6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já bych taky chtěla být moderátorka, můu jetě?
Není tady
kačíkgirl, můe. Vyber si aspoň 3 fóra (klidně i více) ze Zdraví eny nebo Zdraví dětí, nejlépe, kde je jen jeden moderátor.
Není tady
Kalik tak já bych si přála Anorexie bulimie, Příroda a pak bych prosila jestli bych mohla jetě ty svatby??? tam je taky jen jedna moderátorka...
Není tady
Můu si vzít zdraví dětí a eny, pokud je to aktuální.
Není tady
Chce vechny subfóra zdraví dětí, nebo jen některé?
Není tady
Vechny
Není tady
Kvítko, má to mít.
Není tady
Hledám dalí dobrovolníky, co by moderovali fóra a subfóra Kariéra, Mezilidské vztahy a subfórum Drogy. Přednost budou míti ji stávající moderátoři, paklie se nikdo nepřihlásí, dostanou anci dalí. Tak se hlate, nabídka je omezená
Není tady
Mezilidské vztahy? lo by to? Cilka a George.
Není tady
cilko, jako vechno v Mezilidských vztazích?
Není tady
Můe být....
Není tady
Mezilidské vztahy nás začaly bavit
Není tady
OK
Není tady
Co je náplní moderátora?
Není tady
co se kariery tyce..tak klidne vsechny subfora...to je neco co me bere a zajima..hehe tak jestli jeste muzu
Není tady
yaya tak jsem druha v poradi..po marketce...
tak ja teda aspon neco z kariery
Není tady
Blanko, převáně to není nic sloitého, ale chce to svůj čas, abys stihla sledovat co se v tom kterém tématu děje.... koukala na dodrování pravidel Babinetu a pokud jsou poruována, pokusila se sjednat pořádek, nejde - li to jinak, i s pomocí Kalika
občas se musí (jako právě teď ) vechna témata dané poradny nebo diskuse prolézt a znovu protřídit, to kdy vznikne nové fórum...
Není tady
Ferdo, markéto, máte to mít
Není tady
Ahojky ulíčku já bych si ráda vzala ty drogy jestli je to moné...
Není tady
diky moc kaliku )))
Není tady
má to prasátko
Není tady
jo a Kali nepíe se sponzoři ??????? vy tam máte sponsoři a to se mi nějak nepáčí
Není tady
jsem ted přemýlela kterýmu prasátku jsi to psal
díky
Není tady
Není tady