6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moňa napsal(a):
Já se také divím, e nejsou metříky vidět.
Markét, na rozdíl od tebe je mi hic, jdu na nanukáč U jsem sblajzla 3 obrovský čokoládový suenky a nějak mě to nestačí.
Tak se zatím mějtě.
Káčátko, co ta těhu cukrovka?
Není tady
Mono tak koukam ze si krasne uzivas sestinedeli. A to jsi psala ze mate barak nee?? nejde to aby jedno dite spalo v jednom patre a druhe s tebou bylo v jinem??? JO je prave to co si neumim predstavit v nasem 2+kk ktery je pruchodak a ma jen zasupovaci dvere co vubec netesni absolutne by to neslo kdyby rvalo jedno dite druhe by bylo hned vzhuru.
Není tady
Babu to jsme na tom stejně my máme 3+kk a ty dveře máme taky zaupovací,to jsou dveře nedveře,uplně na nic.
Já bych tady nemohla mít 2 mimi,Denis je naučená na ticho a běda kdy někde něco ukne.Já vím e to je patně,ale kdy jsme tady skoro celý den sami a dělat umělý kravál se mi nechtělo.Stejně nemám co dělat a pc ji nevzbudí.Teď u spí 2,5 hod.
Není tady
Tak jsem spunti manzela donutila a ted to tu kolobrndu montuje takze pokud si naty rozbije hubu 14 dnu pred dovolenou tak to je na me:(( NO je z ni nadsena ja uz mene neb mam strach ze to sama nezvladne a bude rvat jak tur kdyz ji schovame.
Není tady
I proto se chceme stechovat neb ani navsteva k nam nemuze neb aby tu nekdo septal kdyz bude spat tak na to se mi kazdy vyprnde ani tv si poradne nepustime stehuji si kreslo temer na metr a odziram:) myslim vecer takze i toto me hodne vadi kdyz neni pokoj kde se spi pres chodbu s normalnima dverama tak to je tak pro dva lidi nebo pro jdenoho ale s ditetem to je aby clovek ani nedychal aby si ho nevzbudil.
Není tady
dopoledne byl muj s malou na kole tak to se jim moc libilo ale ted to porad vypada na dest tak nevim puvodne jsme chteli jen na barumku divat se na dojezd ale me se tedy nechce nikam .
Jo a at zaprudim tak my jsme bez plenek krome spanku (ale to se ted taky hodne stava ze neni pocurana) perfektne si rika i venku dokonce z kola musi dolu i kdyz ma plinu a vcera jsme byli na navsteve ja se zakacela a naty si rikala i tam byla asi 3x uz ji na to ani moc nemyslim Jako prad odchodem z domu a pred spanim se ji ptam a davam ji ale fakt jsou chvile kdy na to zapomenu se ptat a mala si rika. No dneska jeste nekakala tak doufam ze to neodnesou kalhotky neb porad rika ze chce ale je tak rozrusena z te kolobezky tak neusedi na nocniku.
Jo a sousedi rikali ze mluvi a zpiva lip nez jejich 3 leta neter. Naty jim tam zatancila a zaspilavala komplet travicku zelenou, zajicka a makulenku a to jela dokola:))
Není tady
Tak si tu pisu pekne sama Spunti taky smekam s ditetem co ma 40 hrorecky ja bych byla rada ze se vycuram neb bych ji mela stale na krku jak znam naty a ty peces dorty:)
Leninko ale ty jsi taky drak je pravda ze v 36m ja udelala max. vykon ze jsem se nechala vyfotit od profi fotografa, pak si nechala komplet zpravit zub a tim jsem skoncila jinak jsem se uz valela a max chystala oblecky a v 39 jsem rodila:)
Není tady
Ahojky.
Tak Vás tu obdivuju, puntíku, Leni a vůbec ... jak jste aktivní. Já pořád nějak nic nestíhám. Dneska protoe byl taka doma, tak jsem teda prala a uklízela a mám z toho docela dobrý pocit Probrala jsem i Vanesky skříň a vybrala malé věci. Teda stejně to budu muset dělat za chvilku znovu, protoe budu dávat pryč letní a chystat teplejí, ale stejně jsem ráda, e se v tom zase trochu vyznám
Co se týče kola, tak nevím nevím, ale Vanes jetě ani nemá snahu lapat na tříkolce, take asi počkám na přítí jaro a pak se uvidí
Není tady
Vanilko, to Ti docela závidím, to probrání oblečení.
Musím na to vlítnout. U se na to chystám 2 měsíce
Natěstí známí naich oznámili, e budou mít vnouče, take to proberu a co mi bude jasné e neprodám jim polu. TEdy budou to u větí věci, neb ty mení jsem nedávno posílala v balíčku
Tedy Babu, jetě napi, e na té koloběka Natálka pěkně jezdí a já to nevydrím do Lenky narozenin a půjdu jí tu kolobrndu shánět.
Leninko, to je skvělé, e má prostor na ehlení, ale nepřeháněj to. A neposílá večer sms e jsi v porodnici.
Nedělejte mi chutě s čokoládou. Já dostala 2 studentský pečeti a bomboku a obr nutelu a nechala jsem to u mamky, protoe bychom to do kočárku nepobrali. Dostanu se k tomu a zíííítra
Moňo, tedy to si estinedělí fakt uívá. Já tedy nezvané návtěvy také nemám ráda a jetě aby mi tu spali i kdy je pravda, e rodiče jsou něco jiného, ale mohli to dát alespoň den dopředu vědět.
Já u peru třetí pračku. Hromadu jsem vyehlila, ale a mi to vechno uschne, tak budu mít zase na hodně dlouho co ehlit.
A k obědu jsem dělala knedlíky s uzeným, takové koule podle hrnkového receptu a bylo to hned a moooc dobré a k tomu zelí
K večeři si dáme asi topinky, neb nějaký dobrák je tu dělal kdy jsem věela prádlo a to se nedá vydret neudělat je , zvlá kdy máme skoro celý bochník chleba
Take budu mít zbytky z dneního oběda na zítřejí večeři. A můu při spaní Lenky ehlit a ehlit.
Není tady
Babu, já měla docela prostor na to dělání dortu, protoe Lenka mi sirupy plive a já jí musím dávat čípky, take jsem byla já ta zlá, co jí dává do vany a čípky do pr... a chtěla se tulit chvilku po tom k tátovi. Teprve po chvili chtěla maminku......
A musím říct, e s těma říkankama je opravdu ikovná.
Lenka mi motá houpy houpy, kočka snědla kroupy s jedna dvě , táta jde
a jetě k tomu někdy přidá éro letí nic neřekne celé a nic dobře ale to se zlepí.
Rozhodně mluví zřetelněji a víc ne Jitka v jejím věku.
Není tady
Bááááááf :-)))) Ahojky, zdravím ze pindlu :-) Jetě jsem nic nečetla, take nevím co je nového. My se máme parádně. Ubytování parádní, jídlo super a bazén taky nemá chybu. Take Hani a Sudi móooc děkuju za siuoer tip na dovku a vem vřele doporučuju. Akorát nám tu od rána leje. Chtěli jsme lanovkou na medvědín, take nic. No alespoň jsme ztrávili 3,5 hodky v bazénu. Teď mladá chrupe, tak jsem zvědavá co potom. Tak se mějte krásně a já zkusím něco počíst, jestli připojení a dítě dají :-) BTW: ten nbk se prý bral sebou výhradně a pouze kvůli adinýmu krtečkovi. ha ha Museli jste taku vyhnat do předsíně, protoe si myslel, e tu bude surfovat a adu u toho usne. No holt zas myslel...
Čau holky,
tak jsme se vrátili od naich a bylo to super!!!!
Manel se staral o Míru, take jsem měla pohodičku.
Chodil s ním za tátou na tenisové kurty a Míra si to tam náleitě uíval.
Taky jsem byla se ségrou na ostruinách a troku jsme to přehnali s rychlostí chůze. Normálně mě večer bolely třísla a lo to spodem a na kostrč. Ne jsem usnula, tak jsem si uila.
Jak jsem v prosinci si namlátila d*ku na terase, tak mám asi hnutou kostrč. Bojím se, aby nebyl nějaký problém u porodu. Asi to mám říct dr., e????
Jinak se máme fajn. Zítra jedu pro novou občanku a na nákup. K večeři budeme mít asi chleba s tvarohem, to si zase dám do čumáčku.
Holky, minule jsem psala, jestli nevíte o nějaké značce kočárků bez ftalátů. Aby to byla trojkombinace. Takový co se teď vozej.
Jo a viděla jsem fotky ze Slovenska (ségra tam má tchýni) a ségřina vagrová porodila 10.8. nádhernou holčičku Vanessku. Měřila 53 cm a váila 3950g!!!!!!! Tak si uila. Viděla jsem fotky a je kouzelná!!!!
Tak pa, jdu zase hledat kočky na netu.
Iva
Není tady
Jo a já se zas chtěla pochlubit, jak se Lenka zlepila s čůráním. Dopoledne byla jen v tričku, a najednou slyím jak volá hotová hotová ( to říká kdy je vyčůraná) , tak jsem za ní běela e jí pochválím jaká je ikulka a ona stojí v obýváku a volá hotová hotová, tak koukám, nočník prázdný, zeptala jsem se, kde je hotová a ona běela do pokoje a ukázala počůraný koberec, prý hotová
Ambru, krásně si to tam uijte, doufám,e se počasí umoudří.
Není tady
A Lucko, jestli Ti do toho s dovolením můu kecat
K tomu kolu
k prvnímu obrázku...
.... kolo je sice na první pohled moooc pěkné, ale má jednu vadu na kráse..... to je, e sedlo v té nízké pozici je ve stejné výce jako rám, tudí si na to malá sama nevyleze, ani nesleze a v tom by mohl být na začátku docela kámen úrazu. Chtělo by to vyzkouet s ní
Není tady
jé ambrus..nevydrí bez nás ani na dovolený ba ne..dělám si prču.. to jsem ráda e jste spokojení!!!! tam je krásně.. moc závidím!!!!
ten bazén tam je suprovej co??kdy pomyslím na tu ledárnu v jičíně..
mi se ted vrátili z tesca,u tu nebylo nic k jídlu..a musím pochválit ádu-měl natahovací plínku a kdy jsme přijeli domů tak jsem ho dala hned na nočník -plínu měl suchou a nočník-načůral snad do čtvrtky!!!ikulka
Není tady
to Ti tedy závidím
U nás to snad letos nehrozí.
A to mám u jen jeden a půl balíku giant packu. Nechtělo se mi kupovat víc do zásoby, e se snad bude spotřeba sniovat.
I kdy dneska Měla jen jednu plenu na noc,druhou na odpolední spaní (kterou tedy pěkně pos... e pokoj byl jak plynová komora ) a teď je zas hambatá.
Snad to zvládneme kdy bude Jíta ve kolce
Není tady
Ahoooj holky, tak jsme nakonec byly na procházce v lese a cestou je taková soukromá domácí farma, tak jsme viděli koníčky, kravičky, ovečky, krocany apod. Přes dvě hodiny na čerstvém vzduchu, tak Teru padla za vlast a u spinká.
Jinak s tou cukrovkou jetě nevím, chci si zítra zavolat dr., ale snad to bude vpořádku
Tenhle týden nám budou dělat nad zahradním krbem pergolu, tak budu muset jezdit s malou spát poo k naim aby se vyspala a nebudili jí pilama, bruskama apod.
Ale snad u bude tenhle týden komplet hotovo
puntí u nás to s těma plínama letos taky asi nehrozí
Není tady
hm........... tak mi jetě nespíme.. tatka el na pivko a mě tu nechal s adamem na pospas.. a samozřejmě e se mnou tu pěkně voře.. ted si vlezl ke mě do postele-místo tatínka,,ach jo co s ním... u jsem ho stokrát a to i po zlým poslala zpátky.. fakt tátu na něj..
Není tady
Holky tak my mame asi jeste 5 baliku + dva trenovaci ale ja si rikala ze to s tim nocnim necuranim to jeste asi bude trvat tak jsem to koupila a ty trenovaci asi hodne vyuziju na dovce neb do kocaru ji to proste budu davat kdyz nekam pujdeme. No uvidim snad se nebudu mlatit do hlavy ze jsme to koupili ale na vecerni spani bych ji rozhodne nemohla budit aby se vycurala nez treba pujdu ja spat naty by mi pak 2 hodiny nespala tak ji plinu davat budu myslim ze se brzo odnauci pocuravat poo neb to uz ma temer pokazde suche a mame to na vecer tak to byl muj cil nez pujde do skolky a pak jeste musime odbourat dudel ale to porad cekam az bude mit zuby jeste nam chybi 5 kousku.
Není tady
Jo a kolobka ma obrovsky uspech ted vecer uz na tom i trochu jezdila jinak jsem si nadavala a manzelovi jsem se omlouvala byli jsme oba v predklonu (neco jako kdyz se ucila na motorce) no mozna ji pristi tyden vezmeme i ven s prilbou ale manzel me porad strasi ze jak na tom slitne tak si neco zlomi a mame pred dovolenou tak me takto strasi:(
Není tady
sudi ja se obavam ze s tebou budeme drzet partu u nas uspavani vecer taky katastrofa ale dneska min spala a taky sla drive poo tak snad by mohla padnou bez hodinoveho uspavani.
Jo holky zitra nas ceka celou rodinu zubar musim si vzit prachy ted me napadlo aspon 2000,- co kdyby ze. NO to jsem zvedava jestli naty otevre pusu beru tam lizatko (to ze me bude mit Dr. radost a zkusim to vyhandlovat naty je hodne prodejna:))
Není tady
jei babu tak to doufám e se k nám do party blbě usínajících nepřidáte.. ted u zas přiel-tak sem mu zas nasekala...ach jo.. tatku na něj..
a s tou kolobrndou to je super.. já ani nevím o nikom kdo jí má aby si to áda skusil..
Není tady
puntí, Máa to kolo co Lucka fotila zkouel teď v obchodě a vylezl na něj sám a bez problémů.
Tak vyehleno jetě nemám, teda mám vechno na Amálku, romě zavinovaček a jinak jetě tak na 2 hoďky ehlení. A přestoe jsem říkala, e dokud nevyehlím, tak nejdu spát, tak tohle předsevzetí padá, protoe u jsem úplně hotová a začínám cítit záda, tak si dám zmrzku a sednu si se zaíváním k televizi.
Jé Kačí, tu pergolu ti závidím. My máme terasu i krb u hotový dávno - letos jsme teda teprve pokládali dlabu, ale na zastřeení bohuel letos nedolo a u asi ani nedojde.
Není tady
Sudi, já tam mám Amálku a cítím jí pod ebrama a dost. :-))
Jinak já vím, e bych měla u odpočívat, ale teprve dneska jsem si schystala taku do porodnice a manel dodělal skříň do pokoje, take jsem přerovnala věci a ty vyehlené pro Amálku jsem měla konečně kam dát. Jetě musím vymrazit a přebrat mrazák a pokud se budu cítit, tak si uklidit linku a pak u můu hurá směr porodnice.
Nai u nás zůstali na večeři a přestoe taka kapustu nesnáí, tak si kapustové lívance moc pochvaloval.
Není tady