Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 3. 9. 2008 9:14

Alyssa
♥♥♥♥---

Re: nespí se mnou

venuše napsal(a):

Ja myslim, ze ti chlapi kecaj a ze by si to s jinou (mladsi) klidne rozdali.
Holky ja mela v zivote chlapu, ze radsi ani nebudu psat kolik a vsichni do jednoho chteli a mohli!
Temhle exotum, co nechteji, ale muzou, se za par let uz ani nepostavi, protoze je znama vec, ze bez treninku vsechny svaly ochabujou. Sakra, tak at jdou nekam do klastera a neotravujou zensky....

Já jsem poznala pát chlapíků, který sex zas tak nechtěli..A dokonce jsme nejednou slyšela od kamarádek, že ten jejich na to moc není..A neřekla bych, že důvod je nevěra. Je to rozdíl v potřebě sexu, v apetenci. Někdo chce kdykoliv a za jakýchkoliv okolností, ale jiný nemá chuť, když má problémy v práci, stres nebo se necítí ve své kůži -a to může být chlap nebo ženská.
Jak jsem tak pročítala příspěvky, málokdo je asi úplně spokojenej, protože je málo pravděpodobný, že by oba chtěli vždycky stejně smile Asi je dobrý si v tom udělat jasno a taky moc netlačit na pilu, to bejvá horší než lepší..Spíš se pokus najít "knoflíky", kterýma se dá ten druhej "spustit", jak tady někdo psal..smile

Není tady

#77 21. 9. 2013 15:42

mekyna
♥------

Dobrý den,je mi 18 let s přítelem (20) jsme spolu skoro 3 roky a máme spolu 8 měsíčního synka ale poslední dobou semnou nechce spát když se ho dotýkám na imtymních místech vůbec neráguje když se snažím o nějaké sblížení aby k tomu došlo tak se zvedne a odejde nebo dělá že nic.Přijde mi že už ho nepřatahuju nebo co by v tom mohlo být děkuji za odpoved mishel

Není tady

#78 22. 9. 2013 9:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, môže v tom byť hocičo, vrátane toho, že si sa stala matkou, mpžno sa ti zmenila postava (alebo sa zmenilo to, že už nie si slobodné dievčatko, ale mama od dieťaťa)... Najlepšie spýtať sa jeho, nie?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#79 27. 9. 2013 17:42

orela
Zablokovaný

Pryc od neho ,mladej kluk a neni nadrzenej ? Tam neco nehraje

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí