 2008 9:46

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

já v sukni a pod ní nic
PPavlí, chtěl bych být doktoreem smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#31 9. 9. 2008 9:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Já taky tummenupp (myšleno samozřejmě u žen, nikoli u sebe) lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#32 9. 9. 2008 9:56

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lol jenom aby ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#33 9. 9. 2008 10:01

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

já mám kolikrát jenom třeba dlouhou košili nebo tak něco. A v kalhotkám i spím, nemám ráda ten pocit "volnosti".

Není tady

#34 9. 9. 2008 10:16

L_aura
♥♥♥♥♥--

No já taky chodím doma bez kalhotek, jen třeba v dlouhém tričku, je mi bez prádla lépe... no a na spaní? Moje babička vždycky říkala, že se bez kalhotek spát musí, že je to zdravé, asi, že to má větrat či co wink

Není tady

#35 9. 9. 2008 10:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Moje babička vždycky říkala, že se bez kalhotek spát musí, že je to zdravé, asi, že to má větrat či co wink

...a i pro partnera, když to na něj v noci přijde, je to jednodušší... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#36 9. 9. 2008 10:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

já v sukni a pod ní nic
PPavlí, chtěl bych být doktoreem smile

tak si budeme hrát na doktora Oti loltonguevissla

Není tady

#37 9. 9. 2008 10:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jj léto si v tomto směru užívám smile ex to děsně rajcovalo, sápal se na mě všude lolgloria

Není tady

#38 9. 9. 2008 10:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

já mám kolikrát jenom třeba dlouhou košili nebo tak něco. A v kalhotkám i spím, nemám ráda ten pocit "volnosti".

tý brďo, já bych se zbláznila ... jsem ráda, když přetrpím v noci těch pár dní, kdy prostě prádlo mít musím, ale dobrovolně ani náhodou, nebylo by to vončo, bych se nevyspala roll

Není tady

#39 9. 9. 2008 10:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

L_aura napsal(a):

Moje babička vždycky říkala, že se bez kalhotek spát musí, že je to zdravé, asi, že to má větrat či co wink

...a i pro partnera, když to na něj v noci přijde, je to jednodušší... big_smile big_smile big_smile

Mikeši teda ty bys chtěl mít všechno hned big_smile zase přicházíš o to trhání prádla atd wink reta

Není tady

#40 9. 9. 2008 10:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jak tady někdo psal že bez intimky ai ránu....to ji nosíte prostě "jen tak" mimo vaše dny...??? pokud ano tak to mi přijde divný a zbytečný - můj názor
zásadně si taky nesedám na veřejné toalety, v restarauci, atp. - občas ani na návštěvách - prostě mi to vadí....a v práci??? kde je jedno wc pro 12!!!lidí - smíšený kolektiv...to je děsný když tam jdete a vidíte na okraji mísy ty hnusné černé zakroucené chlupy....musí být tak tvdré...a zaručeně tad tech páprdů, co s nima pracuju...blééééééééééé  skurt

ale utrám se vždy a všude...papkap nosím stále při sobě tonguetonguetongue
v noci spím bez spodního prádla...až na pár dní v měsíci big_smilebig_smilebig_smile

a pak tady ještě někdo psal o té rádobygynekoložce....ta je snad z pravěku neééé big_smilebig_smilebig_smilebig_smile ??

ty jo to je skoro jako kdybych vyplnovala nějaou anketu lollol dumbom

Upravil(a) adra (9. 9. 2008 10:50)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#41 9. 9. 2008 11:24

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Adro, jo jo nosím ji i mimo své dny. Prostě bez ní si to nedokážu představit. Když často piješ a chodíš na WC, tak mi přijde, že to ten papír prostě nepobere všechno.

Ale možná to o víkendu zkusím bez nich. A i to spaní se učím bez kalhotek:)

Není tady

#42 9. 9. 2008 11:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Adro, ale ona ta dr má trochu svým způsobem pravdu ... pokud někdo trpí na gynekologické problémy, pak opravdu rifle, tanga atd to jen zhorší.

Není tady

#43 9. 9. 2008 11:50

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem kvůli kvasinkám dostala od dr. doporučení: nemýt se klasickým mýdlem (to už nedělám dost dlouho), nenosit tanga (to jsem začla praktikovat), snažit se vyhnout energetickým bombám v podobě cukru, nepoužívat super vymyšlený vložky a intimky (povrch je umělý), při menstruaci používat buď tampony nebo úplně obyč vložky... musím říct, že se to po dodržování docela zlepšilo...

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#44 9. 9. 2008 12:16

repelka
♥♥♥----

PPavlo, bombarďákum říkám těm kalhotkám co myslíš, klasické, bavlněné. Chodím nakupovat prádlo takže vím co se prodává. Všimla jsem si.
V zimě moc sukně skoro nenosím a tak jdu do ordinace v tričku a v kalhotkách(a jsou v kabelce skladnější než sukně), než řeknu svuj problém at nestojím- nesedím jen tak. Pak svléknu na chvilku na prohlídku. Většinou pak řekne dr abych se šla dooblíct a vrátila se....Neriskuji že by po návratu chtěla zkontrolovat jaké ty kalhotky mám))). to by se přednáška pěěěkně zas prodloužila))). 
Doma chodím v létě taky bez ale na noc beru. Mám dva syny a nechce se mi na ně špulit když by náhodou zašly do ložnice když spím. Spávám docela odkopaná....Vadí mi to ale bojím se toho a když náhodou, pak celou noc kontroluji zda nejsem odkopaná.... Jsem těd ale trochu vedle tématu. Původně šlo o to že se máme mýt i před použití wc- jak říká dr. Musím říct že tohle nedělám, nosím tanga, jsem holá, mám dlouhé nehty, používám gely..... Zatím jsem zdravá - dr. vyhrožuje rakovinou z holení.....

Není tady

#45 9. 9. 2008 12:20

repelka
♥♥♥----

no jestli má někdo časté problémy, myslím, že se těchto rad dr. může držet a může to pomoci.....ale já jsem zatím podle ní ucho které se může někdy urhnout.......

Není tady

#46 9. 9. 2008 13:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Barusja napsal(a):

jasně, že s intimkou na spodním prádle:) Já měla už jako malá problémy s vý.toky, a dodnes si pamatuju, jak jsem sobě smaa nevoněla, ikdyž jsem se po WC utřela, tak přeci jenom něco šlo do kalhotek. Měla jsem z toho pěkný mindrák, protože si toho všimli i spolužáci.
Dnes to nepřeháním, když se nejde umýt, tak se neumeju, ale mám pak takový divný pocit. Raději nosím vlhčené ubrousky, ikdyž nejsou zrovna na intimní hygienu.

Repelko, přesně tak, dostávám podobné rady.

Selimo prosím Tě, jak sis upravila ten jídelníček?

Obmedzila cukor, sladké, zrušila plesňové syry, paradajky grater kapitulation , hríby... Namiesto bieleho pečiva a chleba tmavé... Pozor na víno, aj to obsahuje plesne... určite nie burčiak... Dávať pozor na potravinovú pleseň, postihnuté potraviny hneď vyhodiť, neokrajovať a nezrezávať, strážiť krabicové džúsy... a bolo toho viac, ale všetko si nepamätám.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 9. 9. 2008 13:29

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Selimo díky, to je taková klasika. Já moc sladké nemusím, ale rajčata, moje oblíbená, těch se nevzdámsmile, co bych pak jedla za zeleninu? A vínečko holt budu muset omezit, ale nejsem násoska:)

Není tady

#48 9. 9. 2008 13:35

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Selimo díky, to je taková klasika. Já moc sladké nemusím, ale rajčata, moje oblíbená, těch se nevzdámsmile, co bych pak jedla za zeleninu? A vínečko holt budu muset omezit, ale nejsem násoska:)

rajčata jsou ovoce...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#49 9. 9. 2008 13:45

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Barusja napsal(a):

rajčata jsou ovoce...

va žiju s tím, že rajče je zelenina.....  slyším prvně...

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#50 9. 9. 2008 14:08

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Račice dračice napsal(a):

Jessika napsal(a):

Barusja napsal(a):

rajčata jsou ovoce...

va žiju s tím, že rajče je zelenina.....  slyším prvně...

to máš fuck
přesto
http://hexaghon.hostuju.cz/modules.php? … p;pollID=5

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí