18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, prijela jsem pred 3 mesici do Nemecka na postgradual a nikoho tu neznam. Navic moc neumim nemecky (po prijezdu vubec, ted se to zacina trochu "lamat"), coz pripadnemu seznameni moc nepomaha. Ziju v Sev. Poryni-Westfalsku (nejblizsi velka mesta jsou Koeln a Duesseldorf). Je tu nekdo, kdo by se chtel seznamit, pokecat, pripadne neco spolecne podniknout? Jsem povolanim vyzkumna pracovnice (biomedicinsky vyzkum), ale konicky mam spise "humanitni" (literatura, cestovani, film, jazyky, umeni). Jo a je mi 33 a jsem momentalne single.
Není tady
Na pokec moc rada, uz jsem ti odepisovala na SZ. Skoda, ze je ten Berlin od vas daleko.
Btw s nemcinou jsem na tom byla na zacatku uplne stejne jako Ty, to se po par mesicich spravi, neboj
Není tady