|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak to budem jezdit na cvíčo k Vám 
Tady mají třeba ve školce cvičení (jen pro školkové děti co tam chodí) a platím 1200,- za jeden kroužek za rok ( je to 1x týdně 3/4 hodiny).
Co budu platit za cvičení až bude chodit do školy raději nechci slyšet. I když vlastně ušetřím za školkovné, které je bez jídla skoro 700,- měsíčne, takže na kroužky bude 
Není tady
Sudi, to je fakt "kámoška" k pohledání.
Myslím , že Ti jí tu všichni závidíme.
To víš cigára jsou důležitější než jídlo. DOufám, že alespoň malé dá něco pořádného k jídlu.
Není tady
spunt napsal(a):
Sudi, to je fakt "kámoška" k pohledání.
Myslím , že Ti jí tu všichni závidíme.
To víš cigára jsou důležitější než jídlo. DOufám, že alespoň malé dá něco pořádného k jídlu.
to asi jo,protože je "pěkná"
Není tady
Hm, pěkná může být i z bonbonu 
Díky za psaní, a děkuji Adámkovi že Ti pomohl.
Jé, to se musím pochlubit 
Byla jsem nakoupit s Lenkou a kupovala jsem jogurty kostíky, jsou tam teď magnetky na lednici se zvířátkama
, a podávala jsem je Lence a ona je dávala dolů do kočárku a u pokladny jsem se nemusela ani jednou ohnout, vše mi z kočárku vyndala a podávala abych to mohla dát na pás
.
Tedy, to je hodin, musím jít alespoň umýt nádobí a připravit sváču ven, tady je tááák krááásně 
Ještěže mám k večeři upečené kuře 
Není tady
Ahoj holky. U nás se asi přestává spát po obědě. Už víc jak týden po uložení tak hodinku vysílá z postýlky a vymýšlí proč nemůže spát - chce panáčka, pak chce čurat a pak pít, pak mu panáček "spadne z postýlky" atd. Po hodině většinou usne tak na půl hodinky
A dneska už je v postýlce už dvě hodiny a furt vyvádí, že spát nebude a akorát dělá kraviny

Jinak jsme pořád v pohybu (někde venku, protože doma je to s ním k nevydržení - nudí se, prudí a vymýšlí šílenosti).
Není tady
Ahojky, tak dneska to zas bylo náročný, myslela jsem, že z toho našeho Kubeše skončím min.na psychiatrii, rozhodl se, že nebude spát, já tam s ním ležím takovou dobu, pak mě začal bouchat a když to už opravdu přehaněl a vysmíval se mi, když jsem ho napomenula, tak dostal na zadek, asi 5 vteřin brečel a pak hned zase na novo řádil.... no neusnul a fakt jsem byla ráda, že si pro něho odpolko dojeli tchánovci a je chvilku klídek.
No ale jak to Piio čtu, tak je to všude stejný. 
Nejvíc mě štve, že když nespí, tak opravdu nic neudělám. tak toho musím využít teď.
No a samozřejmě ted dlabu zmrzlinu, abych se uklidnila 
Není tady
Spunti tak ja znam jenom kousek te rikanky:
kyseleho nedam a sladkeho nemam, bezte pryc nedam nic...........
bohuzel dal nevim.
Není tady
Holky ja vam vcere psala a spadl mi internet a mela jsem to fakt dlouhy:)
JO a pak manzel pri koupani naty neco zakazal a ona se tak naprdla a pak tak vyturovala ze se totalne poblila do vany plne hracek hodila si 5 tycek pak byla upne vyrizena no to jsou hrozne stavy do ceho se dostane tak v noci pokaslavala tak rano jsme ji sbalili a sly k dr. pry zdrave dite:( no a ten kasel mela (to jsem si i myslela) z toho zvraceni jak mela podrazdeny jicen neb ted uz nekasle. No ale dneska se definitivne prozizl posledni spicak tak snad to s ti trochu ustoupi to vztekani neb ja byla vcera uz na blazinec. Dneska a zitra jsem na ni sama kazbou chvili mi ji babi vrati tak to bude maso (tak na me myslelte kdyby se mi tatko poblila tak nevim jak bych to zvladla ja ji pak drzela nad vanou manzuel sprchoval neb vana byla totalne ucpana) pak jsem ji utrela a odnesla do nasi postele a mazlila a dala nove mliko neb mela hlad jak vlk a mezi tim manzel pacifikoval vanu.
Není tady
Sudi to arasidove maslo je dobre extra crunchy (tzn. ze tam jsou jeste cele kusy orisku ) je to vyborne na opeceny toast no a jestli je to zdrave to nevim ale je to pekne kaloricke:) ale moooc dobre ja to jedla v USA kazdy den:)
Není tady
U nas je cvico co porada kostel ( je to moderni kostel) a tam platime 25 a mame v tom kafe nebo caj a susenky. Pak mame sokol za 20,- a komercni cvico stoji 2000,- na pul roku (ale to si nechavam proplacet pojistovnou) a kdyz tam nejdeme tak je nahrada moc pekna herna o vikendech jinak ta herna stoji na hodinu 70,-
Není tady
Čau holky,
tak se zase hlásím po nějaké době.
V rychlosti pročítám Vaše příspěvky a samosebou nestíhám.
Míra tu rošťačí, ale je skvělej. Sice se dnes více méně víc počůraval, než aby chodil na nočník. Asi je přistydlej.
No myslím si, že to pohyby jsou. Mirečka jsem cítila už od 16.týdne. A už vím, jaké to je. A jsem ráda, že je cítím.
Příští středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak jsme velký a jestli jsme v pořádku. A chci se zeptat na pohlaví, jestli bude vidět. Ale to si nechám pro sebe.
Jsem trošku ko. Tak vykoupu Míru a půjdu na ordinaci.
Tak papa kočky, mějte se a někdy pa
Iva
Není tady
krásný večer, určitě jste všichni na ordinaci co??
no mi si dneska užili krásný pohádkový den.. nakonec áda v kostýmu vydržel-když viděl ten mumraj tak na to co má na sobě zapoměl!!! fotky pošlu zítra .. jeden pokus už proběhl,ale neuspěšně a ted už jsem na noťasu.. na jedný fotce je vidět i jiří lábus-byl jako patron festivalu!!! a s ním šli kámošky holčičky!!!! jinak jsme odchytili křemílka s vochomůrkou a jsme s nim vyfocený!! večerníčka se nám nepodařilo lapit
. no do průvodu jsme se připojili tak v půlce.. byli jsme pěšourem a to by áda nezvládnul.. no a šli jsme mezi posledníma a za náma..
takový malinký autíčko-pekařství 
-malej se za ním furt otáčel,že ho aleš chtěl posadit na záda obráceně 
a za autíčkem jeli koně.. moc příjemný fakt.. já koně nemusím.. a kor když jsou v takovým rachotu, to nevíte co udělaj.. a pak sokolové a starosta 
Není tady
Ahoj holky.
Koukám,že probíráte cvičení dětiček.To je náhoda,já jsem si zrovna včera sehnala cvičení pro Matýska.Je to 2krát v týdnu a platí se 35 za jedno cvičení.Nic se neplatí dopředu,prostě,když přijdeš,tak zaplatíš a cvičíš.To je super,kdyby třeba přišla nemoc,nebo by se nám nechtělo.Jdeme poprvé v pátek od10hodin a je to u nás na Slezským předměstí v tzv. ,,Baráčku,,.Prý se tam pořádají i další akcičky pro děti,tak jsem zvědavá.Holky,musím jít,Máťa už je sice v postýlce,ale už asi usnul a tak mu jdu vzít lahvičku a zavřít dveře.Posledních pár dní je nějak podezřele hodněj,jen se ho bojím pochválit,aby se to zase neobrátilo.Tak zatím pa pa.

Není tady
Sudi, jste tohle vy, nebo tam bylo těch čertíků více?
http://jicinsky.denik.cz/multimedia/gal … ection=1,3
Není tady
jestli jsem dobře počítala tak je to asi 42fotka... jestli tam je černej kočárek se zelenou stříškou-kterej řídí blondýna- to je sestřenka-já jsem bokem v zeleným oblečení a vedle sestřenky je můj aleš-na ramenou s ádou..
no ono je letos téma "když se čerti rojili..!
Není tady
Tak teď už vás snad mám najzené správně
http://jicinsky.denik.cz/multimedia/gal … ction=1,44
Není tady

Jé Sudi,to je super že jste si to užili..jen škoda,že Adámkovi není vidět do ksichtíku,ale ještě že to sluníčko svítilo a nebylo hnusně,že 
My byli na kole u tchýně,je tam švagruše s Adélkou tak to bylo fajn :ú) Zítra máme s tatkou 3 roky po svatbě a už mě to dneska hlásil,takže mu musím zítra něco koupit 
Není tady
Ahoooj holky,
já mám bohužel dneska den blbec
Byli jsme s manžou koupit tu pračku, tak tu máme, je super, ale ukradli mi tam telefon
Měla jsem ho ani ne 3 měsíce, dostala jsem ho od manžy k narozeninám, byl drahý a hlavně všechny čísla pryč. Je mi z toho moc smutno, obrečela jsem to 
Ach jo . . .
Není tady
Platila jsem kartou, položila telefon na pult (byla tam paní prodavačka) a Terka odběhla, tak jsem běžela za ní aby něco neshodila a zrovna i tu paní zavolal majitel, tak taky odběhla, byl to mžik a vrátila jsem se a telefon už nenašla. V tom krámu jsme byli jen my a jeden chlap. Jsem si jista že to byl on. Telefon byl hned vypnutý, když jsme ho prozváněli s manžou. 
Ach jo, vím, moje blbost hlavně, ale ono do toho dítě hlídat, platit, - no prostě zmatek, stane se. Ale je mi to tak líto. Lidi jsou zlý. Já bych to nikdy neudělala 
Takže po pravdě místo toho abych měla radost z nové pračky, tak jsem spíš smutná a naštvaná. Všechno se nám teď nějak se . . !!! Pračka rozbitá - velký výdaj, telefon v háji, pergola - další výdaje, druhé mimi, Terezky pokojíček (nutný), to máme ještě objednané vestavěné skříně, které nám v baráku chyběly a teď jsou opravdu nutností vzhledem k druhému dítěti, do toho pak Terky narozeniny, pak hned vánoce - prostě samý prachy, prachy a prachy. 
Není tady
nojo,člověk hlídá dítě a na telefon zapomeneš.. to je fakt v pr...
nenervuj se!!! já vím že je to těžký.. ale ted hlavně mysli na toho nenarozenýho prcka
,tomu je to jedno že bude mít mamka novou pračku,hlavně aby mamince bylo dobře!!! 
Není tady