Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 27. 8. 2008 18:07

Pulin
♥------

Re: Máte někdo zkušenosti s terapií zv. "vnitřní dítě" ?

Račice, možná od sebe bydlíme blíž než si myslíš:-)). Nebudeš tomu věřit, ale ano, je to ta, co začíná na Sy... Tak nějak podvědomě jsem tušila, že to bude ona, protože nevím jak dnes, ale tenkrát, když to u mě bylo aktuální, tak mi vykládala, že to v Republice provádí snad jen čtyři lidi a když jsi zmínila Zábřeh, byla jsem doma:-). No asi to bude drsňárna, žádnej medík. Ona je hodně volnomyšlenkářka, taková od huby, upřímná, dost bych řekla, že se odlišuje od standartních psycholožek, hodně hulí, její vztah k alkoholu je kladný, tím se netají:-) a pro sprosté slovo nejde daleko - tvrdí a nás i nabádala, že to pomáhá uvolňovat stres. Myslím, že tě odhalí na první pohled, co tě trápí, no je opravdu skvělá!!! Akorát já už k ní nějak nechodím, protože má tolik lidí, že když se k ní chceš objednat na sedánek, tak to je tak tříměsíční lhůta, což je teda dost šílené. Ale jinak ji velmi doporučuji.

Není tady

#27 27. 8. 2008 18:11

Pulin
♥------

Martinko1, prosím tě, ať ti to číslo dá Račice, já mám myslím ještě číslo do staré ordinace, ona se stěhovala, dřív pracovala pod zdrav. zařízením Spea, dnes je na volné noze.

Není tady

#28 27. 8. 2008 18:13

Pulin
♥------

taky jsem uvažovala, jestli ti klienti na tom vnitřním dítěti nezvraceli náhodou z toho chlastu, jak z těch emocí:-))

Není tady

#29 27. 8. 2008 20:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

Pisateli smile big_smile
........tak hodně štěstí též smile

Bylo mi také řečeno, že čím víc se s vnitřním dítětem pracuje a čím víc ho udržuješ v radosti a hravosti i v rozívenosti v dětských radovánkách..., ale i se sním radit o každém zásadním kroku, pak samo nedopustí, abys opakovala chyby, a samo tě nasměřuje k onomu těžko na bojišti lehko na bojišti  hjarta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#30 27. 8. 2008 21:10

evonox
♥♥-----

Koukam, ze od doktorky Sy****** z Olomouce je tady vic lidi. Tak zdravim, ja tam byl taky.
Te terapie se neni nutno bat, byl jsem na vsech trech (nebo ctyrech, neco pridelavala) a da se to prezit. Nejdrsnejsi je asi dvojka. Jinak mam zkusenost ze to dost pomuze. Hlavne ale musite na sobe pracovat intenzivne a nejlepe denne imaginovat. Temi jednotlivymi kurzy to jen nevyresite. Tak preju hodne zdaru.

Není tady

#31 28. 8. 2008 10:11

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Pulin, no bydlím ve Zlínském kraji, k Olomouci to mám kousek dál....
No, jinak tohle vlákno asi uzavřu big_smile, jak to tak od Tebe čtu big_smile  Ne, si dělám srandu big_smile
Ale s tím hulením a chlastáním a vulgarismy jsi mě moc nepotěšila - protože to já nesmírně nesnáším....  big_smile (asi protože jsem zapřísáhly nekuřák, no s tím popíjením- tam by to až tak nevadilo, to já sama občas ráda big_smile, ale s těmi vulgarismy - taky umím klít jak dlaždič, ikdyž v soukromí rodna ,ale nesnáším to na sobě....
Takže nevím, jestli takového člověka dokážu vnímat jako autoritu, která mě má na něco navést - když v ní budu vidět, že má sama problém roll - protože tohle vnímám tak, že když v tom někdo nenachází míru, kompenzuje tím problém.....)
No uvidíme..... asi už nechci o ní vědět víc  cool a udělám si obrázek sama, až ji zavolám... smile

Jinak díky evonox za příspěvek, tvůj zní pro mě optimističtěji, to nic ve zlém Pulin smile Tu imaginaci dělám jen jako samouk, nikdy mě to nikdo neučil či nevedl....

Pisateli, souhlas, ještě to u mě ale dře smile

Martinko, pokud budeš chtít ten tel., napiš mi SZ, měla jsem spíš pocit, že to však byla od Tebe ironie big_smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#32 28. 8. 2008 10:44

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

U mě taky, ale podá se to věř tomu. Čím víc si harješ tím se to lepší. Držím palečky hjarta

Není tady

#33 28. 8. 2008 10:48

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

U mě taky, ale podá se to věř tomu. Čím víc si harješ tím se to lepší. Držím palečky hjarta

Ale jo, Pisateli, já tomu věřím a líbí se mi, že podle Tvých slov už tomu věříš taky tummenupp

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#34 28. 8. 2008 11:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

U mě taky, ale podá se to věř tomu. Čím víc si hraješ tím se to lepší. Držím palečky hjarta

Ale jo, Pisateli, já tomu věřím a líbí se mi, že podle Tvých slov už tomu věříš taky tummenupp

Já věřil vždy, jen jsem to neuměl uchopit, chyběl návod. To byl a je můj problém.

Není tady

#35 28. 8. 2008 14:12

Pulin
♥------

Ahojky Račice, musím opět reagovat:-)). To mě mrzí, že jsem ti o ní zkazila představu:-). Takže to musím trocha spravit. K těm vulgarismům - ona kleje též převážně v soukromí, sprosté slovo jsem od ní slyšela coby prstů na ruce(nebou obou?) napočítal:-).  K tomu pití - kdo se nenapije, já si taky ráda dám, ale to neznamená, že jsem hnedka našutr. Evonox ti potvrdí, že ona je autorita opravdu velká, vypadá dost sympaticky, vypadá jako střapatá uličnice. Zavolej jí určitě. Akorát víš, že to je jen párkrát do roka to vnitřní dítě? Myslím dvakrát nebo čtyřikrát , teď nevím. Asi do toho půjdu taky:-)) Jestli to zjistíš kdy to je, dej mi pls vědět:-)

Není tady

#36 28. 8. 2008 14:22

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

V poho Pulin, už jsem uklidněná big_smile  Já tuším, že jsi to psala trošku s nadsázkou, že to nebude žádný vyvrhel společnosti big_smile .....jen jsem si říkala, tak jak jsi ji popsala, jestli s ní nakonec nebudu "bojovat" a budu schopna se poddat jejímu vedení....ale jestli je přirozená autorita, tak problém mít nebudu tummenupp ...tedy doufám smile
Jasné, dám Ti vědět smile a bylo by fajn, kdybych tam tedy někoho "znala"....
Počítám, že se k tomu dokopu příští týden. Tak nějak vždycky to týden nechávám vstřebávat, a musím mít na to náladu.... smile  No, to jsem prostě já, taková váhavka RD big_smile

Upravil(a) Račice dračice (28. 8. 2008 14:23)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#37 28. 8. 2008 14:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Račice, jak tě tu už dlouho čtu, můj pocit je ten, že pro tebe právě nějaká drsná terapie není..... ty si potřebuješ svoje Ameriky objevit sama a čím je u toho menší tlak, tím líp.
Dost věcí už máš srovnaných a na mne děláš dojem, že masakr právě nepotřebuješ...no a nebo přesně naopak, možná se pletu.

Zkus se podívat sem: www.etikoterapie.cz
Tohle bývá taky "masakr, ale trochu jiného typu.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#38 28. 8. 2008 14:44

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Jé Pan, tak takhle, jak jsi to napsala, tak to přesně cítím.... a čím menší tlaky a zapojuji jen své zkoumání, tím lépe stolt No, ono proto i váhám, protože tyhle tlaky mi přijdou, jak bych něco měla opakovat už na sobě odzkoušeného, v čem jsem jako by už obstála ....(i já sama jsem byla na sebe tvrďačka až až...tak nevím, jestli to potřebuji ještě jednou od někoho druhého....).
Ale stejně potřebuji jít dál.....tak hledám cestu.....Proto taky  váhám a zjišťuji o tom, co se dá, jestli je to třeba ono.....
A s tím, že si potřebuji svoji Ameriku objevit sama, to jsi vystihla naprosto přesně tummenupp smile..

Má psych. však říká, že by mi to hodně pomohlo.....otázka, jestli je její odhad správný, když mě viděla vždy tak 1x za 2-3 měsíce na 20 minut, že.....

Díky, kouknu na to a uvidím....

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#39 28. 8. 2008 14:48

Pulin
♥------

já bych teda "pořádně nakopnout" potřebovala. Myslím, že jsem ušla už velký, ne-li obrovský kus cesty, ale pořád je tu NĚCO, co bych potřebovala dořešit, ale jinak se už cítím svobodná jako pták:-)

Není tady

#40 28. 8. 2008 22:15

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pulin napsal(a):

Ahoj Račice:-), no tak jestli je to u Olomouce, tak to možná provádí právě ta moje psycholožka:-)). Ona to neprovádí v žádným zařízení, ale ně nějaké chatě, a to místo by mohlo souhlasit. Víš, že to taky stojí peníze??? Tenkrát to byly myslí 3až 4tisíce za jednu "sadu". Taky se tam zvrací a aj to druhý:-)) co mi říkala, to je teda děs, co?  Já si třeba pamatuju, jak jsme dělali ty imaginace ve skupině jak tam někteří fakt řvali jak hrom.....já ale ne, spíš mě to strašně uklidňovalo. Psycholožka mi říkala, že já si to odžívám každý den to utrpení, takže to pro mě není taková hrůza, ale někteří to maj strašně potlačený a pak se z toho doslova(!) poserou. Jéé ale to už je dávno, teď , když o tom píšu, tak se to ve mně zas rozjitřilo. Já bych na to chtěla jít, akorát nevím kdy, páč mám dvouletou holčičku a za necelej měsíc mi začíná semestr, takže leda ve zkouškovým:-)

kristova noho a to to ještě stojí peníze usch zní mi to jako nějaký sektářský uchylácký setkání, zajímavý že se někdo přihlásí dobrovolně

Upravil(a) xxxx (28. 8. 2008 22:19)

dum spiro spero

Není tady

#41 28. 8. 2008 22:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Račice, jak tě tu už dlouho čtu, můj pocit je ten, že pro tebe právě nějaká drsná terapie není..... ty si potřebuješ svoje Ameriky objevit sama a čím je u toho menší tlak, tím líp.
Dost věcí už máš srovnaných a na mne děláš dojem, že masakr právě nepotřebuješ...no a nebo přesně naopak, možná se pletu.

jj odbornej rozbor bud to potřebuje a nebo ne big_smile klasika

Upravil(a) xxxx (28. 8. 2008 22:20)

dum spiro spero

Není tady

#42 28. 8. 2008 22:19

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pulin napsal(a):

Račice, možná od sebe bydlíme blíž než si myslíš:-)). Nebudeš tomu věřit, ale ano, je to ta, co začíná na Sy... Tak nějak podvědomě jsem tušila, že to bude ona, protože nevím jak dnes, ale tenkrát, když to u mě bylo aktuální, tak mi vykládala, že to v Republice provádí snad jen čtyři lidi a když jsi zmínila Zábřeh, byla jsem doma:-). No asi to bude drsňárna, žádnej medík. Ona je hodně volnomyšlenkářka, taková od huby, upřímná, dost bych řekla, že se odlišuje od standartních psycholožek, hodně hulí, její vztah k alkoholu je kladný, tím se netají:-) a pro sprosté slovo nejde daleko - tvrdí a nás i nabádala, že to pomáhá uvolňovat stres. Myslím, že tě odhalí na první pohled, co tě trápí, no je opravdu skvělá!!! Akorát já už k ní nějak nechodím, protože má tolik lidí, že když se k ní chceš objednat na sedánek, tak to je tak tříměsíční lhůta, což je teda dost šílené. Ale jinak ji velmi doporučuji.

hulí chlastá nadává? svatá prostoto va

Upravil(a) xxxx (28. 8. 2008 22:20)

dum spiro spero

Není tady

#43 28. 8. 2008 22:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

xxxx napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ptal se tě tu někdo na tvůj názor?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#44 28. 8. 2008 23:47

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

xxxx napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ptal se tě tu někdo na tvůj názor?

si na veřejném foru mě tvoje názory taky nezajímají ale člověk se pobaví nudí li se v práci big_smile a jsou to teda perly big_smile

Upravil(a) xxxx (28. 8. 2008 23:48)

dum spiro spero

Není tady

#45 29. 8. 2008 4:27

abba
Host

Pandoro, nejste trochu drza a prisprostla? Tohle je verejne diskuzni forum a kazdy si muze napsat nazor jaky chce. Ale to porad neznamena, ze kdyz ma na vec nekdo odlisny nazor, ze se k nemu budete chovat jako hulvat.

#46 29. 8. 2008 8:44

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

abba napsal(a):

Pandoro, nejste trochu drza a prisprostla? Tohle je verejne diskuzni forum a kazdy si muze napsat nazor jaky chce. Ale to porad neznamena, ze kdyz ma na vec nekdo odlisny nazor, ze se k nemu budete chovat jako hulvat.

Je a já budu budu ještě drzejší a sprostější. Máš-li co říci k tématu mluv. Máš-li jen nejapné poznámky, jdi raději na náměstí a tam je vykřikuj, prospěje to tvým hlasivkám. Ono hulvát je ten kdo napíše, že ně někdo úchyl, napadá jej a uráží. Takže nemáš-li nic než zvedat prstík a kázat o slušnosti jdi do toho vlákna kde tohle je vhodné. Tady tak o ten prstík můžeš leda přijít reta

Není tady

#47 29. 8. 2008 8:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, moc o Tobě přemýšlím, a pořád nevím, jak tak jednoduše napsat třeba jako Pan, několik myšlenek.
1. Opravdu zkus Annos, tam jsem dostal několik dobrých rad.
2. Jedna z nich je hraj si se svým dítětem denně.
3. Neřeš jen dítě, ale snaž se pochopit svou vnitřní ženu, muže, rodiče, krajinu srdce, duchovního vůdce.
4. Zkus se spojit s andělem ochráncem.
5. Jsi omylný a chybující člověk /ani počítač není dokonalý/. Život chyby přináší. Uděláš -li chybu přiznej si ji a naopak stav na ni opravu. Programuj si i to, že i "Ne" je velice často pozitivní. A "ano" není pozitivum ,ale jednou z cest.

Není tady

#48 29. 8. 2008 9:35

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

abba napsal(a):

Je a já budu budu ještě drzejší a sprostější. Máš-li co říci k tématu mluv. Máš-li jen nejapné poznámky, jdi raději na náměstí a tam je vykřikuj, prospěje to tvým hlasivkám. Ono hulvát je ten kdo napíše, že ně někdo úchyl, napadá jej a uráží. Takže nemáš-li nic než zvedat prstík a kázat o slušnosti jdi do toho vlákna kde tohle je vhodné. Tady tak o ten prstík můžeš leda přijít reta

vidíš -  pro mne je úchyl ten kdo na seancích, pro mě pochybného původu, zvrací a kálí, sprostě mluví a pije a dokonce kouří, neumím si představit jak bych letěla kdybych přišla na vizitu nalitá s cigárem a přiváděla pacienty k podobným nechutnostem při čemž bych je vulgárně povzbuzovala, obrací se mi z toho žaludek, proto jsem se vyjádřila a proto jsem si jistá že k tomu mám co říct. Pro mě je to sektářské a nechutné a tohle je veřejné forum a proto to tu píší wink je dojemné jak je tu zhruba deset jedinců, kteří vědí že oni jsou ti povolaní, kdežto ostatní mají mlčet, už to o něčem svědčí usch
Je dobře že to tu zaznělo, zase jsem si udělala další obrázek o tom jak nalitá sprostá ženská dokáže zblbnout dav a ještě za to kasíruje, je to bída veliká sad co si lidi nachají líbit, už jen točení virgulí mi tu chybí. Dětství poznamená každého z nás, je dobře pokud si člověk umí ty věci srovnat v hlavě a jít dál, protože dospělost závisí na jeho vůli, stačí si říct to co se stalo dřív nebyla moje chyba, ted to budu dělat jinak. Jsme tu jen na velmi krátkou dobu a vracet se zpátky je jako čekat až notorik nebo chronický sukničkář padne na kolena a bude jiný....věrný a střízlivý wink kdo pochopí že nebude muže jít dál, kdo ne čeká na zázrak nebo chodí kálet na podobné seance, je mi líto lidí co tohle musí absolvovat a mám vztek na hyeny, které založili svuj obchod na neštěstí druhých, píšu to tu dlouho a budu...kdyby tu byli jen ti vyvolení vypadalo by to že je normální nechat se manipulovat od ožralý ženský která sama potřebuje psychiatra....jen patologická osobnost se může bažit v tom takhle s lidma,  kteří mají problém manipulovat

dum spiro spero

Není tady

#49 29. 8. 2008 9:36

Pulin
♥------

tongue

Upravil(a) Pulin (29. 8. 2008 9:37)

Není tady

#50 29. 8. 2008 9:37

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Račice, moc o Tobě přemýšlím, a pořád nevím, jak tak jednoduše napsat třeba jako Pan, několik myšlenek.
1. Opravdu zkus Annos, tam jsem dostal několik dobrých rad.
2. Jedna z nich je hraj si se svým dítětem denně.
3. Neřeš jen dítě, ale snaž se pochopit svou vnitřní ženu, muže, rodiče, krajinu srdce, duchovního vůdce.
4. Zkus se spojit s andělem ochráncem.
5. Jsi omylný a chybující člověk /ani počítač není dokonalý/. Život chyby přináší. Uděláš -li chybu přiznej si ji a naopak stav na ni opravu. Programuj si i to, že i "Ne" je velice často pozitivní. A "ano" není pozitivum ,ale jednou z cest.

pisateli jak se tak spojuješ s andělem ochráncem? Proč se s ním nespojí lidi co denně zemřou na onkologii třeba a proč vlastně nekdo umře, když je to tak jednoduché? Nebo ti mrtví byli špatní a dábelští a vy vyvolení tu budete i za sto let ? wink

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí