8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Večerka napsal(a):
cherryl napsal(a):
Tak jsem to nala, je to na Černém mostě a tak a od esti měsíců... co mají proti mladím miminkům?
Ale mně fakt psali, e od tří....
To já ti věřím, to občas taky najdu něco co má více poboček a v jedné je to od esti a v jené např. od tří... snad něco najdu, i tak moc děkuju
Není tady
Večerka napsal(a):
cherryl napsal(a):
Ahoj Večerko, jé tebe jsem neviděla ani nepamatuju, jak se s Martínkem máte?
To by byla paráda, hned na to mrknu, moc děkuju. Já kdy něco najdu, tak je to a od esti měsíců a to je zbytečně dlouho.Máme se dobře, akorát dneska máme za sebou první očkůvku, tak má troku zvýenou teplotku, ale nechci mu nic dávat, ikdy máme doma panadol. Ale mám strach, aby mu to nestouplo, ale uklidňuji se, e by to u vylezlo dřív. Venda to tenkrát hrozně odhorečkoval.
To mi je broučínka moc líto, dej mu za mě pusinku a a je brzy zase jeko rybička... to je pech tohle očkování, jak ty drobečci pak hořej , nás to teprve čeká
Není tady
Ahoj CHerrylko, taky jsem se dívala na to plavání, ale nic dřív na 6 měsíců jsem nenala. tak jsem uvaovala o těch vaničkách. Ale přiznávám, e 500 za lekci mi připadá fakt dost. tak nevím.
Není tady
Ahoj Romí, tak to je super, e malá je v pořádku:par:
kdy mají miminka ztratit ten úlekovej reflex? To si mi vlastně tak nějak připomněla, e Matýsek u dlouho nevyhodil ručičky s roztaenýma prstíčkama
Není tady
Romí, no to mi řekni viď? Praha a nenajde tam pomalu nic co by se ti hodilo
Moje vagrová právě nabízí, e mě to v tý vaně naučí, ale já se tak těila do toho bazénu.... Budu stále hledat, tak kdy něco objevím, řeknu ti
Není tady
Cherrylko díky. Taky mě to překvapilo, e v Praze nic moc. A říkám si, e bych se měla pomalu přihlásit od těch 6ti měsíců, aby pak nebylo úplně plno.
Já pořádně nevím, kdy se ten reflex má ztratit myslím, tak kolem 6-8 týdnů. Úplně vpořádku nejsme, ale snad na dobré cestě ano.
Jsem ko., malá měla včera v noci problém s prdíky, tak sjem se moc nevyspala jdu do sprchy a do hajan.
Není tady
No to ti řeknu, taky jsem spoléhala, e to bude brnkačka a e je času habaděj a ono prdlajs...
Esterka vechno zvládne, je to velká bojovnice uvidí
Jinak s těma prdíkama vím o čem mluví, taky se nás pořád drej, tak přeju dobrou a pokud mono klidnou noc... a Esterce taky
Není tady
dobré ráno . tedy jak pro koho, e ? nás malý v noci opět budil co 3 hodiny na krmení a teď jsme zase od 5 vzhůru. opět nás trápí prdíky a taky mě myslím trochu zkouí. jen se za tátou zabouchly dveře, začal hysterický řev . chjo, mě příjde, e je to čím dál tím horí, ne naopak .
ahojky tak jsem se v noci vůbec nevyspala, malej měl pořád hlad nebo ho zlobili prdíky, kapičky mu moc nějak nepomáhali, ani mastička, ani čajíček, nemáte jetě nějakou fintu jak vyzrát na prdíky??
Není tady
Ahoj Cherrylko, zrovna nedávno jsem si ukládala jednu adresu na plavání, tak se na to jukni a uvidí...My teda s Viki chodíme zatím na vaničky a super!
http://www.juklik.cz/slozka-1/nabizene-sluzby/bazen
Není tady
Cherryl a proc nechces do te vany ? Ja tam chodim se S. od necelych tri mesicu a je to parada, po kazdem miminku se vymeni voda, nikdo nas nerusi, jsme tam samy s instruktorkou.... a ta vana je poradnej whirpool, ne zadna detska vanicka
pristi tyden pujdeme poprve na bazen a uz ted se mi po te vane styska
jo a taky ta voda je ve vanicce teplejsi nez v bazenu, postupne se snizuje teplota, aby si prcek zvykal na studenejsi....
Upravil(a) bajaja (27. 8. 2008 8:18)
Není tady
Topi,na prdíky nevyzraje,stejně jako na růst zoubků apod. to si mimi musí protrpět...můe ty problémy zmírnit,ale odezní časem samy...kačce se nejvíc uleví,kdy si pokrčím nohy a poloím si ji na ně čelem k sobě, někdy jí noičky lehce nadzvednu zvednu a plácám ji po zadečku...
Cherry,podle mě do 3.měsíce nemůe koupat v bazénu...potřebuje vodu 37 stupňů,vodu bez chloru a pokadý to vyměňují...to by asi s bazénem přily na buben...ale vanička je ta velká káď,kde se jen ty a mimi s instruktorkou...ne klasická malá vanička...mně přijde,e tak malýmu mimi to bohatě stačí
Upravil(a) evajs (27. 8. 2008 8:30)
Není tady
ahoj maminy .
za chvíli s fíďou vyráíme k dr. na převáení, tak jsem zvědavá .
topi, ty prdy jsou holt pro kadého, musíme to vydret. malý se tím taky hodně trápí, je mi ho moc líto, ale pomoct stejně moc nemůeme . kdyby to lo, klidně prdím za něj .
Dagi já jsem začala dávat probiotika na ty nae prdíky/nekakání (nekakali jsme u přes 3 týdny akorát 2x po čípku) a cpát se zeleninou, po čem mám vdy průjem, tak doufám, e mě Veru bude následovat pardon doufám, e aspoň jedno zabere
Není tady
tuli, 9 hodin? kdepak jsou tak hodné dětičky k dostání? a gratulujeme ke 3. měsíci .
jinak u dr. jsme pořídili výborně - filípek je v pořádku, máme u 3kg . máme zvýit dávku jídla a konečně jsme taky vyfasovali sab simplex . jen mě tve, e tak mizerně kape. malý se mohl ujančit, ne jsem mu tu flaku připravila .
Tak u se mi povedl metřík i s fotkou
Koukám, e prdíky trápí. Jak se říká, tak kluci na to trpí, a je to opravdu tak. U nás to není tak hrozné, občas se taky kroutí (musím si dávat pozor na to, co jím, ale stejně jsem to nevysledovala), dávám ty kapky Sab simplex.
Bavili jste se tu o oblékání. Já myslím, e platí obléct o troičku víc ne sebe
a čepičku bych dávala tenkou, aby nenafoukalo do uí.
Ale co na noc? Já oblékám trochu víc (někdy větrám) a přikrývám zatím tence, a je pod pasem - kdy se probouzí, tak sebou tak mele, e se bojím,
e by si větí pokrývku strhla na pusu. Jestli nejsem pratěná ....
Jak to řeíte na noc???
Není tady
Tutule, 3 měsíce, to je krásné - a co vechno Kristýnka u umí?
Dagi, taky se z toho můu zbláznit z těch kapek, prcek řve a ty kapky nekapou a nekapou a pak začnou téct ...
Není tady
Dagi, ty u přikrmuje, e píe, e se mají zvýit dávky jídla ???
Není tady
ahoj leri. já jsem bohuel přila o mlíko, take jsme na umělé výivě..
Ahojky maminky a mimískové, po dlouhé době opět píu, nějak nestíhám
Zapla pán bůh tak ná Jarouek na prdíky natrpí, váí u 5900g a měří 59cm prostě pořádnej macek.Musím dát nějaký fotky do alba.
V noci se mi budí 2x a to kolem třetí a kolem estý.
Kyčlíky jsme měli ok, tak u nedáváme plínky.Je to hrůza jak vyrostl u mám půlku skříně odloených věcí, které mu nejsou.
Přeji vem hodně zdravíčka.
Není tady