Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 1. 2006 13:13

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hledám moderátorky

lada muri napsal(a):

mohl bych pomost ve foru pro kuchyn,pracoval a jsem vyučený kuchař,mám i skušenosti hccp(sami jsme si ja dělali v malém baru),,ale stala se mi nehoda a musel jsem se podrobit třem operacím kolene a ted čekám na totální endoprotézu kolene.takže každý den jsem na netua se zájmem sleduji babinet-pavlač je to určitě zvláštní že muž ale je to tak. ve starém foru jsem byl pod lada-kuchař. tady jsem se zaregistroval pod dana mur(bylo by lepší lada kuchř šlo by to změnit?
s pozdravem muri ladislav ostrava

Já jsem nepochopila co je to "zkušenosti s hccp sami jsme si je dělali v malém baru" - to jsi myslel HACCP neboli tzv. Systém kritických bodů? Vždyť ten si musí dělat od 1. května 2005 každý kdo má jakoukoliv provozovnu s potravinami - nebo jsi myslel něco jiného?

Strach je malá smrt...

Není tady

#52 30. 1. 2006 8:35

kolka
Host

tak tohle teda nějak nechápu??to muže jen tak "NEKDO" moderovat a mazat nevhodné příspěvky??Není to nějaký vtip?Pořád jsem čekala kdy se dočtu, že to byla legrace:-((
Nic osobního proti nikomu ale zdá se mi to nějak podivný

#53 30. 1. 2006 8:59

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

tak tohle teda nějak nechápu??to muže jen tak "NEKDO" moderovat a mazat nevhodné příspěvky??Není to nějaký vtip?Pořád jsem čekala kdy se dočtu, že to byla legrace:-((
Nic osobního proti nikomu ale zdá se mi to nějak podivný

Kolko, i ve staré verzi se denně mazalo několik příspěvků denně, například příspěvky obsahující: spam, warez, porušování autorský práv, rasismus, vulgarity, atd. Takové příspěvky budou mazány i zde a to rychleji a účiněji. Rozumíte tomu?

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#54 30. 1. 2006 9:39

kolka
Host

ALE jo tomu rozumím,nechápu ale  to že moderátorem muže být kdokoliv z  účastníku BABINETU, já jsem si myslela že na to máte "své" kompetentní lidi a ne "kde koho" chápete??Jak říkám není nic konkrétně proti někomu jen jsem se nad tím pozastavila.
A pak ještě to že je BABINET ztrátový a (při)dotujete ho vy s kolegou??

#55 30. 1. 2006 10:07

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

ALE jo tomu rozumím,nechápu ale  to že moderátorem muže být kdokoliv z  účastníku BABINETU, já jsem si myslela že na to máte "své" kompetentní lidi a ne "kde koho" chápete??Jak říkám není nic konkrétně proti někomu jen jsem se nad tím pozastavila.
A pak ještě to že je BABINET ztrátový a (při)dotujete ho vy s kolegou??

Kolko, "Babinet.cz" a "Poradny a diskusní fóra" sice jedou na stejné doméně, ale v reálu mají odlišné návštěvníky, tzn. je málo návštěvníků, kteří by využívali obě služby současně. Sehnat inzerenty na samotný Babinet.cz je sice těžký úkol, ale občas se podaří, takže provoz Babinet.cz se zaplatí. Sehnat inzerenta na Poradny a diskusní fóra je ale úkol už nadlidský a prakticky nemožný. Tedy ho musíme dotovat ze svého. Tím i odpovídám na první otázku: kdybychom měli ještě platit vlastní lidi na moderování, asi bych umřel hlady.

Není tady

#56 30. 1. 2006 10:24

kolka
Host

ááááha, hmm. Děkuji za vysvětlení.

#57 2. 2. 2006 9:58

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Leonnka napsal(a):

Ahoj, reaguji na výzvu s s tím, mě zaujala. Jsem ochotná, v mediích jsem pracovala, i když ny tyto steránky nechodím pravidelně. Zatím. Máte-li zájem, ráda pomůži s Vámi danými podmínkami. Těší Leona:)

Leonko, budu rád. A o které fórum by jsi měla zájem? Preferoval bych některé, kde nejsou tři moderátorky. Díky!

Není tady

#58 2. 2. 2006 14:26

kolka
Host

Prosím možná to už bylo ale znova:jak si dám pod své příspěvky nějaký citát?Dám nastavení - identifikace, napíšu citát do ráměčku a když pak napíšu příspěvek tak citát nikde?! Děkuji

#59 2. 2. 2006 17:08

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

Prosím možná to už bylo ale znova:jak si dám pod své příspěvky nějaký citát?Dám nastavení - identifikace, napíšu citát do ráměčku a když pak napíšu příspěvek tak citát nikde?! Děkuji

Ale vždyť ho tam máš... wink

Není tady

#60 3. 2. 2006 7:59

kolka
Host

K D E???

#61 3. 2. 2006 10:17

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

K D E???

No v podpisu... Nikde jinde nic automaticky přidávat nemůžeš. U Tebe konkrétně vidím: „Kdykoliv jsem odolala pokušení, bylo mi krásně, ale kdykoliv jsem mu podlehla, bylo to krásnější…“

Není tady

#62 3. 2. 2006 12:33

kolka
Host

Já myslím ale jak má někdo pod svým příspěvkem čáru a pod ním větu???a je to vidět normálně, teda t jsem tak natvrdlá??asi jo:o))

#63 3. 2. 2006 12:52

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

Já myslím ale jak má někdo pod svým příspěvkem čáru a pod ním větu???a je to vidět normálně, teda t jsem tak natvrdlá??asi jo:o))

No vždyť ano, Ty máš taky pod každým příspěvkem čáru a pod ním máš aktuálně větu: „Kdykoliv jsem odolala pokušení, bylo mi krásně, ale kdykoliv jsem mu podlehla, bylo to krásnější…“ A tu sis tam musela přeci dát sama... Ale možná jsem natvrdlý já...

Není tady

#64 3. 2. 2006 13:16

kolka
Host

??????????????????????????????????????Já když odeslu nějaký svůj příspěvek a pak ho čtu odeslnaý v diskusi tak tam nemám ani čáru ani větu??!!Neděláš si ze mě náhodou legraci?Já to tady fakt nevidím?? Ten citát jsem tam vložila já -  a není tam ještě nkde třeba nejaké skryté zobrazení??nebo tak neco, CHJO:-((

#65 3. 2. 2006 13:46

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

??????????????????????????????????????Já když odeslu nějaký svůj příspěvek a pak ho čtu odeslnaý v diskusi tak tam nemám ani čáru ani větu??!!Neděláš si ze mě náhodou legraci?Já to tady fakt nevidím?? Ten citát jsem tam vložila já -  a není tam ještě nkde třeba nejaké skryté zobrazení??nebo tak neco, CHJO:-((

Já Tě vidím takto:
http://www.babinet.cz/obr/kolka.gif

Není tady

#66 3. 2. 2006 13:48

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Už bys to měla vidět, měla jsi předtím zakázaný podpis (sama sis ho asi zakázala). Vidíš ho?

Není tady

#67 3. 2. 2006 13:50

kolka
Host

Já sem si sama zakázala podpis??No jo to jsem ale truhlík:-)))
DIKY DIKY DIKY, už to funguje tak jak má, udělal jsi mi radost jupíííííííí

#68 3. 2. 2006 13:51

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

Já sem si sama zakázala podpis??No jo to jsem ale truhlík:-)))
DIKY DIKY DIKY, už to funguje tak jak má, udělal jsi mi radost jupíííííííí

Nemáš za co, od toho tady jsem... wink Jinak máš pěkný podpis, plně vystihuje moji filosofii... wink

Není tady

#69 3. 2. 2006 13:55

kolka
Host

no trošičku jsem ho pozměnila...aby to nebylo tak osobní ale též se s tím ztotožňuji:-))

#70 5. 2. 2006 22:03

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já chci také něco moderovat a být slavná...!!!!!!!!!!! Já chci.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#71 5. 2. 2006 22:17

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Já chci také něco moderovat a být slavná...!!!!!!!!!!! Já chci.

Irenko, stačí si vybrat diskusi, kterou pravidelně čteš a nejsou tam tři moderátorky... a pochopitelně mi dát vědět... wink

Není tady

#72 5. 2. 2006 22:49

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Rozhoduji se mezi pavlačí a právní, ale vzhledem k tomu, že mám s právem codo činění, bych raději tu právní.

Není tady

#73 5. 2. 2006 22:54

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Rozhoduji se mezi pavlačí a právní, ale vzhledem k tomu, že mám s právem codo činění, bych raději tu právní.

Irenko, tak Tě vítám mezi elitou, jsi moderátorka Právní a Pavlače... wink Mimochodem, mrkni se dolu na hlavní stránku, přibylo Ti tam nové fórum: Pro moderátorky...

Není tady

#74 5. 2. 2006 23:00

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

A jaké jsou tedy povimmosti a práva? Už se tam jdu podívat.

Není tady

#75 5. 2. 2006 23:02

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

A jaké jsou tedy povimmosti a práva? Už se tam jdu podívat.

Je tam i návod, hned jako první téma...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí