18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
J8 hlasuju pro Hradec Králové a Uherské Hraditě
Není tady
Mně by se moooc líbilo v Jeseníkách.
Není tady
Třebíč-Vysočina
Není tady
Třebíč ne, tam jsem byl několikrát a přilo mi to jak po vymření, navíc nijak hezké město. Moná jsem jen byl ve patné části, ale i tak bída.
Není tady
Mně se hodně líbily tyhle městečka: Kláterec nad Ohří, Loket, Nové Dvory (v jiních 'Cechách), Český Krumlov, Písek,Třeboň samozřejmě, Kutná Hora, Opava, Nový Jičín, Znojmo..
Není tady
misha88 napsal(a):
pardubicko je placka ale víc na východ u se to kolem tiché orlice vlní, dolů na dárské vrchy taky a pod orlickými horami (to u spíe královohradecko) je to moc fajn!!!
Pro mě jsou zase krásná místa na bydlení Litomyl a pak Rychnov nad Kněnou. Plno lesů, hory za humny, spousta historie. navíc obě prosperující a plno pracovních příleitostí.
Píu si,Litomyl.Díky Vem
jo jdi do toho:)!!
Není tady
A co třeba Jindřichův Hradec? Ten je asi 30 km od Třeboně, je o trochu větí a je tam taky krásně. Do Č. Budějovic 50 km. Určitě víc pracovních moností ne v Třeboni.
Není tady
No, záleí, co od toho čeká. Pokud hledá klid, krásnou přírodu, pak Vysočina. Ale pozor, jsou zde malé platy, hůř se hledá práce.
Není tady
Judyna napsal(a):
No, záleí, co od toho čeká. Pokud hledá klid, krásnou přírodu, pak Vysočina. Ale pozor, jsou zde malé platy, hůř se hledá práce.
Jo to můu potvrdit. Vysočina je krásná, ale s tou prací je to tu na pytel a platy jsou tu fakt bídný.
Není tady
Jeseníky jsou fakt nádherné, roky jsem tam jezdila k babičce, ale je to jako na té Vysočině- málo práce a mizerně placená. Strejda odtamtud "emigroval" do Prahy, aby se vůbec uivil.
Není tady
pajaja napsal(a):
No ,Poděbrady ,to je nápad.Pojedu to okouknot.A lesy tam jsou?
Lesy jsou okolo Poděbrad takové ty luní. Poděbrady jsou v polabské níině, tak je to packa, ale luní lesy jsou kolem.Pěkné lesy jsou nedaleko: okolo Dymokur nebo Roďalovic, vlasně na vechny strany okolo. Podívej se na fotomapu.
Za prací větinou do Prahy.
Není tady
pro mě je nejkrásnějí Kroměří- nádherné město a okolí, super lidi
Není tady
Miluju umavu - Stachy, Borová Lada, Lenora, vlastně celou tu umavskou oblast, take pokud bych měla dát jen na srdce, tak se stěhuju jedině tam, ale rozum mluví jinak - práce, kola, doprava, nákupy, lékař, krouky dětí atd. Take zůstává jen u snu.
Není tady