29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikulí - jsi skvělá ženská. Mám tě moc ráda.
hrosanek napsal(a):
...Alí, děti napráší úplně cokoliv, se kolem nich děje. Čím méně o tom, co se u nich děje, budeš dumat, tím pro tebe líp. Resp. pokud to nemá vliv na to, že by pak byl případně volný a tebou ulovitelný?
![]()
Jojo, přesně, v tu chvíli mi totiž došlo, jak zbytečné bylo dřív moje sebetýrání přemýšlením o nich dvou
Mikulenko, v podstatě je to to samé jako s tebou - souboj s egem. V tu chvíli mě napadla spousta věcí. V první kratičké chvíli to byl smutek, že ani moje a broukovo trápení mu neumožnilo pochopit a něco v sobě změnit - ego se ozvalo . Pak takové to zadostiučinění
. A nakonec mi docvaklo, že brouk zase vidí stejné scénky jako když BM odcházel, a z toho mi bylo nejsmutněji. Ale zvládá to zdá se v pohodě, takže neřeším.
Hm, volný a pro mě ulovitelný... Já jsem vůči jeho osobě už asi nějak shnilá něco aktivně podnikat To víš, umytí zad jsem projela, teď má navíc blbou náladu...
Konečně mohl BM obrátit svou nenáladu na mě - chtěl brouka, ale ten se rozhodl jet k babi, a je to opět evidentně moje vina Blbé je, že s ním potřebuju něco domluvit, a není na mailu, nerad smskuje, takže spolu budeme muset mluvit...
Mně se tááák nechce...
Mikulenko, jenom si dovol ze všeho se vykecat Tahle země krále Miroslava (hrošánku, zní to moc hezky
) je tu pro nás všechny.
Peti, koukám a koukám, co všechno jsi musela s BM rozdýchávat a přesto máš svatou trpělivost. Hrošánek měla pravdu, jsem zlobivý andílek, ale ty snad ani neumíš být zlobivá...
Hrošánku, až já to budu mít tak hezky srovnané, co se vodopádů týče... Dlouhou dobu mám pocit, že je všechno jasné a dané, a pak přijde něco, co mě i v tomhle rozhodí. Dospěli jsme po dvou letech do stadia, že mám strach být k němu milá a přítulná, aby to nebral jako krok k něčemu víc
Mariko, ráda tě tu vidím, myslím, že holky ti to hezky napsaly - až přestaneš hledat a srovnávat, třídit, půjde to samo. Pořád moc miluješ svého BM, až tohle vyšumí do laskavé nenásilné lásky bez potřeby o něm mluvit, porovnávat, myslet na něj, všechno poplyne, jak má
Aloseku k tomu nemám nějak co říct, chytat se "slovíček" a vysvětlovat jednotlivá slova je na prd neb podstata toho je jasná a pravdivá a ano nejspíš je to tak...ale vše se vyvíjí a já věřím že to "dobře skončí"
dnes jdu opět "saunovat" s kamarádem, tak jsem zvědavá
Není tady
Barušky, koukám, že se s vámi dějí věci!
Já mám teď naopak krásné období, a ke všemu zítra odjíždím na 17 dní na dovču do Chorvatska, jupííííííííí!
Tak se tu mějte krásně a někdy zase ahoooooooooj!!!!
Upravil(a) x.caro (28. 8. 2008 10:43)
Není tady
Ahoj x.caro
Není tady
x.caro napsal(a):
Já mám teď naopak krásné období, a ke všemu zítra odjíždím na 17 dní na dovču do Chorvatska, jupííííííííí!
Tak se tu mějte krásně a někdy zase ahoooooooooj!!!!
Čaro, není to spíš už za 10 dní..?
Není tady
Andromeda napsal(a):
x.caro napsal(a):
Tak se tu mějte krásně a někdy zase ahoooooooooj!!!!Čaro, není to spíš už za 10 dní..?
Nene napsala to beruška správně. Když se zadaří, (hlavně počasí a teplounké moře) tak Vás políbí a oblaží až 15.9. A nezáviď
Není tady
Pisatel napsal(a):
Andromeda napsal(a):
x.caro napsal(a):
Tak se tu mějte krásně a někdy zase ahoooooooooj!!!!Čaro, není to spíš už za 10 dní..?
Nene napsala to beruška správně. Když se zadaří, (hlavně počasí a teplounké moře) tak Vás políbí a oblaží až 15.9. A nezáviď
Kušuj babo!! Tedy chlape! Ty taky ten svůj rypák musíš vrazit úplně všude, aby se na tebe náhodou nezapomělo, a pak se divíš, když po něm dostaneš!!!
Není tady
Andromeda napsal(a):
A jóóó, takhle to je
Akorát nevím co mám závidět
Andí, beru to jako pokračování léčby v Bohnicích...jestli to zvládnu a nazabiju ho, budu vědět, že mé nervy jsou zase ok...
A jestli se mi z Pisatele podaří udělat snesitelnějšího člověka, pak s klidem budu moci na Školičce přednášet na téma - Jak z ňoumy a tajtrlíka udělat chlapa.
Tož mi držte palce!!!
Není tady
x.caro napsal(a):
A jestli se mi z Pisatele podaří udělat snesitelnějšího člověka ...
No, jak jsem ho poznal, tak těžko!!! Ale třeba u něj dojde k posunu, až dospěje!? Což je, ešivá se nepletu, za nějaké 2 měsíce ...
Btw, jedním vokem jsem si všim', že rozjíždí konkurenční PiŠvP!?! To tedy ROFL!
Upravil(a) Maxík (28. 8. 2008 12:48)
X.caro, pořádně si dovolenou užij!
x.caro napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kušuj babo!! Tedy chlape! Ty taky ten svůj rypák musíš vrazit úplně všude, aby se na tebe náhodou nezapomělo, a pak se divíš, když po něm dostaneš!!!
Ahoj, tak jsem vás pečlivě dočetla. Koukám, že každá máme na své cestě co k řešení. Mám pocit, že jakmile se člověku něco dostane do hlavy, když si uvědomí nějakou zákonitost nebo přijme za vlastní nějaký způsob chování, hned mu život začne posílat takové životní situace, kde hned je člověk zkoušený, zda to, co se teoreticky naučil, umí použít i v praxi....
No já ťuky ťuk stále na poli vztahů prožívám zaslouženou dovolenou ve smyslu - užívání si a pohodička. Dneska mi M. volal, že teď to je přesně 16 let od chvíle, kdy jsme měli svatbu. A já to úplně zasklila! Ještě že ho mám, je to moje zlatíčko milovaný. Přeju všem, aby mohli zažívat takový vyrovnaný tok energií, jaký v poslední době proudí mezi námi na spoustě úrovních. I když (nebo možná právě proto že) se snažím mu dávat ve všech směrech vše, co můžu, aby byl šťastný, dostávám toho od něj tolik, naprosto nejvíc, co jsem kdy ve vztahu dostávala. Konečně je moje opora a i díky sdílení dřív nesdíleného zase bližší duše, tedy kromě jiného, co fungovalo i dřív mezi námi.
No já si zato řeším svoje na poli pracovním - škola mi zatím energii poněkud bere, tolik nových informací, lidí, energií. Také jistá obava (ne strach) z toho, co mě na tomto poli čeká. Já vím, že to zvládnu, ale jistá nervozita ve mně je. Svoji pedagogickou dráhu jsem začala tím, že jsem seděla v komisi při reparátech a museli jsme z pěti dětí dva nechat propadnout - no jo, odvrácená stránka pedagogiky.
Do toho zakládáme tu neziskovku, která musí být založena co nejdřív kvůli termínu dotací.
No nenudím se. Pa, myslím na vás!
Není tady
Ahoj Vanil - u nás ve škole se ještě dokončují stavební práce. Dnes hygiena neschválila kolaudaci. Ale jinak je to téměř vše připravené na nový šk.rok. Takže mám tu čest sdílet s učiteli nadšení
X.caro - přeji ti příjemnou dovolenou.
Alosku - čauky.
Vanilko,
na poli partnerských vztahů mi dodáváš obrovskou naději a jistotu, je moc fajn si číst, že se máš s mužem tak hezky
Myslím, že i na poli pracovním to bude všechno v pohodě
BM mě dneska naprosto nečekaně přepadl svou návštěvou - nakonec z něho vylezlo, že měl "nedoporučeno" se u mě stavit včera, tak tajně dorazil dnes No, není to úžasné, jak odmítá dospět a chová se jak malý kluk?
Náladu měl velmi dobrou, zářil, povídal novinky o našich společných známých... a já jsem si plně uvědomovala, že jsem už někde úplně jinde.
Ahoj Peti,
užijte si to odpoledne s Hrošánkem a myslete na mě. Včera v práci od šesti od rána do osmi do večera, teď tam mířím opět. Naštěstí bývalý šéf uznal, že dělám víc, než bych musela, a dá mi víc peněz, než původně zamýšlel Akorát až v září...
No, Alí, já jsem se taky dneska vyznamenala. Přišla sestřenka, že nedostaneme žádnou odměnu za prázdniny, kdy jsme dozorovaly nad stavebními pracemi. Né, že bychom se předřely (ty mé brzké útěky z práce znáte), ale dobrá organizace práce je také důležitá.
Tak jsem šla za panem ředitelem a sdělila jsem mu, že se cítíme ukřivděné, protože celé prázdniny jsme řešily nestandartní situace aniž bychom jeho nebo zástupkyni obtěžovaly při trávení jejich dovolené. Asertivně jsem si prostě šla říct o odměnu.
A hádejte, jak to dopadlo? Ještě jsem musela pana ředitele krotit, aby ta částka nebyla moc velká On nasadil takovou cifru, za kterou bych se styděla si jí vzít. Tak jsem si řekla o menší.
I pro sestřenku-kolegyni.
Upravil(a) petra72 (28. 8. 2008 13:32)
Peti, ty jsi trubka... fakt. Ty na tu svou dobrotu jednou dojedeš
Můžeš to brát taky takhle - říďa měl černé svědomí, že ve škole vůbec nebyl a na rekonstrukci se vybodl, chtěl si ho poléčit, a ty jsi mu nedala šanci - spáchala jsi na něm s nejlepším svědomím dobro.
Ne, jsi skvělá. Já jsem něco podobného zažila před týdnem s bývalým, když mi dával peníze za práce. Nepamatoval si, kolik jsem dostala na zálohách, tak mi vrazil o pár tisíc víc. A já jsem mu je vrátila, že budu raději, když se bude víc věnovat broukovi a třeba mu zaplatí ZUŠku nebo novou aktovku...
Upravil(a) Alosek (28. 8. 2008 13:38)
Dyť mě znáš - já páchám je samé dobro. Černé svědomí on určitě nemá - to by se musel přes prázdniny komplet změnit. A tomu já nevěřím.
Vanilka69 napsal(a):
Ahoj, tak jsem vás pečlivě dočetla. Koukám, že každá máme na své cestě co k řešení. Mám pocit, že jakmile se člověku něco dostane do hlavy, když si uvědomí nějakou zákonitost nebo přijme za vlastní nějaký způsob chování, hned mu život začne posílat takové životní situace, kde hned je člověk zkoušený, zda to, co se teoreticky naučil, umí použít i v praxi....
Hm, mě zas přijde, že u mě to funguje tak, že spíš se čeká než provedu nějaké rozhodnutí (stačí se rozhodnout že něco udělám, nemusím to ani fyzicky ještě začít dělat), načež jsou mi otevřeny další dveře (a třeba někoho/něco potkám)... Takové to "nauč se něco a posléze budeš vyzkoušena" jsem u sebe nezpozorovala, to spíš chodí až tak časem mezi dalšími věcmi... anebo jsem slepá, což taky může být pravda
Není tady
Andromeda napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Hm, mě zas přijde, že u mě to funguje tak, že spíš se čeká než provedu nějaké rozhodnutí (stačí se rozhodnout že něco udělám, nemusím to ani fyzicky ještě začít dělat), načež jsou mi otevřeny další dveře (a třeba někoho/něco potkám)... Takové to "nauč se něco a posléze budeš vyzkoušena" jsem u sebe nezpozorovala, to spíš chodí až tak časem mezi dalšími věcmi... anebo jsem slepá, což taky může být pravda
jj, podle mě to je to samé, ale z jiného pohledu přeci - prozkoušení je otevření dveří, ne?
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
jj, podle mě to je to samé, ale z jiného pohledu přeci - prozkoušení je otevření dveří, ne?
Já ti nevím a nějak se mi nechce přemýšlet, právě jsem vyšlapala 9 pater od kafemašiny
Není tady
Andromeda napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Já ti nevím a nějak se mi nechce přemýšlet, právě jsem vyšlapala 9 pater od kafemašiny
a víš proč tu dřepím já a píšu nedůležité? Protože se mi nechce uklízet nebo spíš začít něco pořádného dělat
Není tady
Maxík napsal(a):
x.caro napsal(a):
A jestli se mi z Pisatele podaří udělat snesitelnějšího člověka ...
No, jak jsem ho poznal, tak těžko!!! Ale třeba u něj dojde k posunu, až dospěje!? Což je, ešivá se nepletu, za nějaké 2 měsíce ...
Tak se na něj spojíme, pokud dovolíš, já si občas sosnu tvé lví energie a pak...Pisateli třes se!!!
Upravil(a) x.caro (28. 8. 2008 16:05)
Není tady