6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobrý den, chodím se svým přítelem asi rok a půl a skoro vůbec spolu nespíme,poslední dobou max 1 za měsíc.jsem jetě mladá a zdá se mi to divné.Kdy se ho zeptám, jestli je nějaký problém nebo něco odpoví mi e se absolutně nic neděje.poradte mi prosím co by v tom mohlo být
Není tady
to se těko odpovídá, kdy nejsi moc konkrétní...třeba na co se ho ptá nebo neptá...nebo jak to máte vůbec kde provozovat tuto bohulibou činnost ..v klidu,aby vás nikdo neruil...já jsem třeba nervozní z kadého vrznutí dveřmi nebo hlasů od sousedů v paneláku, kdy vím, e kdokoli, kdykoli můe přijít do bytu...prostě potřebuju na to svůj klid ...moná taky jde o věk a o sexualní zkuenosti obecně...tak se zkus troku rozepsat
Není tady
no je mi 24 a onje stejně starý a myslím, e ani jednomu zkuenost nechybí. Dřív mu bylo jedno kdy a kde a najednou to ustalo a je spí s kamarády a moc spolu sami nejsme jakoby se vyhýbal! ptala jsem se na to zda je nějaký problém v tom e se mnou nespí,zda ho pořád přitahuji neo zda nemá jinou! ale říká e mě miluje, ale e kdy má chut nejsem u toho!ale kdy jsme spolu sami třeba 3dny tak k ádnému sexu nedojde a kdy dojde musím začít sama a příjde mi jakoby se přemáhal.
Není tady
hm...koukám, e to není tak jednoduchý...asi bych se víc zaměřila na randění a to jak být víc sami a kdy bude něco plánovaného ( např ty 3 dny ) tak bych si s sebou vzala nějakou dobrou sexuologickou kníku a začala hovor tímhle směrem...dobrá je třeba...Kouzlo a magie sexu...jsou tam i testy co kdo má rád a jak se partneři k sobě hodí nemluvě o technikách...ale proč to říkám...prostě bych přila a řekla bych...hele ty testy to by mohla být sranda si je udělat...no a pak bych ji s ním společně četla v posteli a zkouela jen tak z legrace tu sex. gymnastiku :)...za svobodna jsme to dělali a docela jsme se u toho pobavili :)...dokonce nám to nenásilně pomohlo v tom, co se komu z nás líbí a co ne...něco jako kola sexu...a to jsme z předelých vztahů taky měli spoustu zkueností, tímhle jsme se jen sladili :)
asi bych na něj nesypala otázky, jestli se ti líbím a jsem pořád přitalivá...moná bych po něm zkusila vyjet právě mezi kamarády :) teda tak hezky, decentně :)... teda ten můj to má alespon rád, kdy dám okolí troku najevo, e on je ten jedinej neodolatelnej a skvělej :) je pak pynej jak páv :)...
zkus vymyslet nějakou aktivitu a kdy budete poblí křoví nebo vody, tak ho do ní strč :)...prostě chlapi rádi dobývají, ale víc neli závislačky se jim líbí něné dračice...HLAVNĚ SE HO NEPTEJ, JESTLI TĚ MÁ JETĚ RÁD A PODOBNÉ NESMYSLI...
Není tady
Moje zkuenost, bohuel patná... kdy chlap ztratí zájem o sex, je to patný... moná ztrácí zájem o Tebe - o vztah s Tebou.
Chodila jsem s jedním 3/4 roku, a kdy sex byl tak 1x za 3 týdny, a jetě jsem ho do toho musela nutit (a to je na mě co říct), netrvalo dlouho a rozeel se se mnou.
Jinak jsem mívala větinou zkuenost, e pokud byl vztah ok, aspoň z jeho strany byl zájem (o vztah) - byl zájem i o sex. I přesto e jsem se třeba moc netvářila.
Take já bych zapátrala, jestli ve vaem vztahu není něco nefunkčního. Jeho se neptej, i kdyby něco věděl, jako chlap Ti to neřekne, a moná ani neví, v čem je problém...
Lepí kdy na to přijde Ty dřív, ne on přijde na to, e u s Tebou nechce být.
Moc jsem Ti neporadila, co... Ale tahle moje zkuenost, ta se nedá zapomenout. V podstatě ani jeden jsme vědomě nevěděli, e je něco patně... tohle byla indicie... Ale je pravda, e pak jsem jela na týden sama na dovolenou a během toho týdne mu dolo, e je mu beze mě líp.
Není tady
Poldruha roka, vek 24 - to by ete nemala by "únava materiálu", ale vekto otmu nasvedčuje. Ja by som skúsila zavies viac hravosti a spontaneity, nejaké vtipné nápady, prekvapenia. Nemusia ma rovno sexuálny podtext, ale mohli by k tomu v konečnom dôsledku vies....
Není tady
no popravdě, kdy jsme to naposledy řeili asi měsíc zpět, říkala jsem mu zda chce ten vztah ukončit a říká mi e v ádném příadě o mne nechce přijít!před kamarády se ke mě chová moc hezky, je milý, ale prostě tam chybí ten sex! Dávala jsem mu tu monost, e to můeem ukončit pokud mutovyhovuje ale podle něj je ve ok!tuto situaci jsme neřeili poprvé!snaila jsem se i o experimentování a fungovalo to, ale najednou je zase s kamarády a já nevím zda na to ani nemyslí nebo co!jsemopravdu bezradná!říká e o mě nechce přijít a e jsem jeho ve, ale pro tedy toto?
Není tady
Holka, tak to bude chtít psychologa já jsem takovýhle problém nikdy nezaila, e by mi říkal, jsi moje ve a přitom se mnou nechtěl spát...
Není tady
Rekla bych, ze chlapec ma mensi potrebu sexu, ze zacatku se asi nevedome prekonaval a ted, kdyz te ma jistou, uz se snazit nemusi.
S tim asi nic neudelas, mam s tim bohuzel taky zkusenost, nepomuze nic, jen to prijmout nebo se rozejit. Nikdy predtim jsem takoveho chlapa nezazila, kazdy se mnou sex chtel, muj BM treba i dvakrat denne, takze ve mne asi chyba neni, do postele jsem chlapa vzdycky dostala bez problemu, ale jeho ne.... porad nejaka unava, boleni hlavy, kamaradi, prace atd....
No a ja blbec si pak myslim, ze nejsem pro nej dost pekna, ze o me nestoji, zrovna jako ty.... a sebevedomi mam momentalne diky tomu na nule.
Od takovyho chlapa utikat co nejrychlejc a co nejdal!
Není tady
U nás taky přestal sex, kdy neklapal vztah...
Není tady
mám spí pocit e má stejný problém jako Venue, i kdy někdy tápu, prostě si nevím rady! Chová se moc pěkně, ale někdy zase právě naopak! Hlídá si mě árlí na mě ale te SEX
Není tady
..no nevím, kdy je raději s kamarády, o sex s Tebou nemá zájem, tak bych to viděla jen jako srabáctví Ti říct, e u ho to nebaví. Chlapi jsou hrozní srabi. Říct, e u nemá zájem dokáe jen málokterý. A i kdy se zeptá přímo, začne blekotat o tom, jak o Tebe nechce přijít. Jestlie to na počátku mezi Vámi v sexu jiskřilo a bylo to bezvadný, nevěřím, e v tomhle věku je najednou nějaký problém jako dysfunkce apod.... A e se k Tobě chová před kamarády hezky je fajn, ale to je asi pro Tebe málo ne? Hele, kluků je.... nedoprouj se, nemá to zapotřebí. Někoho dlouhodobě přemlouvat, trápit se přemýlením, jestli někde dělá chybu a proč ho nepřitahuje kdy není z jeho strany ádný zájem je hodně poniující.
Vidím to jako ztrátu času a rady typu erotické pomůcky a po*no na povzbuzení chuti bych přenechala podstatně starím ročníkům.
Není tady
Chm, byl jsem s ex 6 roků a chu jsem měl skoro (95%) vdycky. e by někomu chu na sex s určitou osobou vzali pouze kamarádi, to pochybuju, leda by byl teplej.
Není tady
U nás byl sex ze začátku hodně častý... pak najednou po půl roce nic... byla jsem z toho na práky, připada jsem si jak prodejná holka, co se chlapovi podbízí, je nám kolem 27 let... nakonec to vyřeila promluva (a definitivně potvrzený jsem to měla po 3 měsících), přítel byl pod straným pracovním tlakem, strachem o nai budoucnost (měl odjídět do zahraničí a nebylo vyřeeno, jak to bude se mnou) a nechtěl mi to říkat...
Zkus si s ním promluvit, můe to být i nějaký zdravotní problém a hlavně něco psychickýho... nesváděla bych to hned na nevěru... Drím palce
Není tady
byny napsal(a):
mám spí pocit e má stejný problém jako Venue, i kdy někdy tápu, prostě si nevím rady! Chová se moc pěkně, ale někdy zase právě naopak! Hlídá si mě árlí na mě ale te SEX
mně by teda asi neuhlídal, sex jednou za měsíc, to je síla
Není tady
no u nás nebyl ani tak častý ani ze začátku,ale byl rozhodně čstějí!byli jsme nedývno na dovolené a tam ti bylo super ale sotva jsme se vrátili je ve tak jak bylo, prostě málo sexu
Není tady
a jetě je nutné dodat, e můjpartner zastává to e kdyby ho to nebavilo,rozel by se se mnou!a vím e nikdy není v něčem co nechce,ale ...
já u jsem opravdu bezradná
Není tady
Má kamarádka řeila něco podobného. Jejich vztah byl v pořádku, vechno miláčkové, koátkové, jen po mazlení jen pusu na dobrou noc a nic. Sex přiel třeba a jednou po řadě měsíců. Samozřejmě, e to řeila, ptala se, a její přítel jí řekl, e bohuel na sex moc není. e to asi mají v rodině, protoe toté řeila i jeho matka s jeho otcem. Prostě něco jako "genetická impotence". Vydrela to tři roky. Prostě jen proto, e vechno ostatní bylo fajn a přilo jí opravdu ubohé končit hezký vztah jen kvůli tomuto. Teď je ráda, e u je to za ní.
Neříkám, e to tak musí být i v Tvém případě. Jen, e tohle prostě taky existuje.
Není tady
No ale já třeba to taky znám. V době, kdy měl můj přítel moc práce, to taky zase tolik nelo. Pak jsem ale pochopila, kde má ty spoutěcí knoflíky. Take teď, kdy potřebuju, prostě ten správný "zmáčknu"
Není tady
L_auro,
fáákt? Ten Tvůj funguje na knoflíky? Týýý jo!
Není tady
Damila napsal(a):
L_auro,
fáákt? Ten Tvůj funguje na knoflíky? Týýý jo!
No jo, je takový malý růový a ve tvaru delfínka
Nebo kterýho jsi myslela?
Není tady
byny napsal(a):
a jetě je nutné dodat, e můjpartner zastává to e kdyby ho to nebavilo,rozel by se se mnou!a vím e nikdy není v něčem co nechce,ale ...
já u jsem opravdu bezradná
no tak asi bude muset být ta aktivní ty, jak jsi psala na začátku...já taky toho svého někdy doslova znásilním a je mi jedno, e se mu chce spát
Není tady
Heřmanka napsal(a):
no tak asi bude muset být ta aktivní ty, jak jsi psala na začátku...já taky toho svého někdy doslova znásilním a je mi jedno, e se mu chce spát
Tak u nás se chce spát větinou mně, ale zase příteli moc práce nedá, mě probrat k ivotu. Ale je fakt, e teda nedostatkem netrpím, spí nadbytkem, ani bych toho tolik mít nemusela stačilo by mi tak 2x týdně, ne 1x v týdnu a 5x za víkend..... já nevím, jen asnu, jak jsou ti chlapi okolo padesátky výkonní, nebo je ten můj výjimka? Kdoví, ale je fakt, e ho to bavíííííííí
Není tady
Modroočka : wow, tak to jsem ráda, e tahle frekvence 1x v týdnu a 5x za víkend není jen u nás , u jsem se lekla, e nejsme normální ...jene tomu mému 50 jetě zdaleka nenííííí doufám, e mu to vydrí
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Modroočka : wow, tak to jsem ráda, e tahle frekvence 1x v týdnu a 5x za víkend není jen u nás , u jsem se lekla, e nejsme normální ...jene tomu mému 50 jetě zdaleka nenííííí doufám, e mu to vydrí
No, tomu mému je 48, tak jsem ho trochu zaokrouhlila, mně je 39, ale mám pocit, e někdy mu nestíhám..........
Není tady