Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 2. 2006 13:44

janynka
♥♥-----
Místo: Ostrava

Re: nechut na sex

Děkuji všem za odpovědi.
Přečetla jsem si článek od Michala a máme úplně stejný problém ve vztahu.Dej vědět jak to u vás dopadlo.
Jinak souhlsím s Ivanem, antikoncepci jsem přestala brát a bylo to mnohem lepší, ale po nějaké době jsem začala brát novou jinou, ale jsem zase tam kde jsem byla takže ji asi vysadím zase.
Nevím najednou jsem dostala strach, máme strašně všechno naplánované, přestavba bytu, děti, svatba a  já si říkám , že už to bude na celý život.
Jinak si myslím, že láska a sex jsou dvě odlišné věci. Sice spolu souvisí, ale jde sex bez lásky i láska bez sexu. To že nemám chuť se milovat se s vým partnerem neznamená, že ho nemám ráda.

Není tady

#27 2. 2. 2006 18:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

janynka napsal(a):

Děkuji všem za odpovědi.
Přečetla jsem si článek od Michala a máme úplně stejný problém ve vztahu.Dej vědět jak to u vás dopadlo.
Jinak souhlsím s Ivanem, antikoncepci jsem přestala brát a bylo to mnohem lepší, ale po nějaké době jsem začala brát novou jinou, ale jsem zase tam kde jsem byla takže ji asi vysadím zase.
Nevím najednou jsem dostala strach, máme strašně všechno naplánované, přestavba bytu, děti, svatba a  já si říkám , že už to bude na celý život.
Jinak si myslím, že láska a sex jsou dvě odlišné věci. Sice spolu souvisí, ale jde sex bez lásky i láska bez sexu. To že nemám chuť se milovat se s vým partnerem neznamená, že ho nemám ráda.

S tou antikoncepci plně souhlasím, taky jsem vystřídala dvě a vždy to bylo o ničem.

Není tady

#28 15. 3. 2006 0:06

alkin
♥------

ahoj Janynka smile

zaujímalo by ma ako sa tvoj "problém" za ten mesiac vyriešil?resp. pohol? musím sa priznať, že pri čítaní tvojho príspevku som ostala na chvíľu zarazená, lebo akoby si mi zduše hovorila a pri čítaní príspevkov ostatních som čiastočne prišla na to kde je chyba v mojom vzťahu.......pred 4 rokmi (akurát nedávno to bolo presne toľko, čo sme spolu  s priateľom) sme sa dokázali nekonečné hodiny rozprávať a bozkávať ale dnes tomu tak neni ...... už viem prečo ....  stratili sme to najintímnejšie medzi sebou ... a to ... vzájomnú komunikáciu.

Musím sa Ti poďakovať , že som si to vďaka tvojmu príspevku uvedomila smile  daj vedieť ako si ty na tom.....

Zlyhate len vtedy, keď sa vzdáte! wink

Není tady

#29 17. 3. 2006 13:25

Jilly
Host

Me sex vubec nikdy nic nerikal, at jsem muze milovala, nebo ne. vzdy to bylo stejne, myslim sex se skutecnym muzem. ( zeny me vubec nezajimaji, to pro vysvetleni ) Ohrome me mrzi, ze jsem musela predstirat orgazmus. Mivala jsem partnera, ktery nechapal, ze existuje nejaka nexut k sexu, ze rada s nim travim cas, divam se mu do oci, ale nemusim videt jeho penis. Muj nynejsi manzel vi o tom, ze sex nemam rada, ba ze ho nesnasim, a rika, ze nejsem normalni, ze snad ani nezna zenu, ktera by byla jako ja, ze slychaval mluvit mezi sebou holky, a vzdy to bylo o tom, kdo z muzu ma delsi penis, ktery umi nejlip oralne uspokojit atd. Ja se mu snazim vysvetlit, ze ma nechut k sexu neni az tak vzacna, nechce to prijmout. A taky me to  boli pri styku, nikdy jsem neprozila orgazmus a doktori tvrdi, ze nemam zadne zavady a vse si namlouvam. Pri tom rada se podivam na nejaky eroticky film, dosahnu orgazmu pri masturbaci, muj partner to uz vubec nechape, pry jsem zvrhlik. Ale nanejvys na tom vsem me stve, ze kazdy z mych partneru, co jsem mivala ( nebylo jich zas tolik ), rikal, ze jsem jedina z zenskeho rodu, co nemusi mit s nim sex, ze kazda zenska po sexu proste bazi, malem vic nez predstavitele muzskeho pohlavi, a proto jsem NETVOR. I ted, kdyz resime, napr. jake dat tapety na chodbu, a neshodneme se, manzel rika : ty jsi vzdycky proti memu nazoru, jsi natolik blba, ze nesnasis sex, a proto jsi takova ( netusim, proc chlapi vzdy a do vseho ten SEX tahaji ). To me vsechno mrzi, a proto radeji nekdy skousnu rty, roztahnu nohy a delam, ze mi je dobre...

#30 17. 3. 2006 13:59

karol
Host

Jilly napsal(a):

Me sex vubec nikdy nic nerikal, at jsem muze milovala, nebo ne. vzdy to bylo stejne, myslim sex se skutecnym muzem. ( zeny me vubec nezajimaji, to pro vysvetleni ) Ohrome me mrzi, ze jsem musela predstirat orgazmus. Mivala jsem partnera, ktery nechapal, ze existuje nejaka nexut k sexu, ze rada s nim travim cas, divam se mu do oci, ale nemusim videt jeho penis. Muj nynejsi manzel vi o tom, ze sex nemam rada, ba ze ho nesnasim, a rika, ze nejsem normalni, ze snad ani nezna zenu, ktera by byla jako ja, ze slychaval mluvit mezi sebou holky, a vzdy to bylo o tom, kdo z muzu ma delsi penis, ktery umi nejlip oralne uspokojit atd. Ja se mu snazim vysvetlit, ze ma nechut k sexu neni az tak vzacna, nechce to prijmout. A taky me to  boli pri styku, nikdy jsem neprozila orgazmus a doktori tvrdi, ze nemam zadne zavady a vse si namlouvam. Pri tom rada se podivam na nejaky eroticky film, dosahnu orgazmu pri masturbaci, muj partner to uz vubec nechape, pry jsem zvrhlik. Ale nanejvys na tom vsem me stve, ze kazdy z mych partneru, co jsem mivala ( nebylo jich zas tolik ), rikal, ze jsem jedina z zenskeho rodu, co nemusi mit s nim sex, ze kazda zenska po sexu proste bazi, malem vic nez predstavitele muzskeho pohlavi, a proto jsem NETVOR. I ted, kdyz resime, napr. jake dat tapety na chodbu, a neshodneme se, manzel rika : ty jsi vzdycky proti memu nazoru, jsi natolik blba, ze nesnasis sex, a proto jsi takova ( netusim, proc chlapi vzdy a do vseho ten SEX tahaji ). To me vsechno mrzi, a proto radeji nekdy skousnu rty, roztahnu nohy a delam, ze mi je dobre...

Celkom ma to zaujalo. Myslím si že, niekde nastala chyba a preto nemáš rada sex. Nie je to preto že by ti orgazmus nič nehovoril /ako si písala, že pri sledovaní erot. filmu ho dosiahneš/, teda nie si ani frigidná a sama hovoríš že nie si ani lesba /asi ani podvedome/
Takže keby si chcela, vedela sa otvoriť, a o všetkom porozprávať, možno by sme časom prišli na to kde je pes zakopaný.

#31 17. 3. 2006 14:00

Peta
♥♥-----

Jilly napsal(a):

No Jilly, tak já nevím, když už si tě tvůj chlap vzal a už věděl o tvém problému a že to nebude lepší, tak by to měl respektovat a ne tě ponižovat takovýma urážkama.
Já vím, že pro tebe musí být těžké existovat ve vztahu s mužem kór když máš tento problém, ale pokud jsi obchodila různé doktory, jak jsem pochopila, a nikdo ti nedokázal pomoc, tak se s tím vy oba musíte nějak vypořádat.
A zkoušela jsi i různé psychology? Víš pokud se ti zase neprotiví erotické filmy a jseš schopná mastrubace, tak to vypadá, že máš spíš problém otevřít se mužům. Podle mě máš sex hodně spojený s nějakým duchovním splynutím těch dvou lidí, jenomže ve skutečnosti jde převážně o fyzické uspokojení a po tom ty zrovna neprahneš.
K problému Janulky: nevím, jak je to u jiných žen, ale co jsem slyšela od různých sexuologů v debatách, tak je úplně normální, že po době tzv. zamilovanosti, která trvá tak tři roky, žena nemá už takovou potřebu a jako normu uváděli jednou až dvakrát týdně.
Janulko, přece sis nemyslela, že ještě v šedesáti na sebe budete hupsat co druhý den. smile Ta frekvence se někdy snížit musí a u vás to byl hodně velký skok. Ale co si vzpomínám, tak i my jsme měli takové období. Postupně se to upravilo. A co zjišťuju tak HA má na to větší vliv, než jsem si kdy myslela.

Jestliže budete dělat pořád to, co vždycky - vždycky dostanete to, co už jste měli

Není tady

#32 17. 3. 2006 14:37

Jilly
Host

Lidicky, moc dekuji za reakci na moje ''reptani''. Ja opravdu nevim, v cem je zakopanej pes, a proc to vse takhle dopadlo. Netusim ani, kde nastala chyba. K psychologovi bych sla, ale kdysi jsem zkousela se obratit na odborniky tohoto druhu, sice z jinym problemem, zjistila jsem, ze nejvetsi muj problem byl najit toho spravneho psychologa. Mozna, ze s tim mate jine zkusenosti, ja asi mam smulu.

#33 17. 3. 2006 19:17

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ivane a Pearl;  a co ta cast "kazdy mame sve a neresime je spolu". To jste necetli.
Nemyslite, ze to vsechno spolu nejak souvisi? Ze ten sexualni zivot je jenom odrazem zivota mimo postel?

Není tady

#34 17. 3. 2006 19:21

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

omlouvam se...melo tam byt :kazdy mame sve problemy a neresime je spolu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí