1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Miluju Tarju Turunen,jeji hlas a charisma je jedinecne.Rozchod s Nightwish byla velka skoda,uzasne se doplnovali.Uz se tesim 22.10. na velkou bouri v Ostrave:-)
Není tady
přeju ti zábavu na koncertě, tolik jsme chtěly s holkama jít, ale do Ovy se nedostaneme. Tarja je úasná.Nedávno jsme viděla poslední koncert Nightwish před rozchodem a někdy se člověk rozbrečí jen u pc:-) seděla k nim líp ne Anette, ačkoli ta taky zpívá docela dobře, podle mě nemá to charisma.
Není tady
Mirko,s tim poslednim koncertem ''End of an era'',mas pravdu.Uzasny.Mam slzy v ocich,kdykoliv si ho pustim.Very emotional...
Není tady
Folk, country, kdy není nikdo doma tak vánou - Verdi nebo jenom výběr z klasiky.
Dobe, Nohavica
S mladím synem posloucháme staré Smokie, Beatles.
Nemám ráda metal, techno, zatancuju si na dechovku. Tak nějak můu vechno.
Není tady
elizabeth: mě tam hlavně dostala písnička z Phantom of the opera..musela jsme se pak kouknout i na film:-)
Není tady
věci od Romana Holýho,styl funky, ted mě bere Tomá Klus ten má dobrý i texty,Jinak česká muzika to můu:-))
Není tady
Mě je nejblií latino styl, nejraději mám kubánskou a mexickou hudbu.
Není tady
Nemám ráda alternativu - tedy kromě hudby k nějakým psychologickým filmům, ta mě větinou velmi dojímá. Spí mám ráda komerční kapely, nad kterýma inteligenti ohrnují nosy. Hodně dám na zajímavý vzhled skupiny, kdy někde zpívá uválený vousatý chlap v kostkované koili, ani mě neláká si to poslechnout. Do vkusu se mi třeba trefili Iron Maiden, Skid Row, Kelly Family a teď taky Cinema Bizarre, i kdy jsem nikdy neměla ráda elektrickou hudbu, kterou hráli Depeche Mode. Vůbec nemám ráda Linking Park, Queen, Nirvanu, U 2, Chinaski, Krytofa a toho bude víc. Ukamenujte mě třeba, ale je to tak.
Není tady
luminko, kapely které jsi vyjmenovala e nemá ráda mi přijdou taky dost komerční..zas tak komerční asi nebude:-)
Není tady
Daniela Landu a Dona Omara,co se mi i líbí je i Tatu a Jarek Nohavica...vánou hudbu taky poslouchám,ale to musím mít na to náladu,roztančí mě latinská a mexická hudba, a uklidním se u Vanessy May...
Není tady
Teď se mi moc líbí toto:
http://www.youtube.com/watch?v=qjS4J1qn9Xg
Není tady
Pink Floyd, U2, Roger Waters...atd. atd.
Není tady
naprosto mimo vechny mainstream ánry - folk, country, bluegrass, COP, Nohavicu, Čechomor, Pacifik, Modrotisk, almana, Devítku, ale občas třeba i Landu a jeho Touhu, hudbu z muzikálů, REM, Chinasi, Mňágu a mohla bych tady jmenovat jetě do rána
Není tady
Právě mi do ouka hraje starý dobrý Johnny Cash.
Upravil(a) Sirius (7. 2. 2009 12:25)
http://www.youtube.com/watch?v=HoywgTyh5tc
http://www.youtube.com/watch?v=MkguL1st … re=related
Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2009 17:40)
Není tady