18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U to chápu, tak dík a dobrou noc.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
U to chápu, tak dík a dobrou noc.
Kdyby bylo něco nejasného, kdykoliv se ptej...
Není tady
Jirko, ahooooj ,
tak zatím moderuji porodní asistentky, tak kdybys potřeboval jetě někde vypomoct, stačí říct, já jsem holka ikovná a zvládám ve
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jirko, ahooooj ,
tak zatím moderuji porodní asistentky, tak kdybys potřeboval jetě někde vypomoct, stačí říct, já jsem holka ikovná a zvládám ve
Andrejko, mám ti jetě volné: Estetické medicíny, Rodinné finance, ivot po nevěře, Pro náctileté, Zvěřinec a ivotní styl. Vyber si, co hrdlo ráčí!
Není tady
Teda koukám, e sis mě tu nael No to je ale výběr, no potě...take rodinné finance určitě zvládne sám, kdy jsi přes ně odborník, tak tam raději nejdu . Tak buď třeba Pro náctileté nebo ivotní styl, tak mi některý vyber sám Aspoň se nebudu nudit a tudí nebudu mít čas na blbiny. koda, e u není volná Kuchyňka, tam by mě to bavilo
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Teda koukám, e sis mě tu nael No to je ale výběr, no potě...take rodinné finance určitě zvládne sám, kdy jsi přes ně odborník, tak tam raději nejdu . Tak buď třeba Pro náctileté nebo ivotní styl, tak mi některý vyber sám Aspoň se nebudu nudit a tudí nebudu mít čas na blbiny. koda, e u není volná Kuchyňka, tam by mě to bavilo
Jsi tedy navíc moderátorka Pro náctileté a ivotní styl. Díky!
Není tady
Jejda, tys mi dal obě dvě? Já myslela, e vybere jednu :-) No tak to teda pěkně děkuju.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jejda, tys mi dal obě dvě? Já myslela, e vybere jednu :-) No tak to teda pěkně děkuju.
Pro náctileté Tě moc zatěovat nebude, je to dost mrtvé fórum...
Není tady
No jetěe tak. Ale na druhou stranu se aspoň vrátím do dob, kdy mi bylo náct...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No jetěe tak. Ale na druhou stranu se aspoň vrátím do dob, kdy mi bylo náct...
... co zase tolik vzdálená doba není...
Není tady
No to by mě zajímalo, jak ty to ví???? Ale jinak díky :-)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No to by mě zajímalo, jak ty to ví???? Ale jinak díky :-)
To měla být lichotka...
Není tady
Já vím, vak jsem taky pěkně poděkovala
Není tady
Taky můu - kadý den alespoň chvíli jsem tu - je mi jedno co
Není tady
mashanka napsal(a):
Taky můu - kadý den alespoň chvíli jsem tu - je mi jedno co
Mashanko, mám tu jetě volné: Estetické medicíny, Rodinné finance, ivot po nevěře, Pro náctileté, Zvěřinec a ivotní styl. Vyber si, co hrdlo ráčí (jednu a tři)!
Není tady
Ty náctileté určitě ano, tam jsem často- do ostatních, co jsi vyjmenoval, moc nechodím. Ale můu, jestli potřebuje. Snad ivotní styl. Ahoj
Není tady
mashanka napsal(a):
Ty náctileté určitě ano, tam jsem často- do ostatních, co jsi vyjmenoval, moc nechodím. Ale můu, jestli potřebuje. Snad ivotní styl. Ahoj
Děkuji, Mashanko, dovolil jsem Tě nastavit jako moderátorku Náctiletých i ivotního stylu. Nyní by jsi měla vidět dole na hlavní stránce fórum Pro moderátorky, tak je ve potřebné. Jetě jednou díky...
Není tady
Ano Jirko. Vimla jsem si a snad ve chápu. U funguji Díky
Není tady
mashanka napsal(a):
Ano Jirko. Vimla jsem si a snad ve chápu. U funguji Díky
Kdybys něčemu nerozumněla, kdykoliv se ptej... A jetě jednou díky!
Není tady
Ahojky, chtěla bych se zetat, zda je moné se tu taky vyskytovat jako moderátorka - na netu jsem kadý den a dot času trávím právě tady na Porodních asistentkách... nebo u je to nějak uzavřené? díky moc aspoň za odpověď
Není tady
Lenulko, právě si se stala moderátorkou Porodních asistentek. Návody a ve potřebné nalezneč ve fóru Pro moderátorky, které Ti teď přibylo úplně dole na konci stránek. Vítám Tě mezi námi!
Není tady
ooo, to bylo rychlé děkuju
Není tady
jsem skoro kadý den na porodních asistentkách, take taky ráda pomůu..
Není tady
Andrejko, právě si se stala moderátorkou Porodních asistentek. Návody a ve potřebné nalezneč ve fóru Pro moderátorky, které Ti teď přibylo úplně dole na konci stránek. Vítám Tě mezi námi!
Není tady
jéé to je rychlost! děkuju za uvítání, jdu se tam mrknout, snad vechno pochopim..
Není tady