6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
leni ještě vydrž a nepospíchej do porodnice..zrovna před chvíli jsme si psali s kámoškou- tak jí voda odtekla,ale není vůbec otevřená..do toho vysoký tlak,tak jí hrozili císařem,,,no zítra jí to budou vyvolávat..chudinka..
Není tady
Tak to u nás budeme mít plíny taky asi dlooouho.Když je nahá tak sedne sama ale jak je oblečená tak neřekne nic.
Ale dudel nemá ,ona ho nikdy ani nechtěla.
Dneska mě tahala za ruku a říkala ťam a ukázala kde udělala loužičku,takže Spunti nejste sami.
Není tady
Ahoj holky..tak výlet se parádně vydařil, moc jsme si to užili a odrazili jsme domů o půl deváté...natulku jsem šoupla rychle do sprchy a v děvět už spinkala, byla utahaná jako kotě cestou ze ZOO jsme se stavili se ségrou v cukrárně a dali jsme si u nich ještě kafé a pak jsme se stavili u našich, takže jsme přijeli tak pozdě...v ZOO mraky lidí, ale stejně jsme si to užili a viděli všechno co jsme chtěli, natálka byla nadšená..pošlu nějaké foto
Není tady
Fotky pošli,těšíme se.
To je fajn ,že jste si to užili,aspoň někdo měl dobrý den.Asi jsi to někde psala ,ale já nevím v kterým zoo jste byli?
Není tady
Čauky..byli jsme v ZOO Lešná...a fotečky máte tam je jich trochu víc tak sorry
půjdeme na poštu odeslat balíčky, stavíme se pro nákup a budeme dneska prát, máme tam tak tři pračky...je tu krásně, svítí sluníčko..Natálka akorát snídá, nejraději má opečené s máslem jak říká.chleba z toustovače s máslem nebo rohlík s máslem
Není tady
Dobré ránko.
Jo Sudi,hezky si to užij a měj tam dneska jenom příjemné zákaznice.
Jituš jsem se těšila že se podívám na ty fotky protože Lešnou znám tak jsem byla zvědavá a já tam nic nemám!
My teď děláme ranní rituál,já sedím u pc piju kafíčko a houpu Denis na hopsadle,sama tam neskáče-je kapánek pohodlná!!!
Včera jsme jely k babi na kole a hrůza kopec,to kolo nejede pořádně ani z kopce natož po rovině nebo do kopce.
tak jsem řekla miláčkovy že buď ju bude 2x týdně vozit on nebo mi koupí nový kolo,já mám horáka 10 let starýho s tlustýma kolama a fuj, tak to vidím že budu mít nový .
Jdu se podívat na mimibazar co tam mají.Zatím se mějte hezky.
Není tady
Asi nemáš adresu,že? maraketa@seznam.cz prosím
Není tady
Dobré ránko..tak my tedka taky zrovna snídáme...madam vstávala až po deváté
Jitu,fotky super...to tak jsou zvířata takhle blízko..bych se bála Taky se tam asi vypravíme,ale nevm jestli ještě letos
Psala mi Štarmík..mají se báječně,pozdravuje,Matá nechce ani z vody,mus ho prej uplácet lízátkrm
Dneska si budu volat na výsledky moče...tak jsme zvědavá
Není tady
Dobré tánko.
Jutu díky za fotky
Sudi hezký den v práci a hezky si to užij a přijď na jiné, příjemné myšlenky
Já malou budila před devátou (protože dřív se mi popravdě vstávat nechtělo ).
Markét, já už dneska jeden obchod na MMB stihla (Teda večer jsem se s paní domlouvala na podrobnostech a teď jsem to jsem to jen doladila.) Konečně jsem sehnala pro malou zelený svetr - tuniku od Nextu. Mám z toho velkou radost Myslím Jitu, že Natálka ho má, že?
Není tady
Jo to jsem se vás taky chtěla zeptat...Jitu ty nextácký objednáváš z katalogu nebo je u vás nextík?
Vanilko,tak se pochlub...já Natálce objednala svetřík od Klaris
Není tady
Já jsem si tam objednala dřevěný figurky s balonkem jak se sráží,jestli víte a dřevěný puzzle to už na vánoce .
Mimi se mi na houpačce kapánek poblilo.
Není tady
Tak výsledky jsou lepš než minule,ale zase se tam dostala i jiná bakterie Takže dostaneme na dlouhodobější užívání noční atb. a musíme čekat až si nás pozvou na tu nefrologii,protože opravdu ted přes prázdniny nefachčí
Není tady
Markétko fotečky by jsi měla mít tam
Lucinko nextík objednávám přes MMB najdu si nejlevnější libru a pak objednávám, ale já mám většinou zvýhodněné ty kurzy protože toho mívám i přes 200liber, čím víc tím lepší kurz tady tedy nextík je , ale kurz je naprosto šílený, takže se mi to vyplatí raději objenat přes net a jelikož se chystáme na jaro do Londýna, tak si z nové kolekce 2009 nakoupíme rovnou v Anglii ...a některé ty zvířátka jsou fakt hodně blízko, ale asi jsou zvyklá, pro natálku to bylo super, že klokana měla pomálu na dosah z kočárku
Vanilko jo j ten zlený svetřík z nextu z loňské kolekce máme..je super, nádherný a chtěla jsem ho na pozdim prodat, ale horko těžko se s ním budu loučit, tak ho natálka bude myslím nosit i s krátkými rukávy
Štarmíkovic pozdravujeme a je super že si to užívají
Lucinko už aby jste měli tu nefrologii za sebou a kenčně se to někam hnulo co???
Markétko tak já jsem na MMB skoro denně, hodně prodávám zrovna minulý týden jsem na poště kromě jednoho dne byla snad pořád a dneska jsme vlekli další dva balíky a nakupuju taky často zrovna te´d scháním pro natynku další plastové míččky do bazénku 100ks jich už máme ale to je jako nic potřebujeme jich víc
Není tady
ještě k tomu nextíku..loňi my měla ze zimní kolekce před vánocema dovézt od ségry švagrová vybrané věcičky, dovezla by to , protože se vracívá domů vždy na vánoce /žije v Londýně/ tak jsem se moc těšila , že to bude i za super cenu, nechtěla nic ani za dovoz ani za sprostředkování a když dojela tak jsem pochopila rpoč..protože nedovezla absolutně nic, že se tam prý nedostala ale zavolat to nemohla pak jsem horko těžko scháněla nextíkové kousky před net a různě a spoustu toho bylo již vyprodaného nebo jsem za to zaplatila pomalu jednou tolik
Není tady
a jakou bereš malé velikost,mám strach že to neodhadnu
Není tady
Jitu, já teda taky objednávám přes mmb, mám už jednu maminu, u které to mám za slušný kurz, ale pokud bys jela do Londýna... to bys nám tam mohla taky něco vzít, přece jen by to vyšlo o dost levněji než takto. Když by to šlo, tak bych byla hooodně ráda.
Já teda ted objednávám vel.2-3 roky.
Není tady
Jituš díky za fotky,tam je hezky,že? Natálka vypadala spokojeně.
My jsme tam letos byly s kámoškou a vláčkem jsme jely 2x a asi příští týden tam pojedeme s tatinem ,od nás je to kolem 20 km,takže paráda.
Holky ,já se z toho mojeho děcka jednou zblázním.My si tak sedíme v tátou v kuchyni a obědváme a Deniska byla v pokojíčku,šla jsem se podívat jenom tak co dělá a ona vylezla na stůl-nevím jak,protože tam židla nebyla a seděla na otevřeným neodbuku ( nebo jak se to píše ) jak na křesle a dívala se na tv!!! a byla nahá,kdyby do něho načůrala tak bych byla mrtvá protože to je tátův služební!!! ani jsem mu to neřekla ,to by ho sbalil a už ho nepůjčil. Teď už ,dacan.
Není tady
tak pokud se výlet podaří a my do Londýna vyrazíme /jakože jsme tam měli letět už te´d v září a opět jsme to posunuli na jaro/ tak samo, že napíšu a když budete něco chtít tak vám to za poštovné dovezu pokud to budou mít to by nebyl absolutně žádný problém takže bych se potom ozvala...
já beru velikost 2-3, ale třeba roll-upky už beru 3-4 stejně jako punčocháče, když to malé není jakože se nám to už stalo, tak to hodím na MMB a většinou je to hnedka pryč...
Markétko já myslím, že ona i spokojená byla, měla sebou bratránka se sestřenkou a ty ona doslova zbožňuje, takže i to jí stačilo ke spokojenosti
tak já scháním plastové míčky na MMB a právě jsem koupila tři barbíny a tak je to pokaždé, většinou koupím ještě něco jiného a účet potom nestíhá jednu dostane Natulka a zbytek sestřenky ať se nehádají
Není tady
Ty míčky jsem teď viděla na aukci,tuším 50ks za 50kč
Není tady
jo tak ty jsem neobjevila můžeš poslat odkaz????? díky díky
holky ještě mám dotaz ohledně medu...už některá dáváte?? vím, že píšou , že je to velký alergen a ani v těhotenství se nesmí, ale nevíte , odkdy ho můžeme začít dávat..mamka nám dovezla od strejdy včelaře domácí fantastický med, každý den se tady s manželem cpeme a je mi líto, že Natálka to nesmí.....
Není tady
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=1842179 snad jsem to udelala spravne
Není tady
Já sladím pampeliškovým medem asi od roku a na alergii jsem si ani nevzpomněla že by mohla být!!!
Není tady