6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A proč se ho ptá, jestli on má nějaký problém ? Proč mu prostě neoznámí, e z téhle frekvence má problém ty, nevyhovuje ti a proto bys ráda věděla, jestli to je pro něho normální stav, aby ses mohla podle toho zařídit ?
Přece to, jestli bude nebo nebude vá vztah trvat nezáleí jen na jeho rozhodnutí a přání. Přece o tom můe rozhodnout i ty, kdy ti takový vztah nevyhovuje. Kadopádně si myslím, e pokud máte s rozdílnými potřebami problém u teď, ten vztah není perspektivní. A si to někdo přizná nebo ne, soulad v této oblasti prostě důleitý je
Není tady
mashanka napsal(a):
A proč se ho ptá, jestli on má nějaký problém ? Proč mu prostě neoznámí, e z téhle frekvence má problém ty, nevyhovuje ti a proto bys ráda věděla, jestli to je pro něho normální stav, aby ses mohla podle toho zařídit ?
Přece to, jestli bude nebo nebude vá vztah trvat nezáleí jen na jeho rozhodnutí a přání. Přece o tom můe rozhodnout i ty, kdy ti takový vztah nevyhovuje. Kadopádně si myslím, e pokud máte s rozdílnými potřebami problém u teď, ten vztah není perspektivní. A si to někdo přizná nebo ne, soulad v této oblasti prostě důleitý je
a jak by se zařídila? e by se s ním rozela? hm...to je to nejjednoduí co jde udělat...a psala, e kdy je aktivní ona, tak jí partner neřekne ne...
taky jsem si doma občas stěovala, e to je málo a bylo mi řečeno...vdyt ví, e se "ukecat" nechám vdycky ...no a já se taky nechávám přemlouvat ...občas
Není tady
Heřmanka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Přece to, jestli bude nebo nebude vá vztah trvat nezáleí jen na jeho rozhodnutí a přání. Přece o tom můe rozhodnout i ty, kdy ti takový vztah nevyhovuje. Kadopádně si myslím, e pokud máte s rozdílnými potřebami problém u teď, ten vztah není perspektivní. A si to někdo přizná nebo ne, soulad v této oblasti prostě důleitý jea jak by se zařídila? e by se s ním rozela? hm...to je to nejjednoduí co jde udělat...a psala, e kdy je aktivní ona, tak jí partner neřekne ne...
taky jsem si doma občas stěovala, e to je málo a bylo mi řečeno...vdyt ví, e se "ukecat" nechám vdycky ...no a já se taky nechávám přemlouvat ...občas
Zařídila, tím myslím osvětlení situace a rozhodnutí se, jak postupovat. Neměla jsem na mysli, rozejít se za vech okolností. Pokud by byl ochoten se mnou o tom mluvit, společně bychom nali důvody, proč tomu tak je (přepracovanost, zdravotní problémy, nějaké bloky, strachy, apod.), pak bychom to samozřejmě společně řeili, ale v okamiku, kdy mi mu řekne, e tohle je přece normální, jemu to stačí a basta, a já jsem ta patná, co myslí jen na sex, rozela bych se s ním. Nejen proto, e mi sex chybí, ale hlavně proto, e jemu to nevadí a je v naprostém, sobeckém klidu, e já s ním strádám
Není tady
mashanka napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Přece to, jestli bude nebo nebude vá vztah trvat nezáleí jen na jeho rozhodnutí a přání. Přece o tom můe rozhodnout i ty, kdy ti takový vztah nevyhovuje. Kadopádně si myslím, e pokud máte s rozdílnými potřebami problém u teď, ten vztah není perspektivní. A si to někdo přizná nebo ne, soulad v této oblasti prostě důleitý jea jak by se zařídila? e by se s ním rozela? hm...to je to nejjednoduí co jde udělat...a psala, e kdy je aktivní ona, tak jí partner neřekne ne...
taky jsem si doma občas stěovala, e to je málo a bylo mi řečeno...vdyt ví, e se "ukecat" nechám vdycky ...no a já se taky nechávám přemlouvat ...občasZařídila, tím myslím osvětlení situace a rozhodnutí se, jak postupovat. Neměla jsem na mysli, rozejít se za vech okolností. Pokud by byl ochoten se mnou o tom mluvit, společně bychom nali důvody, proč tomu tak je (přepracovanost, zdravotní problémy, nějaké bloky, strachy, apod.), pak bychom to samozřejmě společně řeili, ale v okamiku, kdy mi mu řekne, e tohle je přece normální, jemu to stačí a basta, a já jsem ta patná, co myslí jen na sex, rozela bych se s ním. Nejen proto, e mi sex chybí, ale hlavně proto, e jemu to nevadí a je v naprostém, sobeckém klidu, e já s ním strádám
souhlas
Není tady
mashanka napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
mashanka napsal(a):
taky jsem si doma občas stěovala, e to je málo a bylo mi řečeno...vdyt ví, e se "ukecat" nechám vdycky ...no a já se taky nechávám přemlouvat ...občasZařídila, tím myslím osvětlení situace a rozhodnutí se, jak postupovat. Neměla jsem na mysli, rozejít se za vech okolností. Pokud by byl ochoten se mnou o tom mluvit, společně bychom nali důvody, proč tomu tak je (přepracovanost, zdravotní problémy, nějaké bloky, strachy, apod.), pak bychom to samozřejmě společně řeili, ale v okamiku, kdy mi mu řekne, e tohle je přece normální, jemu to stačí a basta, a já jsem ta patná, co myslí jen na sex, rozela bych se s ním. Nejen proto, e mi sex chybí, ale hlavně proto, e jemu to nevadí a je v naprostém, sobeckém klidu, e já s ním strádám
A kolika enským vadí, e chlap má chu na sex třikrát tolik kolik ony??? To je troku nelogický, ne? Kdy chlap chce víc a enská málo - tak je to problém chlapa, kdy chce chlap míň a enská víc, tak je chlap sobec??? :-) a enská není sobec, kdy chce málo?
Není tady
janinka_v napsal(a):
A kolika enským vadí, e chlap má chu na sex třikrát tolik kolik ony??? To je troku nelogický, ne? Kdy chlap chce víc a enská málo - tak je to problém chlapa, kdy chce chlap míň a enská víc, tak je chlap sobec??? :-) a enská není sobec, kdy chce málo?
nj, tak já nevím, ale vechy moje kámoky nechtějí tolik sex jen proto, e ten jejich je DEBIL ...myslí si, e kdy jí řekne...ty u mě nemá ráda...nebo...někoho má ? ...TAKE CELÉ NATĚENÉ SKOČÍ DO POSTELE... a pak se naučili jednu větu jako signál, e dneska to roztočíme drahouku...a ony jsou otrávené u 2 hodky dopředu...ale aby jen tak během dne proel okolo ní a pohladil ji po zádech nebo jinde a dal jí pusu, to je ani nehne...
btw si taky stěujou, e kdy to udělají ony, e jen tak přijdou a pohladí ho, tak ti jejich to mají jako signál...hups do postele...
tohle platí obousměrně...prostě dávat a přijímat...ale dávat, e chci ,ale nečekat, e dostanu...
omlouvám se muům za silné výrazy, ale já protějky svých kamarádek fakt moc nemusím...
Upravil(a) Heřmanka (23. 8. 2008 21:11)
Není tady
janinka_v napsal(a):
mashanka napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
a jak by se zařídila? e by se s ním rozela? hm...to je to nejjednoduí co jde udělat...a psala, e kdy je aktivní ona, tak jí partner neřekne ne...
To tvrdí ty, e to tak funguje. ádné obrácené ve vztahu neexistuje. Je to vdy věc obou, jak to spolu mají a v případě problémů věc obou, aby je řeili
Není tady
Prozila jsem si oboji.
V pripade meho ex jsem musela sex odmitat, protoze to chtel i 2x denne, porad o tom mluvil, az mi to zhnusil, bala jsem se v jeho pritomnosti i prevliknout. Skoncilo to rozvodem z me strany.
V pripade meho pritele, ktery o sex nestoji, jsem se musela doprosovat ja, stacilo by mu 1x za pul roku.... a asi se rozejdem taky, protoze mi to srazi sebevedomi.
Dohoda nebyla ani s jednim mozna....
Není tady
venue napsal(a):
Prozila jsem si oboji.
V pripade meho ex jsem musela sex odmitat, protoze to chtel i 2x denne, porad o tom mluvil, az mi to zhnusil, bala jsem se v jeho pritomnosti i prevliknout. Skoncilo to rozvodem z me strany.
V pripade meho pritele, ktery o sex nestoji, jsem se musela doprosovat ja, stacilo by mu 1x za pul roku.... a asi se rozejdem taky, protoze mi to srazi sebevedomi.
hm , tak to je krize...není někde normální průměrný chlap ?? , a pak e průměr je nuda
jo ale to x krát denně znám, kdy ten můj tak árlil a bál se, abych to nehledala jinde...tak to bylo ráno, v poledne, večer...po měsíci jsem mu musela říct, at se zklidní a přestane blbnout nebo fakt zdrhnu...natěstí se zklidnil...uff
Upravil(a) Heřmanka (23. 8. 2008 23:06)
Není tady
Od myho byvalyho utekla po peti letech i dalsi pritelkyne.... ze stejneho duvodu (moc sexu).
Hmm, nepreju nikomu ani jedno. Ale doprosovani se je snad jeste horsi, obzvlast kdyz to s tim druhym ani nehne....
Upravil(a) venue (23. 8. 2008 23:51)
Není tady
venue napsal(a):
Prozila jsem si oboji.
radi bych brala ten první případ, u toho druhého bych byla pryč u dávno
Není tady
mashanka napsal(a):
janinka_v napsal(a):
mashanka napsal(a):
Zařídila, tím myslím osvětlení situace a rozhodnutí se, jak postupovat. Neměla jsem na mysli, rozejít se za vech okolností. Pokud by byl ochoten se mnou o tom mluvit, společně bychom nali důvody, proč tomu tak je (přepracovanost, zdravotní problémy, nějaké bloky, strachy, apod.), pak bychom to samozřejmě společně řeili, ale v okamiku, kdy mi mu řekne, e tohle je přece normální, jemu to stačí a basta, a já jsem ta patná, co myslí jen na sex, rozela bych se s ním. Nejen proto, e mi sex chybí, ale hlavně proto, e jemu to nevadí a je v naprostém, sobeckém klidu, e já s ním strádámA kolika enským vadí, e chlap má chu na sex třikrát tolik kolik ony??? To je troku nelogický, ne? Kdy chlap chce víc a enská málo - tak je to problém chlapa, kdy chce chlap míň a enská víc, tak je chlap sobec??? :-) a enská není sobec, kdy chce málo?
To tvrdí ty, e to tak funguje. ádné obrácené ve vztahu neexistuje. Je to vdy věc obou, jak to spolu mají a v případě problémů věc obou, aby je řeili
Mně to tak z toho, co jsi napsala, vyplývalo... ale moná jsem to patně pochopila...
Není tady
janinka_v napsal(a):
mashanka napsal(a):
janinka_v napsal(a):
A kolika enským vadí, e chlap má chu na sex třikrát tolik kolik ony??? To je troku nelogický, ne? Kdy chlap chce víc a enská málo - tak je to problém chlapa, kdy chce chlap míň a enská víc, tak je chlap sobec??? :-) a enská není sobec, kdy chce málo?To tvrdí ty, e to tak funguje. ádné obrácené ve vztahu neexistuje. Je to vdy věc obou, jak to spolu mají a v případě problémů věc obou, aby je řeili
Mně to tak z toho, co jsi napsala, vyplývalo... ale moná jsem to patně pochopila...
Jen sis to zeveobecnila, ale tady je řeč o jedné konkrétní situaci
Není tady
L_aura napsal(a):
Má kamarádka řeila něco podobného. Jejich vztah byl v pořádku, vechno miláčkové, koátkové, jen po mazlení jen pusu na dobrou noc a nic. Sex přiel třeba a jednou po řadě měsíců. Samozřejmě, e to řeila, ptala se, a její přítel jí řekl, e bohuel na sex moc není. e to asi mají v rodině, protoe toté řeila i jeho matka s jeho otcem. Prostě něco jako "genetická impotence". Vydrela to tři roky. Prostě jen proto, e vechno ostatní bylo fajn a přilo jí opravdu ubohé končit hezký vztah jen kvůli tomuto. Teď je ráda, e u je to za ní.
Neříkám, e to tak musí být i v Tvém případě. Jen, e tohle prostě taky existuje.
To beru od dotyčného jako fair play říct, e má holt sníenou potřebu sexu (co se dá dělat, e jo) smířit se s tím nebo rozejít, ale mám pocit, e jsou tací, kteří si to nepřiznají nebo se stydí přiznat a mlí: a je to pořád to samé: únava, bolest hlavy, moc práce, starosti, a zase dokola: únava...bla bla bla a !věřím, e to bude lepí a uvidíme" apod - tuto větu u přímo nesnáím, protoe nevím, co s tím, jestli je to pravda, jestli mám čekat, a nebude bolení hlavy, a nebude moc práce, a nebude únava, a nebude moc hodin či málo hodin, a se prý budu chovat k němu víc mile (ono je umění nebejt protivnej, kdy si člověk připadá jako neustálej sexuální loudil)... Je to na mrtvici . Kdyby mi přítel řekl, e má mení potřebu sexu, tak bych si ho váila, e je schopen to říct, a stejně by vztah nějak dopadl, i třeba blbě, ale to dopadně nebo můe dopadnout i v případě, kdy páneček mlí s únavama, prací a nevhodným chováním nadrené partnerky. Akorát, e moná v prvním případě by si připadal trapně on a ve druhém se postupně stává z partnerky zamindrákovaná troska, která vypíná i TV, kdy tam náhodou vidí erotický záběr, aby jí to nepřilo líto....
Není tady
Ja myslim, ze ti chlapi kecaj a ze by si to s jinou (mladsi) klidne rozdali.
Holky ja mela v zivote chlapu, ze radsi ani nebudu psat kolik a vsichni do jednoho chteli a mohli!
Temhle exotum, co nechteji, ale muzou, se za par let uz ani nepostavi, protoze je znama vec, ze bez treninku vsechny svaly ochabujou. Sakra, tak at jdou nekam do klastera a neotravujou zensky....
Není tady
Penis není sval..
Není tady
Ota napsal(a):
Penis není sval..
Ne? No, neco jsem o tom cetla na netu. Mam to zmakly....
Jedno je jiste, kdyz nekdo pravidelne nesoulozi, tak penis ochabuje, masturbace je v tomhle pripade k nicemu, protoze chlap uz pak neni souloze schopnej.
Není tady
venue napsal(a):
Ota napsal(a):
Penis není sval..
Jedno je jiste, kdyz nekdo pravidelne nesoulozi, tak penis ochabuje, masturbace je v tomhle pripade k nicemu, protoze chlap uz pak neni souloze schopnej.
Ale nieje to sval takze zmakle to velmi nemas evidentne len zmekle
Není tady
oxi, moná ne, ale mně se zatnutím svalů zvedne a povolením zase klesne
Není tady
Oxi napsal(a):
venue napsal(a):
Ota napsal(a):
Penis není sval..
Jedno je jiste, kdyz nekdo pravidelne nesoulozi, tak penis ochabuje, masturbace je v tomhle pripade k nicemu, protoze chlap uz pak neni souloze schopnej.Ale nieje to sval takze zmakle to velmi nemas evidentne len zmekle
nj...tak tady je někdo děsně vtipnej a můu říct i trapnej...ale budi...
Není tady
... a někdo je zase děsně vánej a zapklej
Není tady
KALIK napsal(a):
... a někdo je zase děsně vánej a zapklej
myslí? tak to jsi ode mě moc příspěvků nečetl...ovem nemám ráda chlapi, co si svoje chlapství dokazují urákami...a mě přilo, e Oxi po Venui jaksi v tomhle směru vyjel...promin no...taková jsem já matinko
Není tady
venue napsal(a):
Ota napsal(a):
Penis není sval..
oxi má pravdu, penis není sval. Jetě si o tom něco přečti
Upravil(a) lindaB (25. 8. 2008 13:39)
Není tady
Heřmanko, například já tu oxiho větu nevidím jako uráku, spí jako ftip a vo tom to je. Ty vidí uráku, já ne. Zamysli se nad tím, proč tě to nutilo takto reagovat
Není tady
Heřmanka napsal(a):
myslí? tak to jsi ode mě moc příspěvků nečetl...ovem nemám ráda chlapi, co si svoje chlapství dokazují urákami...a mě přilo, e Oxi po Venui jaksi v tomhle směru vyjel...promin no...taková jsem já matinko
Moja mila Cila, neviem, co je na tom urazlive. Ale ak ta to uraza ... tak vedz, ze je mi to jedno.
Mne to prislo ako celkom vtipne, v slovencine by to tak bez diakritiky nevyznelo (zmáklé - zmäklé).
Ale neboj, uz tu traposit nebudem.
Není tady