18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj vsem, jak probíhala vae svatba, kde? kolik lidí bylo přítomno? a co večerní oslava? Plánujeme svatbu a nějak si přítel neumí představit cenu, myslím, e na 100 tis. se vyplháme, má velké představy, co něco stoji...
díky.
Není tady
Moje svatba v roce 1989 stala 7 tisic.meli jsme asi 20 lidi.Dneska bych to chtela jinak.Jen svedkove a odject na svatebni cestu.Myslim,ze je zbytecne cpat takove prachy do svatby.Ale pokud je pritel bohaty a nevi co s penezma proc ne?
Není tady
Ahoj Kachminko ,tak ja se vdavala pred dvema roky, hostina stala asi 30t a meli jsme jen asi 25 lidi ,fotky 5t ,saty 5t ,kytice 2t ..zbytek si uz moc nepamatuju svatbu jsme meli v restauraci s venkovnim posezenim ,pocasi nam nastesti vyslo Byl v tom zahrnuty obed ,veskere piti,alkohol,navecer pak grilovane male prasatko ,oblozene misy ...
Jo,jeste 5t hudba,tu jsme meli zivou
Ten jeden den stal opravdu hodne ,ale podtrzeno,secteno ,stal za to rada na nej vzpominam a tobe preju to same
Není tady
Tak nás vyla svatba na 25. tisíc se vím vady i ubytováním hostů,benzínu,oběda a vechny ty blbinky okolo.
Bylo nás asi tak 17 lidí
Není tady
Tak nás loni vyla svatba na 37 tisíc - počítám vechno, aty, kadeřnice, kosmetička, nehty, oznamka, oblek, kytice, myrty, boty, občerstvení, oběd (12 lidí) a večerní pařba v hospodě (asi 30 lidí) - panáky si kadý platil sám, jinak jídlo formou rautu.
Ahoj, my máme svatbu za 3 dny. Teď u jsou náklady +/- spočítané, teda o něco málo se to můe jetě liit podle toho kolik se toho v sobotu vypije, ale se vím vudy nás to vyjde na 75000,- (jsou v tom naprosto vechny náklady, včetně sponek pro druičku, ceny benzínu při rozváení koláčů a podobně, prostě kadá drobnost). Budeme mít 40 hostů.
Není tady
já nevím holky, to jsou fakt hrozná ceny....to se raději vdávat nebudu a pojdeu na dovku...
segra mela 15lidi asi a myslim e 17tic(z toho skoro těch 7 stály aty)...
Není tady
Jei, to jsou pálky. Není lepí to procestovat? Prostě někam odjet, tam se vzít přijet a je hotovo? Stejně je to jen papír pro úřady.
Není tady
Vid Klubko, mám pocit, e kdy se dělá rodinná oslava, taky v počtu 10-15 lidí max.tak se tolik neutratí....prč mít tak drahý aty,boty,kytky..ale i ty prstýnky...na tom bych klído uetřila..do svatby maximálně desítku kdy u a je to..a pak jen někam..pryč
Není tady
"vybrali" jako ve svateb.darech, bo ste dary nechteli a chteli jen ty praule?
Není tady
misha88 napsal(a):
Vid Klubko, mám pocit, e kdy se dělá rodinná oslava, taky v počtu 10-15 lidí max.tak se tolik neutratí....prč mít tak drahý aty,boty,kytky..ale i ty prstýnky...na tom bych klído uetřila..do svatby maximálně desítku kdy u a je to..a pak jen někam..pryč
Taky to tak vidím.
Maximálně sud piva a opečený prase někde na zahradě. Kafe, slivovice a konec. Já bych se vdávala jen v klobouku, pánském, riflích a bílé koili. To se mi líbí. A nebo max pánský bílý frak´a bosa:)
Není tady
Klubko napsal(a):
misha88 napsal(a):
Taky to tak vidím.
Maximálně sud piva a opečený prase někde na zahradě. Kafe, slivovice a konec. Já bych se vdávala jen v klobouku, pánském, riflích a bílé koili. To se mi líbí. A nebo max pánský bílý frak´a bosa:)
A enich by měl bílé aty s vlečkou a na zem :-)
Není tady
Ne enich by měl bílou lněnou koili, dřevěné korálky a bílé lněné 3/4
Není tady
no klubko,má to vymylený....a bude to na Kuňce třeba dole pod skalama ne??
Není tady
tak ten lneny oblek je
taky mam takovou predstavu - nevesta v bilych hipi satech na raminka, rozevlatych vetrikem a kopretinovym vencem na hlave .... manzel v lnenych kalhotech a lnene halene, oba bosi.... romantika neeeeeeeeeeeee
Není tady
Nás vyla na 75.000,-, 35.000,- dali jedni rodiče, 10.000,- druhý a zbytek my.
Oblek+boty
aty, večerní aty +2x boty
výsluky, koláčky, sladkosti, hostina, večerní grilování, pití, ubytování
kapela, zdobení aut, kytka, oznámení, prstýnky, doplňky
Lidí bylo 20 a večer cca 50.
Hostina i večerní grilovačka + pití nás vyli na 25.000,- Kč.
No a námi vloení pětatřicet se nám vrátilo na darech, byl to super mejdan
Není tady
kukusa napsal(a):
tak ten lneny oblek je
taky mam takovou predstavu - nevesta v bilych hipi satech na raminka, rozevlatych vetrikem a kopretinovym vencem na hlave .... manzel v lnenych kalhotech a lnene halene, oba bosi.... romantika neeeeeeeeeeeee
tak presne takova je moje predstava
Není tady
Ahoj,
my měli svatbu ve 12ti lidech (pouze rodina), hostina necelých 5tis (oběd - menu), aty 3.5 tis, prstýnky 7.5tis, kytky (nevěsta, maminky, myrty) 1.5tis. Kdy tomu připočtu jetě dalí věci, tak dohromady asi 18 tisíc. Oběd byl vlastně jenom taková rodinná selost, bylo to moc hezký (mě se to hodilo, byla jsem zrovna asi v 8tt a bylo mi pořád patně). Ve svatebních darech jsme dostali mnohem víc, take svatba svým způsobem byla zadarmo
Vdávala jsem se teď na začátku července.
foto zde: http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID=168089
Upravil(a) kijjo (29. 8. 2008 12:32)
Není tady
Oblečení já - aty 2300+98 boty = 2398.-
on - aty 100 + 400 boty + 30 koile = 530.-
prsteny pro oba 198 = 198.-
obřad v lese 1000.- = 1000.-
party stan 500.- = 500.-
jídlo a pití +- 2000.- = 2000.-
Svatba byla v lese na palouku, kolem rostly houby a borůvky, take hosti rotovali mezi papáníma sběrem lesních plodů
Hostů bylo kolem 30, svatební dary byly té jídlo a pití , co kdo přivezl a jetě jeden velikánskej dar od Babinetek, take se ve stokrát vrátilo a zvodpovědně můu říct, e se nám svatba moc povedla a kadýmu bych doporučila zbytečně neutrácet za okázalosti.
Hm, ale zase je fakt, e to byla svatba "second hand" vono kdyby měla bejt první a mě by bylo pětadvacet...
Není tady
dakoto pěkný...a jsme na necelých 7 tisících a pak e to nejde:)!!Uka mi prsteny za 198 pro oba:)!!Díky
Není tady
Chirurgická ocel, kus 98.- Kč, zakoupeno v DBK v stánku s biuterií ! Bóe, take vlastně 196.- !!
Není tady
A odkud jsi měla aty? :-)
Není tady
aty, teda kostým, bílý kalhoty a takovej ten vrek...Butik v Biskupcový ulici na ikově ... a botky Lidovka na Budějovický, bohuel o 2 čísla mení, ale já je prostě musela mít !! Vytáhla jsem je vlhkým hadrem nacpaným ve pičce
Není tady
My měli klasickou svatbu, a stála do 50.000. Měli jsme asi 30 hostů na oběd a kolem 20 na večer. Nejvíce stála hostina - 20.000, moje aty a doplňky asi 7.000, enichovo - asi 4.500, prsteny - 7.000, kytky - 1.500, koláče a dorty - 4.000, oznámení - 2.200, fotky - asi 7.000. No pak nějaké dekorace, stuhy, něco řidičům aut, aty na převlečení a podobně. A 1000 na farnost, měli jsme církevní obřad.
Líbí se mi i neformální svytby, na louce, v rozevlátých atech, ale já jsem romantik konzervativní a chtěla jsem být za princeznu.
Jinak foto zde:http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID=59883 :-)
Není tady
Nás svatba stála asi tak 50 000 Kč, dostali jsme spousty svatebních darů, jak pro nás tak pro miminku, a dostali jsme i dost peněz od známých jak od rodiny. Jinak na obřadu byla spousta lidiček, ale na hostině jen 16 lidiček, chtěli jsme mení svatbu. Večer po svatbě jsme měli jetě posezení s přáteli v hospůdce, kde jsme slavili podruhé.:-))
Není tady