29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ogul, teda ty jsi ale šikulka moc hezký
Není tady
majkafa napsal(a):
Ogulo, náádherné kousky. Jeden krásnější než druhý.
Swarovski - jeho křišťál, je pro mě srdeční záležitost.
A jeden z mých životních snů, podívat se sem:
Oči toho obra jsou pravé křišťály Swarovski a uvnitř pod kopcem je muzeum křišťálu. Je to v Rakousku.
Majko, sice jsi nevložila odkaz, ale tuším, že se jedná o Wattens, současné sídlo firmy Swarovski
a jak to vím ? Právě jsem se vrátila z Rakouska, kde jsme se díky docela dost volnému času dostali i tam... Přítel sice málem omdlel, za vstupné 9,50eura to bylo docela slátané..... Ale já byla nadšená, viděla jsem tam neskutečně krásné věci ... A pozor, šperky s broušenými kameny Swarovski se v přilehlém firemním obchůdku dostanou hravě i na 500euro za šperk !
Jinak já si s korálky hraju taky, ale jen tak pro sebe a známé
ovšem dílka oguly jsou fakt nádherná !
Není tady
Ogula napsal(a):
No i u nás se dají vyrobit šperky s kameny Swarovski za rozumné ceny, jde o to vědět, kde nakoupit "suroviny" :-)
http://img220.imageshack.us/img220/4065 … ukyed8.jpg
Teda přidávám se k hloučku obdivovatelů, a jestli můžu, pošleš mi taky SZ jak je to s tím prodejem?
Ju, a jinak, kde ses to naučila, na kolik přijde základní vybavení a kde bereš inspiraci? Moc se mi to líbí, a celý dny se doma nudím
Není tady
Selene: píšu ti SZ
Není tady
Ogula napsal(a):
Selene: píšu ti SZ
Zatím nic nedorazilo
Co třeba zatím napsat nějaké to obecnější info sem veřejně? Myslím, že by to zajímalo víc holek
Není tady
Tak jsem ti to poslala znovu, snad už to dorazí :-)
Jinak info k potřebnému vybavení:
Záleží na tom, kterou technikou chceš vyrábět, pokud chceš například dělat ketlované šperky jako já, jsou zapotřebí hlavně kvalistní kleště a to troje: boční štípací, ploché bez zoubků a púrofi ketlovací, poté nějaké ketlovací jehly a nýty a další bižuterní kovodíly jako jsou řetízky, spojovací kroužky, zapínání, náušnicové háčky a podobně.
Počáteční materiál odhaduji tak na cca 3000,- ale to je opravdu jen základ.
Jinak existují korálkové kurzy, stačí zadat do vyhledavače a určitě ti něco vyjede, já jsem teda nikde nebyla, naučila jsem se postupně sama, podle návodů na internetu.
Není tady
Vychází i časopis Koralki, zrovna teď vyšlo nové číslo, je to dvouměsíčník a jsou tam vždy popsány ty nejzákladnější techniky + návody na různé šperky a odkazy na zajímavé stránky o korálkování
Není tady
Díky, už to došlo, a za info taky děkuji
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Majko, sice jsi nevložila odkaz, ale tuším, že se jedná o Wattens, současné sídlo firmy Swarovski
a jak to vím ? Právě jsem se vrátila z Rakouska, kde jsme se díky docela dost volnému času dostali i tam... Přítel sice málem omdlel, za vstupné 9,50eura to bylo docela slátané..... Ale já byla nadšená, viděla jsem tam neskutečně krásné věci ... A pozor, šperky s broušenými kameny Swarovski se v přilehlém firemním obchůdku dostanou hravě i na 500euro za šperk !
Jinak já si s korálky hraju taky, ale jen tak pro sebe a známé
ovšem dílka oguly jsou fakt nádherná !
Hm, popelko, to je divný, jsem přesvědčena, že tam ten odkaz byl. Že by ho někdo smazal jako nepovolenou reklamu? No, to je jedno.
Děkuji za zprávičku. Doufám, že se tam taky jednou podívám.
Ogulo, moc pěkné, jsi šikovná
Není tady
Ogulo - jsem ujetá na korálky, no krása !!! Je těžké si něco udělat pro sebe? Já umím jen na nit nebo saturu navlékat.
Není tady
Aneri: no, chce to chvilku cviku a samozřejmě záleží na tom, jakou techniku si zvolíš, zda ketlování, vlascové motanice, šité techniky atd, drátování atd.. a pak se ty techniky i často kombinují. Ještě ti píšu SZ :-)
Není tady
ogula, si velmi sikovna, krasne veci a asi najviac obdivujem, ze si sa to dokazala naucit sama. Ja tiez obcas koralkujem, ale su to ovela jednoduchsie veci. Teraz by som chcela zacat s ketlovanim, surfujem po internete a hladam, kde kupit vsetky tie kleste za fajn cenu mas skusenost s nakupom komponentov a pod. cez internet? pripada mi to o dost lacnejsie ako v obchode, ale zas clovek mozno nema uplne tu spravnu predstavu o tom, co kupuje. Aka je tvoja skusenost?
Není tady
AHoj Ogulo - je fajn, že si založila tohle vlákno, když naše oblíbené fórum zmizelo. Chvíli jsem tvoje věci nesledovala, ale máš je moc pěkné, taky jsem v poslední době nelenila.
Mušličky do uší a na krk z hmoty Art Clay silver
extravagantní naušnice a přívěšek z houbového korálu a stříbra
a zirkonová souprava ve stříbře
Není tady
Korálkářské fórum nezaniklo úplně, nebo lépe řečeno - vznklo mezitím nové, a to na této adrese:
http://forum-czechbeadwork.ic.cz/
Upravil(a) Blossom (29. 10. 2009 21:48)
Teda, moc pěkné práce Kde kupujete korálky? Já znám stoklasu, mají tam fakt velký výběr korálků.
Upraveno, reklama
Upravil(a) AndreaP. (24. 4. 2012 18:43)
Není tady
Ahoj,
zakládám nové stránky o korálkování s návody a spousty dalších. Určitě se na ně mrkněte:
hellene.webnode.cz
Není tady
Zdravím všechny :-) Máte tady krásné bižu Já poslední dobou inklinuji k fimu, třeba tyto korálky http://www.stoklasa.cz/koralky-fimo-27- … ka-x129616 momentálně vedou, neb mě zasáhla fialová vlna
A pak jsou bezva http://www.stoklasa.cz/koralky-pruhledn … mm-x123078
Máte tip na korálky, které vás v poslední době okouzlily? Ráda se nechám inspirovat
Není tady
Ahojky, jestli chcete pokecat o korálkách, tak můžete tady: http://beadforum.cz/ (doufám, že to není zakázané, ale nevim jak jinak poradit). Je to forum o bižuterii a najdete tam dost nápadů, dokonce v komerční zóně narazíte na obchody s bižuterií ve kterých se dá skvěle nakoupit.
Není tady
Jestli začínáte s bižuterií nebo už nějakou dobu tvoříte, tak koukněte na stránky efabos, maj kvalitní věcičky a za dobrý penízky :-)
Není tady