27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Upozornuji,e nemáme ádné zvíře a ted jsme nali v naí dílně zcela vyhladovělou a dehydratovanou kočku.Asi jsme jí nechtěně zavřeli ne jsme odjeli na dovolenou a doted jsme v dílně nebyli.Dali jsme jí vlanou vodu a jeden pikot,ale co dál?Pomůe někdo prosím?Dá se jetě vůbec zachránit?
Není tady
Zavolej na veterinu, poradí po telefonu a má jistotu e poradí dobře,.
Není tady
U jsme zkoueli tři,ale nikdo telefony nebere
Není tady
Tak to asi nepomůu, ale kdy jsme měli nemocného psa, měli jsme mu vařit kuřecí polévku, je výivná a zároveň je to voda. Víc bohuel neporadím.......
Není tady
Májo díky moc jsi hodná
Není tady
a batí sama, nebo je na tom tak patně, e nemůe sama jíst ? Ta polévka je výborný nápad, je to výivné + voda. Dejte hodně pít (vodu, zkuste i mléko typu sunar, né obyčejné, opět kvůli energii). A samozřejmě, hlídejte, co vechno sní. Bude mít moná tendenci se přerat, ale obratem to vyblindí. Dejte jí raději porce mení, ale často. A také by nebyly od věci nějaké kočičí vitamíny a minerály, dají se koupit ve zverimexu.
Není tady
bambulko, odkud jsi ? Ve větích městech existuje veterinární pohotovost. Nebo zatelefonuj do jiného města na pohotovost, aby Ti poradili. Zkus kočičku chytit a dát jí co nejdále do krku po ličkách vodu.Nebo zkus mléko, to kočky rády, moná, e mléko bude pít sama. Chtělo by to nějakou injekci na vzpamatování. Kdy to teď o víkendu nepůjde, tak bych s kočičkou la na veterinární prohlídku v pondělí.....
Drím palce.
Není tady
Hlavně klid, teplo a ticho, pak ty tekutiny a výiva. Kočka má "devět" ivotů ona se vzpamatuje ale nechte ji v klidu. Pokud ere, tak jí kupte kotěcí maso, jaok jsou konzervy pro psy a kočky, tak jsou i pro koata - je to výivnějí ne pro dospělé kočky. Porce jí odměřujte, má "scvrklý" aludek, nenechte ji najíst dosytosti hned.
Není tady
Kočce by jsi měla udělat teplý pelíek.Stačí krabice s dekou.Porce jídla malé
a halvně vyhledat veterináře.Bude dehydrovaná,potřebuje dodat nitroilně tekutiny.Předpokládám e byla zavřená delí dobu.Potřebuje hlavně klid a akutní veterinární oetření.S vyhledáním péče by ti mohl pomoci nejblií útulek,pokud se tam nedovolá,zkus poprosit městskou policii.Mají také kontakty na pohotovostní veterináře.
Není tady
Obyčejné mléko raději ne - z toho mají kočky průjem - to by jí ukodilo. Raději vývar - později přidat vařenou rýi, pikoty. Pak vařené hovězí maso nebo srdíčko. Ale to a bude chtít rát sama.
Není tady
je tak krásné si tady číst, jak se vichni snaíte pomoct jednomu zvířátku. opravdu mě to hrozně těí.
Já mám doma dost zvířátek a rodí se mi noví a noví křečci, ale já je prostě pryč nedám, take pokadé musím koupit nové akvárko se vím zařízením.
Není tady
Děkuji vem za pomoc,kočičce se daří troku lépe.Jetě jednou díky.
Není tady
Tak jsem právě syna vyhodila od pc abych se dozvěděla, jak je ne tom kočička.... Jsem ráda, e jeho "křivý" pohled za to stál...
Dál postupuj podle toho, zda je to kočka venkovní nebo domácí. Pořád jí nech v klidu, a má stále přístup k vodě. Myslím, e zítra bude dobře.
Hodně těstí vám oběma. Ké by takových jako ty, bylo víc.
To co se stalo, se prostě stalo, ale postavila jsi se čelem a dokázala pomoct. Nikdo nejsme bez chyb, ale málokdo umí pomoct.
Není tady
Ahoj,
co kočička? U se ji daří lépe? Snaí se pohybovat?
Není tady
Kočička jetě ije,ale vzpamatovává se pomalu.Zítra ji vezmeme raději na veterinu.Hodně spí a hlavně pije,dnes ale odmítá jídlo.Snad bude líp.
Není tady
To ví, e bude...
Není tady
Tak babulko, jak je? Dostala kočička nějaké vitamíny nebo tak něco? A co ty?
Není tady
Jeste bych poradila chladny caj s Glukopurem. Ten prodavaji v kazde lekarne je to hroznovy cukr.
Není tady
bambulko,
čekám(e) na dalí zprávičky o kočičce. Byli jste na veterině ? U je to dobrý ?
Není tady
Kočička bohuel nepřeila.Prý u bylo bohuel pozdě.I tak vem moc děkuji.
Není tady
Bambulko,je mi to líto.Ale určitě jsi udělala hodně pro to ,aby jsi číče pomohla.
Není tady
bambulka napsal(a):
Kočička bohuel nepřeila.Prý u bylo bohuel pozdě.I tak vem moc děkuji.
Ahoj bambulko,té kočičky je mi líto.Odepisovala sem ti na tvůj vzkaz a u je mi jasný proč si neodepisovala takoví trápení z kočkou já to znám máme psa a to je pořád něco.Budu ráda,kdy mi pole e-mail tady v těch stránkách se moc nevyznám narazila sem na to náhodou.tak se měj hezky a budu ráda,kdy se ozve.ahoj