6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, píšu ti SZ a díky za pochvalu
Není tady
Ahoj, krásná práce...kdysi jsem se pro radost a jako dárečky o něco podobného pokoušel..kombinace stříbra, kamenů a korálků, ale takhle profesionálně, to ne.
Co kovové prvky, odléváš si sama? Spojuješ za studena nebo pájíš? Používáš i drahé kovy?
Kovové komponenty kupuju už hotové, spojuju klasickými bižuterními spojovacími kroužky, které se nespojují napevno - tedy nepájí se, neletují. Teď přemýšlím, že začnu dělat ze stříbra 925, ale je to dost nákladná záležitost..
Každopádně mám ráda rakouské broušené kousky od Swarovski a k tomu by se drahé kovy hodily...
Upravil(a) Ogula (22. 8. 2008 16:58)
Není tady
Swarovski..znám spíše jako výrobce optiky..dalekohledy, puškohledy a pod. Též kamarád má takové příjmení. Ale matně si vzpomínám, že při procházce Prahou jsem někde viděl....cestou z Malého náměstí do Karlovky?
Stříbro jsem řešil starými (ne vzácnými) mincemi. Pak se dalo občas něco překoupit. Jinak nevím, zda na nákup polotovarů ..plechů, drátků a podobně není potřeba nějaký živnostenský list.
Není, v bižuterních potřebách lze koupit ve stříbře vše, od zapínání, po řetízky, bižuterní nýty, ale třeba i dráty...
Není tady
Ogula napsal(a):
Není, v bižuterních potřebách lze koupit ve stříbře vše, od zapínání, po řetízky, bižuterní nýty, ale třeba i dráty...
A kde taková prodejna je?
Zadej si do vyhledavače, třeba Seznamu "korálky" a vyjede ti X obchodů
Není tady
Děkuji. Preferuji kamenné obchody, jsem holt stará škola. Až budu mít namířeno do Práglu, tak se jistě podívám. Nějaká ta ozdůbka se hodí. Občas něco potřebuju na "vyhezknutí" nějakého výrobku..fušuju čas od času do brašnářství a puškařství.
Pokud děláš nějakou rukodělnou tvorbu, tak doporučuju mrknout se na Nepovolená reklama
Není tady
Hmmm..to se toho dozvím..pošli mi když tak adresy či nějaký link do SZ. Děkuju.
Ogulo, náádherné kousky. Jeden krásnější než druhý.
Swarovski - jeho křišťál, je pro mě srdeční záležitost.
A jeden z mých životních snů, podívat se sem:
Oči toho obra jsou pravé křišťály Swarovski a uvnitř pod kopcem je muzeum křišťálu. Je to v Rakousku.
Upravil(a) majkafa (22. 8. 2008 20:49)
Sirius napsal(a):
Swarovski..znám spíše jako výrobce optiky..dalekohledy, puškohledy a pod. Též kamarád má takové příjmení. Ale matně si vzpomínám, že při procházce Prahou jsem někde viděl....cestou z Malého náměstí do Karlovky?
Stříbro jsem řešil starými (ne vzácnými) mincemi. Pak se dalo občas něco překoupit. Jinak nevím, zda na nákup polotovarů ..plechů, drátků a podobně není potřeba nějaký živnostenský list.
Živnostenský list je potřeba na prodej výrobků :-)
Prodejen bižuterie Swarovski je v Česku spousta.
Jojo, Swarovski taky miluju, u nás dělá obdobné věci Preciosa, dosahují podobné kvality v brusu, ale originál je jen jeden :-) minule jsem měla u monitoru pověšené dlouhé náušky z broušených krystalků a i přes večerní šero házely púplně magické odlesky :-)
Není tady
Ahoj Orgu - to jsem moc ráda, že někdo něco takovýho založil, já taky občas korálkuju, jsem na to úplněěj magor, nemůžu se zastavit v obchodě, abych tam nenechala litr zkusím někdy taky něco nafotit máš můj obdiv, moc pěkný věcičky
Není tady
Joo, tohle je finančně hodně náročný koníček :-)
Není tady
Teda, to je krása... moc se mi to líbí...máte můj obdiv..já bych na to asi neměla nervy... prodáváte svý výrobky?
Není tady
Janísku, napsala jsem ti soukromou zprávu :-)
Není tady