|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
já bych taky chtěla být moderátorka, můžu ještě?
Není tady

kačíkgirl, můžeš. Vyber si aspoň 3 fóra (klidně i více) ze Zdraví ženy nebo Zdraví dětí, nejlépe, kde je jen jeden moderátor.
Není tady
Kalik tak já bych si přála Anorexie bulimie, Příroda a pak bych prosila jestli bych mohla ještě ty svatby??? tam je taky jen jedna moderátorka...
Není tady
Můžu si vzít zdraví dětí a ženy, pokud je to aktuální.

Není tady

Chceš všechny subfóra zdraví dětí, nebo jen některé?
Není tady
Všechny 

Není tady

Kvítko, máš to mít.
Není tady

Hledám další dobrovolníky, co by moderovali fóra a subfóra Kariéra, Mezilidské vztahy a subfórum Drogy. Přednost budou míti již stávající moderátoři, pakliže se nikdo nepřihlásí, dostanou šanci další. Tak se hlašte, nabídka je omezená 
Není tady
Mezilidské vztahy? šlo by to? Cilka a George.
Není tady

cilko, jako všechno v Mezilidských vztazích?
Není tady
Může být....
Není tady
Mezilidské vztahy nás začaly bavit 
Není tady

OK 
Není tady
Co je náplní moderátora?
Není tady
co se kariery tyce..tak klidne vsechny subfora...to je neco co me bere a zajima..hehe tak jestli jeste muzu 
Není tady
yaya tak jsem druha v poradi..po marketce...
tak ja teda aspon neco z kariery 
Není tady

Blanko, převážně to není nic složitého, ale chce to svůj čas, abys stihla sledovat co se v tom kterém tématu děje.... koukala na dodržování pravidel Babinetu a pokud jsou porušována, pokusila se sjednat pořádek, nejde - li to jinak, i s pomocí Kalika 
občas se musí (jako právě teď ) všechna témata dané poradny nebo diskuse prolézt a znovu protřídit, to když vznikne nové fórum...

Není tady

Ferdo, markéto, máte to mít 
Není tady
Ahojky Žužlíčku
já bych si ráda vzala ty drogy
jestli je to možné...

Není tady
diky moc kaliku
)))
Není tady

máš to prasátko 
Není tady
jo a Kali nepíše se sponzoři ??????? vy tam máte sponsoři a to se mi nějak nepáčí 

Není tady
jsem ted přemýšlela kterýmu prasátku jsi to psal 
díky 

Není tady

Není tady