|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky,psala mi gabrielle odsud z babinetu-že mi ádu dali do časáku,ve kterém pracuje!!!!že mi poslala ten časopis.. dokonce dostanem i honorář
to abych to ádovi dala na jeho učet co?? 
Není tady
Já vím, ale poslední dobou mi přijde že je toho nějak moc, myslím tím nepříjemného (nejdřív nemocnice, neshody s manžou, pak Terka, její šok a následná závislost, vzteklost, pak její horečky, pak pračka, teď telefon)- pořád ve stresu a v nervech. Vím, že bych měla být v klidu, ale jsem prostě nervák 

Snad mi to vynahradí všechno pohodový porod
a hodné druhé dítě 
Není tady
Ahoj holky. 
Kači to je mi líto
a to druhé hodné dítě ti přeju. 
Holky,sakra jak to,že máte cvičení zadarmo????????
já bych vás tam bacila
my platíme 800kč!!!!!!
a je to 1x týdně hodinu.
Není tady
Ahoj holčiny!!!
Moňo moc na vás myslíme, ať to zvládnete
a brzo vás pustí!!!!!!!!
Kačí chápu že jsi naštvaná a obrečela jsi ho!!! lidi jsou zlí....
šátek uvázán a malá byla šikulka šikovná a seděla na mě jak přibitá!!!!!!!!! uf super super.......sudinko vypadalo by to blbě bez šátku, ikdyž by tak samozřejmě mohla jít, ale nebylo by to ono, v kroji bez šátku...
Moc děkujeme za fotečky..Adámek byl super krásnej čert, nejhežčí na náměstí...fakt

Není tady
jitko2- týjo-malou obdivuju,že vydržela,a až budete mít tu slávu,tak jí to vůbec nepříjde.. jako ty naše růžky..(já je nakonec vykuchala,protože měli jen ty blikací a to bylo takový humpolácký.. )
Není tady
dobré ránko!!
nojo zase já.. 

tak dneska si tatka vzal dovču!!! áda vstával brzy-tak půjde brzy spát (snad),ve 2 musíme být na husově třídě na závody traktůrků 

. ted jsem koukala na nově na ranní zprávy,tak tam byl taky náš jičínský festival 
Není tady
Ahoj.
Káčátko, s tím telefonem je to blbé, ale o čísla bys nemusela přijít. Nahlas co nejrychleji krádež telefonu operátorovi a nevím jestli to dělají všichni u všech tarifů, ale T-mobile drahouškovi po krádeži telefonu okamžitě zablokoval tu starou SIMkartu a za nějaký poplatek mu dali novou se stejným číslem a čísla které měl uložené na SIM kartě mu tam nějak přetáhli ze systému (teda nevím jak, ale nějak to zvládli), takže přišel "jenom" o čísla, které měl uložené přímo v telefonu.
Sudi, Bambula vstává brzy (kolem 6 hodiny) a večer stávkuje s usínáním (včera vyváděl skoro do 21 hodin a to normálně usínal před osmou) a odpoledne už nechce spát vůbec 
Není tady
Ahoj holky,
dneska jsem poslala Máťu k dědečkovi, tak si budu užívat celý den jen s miminkem. Musím teda vyžehlit několik praček prádla, ale Amálka je hodná, takže si myslím se dostanu i za váma.
Fotky pošlu nejpozději o víkendu - jen je přetáhnout do počítače.
Včera jsme byli na kontrole v nemocnici a žloutenka je už na ústupu, ale máme pořád slunit, tak snad nám bude počasí přát. Taky jsme byli včera na první rodinné vycházce. Bylo to fajn a jsem zvědavá, jak to zvládnu zítra. Zítra budeme mít první den doma bez tatínka a s oběma dětma a psem.
Není tady
Ahoooj, tak my dneska taky vstávali brzo, v půl sedmé
a teda představa že by nešla spát až do večera, tak to nevím nevím. To tě teda lituju Pijuško. A co jinak? Jak je ve stavu manželském
?
Jinak včera jsme hned SIM kartu zablokovali a ptali se i na ty čísla a bylo nám řečeno že to nejde
Do konce týdne by mi měla přijít nová SIMKA se stejným číslem, aspoň to.
Ahoooj Leničko, užij si to dneska jen s Amálkou a na fotečky se těšíme 
Není tady
Kačí, zrovna jsem četla co se ti přihodilo, to je mi líto. Mě takhle před lety ukradli mobil v Ikei.
a prosím tě, jakou pračku jste koupili - musím taky pořídit novou a nějak si pořád nemůžu vybrat.
Moňu moc pozdravuj, snad je brzy pustí, pobyt v nemocnici mě vždycky děsil a ještě teda s oběma dětma. No snad to bude brzy vpořádku.
Cvičení je u nás Sokol - platí se 20,- za jeden vstup. A musím zjistit, kdy se začíná. Matýska to moc bavilo a je to v úterý odpoledne, tak by chodil s manželem.
Není tady
Leničko, koupili jsme BOSH už s tím digitálním displejem. Dám vědět jak jsem s ní spokojená jooo?
Jinak právě tím že mi ukradli mobil a ztratila jsem tak všechny čísla, nemůžu ani napsat Moně, jak jsou natom 

Není tady
leni ty jsi šikulka,ty to zvládneš.a co maty-nechybí mu kočárek??
no mi ráno po menším výstupu -jak s ádou tak s A. šli do města.. no to je něco vám povím.. zasekli jsme se na dřevěným vláčku- prostřídali se na něm dvě školky a áda tam seděl furt.. pak byli s tatkou skládat takový roury,pak jsme ochutnali vatu,ale naštěstí mu nejela, prošli jsme park-ale tam je to spíš pro větší děti, a pak jsme zkončili na náměstí-kde "předtancovávala" jedna učitelka na ty dětský písničky-tam bylo plno dětí-a áda hned běžel do davu,nejdřív stál jak trubka,a pak se taky přidal 

ted naštěstí rychle usnul,protože musíme ve 2 stihnout ty traktůrky 
Není tady
Sudi, to spaní závidím. Já dopoledne šla s Bambulou do obchodu pěšky bez kočárku, aby se co nejvíc unavil, ještě jsem vybrala takový obchod co je celkem daleko, nákup jsem táhla na zádech v batohu, Bambula lítal jak torpédo, v obchodě se vozil v takovém autíčku co tam mají místo klasického nákupního vozíku a furt lezl dovnitř a ven, tak jsem si říkala že bude unavený a houby, teď je po obědě a jenom jsem zmínila, že půjde spát, tak hysterák a nepůjde ani za boha, do postýlky bych ho násilím asi dostala, ale na spaní to nevypadá
je rozjetý jak pendolino. Mám pocit, že čím míň spí, tím víc má energie a tím víc vyvádí, není v klidu už ani u jídla.
Není tady
Trošku hyperaktivec Pijuško neee? 

To já už Terezku taky uložila a myslím že usne hned. A já už mám vyprané 3 pračky heč (hlavně miminkovského)
A venku je nádherně, tak mi to i uschne. Jen to žehlení pak 
Není tady
Jojo mám. Snad jí hned nezavařím jak peru jako o život 
Není tady
Joooo je Sudinko
, ale on mi Teruš zase zbudí zmrzlinář a bude po náladě 

Není tady
Užijte si traktůrky a taťku
, já se jdu natáhnout, Kryštůfek mi v bříšku dává pěkně zabrat 

Není tady
Teď to vyznělo jako že je debil Kryštůfek, jak jsme psali zároveň 

Papa Sudi