18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty jóóó tak tomu říkám vrchol.....:-)))))
Není tady
Tak to jo Adro.... jenom né blaha
Není tady
Jestli chce, pomůu. Vaření, zahrada, domácí mazlíci.
Není tady
Mohla bych přítích několik týdnů věnovat hodinku denně procházení a novému třídění starích témat, pokud dostanu přesné instrukce, podle jakých kritérií postupovat. Zn. Ráda uklízím
Upravil(a) Judita (13. 7. 2007 15:56)
Ahojky pořád se tady hledají moderátoři?? Nejsem tady sice moc dlouho, ale na babinet chodím kadý den tak bych mohla zkusit pomoct. Kdy mi někdo vysvětli co se bude po mě chtít ráda vypomůu.
Moderátory hledáme stále. Co tě zajímá? Kde by si chtěla moderovat? Podmínkou je alespoň 5 fór, maximální hranice není stanovena
Není tady
Ahoj zajímalo by mě co se od moderátorky vůbec čeká. Třeba přemístování nevhodně zadaných příspěvků a co dále?? Jinak bych měla zájem kdy jich tedy musí být 5 tak o Estetické medicíny, zvěřinec, pavlač, svatba a psychologickou.
Jak si řekla, přesouvat nevhodně umístěná témata a hlavně dbát na dodrování Pravidel fór.
Není tady
Jo dobře. Tak tedy mám zájem o těch pět. Díky