18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký den,
máte nápad co uvařit z rajčat(jíst pořád dokola lečo není to pravé ořechové)? Selo se nám jich spousta a nerada bych je vyhazovala. Díky za inspiraci;)
Není tady
Dobrou rajskou nic nezkazí. Dá se jí jí udělat "kýbl" a zamrazit. V případě potřeby je hned po ruce.
Není tady
Oto, mně osobně ale rajská z rajčat nechutná :-(((
kdy mám hodně rajčat, tak si dělám takovou majdu na pagety, na olivový olej česnek, rozmačkaná rajčata, bazalka a různá koření a rozdusit
nebo je nakrájím na kolečka dám na ji zmíněný olivový olej, s cibulí, troku jakoby opékám a na to oupnu vajíčka ....
pravdou ale je, e průmyslové mnoství (super výraz jednoho kamaráda) jsem jich jetě nikdy neměla ....
Není tady
Rajčatová polévka z rajčat je super...
Já zavařila lečo do skleniček... bude i na "horí časy", babička zavařuje jen rajčata a to je pak paráda je vzít, prdnout na osmaenou cibulku, okořeniit a polévka je hotová
Jako večeře je dobrej salát z rajčat a vajec... rajský, vař. vajíčka, trochu hořčice, sůl, pepř, majolka či jogurt...
Na ty pagety jsou čerstvá rajčata nejlepí!
Můe si udělat i pastu na pizzu... rozvařit rajčata s cibulí a česnekem a okořenit bazalkou nebo provens. kořením... hodně zredukovat vodu a nacpat do skleniček...
Není tady
Vem moc díky Začala jsem omáčkou na pagety, byla moc dobrá.. a časem vyzkouím i zbytek. Rajskou jsem zatím dělala jen z protlaku, tak snad to bude ok
Není tady
Dříve mi přila rajská z rajčat ne a moc dobrá. Dnes si nedovedu představit rajskou jinak, z protlaku mi nechutná. Důleité je, aby byla z rajských ve kterých je sluníčko, to je pak mňamka!
Upravil(a) lepista (26. 8. 2008 16:11)
Není tady
Dnes jsem ji vařila. Výborná. Byla z čerstvých rajčat a jetě jsem do ní přidala konzervu sterilovaných a krájených rajčat od Valfruty. Ty nemají chybu!
Není tady
hřibová máčka z praváku,vařéný brambor,polívka uzená s krupkami.
Není tady
pár rajčat, která měla u nejlepí za sebou jsem přidala dneska do zapečených brambor, k tomu anglickou, zbytky tavených sýrů, cibuli, koření, vajíčko - je to dost jedlé
a včera večer kynutý kolá se vestkama a mákem - půl plechu a na druhou půlku dtto s drobenkou
Není tady
co rajcata s mletym masem http://www.nadoma.cz/recepty/45939-rajc … m-masem-x/ nebo pomazanka http://www.nadoma.cz/recepty/19048-rajcatove-pohlazeni/
Není tady