29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, prosím můžete nám poradit?
Pracovní dobu s kolegyní máme pravidelně: 1.týden -stř,čtv.,pátek od 9,00-20,00hod(kolegyně po.,út,so,ne.,9,00-20,00)
2.týden - po.,út.,so.,ne.,od9,00-20,00 (kolegyně stř.,čtv.,pát., 9,00-20,00)
Dovolenou máme 21dní v roce a teď se nám jedná o to,že pokud si já vyberu dovolenou třeba pouze středa až pátek(3dny),ale protože mám po,út,so,ne své volno,jsem doma prakticky celý týden,může nám zaměstnavatel strhnout celých 5dní z dovolené ??? Odůvodnil to tím,že to je mu jedno jak jsme měly být doma ,ale byly jsme doma celý týden,tak nám strhne také celý týden t.j.5 pracovních dnů. Myslíme si,že by měl pouze ty 3 dny,kdy jsme měly být v práci... nebo ne?
Není tady
dle mého selského rozumu je to co říká tvuj zaměstnavatel blbost...ale počkej si na fundovanější příspěvek...
zabloudila jsem sem jen tak mimochodem
Není tady
tak jak chápu tvůj dotaz měl ti být dle zákoníku práce vysvětleno jak se dovolená vybýrá. viz ustanovení § 37. Současně zaměstnavatel má právo a to měl vždy žádat aby dovolená byly vybýrána v jednom kuse nejméně jednou poloviny celkové délky dovolené. Takže ty bys měla vybrat nejméně 14 dnů dovolené najednou. Vybírat dovolenou, jak ty píšeš je sice možné, ale ve vyjímečných případech a v souhlasu s odborovou organizací. I tak by to nemelo být často. Zaměstnavatel to opírá asi o toto ustanovení:
(4) Pro zjištění, zda jsou splněny podmínky vzniku práva na dovolenou, se posuzuje zaměstnanec, který je zaměstnán po stanovenou týdenní pracovní dobu, jako by v kalendářním týdnu pracoval 5 pracovních dnů, i když jeho pracovní doba není rozvržena na všechny pracovní dny v týdnu; to platí i pro účely krácení dovolené, s výjimkou neomluvené nepřítomnosti v práci.
Není tady
tak teď jsem s toho jelen ,tak může nám jí teď takto odebrat nebo ne? Hlásíme to vždy dopředu,že si beru třeba jen 3 dny volna. Přece pokud potřebuji jen 3 dny,myslím i kdybych dělala normálně 8hod/týdně,tak mi přeci nemůže napsat 5 dní? A vždy nám řekne ,že mu to je jedno,jak jsme která doma,hlavně že je některá z nás v práci.
Není tady
Máš zaměstnání s nerovnoměrně rozloženou pracovní dobou a tam jsou nějaké kličky a háčky.Taky jsme se hodněkrát nemohli s vedoucím domluvit,když jsem dělala u ostrahy a sloužili jsme dvanáctky.A zrovna v tomhle případě ti nestačí na tři směny tři dny dovolené,tak nějak nám to bylo kdysi taky vysvětleno.Nemáte odbory?Tam by to měli vědět jak to je.
Není tady
Hm,odbory nemáme Nikdy nám problémy nedělal a tu jsem už 7 let. Až teď-přijmul nového zaměstnance a ten do něj pořád hučí tohle a tamto....
nechápu,čím ho tak okouzlil,ale od té doby začaly problémy... !!!
Není tady
Ale tak nějak to je.Pokud děláš od 9 do 20 hodin,tak máš směny rozložené,ale za 14 dnů máš hodiny v pořádku.Jakmile si v jednom týdnu vezmeš 3 dny volna,už ten týden je narušený a hodiny ti potom nebudou vycházet,takže stejně si musíš vzít víc dnů,i když si jen tři dny doma.
Nás dokonce vedopucí donutil,když jsme si kvůli nemocnosti druhých neměli kdy vybrat dovolenou,abysme si nechali každý měsíc 2 dny proplatit(dovolené),já tak neměla za rok půl vůbec vybranou dovolenou,jen proplacenou.
Není tady
nevim jak je to právně, ale táta si vždy bral celý týden dovolený, jinak by mu chyběli odpracované hodiny - tobě nechyběji?
Není tady
No u nás se na hodiny za měsíc moc nehraje. Šéfoj to je,nebo vždycky bylo jedno,jestli nám hodiny chybí nebo ne. Defacto se nestaral nikdy o to,kdy jsme v práci,kdy máme volno,jestli marodíme atd. Prostě práce skvělá,jedna z mála,kde si pracovní dobu určujeme samy-jen jedna musí být vždy v práci a záleží prý na nás ,jak se dohodneme.To až teď,co je u nás ten nový deb......,a hučí mu do hlavy
a
Není tady
Ahoj Eskyno, moje známá pracuje podobně (12ti hodinové směny, některý týden delší, některý kratší) a bez problémů, když si dovolenou vybere v kratším týdnu (např. kdy pracuje jen dva dny), tak má prostě celý týden, ikdyž si vybrala jen dva dny. Pokud ty se střídáš jen s kolegyní, tak jak to asi udělá šéf, až bude na dovolené ona? To přece budeš muset pracovat ty místo ní, takže to ti dá jako přesčas? Ta moje známá má v klidu třeba 7-8 týdnů dovolené ročně, ale některé týdny zase dělá víc dní, třeba 10 za sebou (když pracuje za kolegyně co jsou na dovolené).
Není tady
Navíc nechápu jeho logiku strhnutí všech pěti pracovních, když pracujete o víkendu a ty bys třeba v době dovolené byla na řadě v sobotu, tak to by ti nestrhnul jako dovolenou kdybys tam nepřišla, protože to je sobota a ne pracovní den? Pokud máš nárok na 21 dní, to jsou ty dny, kdy bys jinak byla v práci, a ne ty dny, kdy je víkend, jiná směna atd.
Není tady
21 dnů krát standartních 8 hodin je 168 hodin dovolené. Děleno 11 je to tvých 15 pracovních dní. Jestli ti strhne ve tvém krátkém týdnu celých pět dní, tak máš jen tři týdny dovolené a ještě přijdeš o ty kratší týdny a v ty delší budeš makat. Jak na takový nesmysl mohl vůbec přijít. To by ti počítal dovolenou 5x11 hodin práce (jako dovolená), pak bys šla zase 4x11 hodin do práce (dlouhý týden), pak by sis dejme tomu zase vzala dovolenou 5x11 hodin práce a pak zase šla makat 4x11 hodin práce. To je 198 hodin v měsíci a pokud já vím, tak standartní je 160. Nějak to šéfovi nevychází ne?
Není tady
No nevím, jak jinde, ale u nás 1 den dovolené = 8 hodin, nikoliv 11, jak by se zdálo z příspěvku tazatelky. Tudíž na 3 její dny = 33 hodin potřebuje 4 a něco dnů dovolené. Pokud platí to, co u nás.
Není tady
Však ano, pokud má 21 klasických dní dovolené (8h) tak to je pro ni 15 jejích pracovních dnů...
Není tady
já vůbec nerozumím tomu, jak může mít 21 dnů dovolené...to má 4 týdny + jeden den navíc, který má napsaný v kol. smlouvě??? a jak? když nemá odbory...to mi uniká...teda...5 dní dovolené je jeden týden...a počet odpracovaných dnů ( hodin ) + počet dnů dovolené x 8 hodin...musí dát úvazek co máš napsaný v pracovní smlouvě...když budeš mít víc odpracovaných hodin, tak je bud proplatí, nebo převede do následujícího měsíce a nebo je kravina si brát za tyto dny dovolenou JAKOBY NAVÍC !!!!!!
Není tady
Těch 21 dnů dovolené určitě není jedenáctihodinových. Selským rozumem bych řekl, že máš úvazek v průměru 38.5 hodin týdne, což je 7.7 hodiny denně a tvoje dovolená je 21 dnů stejného rozsahu. Pokud si tedy vezmeš 3 dny dovolené, pak je to ve skutečnosti něco přes 4 dny dovolené v tom kratším týdnu nebo téměř 6 dnů v tom delším. Bohužel netuším, jestli se na délku aktuálního týdnu bere ohled nebo jestli to šéf prostě zprůměroval na 5 (ať by sis to vzala v jakémkoliv týdnu).
Není tady
38,5 hodin týdně??? co je to za úvazek a v průměru ? mno...asi bych koukla na smlouvu, jestli máš týdení úvazek nebo měsíční a v jakém rozsahu...může ti nařídit dovolenou, ale dost těžko ti může nařídit aby sis vzala dovolenou za odpracované hodiny ... i když v tomhle státě je všechno možný
, ale pochybuju
není tu někdo právník ???!!!!!
Není tady
eskyna napsal(a):
Hm,odbory nemáme
Nikdy nám problémy nedělal a tu jsem už 7 let. Až teď-přijmul nového zaměstnance a ten do něj pořád hučí tohle a tamto....
nechápu,čím ho tak okouzlil,ale od té doby začaly problémy... !!!
V samotné firmě mít odbory mít nemusíte, ale u nějakého svazu obdobné činnosti jistě jsou a ty se mají o Vás postarat. Jak my to tu přdkládáš je to u Vás ve firmě nějaká cochcárna
Není tady
henrietta napsal(a):
Však ano, pokud má 21 klasických dní dovolené (8h) tak to je pro ni 15 jejích pracovních dnů...
V těhle směnách se na to nehraje,že den dovolené= pracovní den.Dovolená je pouze za 8 hodin,čili jeden pracovní den=1a půl dne dovolené.
Ale hlavně ve finále je jedno,jak to je,hlavně na konci měsíce nesmějí chybět hodiny,takže pokud si vezme 3 dny dovolené místo 3 pracovních dnů,musí odpracovat 1,5 dne navíc,aby jí nechyběli hodiny.
Není tady
Ahoj,tak ja delam taky 12ctky,dlouhy kratky,a u nas se to pocita tak ze kdyz si vemu volno v kratkem tydnu ST,CT,tak to pocita tak ze je to dokupy 24h,a to rozpocita na volna,1den dovoleny je 8h,takze mi sebere za ty 2 dny 3 dny z dovoleny,za 3 dny 4,5dne atd atd.Proste 1 den dovci mi dela 1.5dne z dovolene.a je to aji logicke.
Není tady
Co já vím, směnný provoz má kratší pracovní dobu, než "kancl" 8 h. Myslím si, pokud ti sedí počet povinných odpracovaných hodin za měsíc v propočtu, nemá ci to ztrhávat. Pracovala jsem na 2 i 3 směnný provoz a když jsem si vzala dovolenou, měla jsem směny rozvržené tak, aby mne to vyšlo. Třeba jsem jěla v kuse 21 pracovních dnů..tedy denně, abych pak měla 10 dnů volna v kuse. Ale to byla výjimka, jinak jsem se snažila občas mít jakoby týden volna..v kombinaci s dovčou a směnami.
Záleží na šéfovi, zda chce najednou být moudrý a dělat potíže. Ten nový člověk Vám asi závidí a nemá se s kým takto střídat, tak to nebude mít nikdo. Jak typicky české!
Není tady