29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dagísku ahoj, já mám úplně stejný pocity. Uteklo to viď... Doufám, že to na jaře vyjde a s některýma se uvidíme...
Teď už máme miminka u sebe, a díky bohu jsou zdravá, a to je to úplně nejdůležitější...
Není tady
Mě se taky stěhovat nechce. Ale budeme muset.
Není tady
Tak letňátka už se s vámi budem muste rozloučit
ale my vás zase za chvilku doženem na dětech
Před námi neutečete
tak nám koukejte předat pomyslnou štafetu (i když jsme začaly trochu rebelsky bez zeptání) a mazejte
Není tady
markéta napsal(a):
Tak letňátka
už se s vámi budem muste rozloučit
Před námi neutečete
tak nám koukejte předat pomyslnou štafetu (i když jsme začaly trochu rebelsky bez zeptání) a mazejte
![]()
![]()
I ty jedna.... To víš, že jo...
Tak vám přejeme krásná, zdravá miminka, a abyste byly brzo v pořádku u nás bambulky..
Upravil(a) Večerka (26. 8. 2008 9:43)
Není tady
Večerka napsal(a):
Dagísku ahoj, já mám úplně stejný pocity. Uteklo to viď...
Doufám, že to na jaře vyjde a s některýma se uvidíme...
Teď už máme miminka u sebe, a díky bohu jsou zdravá, a to je to úplně nejdůležitější...
večerko, naprosto souhlasím . navíc myslím, že mnohé z nás nebyly mezi těhulkami naposled
.
markéta napsal(a):
Tak letňátka
už se s vámi budem muste rozloučit
Před námi neutečete
![]()
![]()
maky, však my si tam na vás počkáme . už to máte taky za pár
.
babulky, tak jelikož už jsme komplet , poprosím vás, abyste se hromadně přesunuly do fóra "naše děti", kde jsem nám již založila nový chlíveček. je mi smutno z toho, že opouštíme těhulky, ale máme co jsme chtěly
. a navíc, já se tady hodlám tak do 2 let vrátit, aby bylo jasno
.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 2#p1495402
Moc hezk napsané a naprosto souhlasím, máme miminka u sebe a v novém domečku nám bude taky fajn, zvlášť, když budeme všichni pohromadě
Není tady
Zdravíme maminky i mimísky, to nám to ale uteklo, tak zase někdy v Našich dětech.Já bohužel už tehu naposledy, už další dítko nechceme máme dva kluky a to stačí, taťka holky neumí....
Jinak Jaroušek má 8týdnů zítra a váží 5,5kg, je to kusanec.
Není tady
jdu se jen rozloučit s tímto chlívečekem, je mi tedy ale fakt do breku, strašně zvláštní pocit....
doufám, že se tu opět setkáme, hodlám se totiž taky do dvou let vrátit
podzimňátka, štafeta je vaše
Upravil(a) Izi (26. 8. 2008 13:44)
Není tady
Ahoj, holky, tak když se konečně urvu sem něco psát, už musím zase jinam Anijsem semnestihla dát fotky, jsem na to antitalent. Jinak asi taky už těhu příště nebudu, ale kdo ví.....
Tak v novém domečku pa a Přeji hodně zdravíčka a štěstí poslednímu miminku!!!!!!
Není tady
Jééé, už jsme vyhnány z těhulek, to uteklo Tak jo podzimňátka, hooodně moc štěstíčka, rychlé porody a zdravá miminka
Není tady
holky, mám vás všechny moc pozdravovat a poděkovat za všechny SMS - prý není v jejích silách na všechny odpovídat, tak aspoň takto
no a má nadstandart, Elinku u sebe a prý moc krásně spinká a je celý táta
a přidávám fotku:
Není tady
Tak já si sem jdu jen symbolicky přidat příspěvek...je to divný...nejdřív na Umělinkách,pak Letňátkách a te´d už do Miminek...mazec Dneska jsem se byla podívat v porodce,nikdo z těch,za kterýma jsem přišla Ká´tu ukázat tam nebyl...akorát přišla paní k porodu...celou cestu zpátky jsem brečela dojetím...tak holky,zanedlouho zase papa a ať nám ti mimísci krásně a zdravě rostou...PODZIMŇATA,ZLOMTE VAZ!!!
Není tady
Ahojky maminky a drobečkové tak jsem se teď dočetla že se dnes narodilo poslední krááásné letńátko a proto se stehujeme do maminek tak také přeji podzimńátkům co nejrychlejší a co nejmíň bolestivé porody a hlavně zdravá miminka
PS:Strašně to uteklo ale bylo to tady moc fajn.
Není tady
Elinka je krásná
Chlívečku papa, neskutečný jak je to za námi
Není tady
Tak já na pár dní odjedu a už máme nový domeček . Páni, cítím hodně velkou nostalgii, to to uteklo
. Tak podzimňátka, přeji vám hodně štěstí, zdravá miminka a prostě zlomte vaz
.