29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už to chápu, tak dík a dobrou noc.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Už to chápu, tak dík a dobrou noc.
Kdyby bylo něco nejasného, kdykoliv se ptej...
Není tady
Jirko, ahooooj ,
tak zatím moderuji porodní asistentky, tak kdybys potřeboval ještě někde vypomoct, stačí říct, já jsem holka šikovná a zvládám vše
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jirko, ahooooj
,
tak zatím moderuji porodní asistentky, tak kdybys potřeboval ještě někde vypomoct, stačí říct, já jsem holka šikovná a zvládám vše
Andrejko, mám ti ještě volné: Estetické medicíny, Rodinné finance, Život po nevěře, Pro náctileté, Zvěřinec a Životní styl. Vyber si, co hrdlo ráčí!
Není tady
Teda koukám, že sis mě tu našel No to je ale výběr, no potěš...takže rodinné finance určitě zvládneš sám, když jsi přes ně odborník, tak tam raději nejdu
. Tak buď třeba Pro náctileté
nebo Životní styl, tak mi některý vyber sám
Aspoň se nebudu nudit a tudíž nebudu mít čas na blbiny. Škoda, že už není volná Kuchyňka, tam by mě to bavilo
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Teda koukám, že sis mě tu našel
No to je ale výběr, no potěš...takže rodinné finance určitě zvládneš sám, když jsi přes ně odborník, tak tam raději nejdu
. Tak buď třeba Pro náctileté
nebo Životní styl, tak mi některý vyber sám
Aspoň se nebudu nudit a tudíž nebudu mít čas na blbiny. Škoda, že už není volná Kuchyňka, tam by mě to bavilo
Jsi tedy navíc moderátorka Pro náctileté a Životní styl. Díky!
Není tady
Jejda, tys mi dal obě dvě? Já myslela, že vybereš jednu :-) No tak to teda pěkně děkuju.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jejda, tys mi dal obě dvě? Já myslela, že vybereš jednu :-) No tak to teda pěkně děkuju.
Pro náctileté Tě moc zatěžovat nebude, je to dost mrtvé fórum...
Není tady
No ještěže tak. Ale na druhou stranu se aspoň vrátím do dob, kdy mi bylo náct...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No ještěže tak. Ale na druhou stranu se aspoň vrátím do dob, kdy mi bylo náct...
... což zase tolik vzdálená doba není...
Není tady
No to by mě zajímalo, jak ty to víš???? Ale jinak díky :-)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No to by mě zajímalo, jak ty to víš???? Ale jinak díky :-)
To měla být lichotka...
Není tady
Já vím, však jsem taky pěkně poděkovala
Není tady
Taky můžu - každý den alespoň chvíli jsem tu - je mi jedno co
Není tady
mashanka napsal(a):
Taky můžu - každý den alespoň chvíli jsem tu - je mi jedno co
Mashanko, mám tu ještě volné: Estetické medicíny, Rodinné finance, Život po nevěře, Pro náctileté, Zvěřinec a Životní styl. Vyber si, co hrdlo ráčí (jednu až tři)!
Není tady
Ty náctileté určitě ano, tam jsem často- do ostatních, co jsi vyjmenoval, moc nechodím. Ale můžu, jestli potřebuješ. Snad životní styl. Ahoj
Není tady
mashanka napsal(a):
Ty náctileté určitě ano, tam jsem často- do ostatních, co jsi vyjmenoval, moc nechodím. Ale můžu, jestli potřebuješ. Snad životní styl. Ahoj
Děkuji, Mashanko, dovolil jsem Tě nastavit jako moderátorku Náctiletých i Životního stylu. Nyní by jsi měla vidět dole na hlavní stránce fórum Pro moderátorky, tak je vše potřebné. Ještě jednou díky...
Není tady
Ano Jirko. Všimla jsem si a snad vše chápu. Už funguji Díky
Není tady
mashanka napsal(a):
Ano Jirko. Všimla jsem si a snad vše chápu. Už funguji
Díky
Kdybys něčemu nerozumněla, kdykoliv se ptej... A ještě jednou díky!
Není tady
Ahojky, chtěla bych se zetat, zda je možné se tu taky vyskytovat jako moderátorka - na netu jsem každý den a dot času trávím právě tady na Porodních asistentkách... nebo už je to nějak uzavřené? díky moc aspoň za odpověď
Není tady
Lenulko, právě si se stala moderátorkou Porodních asistentek. Návody a vše potřebné nalezneč ve fóru Pro moderátorky, které Ti teď přibylo úplně dole na konci stránek. Vítám Tě mezi námi!
Není tady
ooo, to bylo rychlé děkuju
Není tady
jsem skoro každý den na porodních asistentkách, takže taky ráda pomůžu..
Není tady
Andrejko, právě si se stala moderátorkou Porodních asistentek. Návody a vše potřebné nalezneč ve fóru Pro moderátorky, které Ti teď přibylo úplně dole na konci stránek. Vítám Tě mezi námi!
Není tady
jéé to je rychlost! děkuju za uvítání, jdu se tam mrknout, snad všechno pochopim..
Není tady