Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 8. 2008 20:40

byny
♥------

nespí se mnou

dobrý den, chodím se svým přítelem asi rok a půl a skoro vůbec spolu nespíme,poslední dobou max 1 za měsíc.jsem ještě mladá a zdá se mi to divné.Když  se ho zeptám, jestli je nějaký problém nebo něco odpoví mi že se absolutně nic neděje.poradte mi prosím co by v tom mohlo být

Není tady

#2 20. 8. 2008 20:48

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: nespí se mnou

to se těžko odpovídá, když nejsi moc konkrétní...třeba na co se ho ptᚠnebo neptáš...nebo jak to máte vůbec kde provozovat tuto bohulibou činnost smile..v klidu,aby vás nikdo nerušil...já jsem třeba nervozní z každého vrznutí dveřmi nebo hlasů od sousedů v paneláku, když vím, že kdokoli, kdykoli může přijít do bytu...prostě potřebuju na to svůj klid smile...možná taky jde o věk a o sexualní zkušenosti obecně...tak se zkus trošku rozepsat wink

Není tady

#3 20. 8. 2008 20:52

byny
♥------

no je mi 24 a onje stejně starý a myslím, že ani jednomu zkušenost nechybí. Dřív mu bylo jedno kdy a kde a najednou to ustalo a je spíš s kamarády a moc spolu sami nejsme jakoby se vyhýbal! ptala jsem se na to zda je nějaký problém v tom že se mnou nespí,zda ho pořád přitahuji neo zda nemá jinou! ale říká že mě miluje, ale že když má chut nejsem u toho!ale když jsme spolu sami třeba 3dny tak k žádnému sexu nedojde a když dojde musím začít sama a příjde mi jakoby se přemáhal.

Není tady

#4 20. 8. 2008 21:13

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

hm...koukám, že to není tak jednoduchý...asi bych se víc zaměřila na randění a to jak být víc sami a když bude něco plánovaného ( např ty 3 dny ) tak bych si s sebou vzala nějakou dobrou sexuologickou knížku a začala hovor tímhle směrem...dobrá je třeba...Kouzlo a magie sexu...jsou tam i testy co kdo má rád a jak se partneři k sobě hodí nemluvě o technikách...ale proč to říkám...prostě bych přišla a řekla bych...hele ty testy to by mohla být sranda si je udělat...no a pak bych ji s ním společně četla v posteli a zkoušela jen tak z legrace tu sex. gymnastiku :)...za svobodna jsme to dělali a docela jsme se u toho pobavili :)...dokonce nám to nenásilně pomohlo v tom, co se komu z nás líbí a co ne...něco jako škola sexu...a to jsme z předešlých vztahů taky měli spoustu zkušeností, tímhle jsme se jen sladili :)

asi bych na něj nesypala otázky, jestli se ti líbím a jsem pořád přitažlivá...možná bych po něm zkusila vyjet právě mezi kamarády :) teda tak hezky, decentně :)... teda ten můj to má alespon rád, když dám okolí trošku najevo, že on je ten jedinej neodolatelnej a skvělej :) je pak pyšnej jak páv :)...

zkus vymyslet nějakou aktivitu a když budete poblíž křoví nebo vody, tak ho do ní strč :)...prostě chlapi rádi dobývají, ale víc nežli závislačky se jim líbí něžné dračice...HLAVNĚ SE HO NEPTEJ, JESTLI TĚ MÁ JEŠTĚ RÁD A PODOBNÉ NESMYSLI...

Není tady

#5 20. 8. 2008 21:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Moje zkušenost, bohužel špatná... když chlap ztratí zájem o sex, je to špatný... možná ztrácí zájem o Tebe - o vztah s Tebou.
Chodila jsem s jedním 3/4 roku, a když sex byl tak 1x za 3 týdny, a ještě jsem ho do toho musela nutit (a to je na mě co říct), netrvalo dlouho a rozešel se se mnou.
Jinak jsem mívala většinou zkušenost, že pokud byl vztah ok, aspoň z jeho strany byl zájem (o vztah) - byl zájem i o sex. I přesto že jsem se třeba moc netvářila.
Takže já bych zapátrala, jestli ve vašem vztahu není něco nefunkčního. Jeho se neptej, i kdyby něco věděl, jako chlap Ti to neřekne, a možná ani neví, v čem je problém...
Lepší když na to přijdeš Ty dřív, než on přijde na to, že už s Tebou nechce být.

Moc jsem Ti neporadila, co... Ale tahle moje zkušenost, ta se nedá zapomenout. V podstatě ani jeden jsme vědomě nevěděli, že je něco špatně... tohle byla indicie... Ale je pravda, že pak jsem jela na týden sama na dovolenou a během toho týdne mu došlo, že je mu beze mě líp.

Není tady

#6 20. 8. 2008 21:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Poldruha roka, vek 24 - to by etše nemala by "únava materiálu", ale všekto otmu nasvedčuje. Ja by som skúsila zavies viac hravosti a spontaneity, nejaké vtipné nápady, prekvapenia. Nemusia ma rovno sexuálny podtext, ale mohli by k tomu v konečnom dôsledku vies....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 20. 8. 2008 21:40

byny
♥------

no popravdě, když jsme to naposledy řešili asi měsíc zpět, říkala jsem mu zda chce ten vztah ukončit a říká mi že v žádném příadě o mne nechce přijít!před kamarády se ke mě chová moc hezky, je milý, ale prostě tam chybí ten sex! Dávala jsem mu tu možnost, že to můžeem ukončit pokud mutovyhovuje ale podle něj je vše ok!tuto situaci jsme neřešili poprvé!snažila jsem se i o experimentování a fungovalo to, ale najednou je zase s kamarády a já nevím zda na to ani nemyslí nebo co!jsemopravdu bezradná!říká že o mě nechce přijít a že jsem jeho vše, ale pro tedy toto?

Není tady

#8 20. 8. 2008 22:15

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Holka, tak to bude chtít psychologa sad já jsem takovýhle problém nikdy nezažila, že by mi říkal, jsi moje vše a přitom se mnou nechtěl spát...

Není tady

#9 20. 8. 2008 23:21

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Rekla bych, ze chlapec ma mensi potrebu sexu, ze zacatku se asi nevedome prekonaval a ted, kdyz te ma jistou, uz se snazit nemusi.
S tim asi nic neudelas, mam s tim bohuzel taky zkusenost, nepomuze nic, jen to prijmout nebo se rozejit. Nikdy predtim jsem takoveho chlapa nezazila, kazdy se mnou sex chtel, muj BM treba i dvakrat denne, takze ve mne asi chyba neni, do postele jsem chlapa vzdycky dostala bez problemu, ale jeho ne.... porad nejaka unava, boleni hlavy, kamaradi, prace atd....
No a ja blbec si pak myslim, ze nejsem pro nej dost pekna, ze o me nestoji, zrovna jako ty.... a sebevedomi mam momentalne diky tomu na nule.
Od takovyho chlapa utikat co nejrychlejc a co nejdal!

Není tady

#10 21. 8. 2008 8:12

sandra
♥♥♥♥♥♥-

U nás taky přestal sex, když neklapal vztah... hmm

Není tady

#11 21. 8. 2008 8:32

byny
♥------

mám spíš pocit že má stejný problém jako Venuše, i když někdy tápu, prostě si nevím rady! Chová se moc pěkně, ale někdy zase  právě naopak! Hlídá si mě žárlí na mě ale te SEX

Není tady

#12 21. 8. 2008 8:57

Atevi
♥♥♥----
Místo: Plzeň

..no nevím, když je raději s kamarády, o sex s Tebou nemá zájem, tak bych to viděla jen jako srabáctví Ti říct, že už ho to nebaví. Chlapi jsou hrozní srabi. Říct, že už  nemá zájem dokáže jen málokterý.  A i když se zeptᚠpřímo, začne blekotat o tom, jak o Tebe nechce přijít. Jestliže  to na počátku mezi Vámi v sexu jiskřilo a bylo to bezvadný, nevěřím, že v tomhle věku je najednou nějaký problém jako dysfunkce apod.... A že se k Tobě chová před kamarády hezky je fajn, ale to je asi pro Tebe málo ne? Hele, kluků je.... nedoprošuj se, nemᚠto zapotřebí. Někoho dlouhodobě přemlouvat, trápit se přemýšlením, jestli někde  dělᚠchybu a proč ho nepřitahuješ když není z jeho strany žádný zájem je hodně ponižující.   
Vidím to jako ztrátu času a rady typu erotické pomůcky a po*no na povzbuzení chuti bych přenechala podstatně starším ročníkům. smile

Není tady

#13 21. 8. 2008 10:01

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Chm, byl jsem s ex 6 roků a chu jsem měl skoro (95%) vždycky. Že by někomu chu na sex s určitou osobou vzali pouze kamarádi, to pochybuju, leda by byl teplej.

Není tady

#14 21. 8. 2008 10:49

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

U nás byl sex ze začátku hodně častý... pak najednou po půl roce nic... byla jsem z toho na prášky, připada jsem si jak prodejná holka, co se chlapovi podbízí, je nám kolem 27 let... nakonec to vyřešila promluva (a definitivně potvrzený jsem to měla po 3 měsících), přítel byl pod strašným pracovním tlakem, strachem o naši budoucnost (měl odjíždět do zahraničí a nebylo vyřešeno, jak to bude se mnou) a nechtěl mi to říkat...

Zkus si s ním promluvit, může to být i nějaký zdravotní problém a hlavně něco psychickýho... nesváděla bych to hned na nevěru... Držím palce

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#15 21. 8. 2008 11:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

byny napsal(a):

mám spíš pocit že má stejný problém jako Venuše, i když někdy tápu, prostě si nevím rady! Chová se moc pěkně, ale někdy zase  právě naopak! Hlídá si mě žárlí na mě ale te SEX

mně by teda asi neuhlídal, sex jednou za měsíc, to je síla va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 21. 8. 2008 14:08

byny
♥------

no u nás nebyl ani tak častý ani ze začátku,ale byl rozhodně čstější!byli jsme nedývno na dovolené a tam ti bylo super ale sotva jsme se vrátili je vše tak jak bylo, prostě málo sexu

Není tady

#17 21. 8. 2008 14:15

byny
♥------

a ještě je nutné dodat, že můjpartner zastává to že kdyby ho to nebavilo,rozšel by se se mnou!a vím že nikdy není v něčem co nechce,ale ...
já už jsem opravdu bezradnásad

Není tady

#18 21. 8. 2008 16:48

L_aura
♥♥♥♥♥--

Má kamarádka řešila něco podobného. Jejich vztah byl v pořádku, všechno miláčkové, koátkové, jen po mazlení jen pusu na dobrou noc a nic. Sex přišel třeba až jednou po řadě měsíců. Samozřejmě, že to řešila, ptala se, a její přítel jí řekl, že bohužel na sex moc není. Že to asi mají v rodině, protože totéž řešila i jeho matka s jeho otcem. Prostě něco jako "genetická impotence". Vydržela to tři roky. Prostě jen proto, že všechno ostatní bylo fajn a přišlo jí opravdu ubohé končit hezký vztah jen kvůli tomuto. Teď je ráda, že už je to za ní.
Neříkám, že to tak musí být i v Tvém případě. Jen, že tohle prostě taky existuje.

Není tady

#19 21. 8. 2008 16:50

L_aura
♥♥♥♥♥--

No ale já třeba to taky znám. V době, kdy měl můj přítel moc práce, to taky zase tolik nešlo. Pak jsem ale pochopila, kde má ty spouštěcí knoflíky. Takže teď, když potřebuju, prostě ten správný "zmáčknu" wink

Není tady

#20 21. 8. 2008 17:03

Damila
♥♥♥♥♥♥-

L_auro,
fáákt? Ten Tvůj funguje na knoflíky? Týýý jo! smile

Není tady

#21 21. 8. 2008 17:18

L_aura
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

L_auro,
fáákt? Ten Tvůj funguje na knoflíky? Týýý jo! smile

No jo, je takový malý růžový a ve tvaru delfínka big_smile

Nebo kterýho jsi myslela? lol

Není tady

#22 21. 8. 2008 18:41

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

byny napsal(a):

a ještě je nutné dodat, že můjpartner zastává to že kdyby ho to nebavilo,rozšel by se se mnou!a vím že nikdy není v něčem co nechce,ale ...
já už jsem opravdu bezradnásad

no tak asi budeš muset být ta aktivní ty, jak jsi psala na začátku...já taky toho svého někdy doslova znásilním a je mi jedno, že se mu chce spát big_smile

Není tady

#23 21. 8. 2008 18:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

no tak asi budeš muset být ta aktivní ty, jak jsi psala na začátku...já taky toho svého někdy doslova znásilním a je mi jedno, že se mu chce spát big_smile

Tak u nás se chce spát většinou mně, ale zase příteli moc práce nedá, mě probrat k životu. Ale je fakt, že teda nedostatkem netrpím, spíš nadbytkem, ani bych toho tolik mít nemusela lol lol lol stačilo by mi tak 2x týdně, ne 1x v týdnu a 5x za víkend.....tummenupp tummenupp tummenupp já nevím, jen žasnu, jak jsou ti chlapi okolo padesátky výkonní, nebo je ten můj výjimka? Kdoví, ale je fakt, že ho to bavíííííííí

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#24 21. 8. 2008 18:56

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka : wow, tak to jsem ráda, že tahle frekvence 1x v týdnu a 5x za víkend není jen u nás big_smile, už jsem se lekla, že nejsme normální big_smile...jenže tomu mému 50 ještě zdaleka nenííííí lollollol doufám, že mu to vydrží wink

Není tady

#25 21. 8. 2008 18:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Modroočka : wow, tak to jsem ráda, že tahle frekvence 1x v týdnu a 5x za víkend není jen u nás big_smile, už jsem se lekla, že nejsme normální big_smile...jenže tomu mému 50 ještě zdaleka nenííííí lollollol doufám, že mu to vydrží wink

No, tomu mému je 48, tak jsem ho trochu zaokrouhlila, mně je 39, ale mám pocit, že někdy mu nestíhám..........wink

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí