|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

my taky sladíme do čajíku už tak půl roku a v pohodě,ale jen občas a když třeba byla nachlazená.na chleba sem ji ještě nedávala,jen když si kousne od tatky.
Holky,minule jsme malé koukala do pusiny na zuby a má na nich jako takovej žlutej plak
Myslíte,že je to tím,že špatně čistíme..ted už se snažímnasílím já,jinak ona chce sama a spíš jí pastu.Bojím se,aby se ji nezačali kazit,třeba po těch atb... 
Jo a včera jsme byli v krámě a měli tam tříkolku a malá ji ještě neušlápla,tak snad na jaře,ikdyž je fakt,že ty šlapky šly šíleně těžko 
Není tady
Ahojky,
Sudi příjemný den v práci.
Já jsem se sem dostala až teď, protože to moje zlatíčko dneska pěkně vyvádělo při spaní. Dala jsem ho spát ve 12.00 hod a usnul až ve čtvrt na dvě. Teď teda ještě chrní a já jsem se konečně dostala k obědu. Byl tady takovej bordel, že jsem se musela prvně pustit do úklidu, ale zvládla jsem to pěkně, mám uklizené celé první patro a vyprané dvě pračky. Venku je krásně, takže to do večera uschne.
Med dávám občas do čaje, jinak raději ne, ale zatím z něj nic neměl, tak snad to bude dobrý.
Není tady
Lucko, tak se zeptej u zubní Dr. z čeho to má, ale plak by se měl dostat dolů čištěním.
A pokud sladíš čaj medem (což by se kvůli zubům nemělo) tak by ho neměla pít večer po vyčištění zubů.
Známá má kluka, kterému ve dvou letech vrtali a blombovali 5 zubů 
Je mi líto, že nemáte tu moč v pořádku. Ptala jsem se u nás v tom bylinkářství a říkala že mají brusinkový sirup, bohužel ta lichořeřišnice je v lihu, takže to nejde, ale někde jsem slyšela, že se dělají nějaká homeopatika (ale od toho se já držím dál, takže jen jsem to zaslechla to se musíš zkusit zeptat jinde).
My jsme byli dneska na zubním. Jíta naprosto v pořádku, manželovi něco sbrousila a Lenku máme omezovat v dudlíku, neb má vystouplé přední zoubky nahoře, tak abychom to ještě nezvětšovali dudlíkem, to jsem zvědavá, jak to té naší závyslačce vysvětlíme
. Dokonce se tam prý tlačí už pětka 
Pak jsem šla s holkama za mamkou (manžel musel do práce připravit nějaké věci, v noci jede na to Slovensko) a přivezla si dom auto ( a i tu zásobu čokolád
).
Teď se tu zatáhlo až je černo
. Doufám, že z toho pršet nebude, abychom mohly na chvilku ven.
Není tady
HOlky, ono je pro ně těžké to první našlápnutí, potřebují popostrčit aby začaly šlapat když už je to v pohybu. Z klidu je to na ně těžké, ale po té co se párkrát projedou a namakají si nožky se zvládnou i rozjet.
Není tady
Leninko, nechceš přijet uklidit i k nám, když jsi tak plná elánu?
HOlka nepřeháněj to a odpočívej
Není tady

Spuntí si hodná,že si se zeptala
mě malá taky ještě chrupe a u nás svítí sluníčko 
Spuntí čaj sladím jen občas a na falšku tak půl lžičky medu a po vyčištění večer už nic nejí ani nepije..jo je to spíš plak,má to tak od půlky zoubků dolů...hold budeme muset čistit nsilím,ale nevím jak na to 
Není tady
Luci, já myslím, že na těch zoubkách to může být z těch antibiotik, ale radši se u zubařky zeptej.
Špuntí, k vám uklízet nepřijedu, protože ty to nepotřebuješ - jednak máš tu vrtulku a jednak máš pořád uklizeno. :-)) A navíc, my máme ještě jedno patro a ještě nemám dovypletou skalku a jahody. Ale dneska už nic nedělám, krom večerního žehlení u televize. Skalku udělám některý den s Matýskem - rád pomáhá a vršek uklidím zítra, protože chci zároveň nastěhovat věci a hračky do té nové skříně u Máti v pokojíčku.
Není tady

Zítra si jdu pro atb.tak když tam nebude hodně lidí,tak se zeptám Mudry..naše zubařka je milá,příjemná,ale na hovn...
Jenže tu nikdo jinej nepřibírá 
Není tady
Tak konec klídku, jdu vzbudit raubíře, aby nešel spát večer bůhvíkdy.
Není tady

Leni,tos mu teda moc nedopřála
my spíme od 12 h 
Te jsem koukala na katalog toho nextu..Jitu co tam proboha nakupuješ za tolik kaček..mě se tam nic moc až tak nelíbí,chtěla bych malé oteplený kalhoty,ale to nepoznám jelsti to je nebo není teplý nebo nějakej svetřík-bundu a nic takovýho tam nevidím 
Á už vstáváme 
Není tady
jůůůůů tak nevím jestli máme stejný katalog
já tam malé letos objednala ten fialový komplet /svetr, tři trika a kalhoty/ nádhera paráda... punčocháče, ponožky...nějaké kompletky pro neteře, taky punčocháče a ponožky a uvažovala jsem o botičkách protože mají nádherné kozačky, ale když si to malá nevyzkouší ta je to naprd...mrkni se lUcinko ještě do katalogu háemka, tam mají taky super kousky...a tobě se ty oteplováky s bundou na hory co mají na poslední stránce nelíbí??? od nextu??? tak ty jsou fantastické
Není tady

Jitu jaký komplet???? asi jsme slepá 
Není tady
Není tady
malá má kombinézu z loňska, ale objednala jsem jí tohle http://www.next.co.uk/shopping/children … girls/4/10 a ten svetr je nádherný, nebo se ti Luci nelíbí

Není tady
uvažuju taky o tomhle ponču, který je parádní http://www.next.co.uk/shopping/children … rgirls/3/9 jenže máme ještě z loňska nextíkové jiné, tak nechci být moc rozežraná

Není tady

ty oteplováky jsou krásný,al nejmenší 3-4 roky a taky dost drahý 
a Háemko najdu jako kde 
Není tady
tak zkus větší velikost v druhém katalogu tam bude něco podobného a háemko je tady http://shop.hm.com/de/?action=viewhome
Není tady

Ten svetr je moc hezkej a to pončo krásný,ale asi nejsem ta správna nextomanka
..je to kupa peněz 
Není tady

já mám zamluvenej od Klaris tenhle svetřík http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15530771&tab=0 
Není tady
tak třeba tahle je super http://shop.hm.com/de/?action=viewshopp … LI_OVR_YTT
a my máme tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15774855&tab=1 ale v khaky barvě
Není tady

svetřík mi nechá za 550Kč..kupovala jo přímo v Anglii,tady prý ani nebyl
ta bundička je pěkná...ježiš tam se nevyznám už vůbec mluví to na mě nějak Deutsche 
Není tady