|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Máš to mít.
Není tady
KALIK napsal(a):
Máš to mít.
Díky Kaliku a vážím si toho.
Podle slibu začínám trhat tělo!
Hezký večer a hlavně noc.
Není tady

Bylo vytvořeno kompletně nové fórum Zdraví ženy s mnoha subfóry a hledáme moderátorky, které by měli čas a chuť se starat o provoz jednotlivých fór. Tak neváhejte a hlašte se.
Není tady

Upravil(a) ESKYMKA (15. 8. 2006 16:39)

Není tady
AHOJKY KALÍKU.
MOHLA BYCH SE POSTARAT O FÓRUM NADVÁHA....HUBNUTÍ., CO TY NA TO?
Není tady
Ahojky Kalíku, ráda bych pomohla s moderováním NADVÁHA a CUKROVKA. Co se týká nadváhy a všeho kolem ,chodím na Jablíčka a o cukrovku se taky dost zajímám.Tak pokud budu vyhovovat,jsem plně k dispozici. Přeju krásnou dobrou noc 
Není tady

Marieanna, máš to mít 
Není tady
Kaliku, díky,díky,díky,slibuji že nezklamu. 
Není tady

Ahoj Kaliku, nemám už teď moc přehled o moderovaných rubrikách, ale bývám na Babinetu vcelku často a kdybys snad potřeboval ještě nějakou moderátorku do týmu, tak se ozvi. Momentálně mne mnoho zajímá rubrika Porodní asistentky, jenže předpokládám, že tam je moderátorek dost, tak kdybys potřeboval moderovat něco jinýho, ozvi se a měj se hezky:-) Alexx

Není tady
Ahojky, jestli se ti to ještě hodí, tak ráda pomůžu, jsem tu, dá se říct denně, takže neni problém
je mi i jedno jaký téma, všechny jsou dobrý...
Není tady

Potřebuju především do Zdraví ženy: Anorexie, Gastro, Gyn. potíže, hemeroidy, menopauza, onkologie, srdce, zdraví a do Zdraví dětí.
Holky, vyberte si aspoň dvě fóra. Ale čím víc, tím líp. Jen to pak musíte stíhat se o to starat 
Není tady
ahoj Kaliku, jestli teda ještě potřebuješ ty moderátorky a nikdo se nehlásí, tak já bych si klidně vzala na starost ty gyn. potíže,anorexii a bulimii a třeba i dýchání....tam jsem taky pořád
předem dík 

Není tady

Eskymko, máš to mít 
Není tady
to byla rychlost díky 

Není tady

Já třebas ty hemeroidy:-)) Taky mám s nimi zkušenost:-))

Není tady

A třebas to zdraví taky:-)

Není tady
ja bych take klidne neco vzala..cokoli...nic moc na praci nemam takze bych to casove bez problemu zvladla...stejne tu jsem denne az na par vyjimek
....cokoli ze zdravi zeny..trebas zada a srdce?Cokoli...ale ...co presne prace moderatorky obnasi???abych jen nemela moderator pod jmenem a tot vse hehe dikec
Není tady
hlava,srdce ,onkologie prosim?
Není tady
a zverinec 
Není tady

Holky, máte to mít.
Zkuste vymyslet popisky pod svými fóry, pokuď tam nejsou. Děkuji 
Není tady
diky moc
zkusim neco vymyslet a snad budu uzitecna:))
volneho casu mam habadej tak proc nespojit prijemne s uzitecnym:)
Není tady
Ahojky Kaliku,vzala bych si gastro a hemeroidy ,tak nějak mi to není cizí.
A ve zdraví dětí klidně Miminka a děti do tří let.Dnes mi rodí jedna dcera
a během 14 dnů by měla porodit druhá,
tak o miminka a vše co s tím souvisí budu na 100% v obraze. 
Není tady

Máš to mít.
Jde spíšo běžnou správu. Udržení diskuze ve slušné linii, přesouvání nesouvisejících témat a tak podobně. Nejsou potřeba žádné odborné znalosti 
Není tady
Však já vím,
,jen si myslím,že tam asi budu víc než doma 
Není tady