6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky díky ,mě to taky napadlo ji trochu oblbnout.Asi hodinu strašně plakala,no mě to úplně rvalo srdce,ještě mi od narození takhle neplakala.Potom si asi 2 minutky vzala z toho levýho a dopila z pravýho.Tak třeba to pomalu zase půjde.Já jsem to už obrečela,chtěla bych kojit trošku dýl,kluka jsem kojila jen 6 týdnů,tak teď bych chtěla co to půjde.Před chvíli usnula,tak se k ní jdu připojit
Není tady
Elisku,držím palčáky,dneska už vím,jak je to kojení sakra těžký...dobrou
Není tady
Tutule napsal(a):
Holky, držte se!!!
Není tady
Ahoooj,
vy ještě spíte nebo všechny papáte? Já ratolest musim jít vzbudit, bolí mne už prs
Není tady
Dobré ránko
Evi, tak jak, už lepší?
Losí, to jsme na tom se spaním docela podobně... M. spala od 22:30, asi ve 2 jsem ji budila na přebalení a ona se u toho přebalování vůbec nevzbudila Cpala jsem jí prso, ale jen si v polospánku 3x lokla, mlíko jí vyteklo nespolknutý z pusy a spala dál..
Holky, když se zamrazuje, tak se nemusí všechno najednou, že ne? V noci jsem odstříkala 100 ml, to jsem hned dala do mrazáku a ráno jsem do tý samý skleničky přilila ještě 50 ml, taky to šlo hned do mrazáku. Takhle to neva, že ne?
Hezký den, u nás svítí sluníčko, ale nebude žádný vedro. Já mám milion zařizování a do toho ještě jdeme na převážení, tak jsem na to zvědavá...
Upravil(a) yellow108 (8. 9. 2008 8:10)
holky, založila jsem nový domeček, tak se potom už nasměrujte tam . teď se vás pokusím dočíst .