|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Lucinko a co hledáš spoustu toho mají i na MMB, je to jako z nextíkem, objednáš si co chceš a holky ti to dovezou z Německa..já si zrovna minulý týden objednala pro Natynku plavečky z háemka, tady už nikde nejdou tak třeba se poštěstí v Německu

Není tady

my taky jedeme na kole,papa 
Není tady
Lucí, kdyby usnul sám v těch 12, tak ho nechám max do pl třetí do tří, ale takhle má holt smůlu. I kdyby usnul až ve 2, tak ho ve 3 vzbudím, protože by mi neššel spát večer a ráno by zase pozdě vstával a to jedeme do MC, takže bysme vůbec nestíhali.
Není tady
Vy jste teda nákupčí, ale třeba to budu u holčičky taky víc řešit.
My jsme si dali ve 3 ten druhý chod oběda šli jsme s pejskama cvičit a teprve před chvílí jsme se vrátili, ale ještě si šel stavět komín z lega.
Dneska jsme byli cvičit na poli mezi balíkama se slámou a Máťa byl naprosto unešenej. Pořád lezl nahoru a chtěl dělat houpy a klouzat se z něj dolů, takže si to asi brzy zopakujeme.
Není tady
no leni tak rychle nebo vám ty balíky odvezou
ale muselo to tam být fajn na tom poli co??
jé holky já taky čučím jaký kupujete věci,to já teda takhle drahý věci ani náhodou.. kupuju za minimální cenu.. at už v levnejch krámech nebo sekáči.. a taky značkový 
no dneska to v krámě moc neutíkalo.. moc lidí nechodilo..vždycky se nahrnuli nárazově a pak zas dobu nic.. ale tržbu jsem udělala nakonec pěknou..zítra jdu od 11...
jo a kámoška dneska porodila-chlapečka ondráška,3800g,53 cm ani nevím kdy se za ní půjdu podívat,nějak nestíhám.. přemýšlím že za ní vlítnu zítra až půjdu z krámu..
Není tady
Ahoooj holky, vy jste toho zase napsaly. Já se sem dostala až teď, dělají nám tu pergolu tak jezdím s malou k našim na spaní.
Nemám dobré zprávy
Cukrovka mi prý vyšla špatně, dneska mi sestra od doktora volala, že tam mám zítra ráno přijít, že mi řekne co a jak a že mám tak na 50% počítat s tím, že mě pošle na pár dní na pozorování do nemocnice
Holky, vůbec nevím co těhotenská cukrovka pro mě znamená - jaké hrozí nebezpečí pro mě i mimi a jak se to léčí. Prosím kdo ví o tom víc, napište mi. Děkujůůůůůůůůůůůůůůů
Není tady
Kaci kdyz mas tu hladinu vysokou tak to muze poskozovat plod v tom smylu ze treba bude mit spatne jatry, ledviny apod. a taky by se ti mohl narodit obrik neb ty deti jsou pak desne velike kdyz se to nedrzi pod kontrolou. Kacatko nestresuj se ja vim ze je to hrozne ale stres to taky zhorsuje traba to zvladnete ambulatne ani asi chteji ze by ti porad braly krev ( z prstu) behem dne a taky by zjistili jak na tom jsi pred jidlem po jidle a v ruznych dobach. Mozna taky kvuli tomu ze by jsi si davala inzulin ale to zvladnes uvidis jsou horsi veci. Budu ti drzet palce
Není tady
Jitus a kupujes si taky neco pro sebe nebo jen pro malou:)?
Ja ted nakupuji pouze znaskove hadriky v jednom super sekaci fakt za par korun a patrime mezi nejlepe oblekane dite z pisku:)) a ted jsem koupila i par kousku pro sebe a musim rict ze se mi satnik pekne ozivil manzel jen chvali jak mi to slusi neb si kupuji i obleceni co bych normalne nevzala neb ze to vyjde rychle z mody ale za par korun si to vezmu a frajerim dokonce i pasek jsem si koupila za 40,- a dneska mi ho chvalila zubarka pry kde jsem ho koupila:)) a dneska jsem si donesla super satek taky za 40,-
Není tady
Zítra hned ráno jdu k dr. tak na mě myslete prosím. Pak se ozvu.
Není tady
Babuško pro sebe moc nééé...halenky a topíky tam vyjdou i na 1000,- což je dost..na malé nešetřím, ale na sobě jó
a kde nakupuješ?? někde ve Zlíně???
Kačátko tak já cukrovku měla, chodila jsem jednou za měsíc, ke konci častěji na odběr krve a držela jsem dost přísnou dietu, odměřovala jsem si jídlo a musela počítat kolik cukru v čem je a kolik můžu sníst a tak, bylo to dost náročné, měla jsem takové tabulky a podle toho jsem jela, když by se mi cukr zvyšoval poslali by mě na vyvolání, ale já to naštěstí neměla moc ani inzulín jsem si nemusela píchat!!! přeju ať ti to dobře dopadne a nemusíš do nemocncie na pozorování

Sudinko gratulace k Ondráškovi
a co obchod?? nepůjdeš tam i po matěřské???
Není tady
já v hrabácích nenakupuju..mě to tam moc nesedí, ale jednou mě tam vzala kámoška, když jsem čekala Natynku a donesla jsem si odtud těhotenskou sukni z Anglie a vyšla mě myslím na 200,- což bylo super..ale normálně tam nechodím..asi bych měla začít

Není tady
Teda Kačí, tak to jsem teda nepředpokládala, že to bude s tou krví špatný, ale dobře že se to kontroluje preventivně, tak na to přijdou brzy a budou tě hlídat. V nemocnici ti asi budou měřit hladinu cukru průběžně po celý den a pak se uvidí. Možná to spraví jenom dietka. Držím palce ať to tak je a moc se nestresuj, když se to hlídá, tak to bude OK.
Není tady
nene pracovat tam to asi ne..ta pracovní doba je děsná.. to je celej den zabitej..to radši vstávat v 5 ráno..
a ty peníze taky nic moc.. ale je to tam fajn to neříkám..
holky dneska jsem tam měla takovou šoumenku-no typická umělkyně.. říkala že je malířka.. byla tam snad hodinu.. to se člověk někdy pobaví..
Není tady
Jitus tak predevsim by jsi mela nakupovat nextik pro sebe:) tatka a okoli to oceni kdezto natynka ti na to prdi:) Jo nakupuji ve Zline bez jen zanackove nejdrive jsem z toho taky nemala uplne dobry pocit ale na malou jsem nakoupila supr hadriky a ted i na sebe pekne to vyperu vyzehlim a je to pohoda a dokonce me sokuje kolik znamych a celkem i prachatych lidi tam potkavam:)
Sudi a mit takovou kamaradku ve znackovem sakaci to je terno:)
Není tady
Sudinko a co tam všechno máte????? nějaké hadříky že?? a dál...jo v obchodě je to na houby celý den v prd.... já jsem říkalakámošce, že půjdu klidně někde uklízet i s maturitou hlavně když budu moct malou zavést do školky a dojít si pro ni
Není tady
Babuško a kde přesně ve Zlíně????????????
já vím, že my na to natulka prdí, ale já si nemůžu pomoct, já zas nemám tak špatný šatník
8let jsem si vydělávala na sebe tak jsem dost nakupovala hadříky a hlavně boty, už mám druhý botník a sand přijde i na třetí, ale co máme natynku tak spíš nakoupím jí než sobě
Není tady
jitka2 napsal(a):
Sudinko a co tam všechno máte????? nějaké hadříky že?? a dál...jo v obchodě je to na houby celý den v prd.... já jsem říkalakámošce, že půjdu klidně někde uklízet i s maturitou hlavně když budu moct malou zavést do školky a dojít si pro ni
http://www.batavia.cz/ to je ono
Není tady
Jo a holky u zubaka pohodicka naty otvila pusu na pozadani kolikrate Dr. chtela. Dostala zabicku a my kazdy vzrorek pasty:)) pekne jsem si pokecala a jeste mi pujci mapu na dovcu hec:)) je to totiz znama ze cviceni.
Není tady
Kačí držím palce, ať to spraví "jen" dieta a ať je jinak všechno v pořádku ! 
Já v sekáčích nakupuju, ale už si vybírám jen ty značkové, anglické
A musím říct, že mám doma super kousky
Není sekáč jako sekáč 
Není tady
Jito hodne nakupuji na ekofermu na autobus. nadrazi. Ja ti do toho nechtela kecat jen jsem se primlouvala at koupis neco i tobe:))
Ja kdyz byla v roce 2000 v Londyne a pak prijela se zanackovyma Next jenasach tak nikdo nevedel co to je za znacku jen je vsichni obdivovali:))
Není tady