Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 8. 2008 18:06

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Re: P A N D O Ř I N A Š K O L A 1 v přírodě P O Š E S T É II.

Tak děvčata moje:D

nemyslím že mám přehnané nároky na muže, ani finanční, ani aktivity, anooo trochu té inteligence a dobré srdce by to chtělo...jenže....snažím se na tom makat už delší dobu, většina odpadne v prvnim kole neb se "bojí" ten zbytek to zkusí ale většinou jsou "divní", jeden mě chce téměř ve 30 vychovávat, druhej má zalibu ve swingers, případně jsou to "silní" muži jen na okooo. stolt Baz u mě je to vždy o tom že mám problém ale vlastně nemám va

Hroší....za prvé gratuluji k té zelené kartě, mě to na podzim také čeká a moooc se těším lol

Jak to tlačim?? Moc myslim, takže někoho potkám, musí mě zaujmout víc než Ti všichni ostatní a celkem rychle "analyzuju" zda bude dobrý tam a tam...a zda bych s ním chtěla něco mít = vztah. Pokud už se rozhodnu že ano, a on neutíká, tak nějak očekávám vývoj.....takže první schůzka, druhá schůzka, sex....víkend, dovolená, bydlení, děti.....mnooo to už je finále že, ale prostě viz nyní, tak nějak jsem měla pocit že by jsem spolu s tím "kamarádem" mohli být, třeba....ale....on víc mluví než činí, nadhodila jsem to a to a nic se nestalo...a to jsem ho začala mít téměř ráda, takže jsem to potřebovala v sobě ujasnit co chci či nechci a co bude....takže jsem to vyřešila opět po svém a rozhodla se že spolu budem prostě jen sexovat a já budu žít jako nyní (tedy musím mu dát ještě tu béžovou předložku do koupelny:P nevim co mě to popadlo ale v zájmu zdraví nás obouch bych se narada zabila v jeho koupelně), takže vyřešeno neb to řešit nebudu....a dovču si plánuji sama a po svém.

Je to "bohužel" o tom že jsem také soběstačná, jak finančně tak bydlením, tak lidma kolem sebe, chlapa kromě sexu a trochy toho mužského elementu a občasného nasr...vlastně nepotřebuji:cool:

Není tady

#27 27. 8. 2008 19:16

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Víte, co je to intuice ?
To, když jdete kolem pětatřicítky/E35/, kde denně projede 18 000  aut a ohlídnete se právě na to jedno, ve kterém Váš muž veze kolem Vašeho bytečku svou milenku a  její pubertální děti....  to přece není náhoda, zas mám co zpracovávat-jak jsem prohlašovala , že je nechci vidět SPOLU, tak -a zkouška odolnosti je ZAS tady !
A to mi známá před chvílí řekla, že po té dovolené zařím jak sluníčko.. !!! a hned na to facka...no, nekoply byste do toho ???  dumbom

Upravil(a) Mikulenka (27. 8. 2008 19:16)

Není tady

#28 27. 8. 2008 19:35

x52658
Host

Miku.... pussapussapar
Dneska to s námi teda hází, holky... gratergraterlolgratergrater

#29 27. 8. 2008 19:42

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Miku drž se, znáš to z hluboka dýchat big_smile

to u nás se bál BM že je s jeho přítelkyní někde potkám :lol:prý ať jí o něm nic neříkám, a že nás bude muset představovat atd...strašně to tenkrát řešil, a vůbec já se všeho jeho "kamarádkama" případně přitelkyní vycházela dobře vissla párkrát bylo i kafíčko wink

Není tady

#30 27. 8. 2008 19:54

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Díky  gloria ...  však Vy  se taky držte, ať postoupíme  ve studni na další stupínek než pojedem na čtyřku !!!  stolt

Upravil(a) Mikulenka (27. 8. 2008 19:54)

Není tady

#31 27. 8. 2008 20:11

petra72
Host

Než si přečtu vaše příspěvky, tak vám musím napsat, že do školky přišel slovák - uzenář. Hooolky, já vám přišla domů nejen opivěná, ale i s uzeným.... lol   Kdo to mluvil o těch párcích? lol

To je pro info, že se v té hospodě neflákám, ale nakupuju večeři a oběd. Takové šunko-fleky,vlastně uzeno-fleky nejsou k zahození. I vajíčka jsem domů donesla. lol 

To jen abyste mě tu nepomlouvaly. lol   

Jdu číst - napsaly jste tu toho dost.....

Upravil(a) petra72 (27. 8. 2008 20:22)

#32 27. 8. 2008 20:18

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Petro lol ale znělo to skoro jak by ten uzenář nebyl špatnej tonguewink a jinak tiše závidim jak u vás frčí "školka"big_smile

Není tady

#33 27. 8. 2008 20:20

petra72
Host

Tak, už mám přečteno. 

Hele, Hroší - ne.ser. mě!  Takhle jsem to neřekla. Jen jsem přirovnala naší Elišku a Vodopádem. Oba dva chápu. Milují lidi, kteří jim nechtějí dát víc  - tj. více času, více sdílení, atd. Proto Vodopád pravil v sms, že je na 4.místě. Naše Elí je také až na několikátém místě. (o sobě ani nemluvím)

Vodopád s Elí by chtěli víc, víc než jim dokáží jejich milovaní dát, víc než JIM CHTĚJÍ dát..... Elí čeká téměř 4 roky - stále to nepřichází. Nepřichází to, co by si ve skrytu duše přáli - a tak DOUFAJÍ, čekají, stahují se, nabízejí, čekají, jsou tolerantní,....

Tak jsem to říkala do telefonu, tak jsem to myslela. Pan Vodopád tě Hroší miluje, miluje tě tak, že další jeho vztah mu nebyl dost dobrý, dokonce ani čekající mimčo "pravděpodobně" nebylo to pravé ořechové.....

Ty jsi pro něj teď volná holka. Čeká na každé zavolání, na každou chvíli tvého volného času. Tak jako naše Elí.

A vůbec - mám uzený, tak jdu vařit ty uzeno-fleky. A nebudu se montovat do vztahů, do kterých mi nic není.

#34 27. 8. 2008 20:27

petra72
Host

Mariko, uzenář nevím, jaký byl, ale v bedničkách měl mňamky.... Toho jsem si všímala víc. lol

Dneska máme návštěvu - BM. Holky mu hned ukázaly, jak se mají rády - pěkně se porvaly o židli k TV. No nic, prý jestli je můžu srovnat - tak jsem říkala, že to určitě on zvládně stejně dobře jako já.... A je klid. lol

PS:  Za trubku se Hroší nezlobím - neberu si to osobně. wink   A ty ještě "sobecký hovado" nejsi - k tomu máš ještě daleko... lol  lol pussa  pussa

#35 27. 8. 2008 20:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Mariko, uzenář nevím, jaký byl, ale v bedničkách měl mňamky.... Toho jsem si všímala víc. lol

Dneska máme návštěvu - BM. Holky mu hned ukázaly, jak se mají rády - pěkně se porvaly o židli k TV. No nic, prý jestli je můžu srovnat - tak jsem říkala, že to určitě on zvládně stejně dobře jako já.... A je klid. lol

PS:  Za trubku se Hroší nezlobím - neberu si to osobně. wink   A ty ještě "sobecký hovado" nejsi - k tomu máš ještě daleko... lol  lol pussa  pussa

Mňamky a hamty a kde pak budeme hledat éterickou vílu? Koupající se v kapkách rosy, pijící z kalíšků zvonků kapky deště a jen lehce se dotýkající lesního mechu za jasných letních a horkých nocí. Já vím láska prochází žaludkem, ale víš co je pravidlem, jez do polosyta, píj do polopita  reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#36 27. 8. 2008 20:33

petra72
Host

Jejda, já jsem dneska prostořeká.... dumbom  dumbom

Omlouvám se.

Mikulí, tebe hladím, objímám a soucítím s tebou. Buď ráda, že seděli jen v autě. Já je potkala naživo. Šli proti mě a BM mě jen suše pozdravil AHOJ.....  Okamžitě jsem zapadla do spořky, abych to rozdýchala a mohla vůbec stát na vlastních nohách.... Do toho mi BM volal, jako by nic. Prostě fraška.

Ono jít proti manželovi a vidět, že mě zdraví jako někoho cizího, to je teprve rána mezi oči. Podotýkám, že v té době jsme ještě byli manželé. Míjeli jsme se na náměstí-těsně vedle sebe. On šel s ní, já byla služebně ve městě.

#37 27. 8. 2008 20:35

petra72
Host

Pisatel napsal(a):

Mňamky a hamty a kde pak budeme hledat éterickou vílu? Koupající se v kapkách rosy, pijící z kalíšků zvonků kapky deště a jen lehce se dotýkající lesního mechu za jasných letních a horkých nocí. Já vím láska prochází žaludkem, ale víš co je pravidlem, jez do polosyta, píj do polopita  reta

Tohle na mě dneska neplatí. Jsem realista. Z kalíšku piju - ale né kapky ze zvonků.

Bože, kolik toho máš Pisateli vypito ty?   Já myslím, že víc než já. reta wink lol

#38 27. 8. 2008 20:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tohle na mě dneska neplatí. Jsem realista. Z kalíšku piju - ale né kapky ze zvonků.

Bože, kolik toho máš Pisateli vypito ty?   Já myslím, že víc než já. reta wink lol

Já? Abstinent huš toho nech. Teprve jdu na pořádnýho panáka domácí slivky nechceš? reta I kdybys chtěla nedám, mám málo a mám to jako vnitřní mazání a prevenci na dalekou cestu hééééččččč lol

Není tady

#39 27. 8. 2008 20:38

petra72
Host

Hele, rum a slivovici - to nepiju. I kdyby na chleba nebylo. lol   Kdyby byl pan Becher -jooo, to bych snad i záviděla. lol

#40 27. 8. 2008 20:41

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Hele, rum a slivovici - to nepiju. I kdyby na chleba nebylo. lol   Kdyby byl pan Becher -jooo, to bych snad i záviděla. lol

Taky se tu povaluje a chlazenej a taky nedám taky mám málo reta tonguelol

Není tady

#41 27. 8. 2008 20:43

petra72
Host

To jsem si mohla myslet - lakomec... vissla

#42 27. 8. 2008 20:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

tonguelol a něco jiného máš? lol

Není tady

#43 27. 8. 2008 20:56

petra72
Host

Pisatel napsal(a):

petra72 napsal(a):

Jasně - mám vařený uzený a jdu dělat ty fleky - né na prostěradlo, ale do kastrolu. reta wink

#44 27. 8. 2008 21:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

petra72 napsal(a):

Jasně - mám vařený uzený a jdu dělat ty fleky - né na prostěradlo, ale do kastrolu. reta wink

Fleky na i do kastrolu si nech ty mohu jen ...... reta reta reta to já raději tu slivku zahřeje a naplní lol vissla

Není tady

#45 27. 8. 2008 21:36

hrosanek
Host

Tak na pokus o nápravu sobecké mrchy, kterou nejsem (já se tak necítím), napíšu ještě pár písmenek. Já už se prostě bojím bleskurychlých začátků. Nemám žádné krátkodobé vztahy a tenhle je úplně mimo moje plány. Nedělám mu tuhle situaci čtyři roky, ale MĚSÍC. Jenom blázen by chtěl teď hned víc, tím myslím i jeho. Holt, jestli mě vážně miluje, tak mi bude muset dát ten čas. A jestli miluje jen představu, tak se to nepovede. Mám celkem srovnané životní priority a klid v srdci. Mám v sobě jasno, že když to bude prima, tak bude všechno, co chce. A jak dlouho nebo krátce to bude trvat nechám plynout. A má stejné šance jako já, říct si, že je to prima a stojí za to mě mít i v této kompilaci nebo se k sobě jako "životní" partneři nebudeme hodit. A narozdíl od Elišky (i té druhé hodné holky), já nejsem srab a v čas se to dozví i s tím, jestli můžu nebo nemůžu naplnit jeho plány... Má stejnou šanci na rozhodování jako já. Možná je to tak, že tohle nesežere žádný chlap, kterého potkám, ale já vnitřně cítím, že je to pro mě takhle správně. A pochopení pro něj mám, je to jeho volba zůstat/nezůstat se mnou a dávám mu toho hodně. Třeba to, že ho mám ráda. big_smile

Mikulenko, to jsou ty výzvy, které chceme i nechceme potkat. Vypadáš úžasně, je z tebe samostatná, báječná holka, která mu dala svobodu a on jí svobodně žije. A že ta jejich "svoboda" někdy bolí, je pochopitelné. Víš, co mi děsně pomáhalo? Bulela jsem, litovala se a pak koukala do zrcadla a říkala si, že si tohle nezasloužím. A ta opuchlá holka v zrcadle mi říkala:"Ty vole, co chceš, byl tvůj třináct let. Zbyla Ti střecha nad hlavou, uživíš se sama, máš nádherné a báječné děti a to, že ho máš rádá je přece prima. smile " A krásných a báječných věcí Tě čeká ještě hromada. Já totiž věřím, že za každý pád na pusu přijde dvojnásobek vzletů nahoru. Moc moc hladím. pussa

Mari víš, co bude úplně stačit, až potkáš jednoho, který bude báječný, chytrý, akorát bohatochudý (tzn., že geneticky máme zakódováno, že většinou se nezapnou senzory pokud není mužský samec schopen uživit do budoucna rodinu smile ), bude oslňující něčím, co bude zcela nehmatatelné. Já osobně si myslím, že se to stane přesně ve chvíli, kdy úplně vymažeš toho, který byl před ním.  Resp. až si necháš toho před tím už jen jako lásku, která byla. A až tě ten nový prostě zvládne, nikoliv bude chtít zkrotit. Nemyslím, že musíme mít muže, protože bychom je potřebovaly. Ale protože je prostě budeme chtít mít ve svém životě.  big_smile

Peťulí tebe zítra ve tři čekám a budu moc být klidně zlá. Ouplně mi odlehlo, protože ty na mě umíš být taky drsoň. big_smile big_smile

Baz umění žít je i ve snech.  wink

#46 27. 8. 2008 21:43

hrosanek
Host

Jo Mari už vím, co mi v tvé druhé zprávě zarezonovalo... Až to přestaneš analyzovat, tak to možná bude ten, který to ustojí a ty jeho. smile

Upravil(a) hrosanek (27. 8. 2008 21:48)

#47 27. 8. 2008 21:49

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Hroši, máš pravdu a neřekla jsi to jen Ty, říká to i má mamka, mám životního přítele od mala, od narození a zhruba od 20 let spolu řešíme zda ano či ne...je to jen příklad, ale ten člověk mě naprosto hodnotově dostává a jak prohlásila maminka je dobré aby v rodině dělal "kariéru" jen jeden, a pokud by se ten chlap postaral a pomohl zvládlo by se to i s menšími penízky.Víš, ano...nebudu zastírat že neee, imponují mi úspěšní a bohatí muži, ale jen kvůli tomu že "potencionálně mají" neb bohužel nepatřím mezi Ty které by to uměly opravdu využívat a brát a brát....ale líbí se mi to, ten "potenciál"... na druhou stranu už znám své priority a to je především kvalita toho člověka a míra důvěry a klidu a pohody kterou spolu budeme moci sdílet. Důvěra, pro mě asi ta nejdůležitejší vlastnost ve vztahu,a  bohužel dnešní doba je taková "divoká" většina má tendence fungovat na několika místech.

A s Vodopádem máš recht, konec konců, pokud počká a něco si "protrpí" bude si toho pak i více vážit než by Tě dostal hned a bez práce....

Není tady

#48 27. 8. 2008 22:08

hrosanek
Host

No ta poslední věta je asi velká pravda. Dnešní doba bohužel plodí i to, že lidé zvýšeně hledají toho pravého mezi všemi těmi, s kterými zrovna chodí. smile A pro to občas pro oči nevidí. big_smile

#49 28. 8. 2008 8:42

petra72
Host

Téda, to jsem dostala na zadek. Hroší, ale já to nemyslela zle. Nenazvala jsem tě mrchou, ani si to nemyslím.

Raději už budu mlčet.

#50 28. 8. 2008 8:47

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Holky,
píšete tu moc hezky...Já se nějak "blokla", v posledním roce se nemůžu pořádně vyjádřit-ani ústně , ani písemně...Zmůžu se akorát na to : Držím  Vám palečky...   Možná, že člověk potlačuje ty své pocity až tak, že je pak nedokáže ani popsat, rozebrat..natož poradit druhým.
Kdysi jsem psávala dlouhé dopisy, slohy mi nedělaly potíže...a teď?  grater

Hroší,
překvapilo mně samotnou, že jsem nebulila, ani mně tak nepíchlo, jak to bývalo-asi proto , že jsem si DODATEČNĚ uvědomila, že se v tom autě tvářili otráveně-jako manželé po 20 letech. Kdyby se smáli, to by mému egoušku asi vadilo víc... jojo, zpracovávat a zpracovávat... stolt

Přeji  Vám, aby se vše napravilo  pussa -taky mám tu zkušenost, že některá přátelství a rádoby vztahy, které byly skvělé hned, nevydržely, a to, co se vyvíjelo pomalu a nenápadně, je / u mně/ trvalejší.Některé lidi máme na celý život, někoho jen mineme a také nás ovlivní, nasměruje a ze života se nám ztratí...  hjarta

Upravil(a) Mikulenka (28. 8. 2008 8:49)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí