|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky mě je vás líto co musíte děti uspávat nebo když vám nespí vůbec,to já mám fakt asi štěstí,dám ji do postýlky s čajem,otočí se a spí a to po obědě i večer.Teď spí od 12.30 jdu ji vzbudit,musíme jít do cvičení.Tak pá
Není tady
Holky, to cvíčo Vám trošku závidím.
Jíta snad bude chodit ve školce, ale Lenka se musí spokojit s maminkou.
Holky, prosím Vás, neznáte slova písničky:
Až já budu velká, bude ze mě selka,
přijďte k nám, já vám dám,
plný krajáč mléka.
Ono to ještě pokračuje a já nevím jak.
Jíta se to učila dneska ve školce a prý to bojkotovala 
Takže to potřebuju dohnat s ní já a já to dál neznám 
A nemůžu to najít.
Není tady
markét, to áda dřív taky usínal v postýlce krásně.. no nakonec usnul ve tři...
holky tak jsem se nakonec rozhodla,že musím do zítřejšího odpoledne vytvořit adovi masku čerta...tak mi držte palce,at seženu zítra ráno rohy,,
,,, no vyrážíme v půl4,tak to snad stihnu dát do kupy.. 
Není tady
Sudinko ty mě vždycky pobavíš
my absolutně nestháme, pozařizováváme poslední věcičky kolem kroje, vázání šátků, obuvi........ takže celé dny létám a zařizuju scháním.....a nakonec si malá postaví hlavu a my ji třeba ani neustrojíme
no ještě to bude zajímavé 
Není tady
Sudi, držím palce abys rohy sehnala. Přinejhorším kup u vitnamců čelenku a na ní příděláš rohy udělané z kornoutků z papíru. Nebo ty kornoutky můžeš také přidělat na gumičku 
Jitu, držím palce a moooc přeji aby Natálka v klidu postála.
Není tady
JO a Jitu, ještě k té práci a výkladu karet...... ono je lepší dělat výklady na kratší časový úsek. Většinou tak 3-6 měsíců, čím více dopředu to je, tím je větší pravděpodobnost, že se něco změní a bude vše jinak.
Takže příští rok před prázdninama si tu pro vás otevřu Tarotovou poradnu, jak na tom budete s prací, nebo pro které místo či konkurz se rozhodnout 
Není tady
Sudi, Jitce jsem kupovala první "kecky" tuším velikost 24 za necelé dvě stovky.
Ale jen nízké, ne kotníčkové.
Není tady
Byly to takovéto![]()
Není tady
Tak jsme dneska byly na tom cvičení a necvičilo se,jenom se vypisovaly přihlášky,to bych nevěřila kolik je tady děcek,blázinec jak prase.Loni to prý stálo 500kč a letos 8OOkč. 
Spunti tu písničku znám ,ale kdybys mě zabila tak si nevzpomenu,snažila jsem se to tady někde najít ale nic a knížky jsem probrala taky,tak promiň. 
Jdu spinkat,dobrou noc všem. 
Není tady
Markéto, díky za snahu,
já prošla zpěvníky i knížky s říkankama i net 
Tak holt budu muset být asi za troubu a nechat si to od pí učitelky napsat.
Přeji všem dobrou 
Není tady
Ahoooj holky, dneska jsem se sem dřív nedostala. Měli jsme dneska úplně rozhozený režim. Terka se v sedm ráno vzbudila že chce pít, napila se a zase si lehla a spala až do půl jedenácté, to se ještě nestalo. Je vidět že jí nebylo dobře a potřebovala to. Takže odpo šla až v půl třetí a spala až do půl šestý (3 hodiny), takže večer usla až v půl desáté. Ale to podstatné. Dneska byla úúúúplně bez teploty, veselá, chuť k jídlu měla, prostě jako by ty dva dny předtím vůbec nic nebylo, tak snad už bude ok. Ani rýma se zatím nijak nerozjela. Je to záhada! No jsem zvědavá zítra.
Jinak vám musím napsat něco nepříjemného
Psala mi Moňa, mám vás všechny moc pozdravovat, jsou v nemocnici. Malá má zánět ledvin chudinka, tak je tam i s malým. To je něco
Hlavně aby byla brzy vpořádku a malej tam něco nechytil 

Jooooooooooo a jak se mi rozbila ta pračka, tak zítra budu mít novou. Jedeme s manžou koupit, tak budu moci zase prát 
Není tady
dobré ráno!!!tak opět první,,
teda to jsou špatné zprávy po ránu.. tak jí moc pozdravuj a že držíme palce at to malou brzy přejde 

a vám káčátko taky přejem at se vám nic nerozjede!!!!!!!!!!!
no áda vstával dneska v půl 7.. ale najednu stranu jsem ráda,protože bych mo dopolko mohla dostat brzy do pelechu,at se můžeme vklidu nachystat na ten průvod!!!
Není tady
Dobré rááno,
sudi, koukám, že jsem Tě nepředběhla, dřív to fakt nestíhám.
Tady je hezky, takže za chvilku asi vyrazím nakoupit, včera měli v Kauflandu kilo chlazených kuřat za 30 Kč
tak jdu zkusit donaplnit mrazák.
Moňo, to je mi moc líto, doufám, že Vás brzy pustí, zánět ledvin není nic moc. Nečekala bych, že ho může mit takto malé mimčo. Moc na Vás myslíme.
Není tady

dobré ránko 
Tak dneska to u nás vypadá na sluníčko..tak jdu prát 
Kačí,Monču moc pozdravuj a snad je tam nebudou držet dlouho 
Já taky budu muste malé koupit nějaká podzimní botky,má jen kotníčkový kecky,tak ještě jedny kožený a zítra máme s tatkou to výročí,ale nevím co mu koupit 
Včera jsme nakonec cvičit nebyli,protože přijela švagrová 
Není tady
Dobré ránko. 
My taky potřebujeme nový boty,nějaký obyčejný tenisky na cvičení,ale v norm.obchédě nemají a u šikmookých boty malé nekupuju a jěště na podzim kotníčkový ( ty dostane od tatínka na svátek ) a pak zimní a tak pořád dokola.Uřežu jí palce a bude to !!!!
Jinak tady nic novýho sedí mě na stole ,tahá záclonu a hledí na Tipa a Tapa.Venku to vypadá zase na pařák.
Kačí to je fajn že už je malé dobře
a gratuluji k nové pračce ( na valše by to asi nebylo ono ). 
Deniska seděla na hrnci a pak to nesla tatínkovy ukázat do obýváku s pokřikem jéééé ale táta na to není zvyklý tak nezaregistroval dost rychle a tak to tam vylili a samozřejmně tam nebylo jenom načůraný.!!!!!!!!!!!! 
Není tady
tak už mám kostým hotový -i rohy jsem koupila,ale áda to samozřejmě nechce..
no ráno js´mě pěkně pěšourem šli do města-už to tam je nachystaný,takže... nejdřív sme okupovali dřevěný vláček,pak chtěl na kolotoč,ale já to nesnáším,takže má smůlu.. pak jsme si po cestě koupili od šaška pohádkové noviny, šli jsme koupit zmrzku a dostali jsme balon..a už začla komedie.. zmrzlina tekla a balon nám utekl,takže jsem s kapající zmrzlinou v ruce honila po pěší zoně balonek,kterej mi samozřemě práááásknul a to bylo něco na ádu...
no prča..
a pak jsem byla na krátký po´kec u kámošky v krámě a norlmálně jsem se tam s ádou schovala.. protože do lékárny šla "kámoška" s malou.. já prostě nemám už náladu poslouchat ty kydy o těch jejich nemocech.. jka jsem už psala ona furt chodí jen do lékárny...už mě příjde že je tipickej hypochondr...
Není tady
Sudi, třeba má jen takový obranný postoj, proč malá něco neumí, vždyť je chudinka nemocná 
Nakonec možná i Já s Lenkou začnu chodit do cvičení.
Uvidíme, prý se dají platit jednotlivé vstupy. Sice permice vyjde hoooodně levně, ale snad ještě těch 40 Kč na cvíčo vyhrabu. Doufám, že Lenka už povyrostla a nebude tak nemocná, třeba pak zaplatím na druhé pololetí permici.
Hlavně aby to bylo dopoledne 
Není tady
to máš možná spunti s tou holkou pravdu.. ona má furt náký výmluvy.. a ona jak píšu je fakt hypochondr.. včera píše že byla na podrobným vyšetření žaludku-a samozřejmě že má všechno ok...že prý to má ze stresu.. ona holky váží 44kg..a taky jí prej zjistili že má ryhclejší budšení srdce... tak bere prášky.. 25letá holka..bodejd by ne,když hulí jak fabrika a nic nežere žejo..
Není tady
Sudi, mě je občas také zle od trávení, ale při představě toho vyšetření vždy tvrdím, že je mi dobře a raději doma po troškách usrkávám becherovku, protože mi pomůže 
Sudi, představ si, že tohle cvíčo dělá u nás Sokol 
HOlt v Praze je blaze 
Proč by na to nevydělávali, když mají plno 
Není tady
ale jo já taky byla nedávno ud dr. se žaludkem.. ale už to vím že já mám problémy na jaře a na podzim.. a navíc to bylo stravou.. nejíst smažený atd..ale ono když za celej den sníš dva rohlíky , vyhulíš krabku a piješ litry kafe..tak to je jasný.že se to tělu nelíbí..a už nedrbu 

spunti a to my po cvičení dostáváme bombóny akdyž nás je málo tak i lízátka 
Není tady