29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ffly napsal(a):
A ta prošoupaná rohožka....hrůza.
To jako myslíš mě, když si o mě pucuje boty?
Petro šmarjá ty nejsi ještě prošoupaná krz na skrz
Jsem tě tuhle viděla a vypadáš dobře ty živlíku náš
petra72 napsal(a):
Mikulenko - jak se máš? Taky ti stále ještě větrá teplo?
Už ne moc, neboj.
Není tady
Já nezlobím.
Já se jen neumím koukat zcela v klidu (uznávám- vůbec v klidu), když někdo smutní za tím z čeho by mu mohlo být leda hůř. Peťulí víš, že Tě kdykoliv vyslechnu, ale někdy Tě mám chuť za tu Tvoji slepou "dobrotu" holt chuť zmlátit
Kuki a vůbec ostatní řeknu to já, ale myslím, že holky se mnou budou souhlasit. Tohle je zcela univerzální vlákno, kde se bulí, směje, rozebírají podkolenky a vůbec PRO VŠECHNY, kteří potřebujou někdy zařvat jak ten švec.
petra72 napsal(a):
Motejle, ještě k tomu připočti chlazení ledničky - páč má pořád ksicht v mé ledničce.
Pak za elektriku při vaření čajů a kávy, věčně mi otevírá okno, které já zase jak pablb zavírám, páč je mi zima (on se ale dusí, musí stále větrat), a jiné
Hele ty kocoure jedna. Je sice hezké, že jsi nastavila tak nějak kočičí tvář a nasadila kulich, ale lehká éterická víla byla příjemnější
No nejsem ten co by lidi střílel, ale co kdyby jsi uspořila na nějaký ten odstřelovací předmět, myslím, že by se úspory dostavily asi okamžitě
Není tady