29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosim o radu moc me to vylekalo...
Nachazím se v sestem tydnu tehotenstvi, vcera jsem byla na UZ, a pan dokror me vylekal s tim ze by melo byt slyset tepat srdicko a ze se mu to nelibi...a ono nic..
Pry se mohlo stat ze nemelo dostatek chromozonu na vyvin... Opravdu je uz tak pozde?
Prvni den posledni mestruace byl 12.7.
Dekuji Miska
Není tady
Ahoj,
to si nemyslim. Spousta holek si ale touhle nejistotou projde, v sestem tydnu srdicko jeste nemusi byt videt, resp. je to tak, ze dnes neni a zitra uz muze byt videt...
Pozval te dr na kontrolu?
Upravil(a) sillwan (26. 8. 2008 17:55)
Není tady
Misko, taky bych to ještě tak nehrotila, mohla jsi otěhotnět později - mít ovulaci později.... určo si Tě pozval aspoň za 3 dny nebo týden na kontrolu?! a brali Ti krev na HCG?
naděje určo ještě je!
Není tady
Ahoj holky, nebral mi krev, pozval me na kontrolu 3.záři...Navsivila jsem ho ted predcasne protoze, jsem spinila,...a to mi nahanolo strach, bylo mi vysvetleno ze se miminko, uhnizduje ) Je tam kde ma byt a byl tam ten zloutkový váček. Co zjistej podle té HCG v krvi?
Není tady
Misi - no podle HCG teď a třeba příští týden by viděli kolik a jak stoupá. Ale jestli je tam gestační váček a je tam kde má být, tak si myslím, že srdíčko může naskočit - každopádně toho třetího budeš mít jasno - držím pěsti!!
Není tady
Ahoj, přešoupla jsem tady ze snažilek, minulý týden jsem objevila //. Čtu si tady zkušenosti a taky jsem trošku nervózní. Mi, nejenom že nešlo vidět srdíčko,mi na UTZ nešlo vidět vůbec nic, jen prý vysoká sliznice. HCG v krvi bylo pozitivní. A co mě znervózňuje nejvíc, je další kontorla až 19. 9.
Snad to bude v pořádku, ale jak tady čtu, všem jde vidět aspoň něco :-). Tak nevím, máte někdo zkušenosti? Podle poslední MS jsem na začátku 6 T. Díky za odpovědi.
Není tady
ja bych se zbytecne nestresovala (i kdyz to asi nebude jednoduche)
doktor muze stanovit pouze pravdepodobne stari tehotenstvi a takhle ze zacatku se da maloco poznat, vyckej dalsi kontroly!
drzim pesti at je vse v poradku
Není tady
Kukusko, děkuji za podporu. Nevím, jestli to není pozdě, ode dneška kontrola za více než 3 týdny. Břicho mě pobolívá, prsou se nemůžu dotknout. Nevím, jestli můžem těhu oznámit rodinně a spousta dalších myšlenek . Děkuji, jsem ráda, že jsem to mohal napsat aspoń tady
Není tady
susanko já byla na UTZ 5+5 a byl vidět zar. terčík taková pidi tečka tak si mě pozval ze 14 dní a už srdíčko bušilo. hlavně se netrap osud stejně nezměníš.uvidíš že to bude dobré, budu držet palečky
Není tady
Blondy, díky moc, tyhle zkušenosti dost pomáhaj :-). Tak já ty tři týdny nějak přežiju a dám vědět, jak jsem dopadla. Dneska to řeknem rodičům, už to nemůžem vydržet tutlat a kdyby něco nebylo dobře, tak taky budu ráda, když to budou vědět a nebudou se pořád ptát, kdy už budeme mít miminko.... Tak děkuji za uklidnění a jdu se podívat na tvůj metřík, nějak jsem ho přehlídla
Není tady
Ahojky holky,
teď jsem podruhé těhu. 1. těhu jsem zjistila a byla jsem těhotná 6+3tt a srdíčko krásně bilo. To Vás nechci strašit!!!
Teď jsem podruhé těhotná a u dr. jsem byla na 1. utz 7+3tt (takže o týden déle, než u prvního) a srdíčko jakoby teprve začínalo bít. A dr. si mě pozval za týden, aby viděl, jak brouček roste.
Do 8tt by mělo krásně tlouct.
Moc Vám držím pěstě ať nejste moc nervózní. Miminku nervozitou moc nepomůžete.
Těšte se na další utz až uvidíte krásného mimíska!!!!!!!
Iva
Není tady
Taky si myslím,že v 6.týdnu se ještě nemusíte bát...Kdyby už nebylo vidět příště,asi to něco znamená...ale mně ho viděl tuším ke konci 7.týdne...hodně štěstí
Není tady
já byla v 6+2 a srdíčko vidět nebylo a dr. mě pozvala normálně (chodí se tak ze začátku u bezproblémových těhu) za 4 týdny na kontrolu. Vůbec se tím nezabývala, já myslela že mě pozve třeba za týden a ona nic...držim palce
Není tady
Při každém dalším příspěvku se trochu zklidním, díky moc :-). No, já byla podle poslední MS v 5+6 a nebylo vidět vůbec nic. Kontrolu mám až v 9+2, taky mi to přijde pozdě, ale asi je to normální. Děsně mě bolí prsa a nedopnu kalhoty, tak snad to bude v klidu.
Není tady
Misinka napsal(a):
Ahoj holky, nebral mi krev, pozval me na kontrolu 3.záři...Navsivila jsem ho ted predcasne protoze, jsem spinila,...a to mi nahanolo strach, bylo mi vysvetleno ze se miminko, uhnizduje
) Je tam kde ma byt a byl tam ten zloutkový váček. Co zjistej podle té HCG v krvi?
Z vlastni zkusenosti. Pokud miminko umre (srdicko prestane/nezacne) bit, samovolny potrat nastane vetsinou za 48 hodin, takze jestli je vse v pohode a nic se nedeje, mimi nejspis zije a jen bylo pozdeji oplodnene vajicko, to se stava. to ze spinis muze byt pokus o menstruaci, hormoly delohy jsou pro ale zlute telisko a vacek miminka veli jinak takze jestli nemas bolesti, nebo spinis jen malo pripadne vubec, tak se nic nedeje.
Potrat je predevsim hooooooodne cervene krve a priserne bolesti. Drzim palce
Není tady
Dita.L napsal(a):
Já teda potratila 3 krát a nikdy jsem neměla bolesti a silně nekrvácela, jen slabě špinila, takže jak u koho. Tím nechci samozřejmě strašit, bo když jsem čekala Baruš, tak jsem taky v 6 tt slabě špinila a bylo to v pohodě....
Taky držím palečky!
Není tady
Romana napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Já teda potratila 3 krát a nikdy jsem neměla bolesti a silně nekrvácela, jen slabě špinila, takže jak u koho. Tím nechci samozřejmě strašit, bo když jsem čekala Baruš, tak jsem taky v 6 tt slabě špinila a bylo to v pohodě....
Taky držím palečky!
aha, takze to muze byt i jinak. Ja nikdy nespinila, ale myslela jsem, ze jsem ztratila 5 litru krve
Není tady
některý holky ani nešpinily, záleží kdy na to přijde dr. Ono to špinění není hned jak prcek umře. Ale všeobecně se potrat projevuje špiněním nebo krvácením, příp. bolestma. Ale taky to špinění nemusí znamenat nic špatnýho, zvlášť když je v době kdy měla být MS...
Není tady
AHoj, já měla zamlklý potrat v 3/2008, v 8 týdnu kontrola- UZ vše v pořádku, srdíčko bilo jako zvon, v 11 tt bohužel už nebilo - bez boelstí břicha, bez krvácení,
musela jsem na revizi - tělo by za pár dnů se snažilo neprosperujícího těhotenství zbavit, ale oni dělají revizi- zaprvé ať nejsou nějaké komplikace- zánětlivé a pak ať je děloha dobře vyčištěná
přeju ať se Vám ať už normální nebo zamlklý potrat vyhne obloukem a máte zdravé mimísky
Není tady
Tak já taky jednou u zamlklého ani bolesti, ani krvácení, ani špinění. Při druhém zamlklém slabé spinění, bolesti, jak při ms. Krvácela jsem jen při samovolném potratu a to mi pak ani nedělali revizi, odešlo to samo.
Nejvíc jsem ale krvácela po nepovedené revizi zamlklého, to jsem taky myslela, že vykrvácím.
Takže u každé z nás je to fakt jinak! Ale přeju, ať to nepotká nejlíp žádnou z vás!!!!
Není tady
Takze, nyní se nacházím 7+3, podle prvního dne poslední m., a srdíčko uz dneska krasne na UZ tlouklo jako o zavod tak mi spadnul kamen ze srdce a trochu jsem si u doktora pobrecela:o)
Není tady