|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chtěla bych se Vás zeptat, kdo už třeba prošel rozchodem s partnerem,tak třeba jak to u Vás probíhalo...nová seznámení a za jakou dobu třeba jste začaly se stýkat s nekým jiným nebo jestli je to spíš o tom jak to člověk cítí?
Vím, že tady byla řeč i o převoznících...
jak ty třeba nabuko?
Já jsem byla mino ČR 3 měsíce, než jsem odjela, tak jsem potkala na jedné party sympatického muže.Známe se delší dobu od vidění.Celý večer skoro až do rána jsme se super bavili. Stalo se tak týden před mým odjezdem.Dohodli jsme se, že se udivíme až se vrátím a vlastně uvidíme co a jak.Během mého pobytu v zahranicí jsme si zavolali, napsali.
No a ted jsem ve fázi začátku něčeho hezkého, nového.několikrát jsme se sešli a cítím se s ním fajn, to samé i z jeho strany.
Není tady
Tak to je úžasné, Kerrin. Něco končí a něco nového začíná. Přeju Ti, ať to není jen převozník. 
U mě to tak nějak navazovalo. V říjnu jsme to definitivně definitivně ukončili s BM. Přišel s tím, že odteď je jeho oficiální partnerka ona. Ještě jsme se spolu asi dvakrát vyspali během listopadu. A 5.12. jsem se potkala s převozníkem.
Znali jsme se už z dob mého dětství (on je o deset let starší), je to trošku propletenější.... Byla to náhoda - studuju s jeho kolegy z práce a nějak o něm padla řeč a já pochopila, že je to ten onen, kterého jsem asi třináct let neviděla (naposledy na přelomu dětství a puberty). Tak jsem si vzala číslo a poslala mu sms. Zavolal, že mě strašně moc rád uvidí, že je zvědav, jak ta malá holka vyrostla. No a šli jsme na večeři a z ní už jsme odcházeli ruku v ruce. Byla to velká bomba. Byla jsem okamžitě strašně zamilovaná a on taky. Řekl mi tenkrát, že má přítelkyni (ještě než jsme spolu začali), ale že ten vztah nepovažuje za perspektivní, že je pouze z rozumu a bla bla bla. První dva měsíce to bylo fakt úžasné. Myslela jsem si, že to je to ono. Plánoval společnou budoucnost, zamiloval si mého synka, bylo s ním všechno moc fajn. Pak jsem si začala uvědomovat, že to není asi úplně všechno ok. A on to asi taky pochopil. Někdy v dubnu jsme měli rozhovor o naší budoucnosti, kdy mi řekl, že zatím nic měnit nechce (já to po něm ani nežádala - alespoň to mě naučil rozchod s BM). Každý týden mám chuť to skončit úplně. Ale stačí první ranní telefonát a moje předsevzetí jsou pryč.... Však to holky znají. 
Není tady
A vídáte se ještě?
Není tady
Kerrin - moc ti to přeju a krásně si to užívej. Třeba zrovna ty budeš mít to štěstí a řekneš si za čas, ještě že jsem se s tím bývalým rozešla.
Není tady
Já jsem se rozvádět chtěla a dobře jem udělala, nicméně jsem po rozvodu byla úplná troska. Strašně jsem se divila, že vůbec mají o mně chlapi zájem, protože v manželství jsem slyšela jak jsem nemožná, neschopná atd...
Pár týdnů po rozvodu jsem začala chodit s kolegou a bylo to jak z jiného světa. On se ke mně choval úžasně a já jsem si začala připadat jako člověk. Z toho porozvodového marasu mě vytáhl a hodně mi pomohl. Po čase jsem se přestěhovala a vztah postupně vyšuměl. Po 3 letech od rozvodu se mi zdálo, že už jsem úplně "zdravá" a že chci nějaký trvalý vztah. Prakticky hned nato jsem se seznámila se svým současným přítelem a je mi s ním moc dobře.
Není tady
Holky děkuji. I za vaše příspěvky
ještě Vám chci napsat, když mi přejete at to vyjde, tak snad mne tady neukamenujete, on že je ženatý. Jsou spolu od 17-ti let.Jemu je nyní 32. Vzali se před cca 3 lety a děti spolu nemají.
Tak to není asi to nejrůžovější.
V této současné chvíli si ale neplánuji a nemaluji nejakou budoucnost. Užívám si společných příjemných chvil.
Tak mi klidně napište Vás názor.
Jenže kde dnes potkata chlapa přes třice a aby byl svobodný a bez závazků. Já už ten závazeček mám. V září jde do školy.
Není tady
ahoj Kerrin,
ja som odišla aj s dvoma deťmi od M /žiaľ, ešte stále nie Ex/ min. rok v novembri za dost "divokých" okolností , zaprisahala sa, že už nikdy viac žiadny chlap....a v marci sa objavil , má rád moje /on ich nazýva "naše"/ deti a mňa- na počudovanie- zrejme naozaj miluje..a ja tak-nejak som presvedčená , že nejde o žiadneho prevozníka. Po prvý raz v živote sa cítim naozaj šťastná a milovaná a vdačná, že to tak je. Určite som nebola pripravená na nejaký nový vzťah, ale keď to príde, pocítiš to sama-bez ohľadu na nejaké časové obdobia,či teórie pripravenosti.Akurát si myslím, že ženatý nie je to pravé -orechové /iba moj subj.pocit/.
Není tady
Kerrin, já Tě rozhodně kamenovat nebudu.
Můj převozník je také zadaný (ne ženatý, ale to je fuk, nejsou tam žádné děti a tak, ale jsou spolu skoro 4 roky). Mi příjde, že je to tak nějak obecná vlastnost převozníků - být zadaný. Asi nás to má naučit také tu druhou stranu mince. Abychom nesvalovaly vinu jen na milenky, ale pochopily, že to všechno může být i jinak, než že nám ho ta ona dotyčná urvala, že to mohlo být taky o tom našem manželovi, že se prostě jen zamiloval....
Všechno, co se děje, se děje tak jak má.
Držím Ti pěsti, ať to je co nejdéle krasné, ať z toho načerpáš sílu pro další vztahy a život, ať Ti to vrátí sebevědomí.
A Tobě Dadko gratuluju a moc moc přeji, ať to není převozník, ale opravdová láska pro Tebe a Tvé děti. Ukazuješ nám, že vše není tak beznadějné.
Není tady
Nabu, to máš pravdu. Já ted s odstupem času se dívám na to, že kdyby M nechel tak to nedělá.A ostatně to každý.
Určitě se ještě mám poučit z něčeho.
Pro mne ted je důlezité, že se M stará o malou, je s ním reč o čemkoliv a hlavně už bez stresu.
Není tady
A do prčic :-))))))
To je taková hra "do kolečka do kola". Na začátku se jedna ženská rozvede, třeba že není v manželství spokojená. Pak je pěkně sama, užívá si a najednou zjistí, že najít volnýho slušnýho chlapa není vůbec snadný. Zkouší to rok, dva, tři a už je z tý samoty docela nešťastná. A najednou to třískne z očí do očí a láska je tady. Ale má to drobnou chybu - pán je ženatý. Samozřejmě mu to doma neklape a v podstatě uvažuje o rozvodu. A ženská se trochu zarazí, ale pak si řekne - i co, kdyby nechtěl, nezačal by si s jinou, ta jeho bude fakt děsná .... a hlavně - když ho nechám, kdy já si zase najdu jiného a sama už jsem byla dost dlouho. A když je ženská šikovná, za rok, za dva se chlap rozvede. A po něm zůstane zase jedna volná ženská, co chodí na babinet a truchlí a je rok, dva, tři .... sama a najednou to třískne .... :-))))))
Není tady
Salen.... Ty jsi jedničková
Máš dobrý pozorovací talent. 
Hmm, já bych tedy taky nekamenovala
, jen bych se Kerrin zeptala: "jak takovýmu chlapovi můžeš věřit?" 
Pro mě by okamžitě ztratil kouzlo osobnosti - kdyby si se mnou "jenom užíval" v době, kdy má být doma se svou paní a vyřešit si s ní jejich "potíže".
Asi jsem na partnerské vztahy moc náročná. Možná to bude tím, že jsem vdaná - kdybych žila sama, asi by mi tohle stačilo, nevím...
Vím, že ostatní lidé můžou věci vnímat jinak než já, ale za sebe: měla bych drobný problém s tím, myslet si, že JÁ jsem ta jedna jediná NEJ, kvůli které tomu ženáčovi stojí za to vykašlat se na svoji partnerku. Přitom mi sebevědomí nechybí
. Těžko bych takovému typu, který doma evidentně lže, důvěřovala. Někde vevnitř bych prostě měla pocit, že to jednou udělá i mně. Až nastanou domácí trable. A že nastanou v úplně každé domácnosti, o tom není pochyb.
A to, co píše nabuko, mě rozesmálo:
"Řekl mi tenkrát, že má přítelkyni (ještě než jsme spolu začali), ale že ten vztah nepovažuje za perspektivní, že je pouze z rozumu a bla bla bla"
Takový charakter by teda ke mně do postele nesměl.

Než s takovým křivákem, to radši budu usínat sama.
Není tady
Tercila napsala:
Takový charakter by teda ke mně do postele nesměl.
Než s takovým křivákem, to radši budu usínat sama.
Terci, nevíš, co mluvíš. Když jsem byla vdaná, považovala jsem za nemožné, že by MNĚ někdy chyběl sex.
Jo, tak mi ukázali, zač je toho loket.
Sestava já a já mě neuspokojuje, chybí mi lidská blízkost, chybí mi sex s mužem neuvěřitelně. 
Já žiju sama dva roky a 7 měsíců, Nový vztah nemám, je to problém z mé strany. Mohla bych. Ale nejde mi milovat, najednou se mi pak do hlavy vždy ještě víc, než obvykle, vkrade můj BM a zas to pošlu do kytek.
Nevím, co s tím, tak jsem to přestala řešit.
Nedostatek sexu řeším nejůžasnějším milencem, jakého jsem zatím v mém životě potkala. Je ženatý. 
No a coooo Majko - tak si ho rozveď ! :-)
Není tady
On se rozvede sám, ale chce pak bydlet jenom sám. Už si na tom pracuje. Bez mého přičinění a daleko dříve, než jsme se vůbec potkali. Btw on taky tvrdí, že touha po mně, nejenom po mém těle ale celkově je výjimečná, abych ho přesně citovala, jakou nikdy v životě nepoznal. Že milování se mnou je zázrak. Ale to je vzájemné, prostě jsme se potkali. No, tak si to jen užíváme. A když přijde konec, tak přijde. Mně nezbývá, než doufat, že ho ustojím se ctí.
Upravil(a) majkafa (24. 8. 2008 19:06)
Já prostě nenacházím slov 
Co nemám ráda ve svém manželství, bez ostychu páchám v jiném - super 
Kerrin, nejvíc mě trozesmála ta tvá věta:
Já ted s odstupem času se dívám na to, že kdyby M nechel tak to nedělá.
Je to jakási výmluva, že? Vždyť ty sama ještě za dob se svým mužem jsi tohle přeci musela chápat a vědět, neboť si to také tak dělala. Nebudu tě plácat po zádech, jaká si kabrňák holka, jak si ten svůj vztah vyřešila, že vlastně nyní bereš, co ti život nabízí. Jen jsem na tvém příkladu docela hezky uviděla, že když ženská je zásadová, tak si chlap neštrejchne - takže ne, že teď se na to díváš jinak, že kdyby nechtěl, tak to nedělá žádný - já to vidím tak, že kdyby ženská nechtěla, nemá šanci - žádný. A o tom to je - vy ženy dáváte pokyn k...třeba i těch mimomanželským "úletům" na jednu (nebo 5 nocí).
Co ti popřát do nového - pro tebe šťastného vztahu? Jak se tu asi s oblibou říká, že ses někam posunula - já to vidím , že si se neposunula - pojedeš druhé kolo, s jiným partnerem a možná nebude dlouho trvat, najde se nějaká kamarádka, která si toho tvého odzkouší ve stylu: Kdyby nechtěl, tak to nedělá. Možná, až pochoipíš, že nějaké zásady a mravní kodex by se měl ctít, třeba pak se na tebe usměje větší štěstí.
Chtěla jsme jen znovu říct, že se opakuje stále to stejné dokola - on mi byl nevěrný, jak si to tamta mohla dovolit, když určitě věděla, že je zadaný - a bác ho, tu máš čerte kropáč, natančil ti do života ženáč a co ty - podváděná uděláš? Čapneš ho s plnou parádou - vždyť kdyby nechtěl, když se mu nabízím, tak to přeci nedělá... 
Není tady
Majkafa: "Btw on taky tvrdí, že touha po mně, nejenom po mém těle ale celkově je tak neuvěřitelná, jakou nikdy v životě nepoznal.
Majko, probůh, víš, kolikrát jsem něco podobného slyšela? Mockrát

Promiň, nechci Ti kazit iluze. Když Ti to vyjde, budu jenom ráda - bude na světě o jednoho spokojeného člověka víc. Ale teda... nevím, nevím
. Jak je možný, holky, že jim to tak "žerete"? 
Není tady
Tercilo, nerozumím. Nevím, co by mi mělo vyjít. Nic než milování neočekávám. A taky mu žádná slova nežeru.
Mám dost zkušeností s muži na to, abych věděla, že fyzická přitažlivost s tímto mužem je to nejúžasnější zatím, co mě v životě v tomto směru potkalo. Jestli je to takové i pro něj, nebo jsou to jenom řeči, to je jeho.
A ještě jedna drobnost k příběhu Nabuko. 
Tak jsem si představila, jak by to asi vypadalo, kdyby se Nabuko zachovala férově, vzala svého milence za ruku a hezky ho dovedla ke dveřím té kočky, co s ní ten chytrák bydlí jen tak z rozumu.
Té "rozumné" by dala šanci pořádně se rozmáchnout a dát tomu vyčůránkovi přes hubu
a jemu by Nabuko dala příležitost dokázat, jak moc doopravdy ji miluje. 
Není tady
majkafa: "Tercilo, nerozumím. Nevím, co by mi mělo vyjít. Nic než milování neočekávám. A taky mu žádná slova nežeru.
Mám dost zkušeností s muži na to, abych věděla, že fyzická přitažlivost s tímto mužem je to nejúžasnější zatím, co mě v životě v tomto směru potkalo. Jestli je to takové i pro něj, nebo jsou to jenom řeči, to je jeho."
Tak pokud jsi opravdu spokojená, je to jedině dobře. 
Mně by jen trošku vadilo, že musí někde doma lhát a přetvařovat se, aby ze mě mohl servat šaty, to je všecko.
Připadalo mi, že je to pro něj příliš bezpracné a jednoduché
.
Upravil(a) Tercila (24. 8. 2008 19:18)
Není tady
Tercilo, už jsem to na babi jednou psala. On doma nelže a nepřetvařuje se. Žijí si každý svůj život a jsou spolu do doby, než dvě děi dostudují vysokou a třetí snad taky, to je na střední. Jeho žena taky někoho má. Ale to je jeho věc, ne má.
Ale lhala bych, kdybych řekla, že mi nedělá dobře, že "spí" jenom se mnou. I když - kdoví jestli, že? 
Upravil(a) majkafa (24. 8. 2008 19:18)
Majkafa: "I když - kdoví jestli, že?
"
Správně, takzvaně BING HO !

Není tady

Majko, nezlob se, ale mě to připadá docela naivní, idkyž jak píšeš máš zkušeností dost. Proč by rodiče dělali dospělým dětem komedii...to mi nějak neštymuje.
Není tady
tak si to řeš, když ti to neštymuje. Já nemám tu potřebu.
A taky tady všechno nepíšu, aby vám to štymovalo. 
Napsala jsem pouze pár vět, to téměř nic neříká.
Upravil(a) majkafa (24. 8. 2008 20:03)
Majkafa: "A taky tady všechno nepíšu, aby vám to štymovalo.
"
Majko, však to je v pořádku. O nic nejde. Přeji Ti, aby ses měla fajn a různé věci Ti vycházely tak, jak potřebuješ.
Není tady
ještě taková poznámka, zapoměla jsem napsat, že ten můj nový....ženatý, tak nežije s manželkou. každý sám.
Není tady