Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 1. 2006 19:17

janynka
Host

nechut na sex

Ahojky!ziju s pritelem 4 roky, ale v posledni dobe nam to nejak neklape, hlavne v sexu.Spime spolu tak jednou za mesic a je to predevsim z me strany nemam chut se s nim milovat.Taky mi pripada, ze kazdy mame sve problemy a neresime je spolu a odcizujeme se od sebe.Nevim si rady jak znovu prijit chuti na sex.

#2 22. 1. 2006 9:46

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: nechut na sex

Myslím, že to může být tím, že pokud s ním nenacházíš uspokojení v běžném životě, pak už netoužíš po větší intimitě.

Mája

Není tady

#3 22. 1. 2006 10:38

Michalaa
♥♥-----

musim se tez pridat .....ja jsme s pritelem tri rocky a taky uz to neni jako to byvalo...drive a tomyslim jeste tak pred pul rokem jsme spolu"spaly" treba i kazdej den.....jen ze me to uz taky nejak"nebavi" se milovat...stejne ja jako holka z toho pokazde nemam nic a milovat se jen proto abych uspokojila partnera se mi nechce....nejhorsi je ze v tom vidi pritel porad nejakej problem....rikava..."ty uz nejsi jako driv....stebou neco je....mas me jeste porad tak rada?.............a tokove ty reci....a kdyz mu reknu ze nechci ze nemam chut a ani naladu...tak se div ze neurazi??????

Není tady

#4 25. 1. 2006 9:17

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

A možno ste len, dievčatá, teraz na duchovne vyššej úrovni, kedy vás už tie zvieracie pudy tak neovplyvňujú...

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#5 25. 1. 2006 9:29

Ilseli
♥♥♥----

xXx napsal(a):

A možno ste len, dievčatá, teraz na duchovne vyššej úrovni, kedy vás už tie zvieracie pudy tak neovplyvňujú...

Srdcem milujeme a pudem zachováváme rod, jinak nás velmi ovlivňují hormony.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#6 25. 1. 2006 21:51

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

tak to nevím, není to tím, že koho nemilujeme ( ač tvrdíme opak), tak s tím nechceme spát? Já si myslím, že když někoho miluju a po čtyřech letech soužití by snad ještě nemělo jít o žádný stereotyp či zvyk, chci být s ním, chci se mazlit, dotýkat, laskat a odtud už je jenom krůček k milování. Protože to k lásce patří a nemá s tím nic společného problémy v práci, nedostatek peněz atd..
Právě to milování zahání chmury a nese pěkné pocity, co budete dělat po 20 letech manželství? Být s někým s kým se nechci milovat ja jako být s někým jen proto, že nemám někoho jiného. Je mi líto mužů, kteří se o pomazlení a milování musí prosit, musí to být pro ně ponižující.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#7 25. 1. 2006 22:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Dano, mluvíš mi naprosto z duše!

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#8 26. 1. 2006 10:00

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

no - jsme spolu skoro sedm let, z toho tři roky manželé, a nic takového zatím nepozoruju a doufám, že ani nikdy nebudu... že se ani jeden nikdy nebudeme muset prosit druhého o pusu, pohlazení, nebo milování... a to si myslím, že je láska, dávat tomu druhému co chce, aniž by o to musel žadonit, a pokud to nejde, tak to asi není ten pravý/ta pravá hmm sad

Upravil(a) tina (26. 1. 2006 10:01)

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#9 26. 1. 2006 10:13

kolka
Host

já chci taky takové obrázky jak se to dělá??!! bééé

#10 26. 1. 2006 10:28

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

kolka napsal(a):

já chci taky takové obrázky jak se to dělá??!! bééé

Kolko, najdeš si obrázek, který chceš, zkopíruješ ho a uložíš si ho do nastavení.
Asi takto:

Nastavení
Identifikace
Nastavit vlastní podpis - zde je takové okýnko, tak sem si zkopíruješ adresu tebou vybraného obrázku.

Není tady

#11 26. 1. 2006 14:35

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

kolko, u těch mých máš adresy, tam si dle návodu vytvoříš a okopneš v nastavení do identifikace, jak ti napsala už barborka - na tom www,tickerfactory.com je dost výběr, na snugglepie taky...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#12 28. 1. 2006 23:41

Ivan L.
Host

janynka Pokud beres hormonalni antikoncepci, na tvem miste bych zacal tim, ze ji par mesicu neber a uvidis... je to to myslim to nejjednodussi, co se pro zacatek da udelat... teprve pokud tohle nepomuze, ma cenu patrat dal.

#13 28. 1. 2006 23:47

Ivan L.
Host

Dana (a spol.) Obavam se, ze jste vedle jak ta jedle... ale je to samo jen muj nazor.

Kazdopadne nechapu (a netyka se to jen tebe, je vas tam takovejch vic... to aby sis nemyslela, ze mam neco osobne proti tobe... to ani nahodou), proc nekomu, kdo prosi o radu, protoze s tim naopak ma problem, pisete takovyhle veci... to je tak leda skoda "papiru" bych rekl :-)

#14 28. 1. 2006 23:50

Ivan L.
Host

Dana (a spol.) ...skoro bych zapomel na to hlavni - krom skody "papiru" je to ale hlavne deprimujici hnus, kterej tu chudaka holku leda tak zdepta na dusi jeste vic, nez uz je... myslim, ze sama nejlip vi, koho miluje nebo nemiluje, takze takhle ji leda pritezujete... ale je to samo pouze muj nazor.

#15 29. 1. 2006 9:53

Ilseli
♥♥♥----

janynka napsal(a):

Ahojky!ziju s pritelem 4 roky, ale v posledni dobe nam to nejak neklape, hlavne v sexu.Spime spolu tak jednou za mesic a je to predevsim z me strany nemam chut se s nim milovat.Taky mi pripada, ze kazdy mame sve problemy a neresime je spolu a odcizujeme se od sebe.Nevim si rady jak znovu prijit chuti na sex.

Milá Janyko, je vhodné se obrátit na odborníka v této záležitosti. Už mnoho manželství skončilo právě z takového důvodu, že jeden z partnerů neměl potřebu se milovat. Je to ta nejpřirozenější věc, která je nám dána. Jedná se o pozitivní energii, kterou si navzájem dáváme. Může být i jiná anomálie - extrémní sexuální žádost, která může být už dána do vínku ale může také vzniknout na základě určité příčiny. Každý extrém může být na škodu. Láska často může být velká, přesto může zvítězit pud a druhý partner jednou neodolá a podlehne příležitosti. Nakonec může litovat, o co byl ochuzen. Nepřikláním se  však k hormonální léčbě. Přeji vše dobré Il.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#16 29. 1. 2006 23:36

RomanaD
♥♥♥----

ahoj:-)

Není tady

#17 30. 1. 2006 7:03

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Ivan L : Za to ty jsi ji poradil opravdu skvěle. Tak že pokud má pocit, že jí to doma neklape, tak nejlepší je podle tebe vysadit antikoncepci. No to je skvělé, takže si ještě uvrtá dítě a pak zjistí, že s ním nechce být. Promiň, ale někoho milovat = rád se s ním milovat. Možná by ses měl přestat navážet do nás odpovídajících  a odpovědět ty, pokud si myslíš, že to uděláš lépe.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#18 30. 1. 2006 7:10

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

A ještě něco, ze svého příspěvku žádný hnus necítím, jenom jsem vyjádřila své pocity, pokud si z nich něco odnese, dobře, pokud ne , taky dobře, je na každém, aby si vybral to, co mu nejlépe vyhovuje.

Není tady

#19 30. 1. 2006 15:20

Ivan L.
Host

Dana Opakuji tedy pro lepsi pochopeni toho, co jsem chtel rict:

někoho milovat = rád se s ním milovat >>> zcela nesouhlasim, ze je to takto jednoduchy; bylo by to sice hezky, ale zivot je proste slozitejsi... ale je to pouze muj nazor, samo.

#20 30. 1. 2006 15:32

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Ivan L. napsal(a):

Dana Opakuji tedy pro lepsi pochopeni toho, co jsem chtel rict:

někoho milovat = rád se s ním milovat >>> zcela nesouhlasim, ze je to takto jednoduchy; bylo by to sice hezky, ale zivot je proste slozitejsi... ale je to pouze muj nazor, samo.

Já souhlasím s Ivanem v tom, že někoho milovat se nemusí nutně rovnat rád se s ním milovat. Nejde to takto zjednodušeně říci, život je opravdu složitější a důvodů nechuti na sex může být mnoho a nemusí to znamenat, že nemiluji...

Není tady

#21 30. 1. 2006 16:36

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Opravdu ne? Tak to nevím nevím. Janynka píše, že jim to neklape, že se odcizili. Tak nevím, ale asi se odcizili natolik, že už se s ním nemá potřebu milovat. ono totiž to je jednoduchá rovnice. pokud je jeden ve vztahu nespokojen a hlavně neukojen, hledá to někde jinde a pak se pláče, jak nám ten partner ublížil, chudáček, on si chtěl zasouložit a já jsem mu přece podržela a ještě to není dva měsíce, tak co by chtěl.

Není tady

#22 30. 1. 2006 16:40

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

A teď to otočím. Většinou je to problém žen, že je nebaví milování, muži si kupodivu stěžují mnohem mnohem méně. Jak by se líbilo vám ženám, kdyby jste se o to musely prosit? Já myslím, že to patří k životu stejně jako dýchání a jedení.
Taky jsou mezi námi anorektičky, to je pravda, je to psychického rázu, ale těch je poskrovnu. Většinou jenom držíme dietu. A proč? Protože chceme.

Není tady

#23 30. 1. 2006 16:42

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

...skoro bych zapomel na to hlavni - krom skody "papiru" je to ale hlavne deprimujici hnus,
A opravdu si nemyslím, že jsem napsala něco tak strašného, aby jsi musel takto reagovat.Vyjádřila jsem jen svůj názor a slušně.

Není tady

#24 1. 2. 2006 17:33

Pearl
Host

Souhlasím s Ivanem, to co někteří napsali, nikomu nepomůže, naopak to může být docela smutné počtení pro toho, kdo má problémy, má snahu to nějak řešit a tak hledá nějakou pomoc nebo radu. Přijde mi dost kruté napsat: Je mi líto mužů, kteří se o pomazlení a milování musí prosit, musí to být pro ně ponižující. roll
Ponižující je to určitě i pro tu druhou stranu, ne jen pro chudáka muže, který si chce zašukat, a druhá strana na to jaksi nemá chuť! Odstrkovat dotěrného nadrženého muže je zábava wink 

Rada Ivana vysadit antikoncepci mi nepříjde tak špatná, je všeobecně známo, že užívání hormonální antikoncepce snižuje chuť na sex. Toto vám potvrdí i doktorka wink Ivan to rozhodně nemyslel tak, aby si pár, kterému to neklape, co nejrychleji pořídil dítě (jestli jsem to tedy pochopila dobře). Myslím, že občas je dobré myslet... roll

A nakonec: někoho milovat = rád se s ním milovat je blbost nad blbost. Někdo prostě nemá chuť na sex právě z důvodu nějakého hormonálního problému apod.

Jinak přeji hezký večer!

#25 1. 2. 2006 18:46

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Jen se chci připojit k názoru Pearl,  že v takové situaci opravdu člověku nepomůže rada, jak by to mělo fungovat...  když jsou lidi spolu tak krátkou dobu.
Tady by mohl pomoct dobrý psycholog,  pokud by byla ochota  k tomuto u obou partnerů.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí