6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jitka mi zobala oříky cca od roka.
Lenka je jetě nedostala.
Není tady
takze spunti kdyby jsi tu kolobezku mela doma tak by jsi ji na mem miste uz vytahla?
Není tady
Babu, určitě u dááávno
Ale Lenka to okoukává od Jíti...
Teď nevím, jestli jí koupit teď nebo to vydret do narozenin
Bohuel ceny ly nahoru a pouitou jsem neviděla.
Snad jí koupíme u Vietnamců ( u tchýně2 ji měli za 290 Kč, vlastně i u nás v tom nejen za 39, - za 290 Kč)
Není tady
Ani jsem se jetě nestihla "pochlubit" co jsem v pátek mezi sráením horečky Lenky tvořila za dort
Tak kdo chcete, koukněte sem http://spunt.webgarden.cz/image/10364894
A protoe mi zbyl krém, tak jsem jetě dělala jednu rychlovku pro známou, o půlnoci
http://spunt.webgarden.cz/image/10364905
Není tady
Spunti DOST TOHO CHVALENI !!!!!
Já zvládnu tak akorát věnečky ze sáčku a ty kdy má nemocný mimi tak udělá takový hezký dort!!! jsi ikula
Není tady
spunti,nádhera jako vdy no vida co se dá vechno zvládnout s dvouma dětma a jetě jedním marod..
holky ted mi psala kámoka e jí odtekla plodovka tak je v porodce-ale jetě není otevřená,tak jí budou vyvolávat!!!chudinka,moc na ní myslím,aby měla svýho ondráka u sebe co nejdřív
Není tady
a musím se pochlubit-áda dnes napochodoval do postele bez problémů!!!! a hned usnul!!! a předtím se pěkně nadlábnul-nakonec se sekaná nekonala,ale udělala jsem ryby-nám filé a jemu nákou tu bez kostí-ale ne pangase a jeliko mi zase pomáhal vařit-vdycky míchá lehačem tak tu br kai si jetě přidal,kdy u jí udělal
Není tady
Sudi, tak e na kámoku myslíme.
Mě s Lenkou také praskla voda a nic. Snad se jí to brzy rozjede a bude to mít rychle za sebou.
Ten medvěd byl jednoduchý, dostala jsem formu . Bohuel do té prodejny nesmím, protoe mají jednu formu hezčí ne druhou . Take napíu a jeíkovi, aby mi koupil autíčko
Není tady
Ahoooj holky, já se sem včera vůbec nedostala. Měla jsem tady tu ségru. Dneska je mana pryč, odpo pojedeme někam s malou a mojí mamkou, ale jetě nevíme kam, hrooooooooooooozně tu fouká.
Jinak jsem dneska dělala lívance s borůvkama Terka se pěkně cpala
puntí super e Lenička je ok a dorty jsou úasný, jsi fakt ikula.
Sudinko, moc mě to mrzí e to tak dopadl ten víkend s vaima. Hlavně e Ale je vpořádku, já ty motorky tak nemám ráda. Nejraději bych aby jí mana prodal!
Není tady
Spunti a pak nám vem upeče dortíky.....
Není tady
taky jsem zvědavá co podnikneme odpoledne.tady je hnusně take asi nic já bych la alespon do krámu- s kočárkem ale v tomhle teda nee.. a jet autem..to se mi nechce,chtěla jsem "zabít" odpoledne..
Není tady
Markéto, klidně, upeču, a vyfotím, ne ho polu potou, aby jste věděly jak vypadal
Káčátko, zase mě tu děláte chutě s lívancema.
A já včera dostala obr nutelu, tak asi brzy udělám palačinky
Tady taky fouká, ale alespoň mi stihnul uschnout chránič matrace, Lenka pročůrala plenku.
Teď mi doprala pračka, take jdu věet prádlo, a protoe Lenka usíná, jdu ehlit.
Večer musím upéct kvarkové placky, protoe manel pojede zas na Slovensko. A nemám drodí, take jetě vylu manela s Jítou nakoupit. Doufám e nebudu muset jít s nima.
Není tady
ahoj Sudi, moc mě to mrzí s pejskem. Ale jak píe Babu, taky bych na oslavu jela. Vdy tam nebude jen tvůj táta. Určitě si to Adámek uije.
Není tady
Ahoj holky, já teď jenom na skok. Nai si nakonec vzali Máu - moc mi s tím pomohli, protoe jak pořád říkáým, e musím ehlit, tak to zůstalo jen u toho říkání, take dopoledne jsem vařila a vařila (do mrazáku na hektičtějí časy) a teď u od jedné ehlím a dokud to dneska nedoehlím, tak nejdu spát.
K obědu jsme měli kuře na houbách a večer budou kapustové lívance.
puntí, jestli ta energie co má přichází s druhým dítětem, tak se u těím. A dort je super, ostatně jako vdy kdy peče.
Není tady
Jak se nám daří? Sudi, chce to fakt číst?
dneska v noci mi malej vzbudil malou, kdy jsem ho uspala - po 1/2 hod, musela jsem uspávat malou (usíná jen, kdy ji drím za ruku) - 3/4 hod. Teď malá spí. Musela jsem ji po 1/2hod znovu uspat, nějak se jí nechtělo spát. Po celou dobu mám malého na ruce (u hoidnu), aby nebečel a nevzbudil malou.
Ve středu mi volala mami, a ji a bráchu (11let) vyzvednu na nádraí, e k nám jedou na návtěvu a budou u nás spát. Ve čtvrtek jsem se jen tak mimochodem dozvěděla (kdy mami volala tátovi, a si vezme spacák), e přijede i táta a vichni zůstávají do pátku. Jen podotýkám, e manel návtěvy nesnáí nato neplánované a sami se pozvané. Take jsme měli do pátku tichou domácnost.
Včera jsem to zavrila tím, e jsem vytáhla dětičky a manela na rodinnou procházku na Sportovní den, kde se měli cvičit policejní psi. Ale bohuel jsem si pořádně nepřečetla leták, protoe akce se konala ve druhé vesnici. Take kdy jsme dorazili do parku, kde nic nebylo, tak manel supěl. Myslím, e se těil víc ne malá.
No nic.
Dneska jel na kolo. Prý potřebuje nějakou aktivitu. Na můj návrh a je akční s luxem a hadrem na podlahu, se nějak netvářil a odfrčel na kole
Take se mám báječně
Upravil(a) Moňa (24. 8. 2008 14:02)
Není tady
Jsem se taky nasr...,chtěla jsem jet na kole k babičce,venku je zima jak v Rusku take by jsme měly omrzliny,s autem do servisu samozřejmně jetě nezajel take půjdeme pěky,jestli zmoknu tak budu vradit. a prala jsem a mám málo kolíčků a nemám po ruce ádnou čokoládku
Není tady
Holky proč skoro ádná nemáte metříky,něco jsem propásla ?
Není tady
Já se také divím, e nejsou metříky vidět.
Markét, na rozdíl od tebe je mi hic, jdu na nanukáč U jsem sblajzla 3 obrovský čokoládový suenky a nějak mě to nestačí.
Tak se zatím mějtě.
Káčátko, co ta těhu cukrovka?
Není tady
Hmm, Moni, tak zase jeden z těch blbějích dnů co? Ale bude líp uvidí - určitě u zítra. A rodiče ti aspoň pomohli ne?
Sudi, kapustové lívance dělám takto:
uvaří se kapusta se solí a kmínem, zvlá na pánvičce se osmaí cibulka se slaninou (kdy to dělám máovi, tak tam dávám místo slaniny maso (třeba co zbyde z pečeného kuřete a tak). Pak se udělá těsto na lívance nebo palačinky (mléko, sůl, vejce, mouka) a do toho se zamíchá kapusta se slaninou a smaí se to. Dělám to od oka, take někdy jsou víc lívancové a někdy víc kapustové.
A já se u ehlení cpu fíkama co přivezli nai z Chorvatska.
Není tady