|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobré ráááno 
Tak jsem chtěla udělat radost sudince, že jendou příjde někdo ráno dřív, a ona mě IVule bezkonkurenčně předběhla 
Není tady
Lucko, držím palce ať nejen odběr moči ale hlavně výsledek jsou v pořádku.
Není tady
Holky, já se ani včera nepochlubila, jak jsem měla odpo doma veselo.
Žehlila jsem než se Lenka probudila (hromada byla zas velká, když je Jíta ve školce, tak je toho oblečení zas kousek víc
).
Když se Lenka probudila, přišla jsem k postýlce a ona že čůrala (měla plenku) a na prostěradle obr mokrý flek. Lekla jsem se jestli neblindila, protože byl mokrý i mantinel a Lenky tričko
. Tak jsem vše sundala, rychle vyprala, aby chránič do večera uschnul (stejně jsem ho večer fénovala). Bála jsem se jít ven a Lenka se ani nehlásila o jídlo a já jí raději nedala.
A tak jsem se trošku porozhlédla v kuchyni a dala péct chleba. Zjistila jsem, že ty píp moli mi vlezli do dózy se semínkama. Tak jsem pro jistotu koukla i do dózy s kakaem a tam byly taky
. Tak jsem probrala většinu dóz a vyházela pro jistotu i zbytky granulovaných čajů co už Lenka nepije a pak jsem rovnou umyla i vršek skříněk v kuchyni 
Ještě potřebuji vyměnit filtr v digestoři a můžu napsat, že mi okolnosti donutili uklidit kuchyň 
Není tady
Dobré ránko. Tak mi jako každý den půjdeme pro obědy a stavíme se na hřišti,konečně půjdou udělat bábovky,tady snad 3 týdny nepršelo ,ale včera už jo.
Odpoledne půjdeme poprvé cvičit,je to každý týden ,jěště jsme tam nebyly tak snad se jí to bude líbit.
Musím jít houpat,zatím se mějte hezky. 
Není tady
Ahoj holky, zdravím vás po víkendu. Mám tak "na oko" uklizeno a vše vyžehlené, tak se jdu na vás podívat. Manžel je dneska doma, má průjem a jednou i zvracel. Doufám, že se z toho vyspí, protože si to asi dovedete představit
Byl 4 dny pryč a já mu na přivítanou udělala svíčkovou, neměl hlad, ale na noc si ji s 8 knedlíky dal
takže je to třeba i po tom, já ji ještě nejedla.
Jinak teď mě přišel katalog od Quelle a líbí se mě tam pro Lukáška kolo za 2.899 (ta cena už je teda asi horší)
Je to 3 v 1, můžou se odmontovat pedály, tak to má jako odrážedlo, kolo s jistící tyčí a nebo jako normální kolo. Je tady psáno pro děti od 2 let 85 cm až 115 cm. Vůbec nevím, jestli toto stačí nebo jestli koupit tříkolku a potom až kolo s kolečky. Tady je vše. Spuntíku, ty budeš určitě vědět, že? Lukyn bude mít svátek, narozky a pak jsou vánoce, tak bysme se určitě nějak složili
Není tady
Jo a taky jsem vám myslím nenapsala, co je mým velkým snem. Jak jsem byla ve Švýcarsku u té vzdálené příbuzné, tak děti mají na zahradě trampolínu s tou ochranou sítí. Nevím, kolik měla v průměru, ale nosnost byla do 120 km, tak jsem to taky vyzkoušela. Byla jsem tam asi 10 minut, byla jsem totálně ufuněná, ale pořád mě to bavilo. Druhá den mě bolely břišní svaly. Pořád to mám v hlavě, ale není to nic levnýho, oni za to dalo asi 8 tis. Nevím, za kolik se dá slušná sehnat tady. Pořád na ni musím myslet 
Leni, vítám tě doma. Ať tě dětičky nezlobí 
Není tady
hani, ta trampolína, se mi taky líbí.. a adámkovi taky.. na cvičení -tam maj starou hnusnou,takovou jen malou,ale on tak rád hopsá.. já si pamatuju,že jsme ve škole měli velkou a pokaždý před tělákem jsme se na ní vždycy vyblbli.. a víš co lží v hlavě ted nám s tatkou- karavan
to by se nám moc líbilo, cestovat s tím... sice to už tak drahý není,ale i tak.. máme smůlu..
jinak naše dítě se rozhodlo, že zase nebude odpoledne spát.. takže tu dělá hovadiny s hračkama..ale přitom je pěkně načatej,ale do pelechu nechce.. ted si snosil z gauče polšářky a leží na nich na zemi,ale já už se nerozčiluju..až bude chtít tak půjde do pokojíčku,nebo má smůlu..
Není tady
sudina napsal(a):
hani, ta trampolína, se mi taky líbí.. a adámkovi taky.. :supr:na cvičení -tam maj starou hnusnou,takovou jen malou,ale on tak rád hopsá.. já si pamatuju,že jsme ve škole měli velkou a pokaždý před tělákem jsme se na ní vždycy vyblbli.. a víš co lží v hlavě ted nám s tatkou- karavan
to by se nám moc líbilo, cestovat s tím... sice to už tak drahý není,ale i tak.. máme smůlu..
jinak naše dítě se rozhodlo, že zase nebude odpoledne spát.. takže tu dělá hovadiny s hračkama..ale přitom je pěkně načatej,ale do pelechu nechce.. ted si snosil z gauče polšářky a leží na nich na zemi,ale já už se nerozčiluju..až bude chtít tak půjde do pokojíčku,nebo má smůlu..
Já viděla jeden super vybavený přívěs a taky se mě to moc líbilo. Karavan musí být několikanásobně lepší.

No a včera jsem zrovna po telefonu mluvila s holčinou, co se mnou ležela v Jičíně v porodnici a říkala, že její švagrová trampolínu mají a že její dcera zhubla snad 8 kg. Že ke sportu ji k žádnému nemohli donutit a tohle ji baví
Takže ji chci víc a víc. 
Dneska mě holky tady lákají na cvičení, ale mě se nějak nechce. Ani né proto, že bych byla líná, ale já si jednou koupila kazetu s airobicem a jde mě jen prvních 11 minut, pak to je na mě moc složitý. Od té doby se bojím, že se pěkně ztrapním, tak radši hnípu doma
Byla to Olga Šípková (myslíš č. 3)
Není tady
sudina napsal(a):
hani, ta trampolína, se mi taky líbí.. a adámkovi taky.. na cvičení -tam maj starou hnusnou,takovou jen malou,ale on tak rád hopsá.. já si pamatuju,že jsme ve škole měli velkou a pokaždý před tělákem jsme se na ní vždycy vyblbli.. a víš co lží v hlavě ted nám s tatkou- karavan
No to by mě kleplo,kdyby Lukyn vynechal polední spaní. Sice někdy hodinu uspáváme, ale nakonec na tu 1,5 h usne. Ani nevíš, jak se na to vždycky těším
Teď už spí od 12 h. Po 1,15 h se vzbudil, ale jelikož tam spí i taťka,tak ještě zalehnul a já relaxuju
Není tady
já taky chodila cvičit-ke kámošce..takže paráda.. bylo nás tam jen pár,byla to malá teělocivčna,ale taky jsem zlenivěla...
holky jak jsem tu už nekolikrát psala o tom novém hřišti u nás.. s tím vodním světem..tak dneska jsem šla okolo asi v 10 ráno a tam norlmálně pobíhala nahatá holčička!!!!!!!!!!!!!!!!a to je dneska kosa.. a když jsem šla nazpátek,tak jí maminka vysvětlovala, že jiný oblečení nemá, když si tamto zmáchala.. no nechutný fakt,.. včera mě tam lákala kámoška,tak jsem jí rovnou napsala že nee, že tam s ádou nebudu chodit.. a ona pak že tam byli a byla hdně zklamaná..
Není tady
sudina napsal(a):
hani, co ty nepřijedete s lukáškem na město pohádky???
No jo Sudi, to jsem se tě taky chtěla zeptat? Kdy to přesně je a co tam vlastně všechno je? 
Já akorát nevím, jestli to je na celý den, co bych tam s Lukynem dělala, když je zvyklej spát a to v postýlce
Není tady
Tak teď mě psala kamarádka SMS, jestli s ní jedu na projížďku na kole a jako na potvoru Lukyn ještě pořád spí. Už spí 2,5 h. No tak snad na nás počká než se vyhrabeme. I když tady to skoro vypadá na déšť, tak teda nevím
Není tady
a v kočárku by ti neusnul?? mi už postýlku nemáme.. jinak azyl nabízím samozřejmě u nás!!! 
www.pohadka.cz
najed si na program. chystají se sem i holky ze ZLATÍČEK-gabča s kurickou!!!
hm hani to mě ten holomek pořád nespí..
Není tady
ehm ehm.. a mě ted volala "kámoška, že její hlka má roupy.. prej přišli v pátek od nás a ona si večer stěžovala,že jí štípe zadek..t ak jí rovnou říkám.. že mi je nemáme,aby si nemyslela..ale prej to maj v začátečním stádiu,tak jim dala dr. nákej sirup
Není tady

ahojky,
Tak mi ráno odebrali moč..bylo to hned,byla suchá..takže se krásně vyčůrala na rybičku ve vaně
jeli s ní do laborky a že se půjdeme podívat do toho mateřskýho centra,jenže se zrovna chystali na dopravní hřiště,ale malá na to nebyla oblíklá,takže příjdeme příště,ale nakonec se tam sešli ještě tři maminy,takže lektorka,že nás tam nechá samotný,že to teda bude bez programu,ale že si tam děti můžou hrát.Nakonec to bylo prima,domů jsme dorazili až po poledni
no a ještě jsem zjistila,že i u nás ve městě je cvičení pro děti,je to dnes odpoledne,tak se tam asi zajedeme mrknou..se asi nalítám,píšu u nás ale je to 13 km tam a zpět
takže 26 ráno z močí a do MC a 26 ted na cvíčo 
Není tady
sudina napsal(a):
no mi se chystáme hlavně na závody traktůrků
,je toho hodně... záleží co očekáváš.. já už se těším..
No to právě asi ne. Buď v klidu, v cizí postýlce mě taky ještě nikdy neusnul, teda kromě dovolené, kde byl "klid" No večer na to kouknu a dám vědět, jo? Teď už tady chodím jako mlsnej pes, až se vzbudí 
Tý jo, fakt nespí? Tak to už asi nepůjde, co?
Není tady

Sudi,vy se těch roupů fakt nezbavíte
...víš,jak to myslím 
Není tady
Hm, tak to je taky dobrý, ty roupy. No snad se vám to vyhne. to je breberek, co se dá chytit 
Není tady
luci to je malá šikulka, nojo už je to profík s čůráním vzorků 
hani tak leda přijet ráno,a dopolko..jako já tenkrát k vám..
no tak adam už sotva kouká..a sám si vlezl do pelechu.. a dokonce mě vyhnal..tak snad zaber,ale nechám ho tak hodinu..dýl nee..
holky říkala mi kámoška že koupila arašídový máslo.. přemýšlím že bych ho taky zkusila,prej je docela zdravé.... to se maže norlmálně na toast třeba??
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Sudi,vy se těch roupů fakt nezbavíte
...víš,jak to myslím
jojo.. až je nakonec taky chytíme ne.. 

nejhorší že zraovna tahle holka nikam nechodí.. jako mezi děti a tak..
Není tady
Ahojky.
Předenším Špuntí díky za SZ 
My dneska byly poprvé na cvíču a bylo to moc fajn. Máme fakt štěstí na učitelku, je super a dětem se to moc líbí.
Ve středu máme plavčo, ale nějak se mi nechce ... jak jsme dlouho nebyly ... snad mě to zas začne bavit ... ale to je vždycky převlíkání, horko, uf
A budu se muset svlíknout do plavek 

Není tady
Ahoj holky,
sudi, jestli Tě to uklidní, tak Lenka byla hotová už v jedenáct a usnula skoro v půl třetí, kdy řvala jak tur když jsem jí pokládala do postýlky a musela jsem jí nejdřív přezpívat a pak uhladit
. Já bych jí nechala nespat, jenže jsem vyprala kočárek, takže bude muset venku ťapat po svých a to by pak večer už neustála.
Haninko, tož Lenka už na tříkolce drandí. Tříkolka má výhodu v tom, že se dá většinou sedlo dát níž než na kole (což je pro ty moje malé cácorky důležité) a také je tříkolka lehčí na případné poponášení, a stabilnější když jí chceš táhnout. Nicméně, pokud je Lukáš dostatečně vysoký a to kolo má nízko položené sedlo, není důvod kupovat tříkolku. Ačkoliv máme 12" kolo, jako sousedka, u jejich kola se dá sedlo dát cca o 5 cm níž než na tom našem kole.
Pokud píší, že je to pro děti od 85 cm a máte to , tak není potřeba tříkolka.
Není tady