Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1951 2. 12. 2008 18:14

petra72
Host

Re: P A N D O Ř I N A Š K O L A 1 v přírodě P O Š E S T É II.

ffly napsal(a):

A ta prošoupaná rohožka....hrůza.

To jako myslíš mě, když si o mě pucuje boty?  vissla  lol

#1952 2. 12. 2008 18:18

x62358
Host

Petro šmarjá ty nejsi ještě prošoupaná krz na skrz lol
Jsem tě tuhle viděla a vypadáš dobře ty živlíku náš lol

#1953 2. 12. 2008 18:27

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

petra72 napsal(a):

Mikulenko - jak se máš?  Taky ti stále ještě větrá teplo?

Už ne moc, neboj. wink

Není tady

#1954 2. 12. 2008 19:53

hrosanek
Host

Já nezlobím.  grater   grater  Já se jen neumím koukat zcela v klidu (uznávám- vůbec v klidu), když někdo smutní za tím z čeho by mu mohlo být leda hůř. Peťulí víš, že Tě kdykoliv vyslechnu, ale někdy Tě mám chuť za tu Tvoji slepou "dobrotu" holt chuť zmlátit pussa

Kuki a vůbec ostatní řeknu to já, ale myslím, že holky se mnou budou souhlasit. Tohle je zcela univerzální vlákno, kde se bulí, směje, rozebírají podkolenky a vůbec PRO VŠECHNY, kteří potřebujou někdy zařvat jak ten švec. pussa

#1955 3. 12. 2008 7:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Motejle, ještě k tomu připočti chlazení ledničky - páč má pořád ksicht v mé ledničce. lol Pak za elektriku při vaření čajů a kávy, věčně mi otevírá okno, které já zase jak pablb zavírám, páč je mi zima (on se ale dusí, musí stále větrat), a jiné

Hele ty kocoure jedna. Je sice hezké, že jsi nastavila tak nějak kočičí tvář a nasadila kulich, ale lehká éterická víla byla příjemnější tongue
No nejsem ten co by lidi střílel, ale co kdyby jsi uspořila na nějaký ten odstřelovací předmět, myslím, že by se úspory dostavily asi okamžitě vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí