Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 21. 8. 2008 13:47

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Snažilky a výbavička

Holky ti to řekly pěkně, nemá to cenu.
Nemyslím si že bys tím něco "zakřikla", protože na kartářky, věštkyně, zakřiknutí, uřknutí, upíry a šmouly nevěřím.

Jen by ti to mohlo být lto, když se nebude dařit - a nakupování si užiješ, až budeš těhu, prava je že akcí je teď všude tolik, že určitě není potřeba nic hormadit dopředu.

Na začátku snažení (před dvěma lety) jsem si koupila v akci krásný tričko, pod prsama prostřižený, těhotenský. Děsne se mi líbilo. A už dva roky ho šťastně nosím nadoma lol Akorát ségře jsem ho půjčila na poslední dva měsíce těhotenství. žila si ho, je fakt super. Takže tohoto nákupu nelituju.

Jina holkám jedničku za detektvní práci, pobavila jsem se lol

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#27 21. 8. 2008 14:14

Iveta V
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Olomoucko
Web

Teda holky sice je to mimo mísu, ale super detektivní práce tummenupp Taky jsem si vzpoměla na Misuli, ta už by taky asi porodila, tedy pokud se nerozhodla pro to druhé, běhá mi z toho mráz po zádech. Jinak jahůdka - dobrá odpověď tummenupp

http://www.ticker.7910.org/as1cCDkFiA00010MTAyZHwwMDAyNTdkfEFuZHVsa2EgbeEg.gif

Není tady

#28 21. 8. 2008 15:36

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Já se tedy přiznám, že kočárky jsem na internetu vybírala ještě dříve, než jsem otěhotněla smile . Ale jenom očima smile .

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#29 21. 8. 2008 20:09

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Tak já jsem začala nakupovat, hned jak jsem zjistila //. Ale byla to faktikcy pitomost na entou ... Utratila jsem majlant, nakonec polovinu věcí rozdala - byly na kluka a ta druhá polovina šla taky na půlku, protože jsem se netrefila buď velikostí, nebo ročním obdobím dumbom
Kočárek jsem koupila taky a když se malá narodila, tak jsme museli koupit ještě jeden, ptž ten první byl k prdu skurt Jezdíme s ním až teď ...

Jinak mám předpovězenou druhou holčičku, samozřejmě od zaručené kartářky big_smile Říkala mi, že tam vidí 2 rychle po sobě jdoucí dětičky. Jestli teda nemyslela to druhé mimi, které jsem čekala s Anetkou (bylo ale mimoděložní, takže LPK). . Nevím jaký časový horizont myslela, ale já jsem k tomu docela pesimistická. Nechala jsem se ukecat, byl to hec, teď už bych tam nešla. Ale jinak se docela trefila a říkala pěkný věci o manžovi a ono se to tak krásně poslouchalo big_smile

Každopádně, nakupování dopředu je určitě věc názoru ... dneska už bych to neudělala. Holky to napsaly moc krásně a chytře tummenupp raději si dávat penízky bokem.

Není tady

#30 21. 8. 2008 20:58

malinkej
Letňátka 2008
Web

tak se tu klaním nad stoprocentní špionážní a detektivní prací!!! Zuzanko opravdu super výkon - smekám big_smile
Jinak já bych dopředu nekupovala nic, většinu věcí jsem kupovala po 21.týdnu těhotenství,ale naplno po 30. nbo tak nějak.

Není tady

#31 24. 8. 2008 11:28

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Já poprvý koupila krásnej bílej semišovej overálek - protože jsme dostávali v nemocnici příspěvek na spodní prádlo a holky říkaly - popros prodavačku ať Ti napíše do paragonu podprdu a kup něco na mimčo, děláme to tak každá.... Bylo mi 19, měla jsem  krátce před svatbou a byla jsem si jistá že za chvilku budu těhu (ach ta naivita mad ). Celý 4 roky jsem pak brečela kdykoliv jsem se na overálek podívala grater protože mimi se ne a ne podařit va Pak jsem jednou uviděla nádherný těhu rifle-lacláče - tak jsem neodolala a koupila dumbom ale zařekla jsem se že je neobleču dřív než těhotná - a sláva, dočkala jsem se a milý lacláče jsme nosila od zjištění těhu do porodu lol Overálek jsem samozřejmě pak taky užila - ale až tak kolem 9-10měsíce Natálky, protože byl moc velkej -jenže to jsem netušila, když jsem ho kupovala, protože jsem neměla odhad (chtěla jsem ho do porodnice gloria ). Takže opravdu nemá cenu kupovat nic dopředu. Navíc teď je těch věciček tak strašně moc, že se pokaždý sežene něco krásnýho....A nakupovat v těhu, to je to nejkrásnější co jsem zažila.
UUUUF to jsem toho zase nakecela dumbom lol

Upravil(a) Snažilenka (24. 8. 2008 11:30)

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#32 25. 8. 2008 12:25

Yvetta
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tulipánka napsal(a):

Já se tedy přiznám, že kočárky jsem na internetu vybírala ještě dříve, než jsem otěhotněla smile . Ale jenom očima smile .

Uff, jsem si oddechla! Jsem si myslela, že jsem divná. Ale vypadá to že nejsem. Taky se tomu nemůžu ubránit a koukám po kočárcích už nějakou dobu.

Upravil(a) Yvetta (25. 8. 2008 12:29)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/26537.png
Terezka nar. 8.5. 2009  49cm, 3410g
1 rok    : 10,5 kg, 75cm  a 6 zoubků
1,5 roku: 11,6 kg, 80cm a 12 zoubků

Není tady

#33 25. 8. 2008 12:30

Roty
♥------

Yvetta napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Uff, jsem si oddechla! Jsem si myslela, že jsem divná. Ale vypadá to že nejsem. Taky se tomu nemůžu ubránit a koukám po kočárcích už nějakou dobu.

Když už se tady mluví o tomhle pokukování a jeho přiznávání tak já se taky přiznávám, že po kočárku na netu pokukuju a i po autosedačce, která by do něj pasovala, ale taky zatím jen očima wink

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10757;462/st/20091017/l/30/dt/-2/k/ca74/ttc.png

Není tady

#34 28. 8. 2008 21:10

Danuskaxy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeňsko

My tedy ještě po pravdě ani nesnažíme moc dlouho, ale po kočárku už jsem taky pokukovala big_smile rodna

http://lb3f.lilypie.com/1eKyp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí