29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, už jsem si vybrala - protože jsem býk a ten holduje jídlu - tak bych chtěla být moderátorkou kuchyňky.
Růža
Není tady
anka napsal(a):
Já ti od sexuální poradny pomůžu,alespoň se přiučím novým trendům
!
Jsem ti neskutečně zavázán! Díky!
Není tady
Nety napsal(a):
No Jirko, potřebuješ ještě pomoct nebo ne? Jsem tu pravidelně pondělí až pátek. Sobota neděle moc ne, tak nevím, jestli by to vadilo nebo ne. Kde Ti chybí moderátoři, co je pro Tebe zoufalé ? Ráda pomohu. Tak mi něco přiřaď. Kde se topíš? Pa Nety
Nety, ještě je to možné kdekoliv. Na druhou stranu, bez moderátorky jsou: Estetická medicína, Duchovní a Pro náctileté. Ale to není nutné... Radši si vyber, co tě opravdu bere.
Není tady
Růža napsal(a):
Ahoj, už jsem si vybrala - protože jsem býk a ten holduje jídlu - tak bych chtěla být moderátorkou kuchyňky.
Růža
Tak vítej mezi námi, Růžo, jsi moderátorka!
Není tady
Ahoj Jiříku, kdyby ti to nevadilo, nastav mi tam ještě ty náctileté, kdyby bylo potom víc zájemců, tak mě můžeš odstřihnout, ale koukám, že tam zatím nikoho nemáš.
Není tady
Dano, ty chceš spasit svět???
Tak já si ještě řeknu o Kámošky na psaní, když můžou být tři, tak ať jsme tam všechny.
A ty které teď jsou volné, přiznám se, nečtu:-((((
Není tady
Ale ani ne, ale stejně tam občas nakukuju, tak aspoň něco, pro začátek. Když to nebudu stíhat a bude jich tam víc, tak to můžu vždy ukončit, ale oni tam ty děti toho zatím moc nemají.
Není tady
Pro Jirku /nelekni se, zvorala jsem citaci
Nety, ještě je to možné kdekoliv. Na druhou stranu, bez moderátorky jsou: Estetická medicína, Duchovní a Pro náctileté. Ale to není nutné... Radši si vyber, co tě opravdu bere
No, nejvíc jsem na Psychologické poradně, zvládnu i další, kde toho máš nejméně. Klidně právní, aspoň se něco dozvím. Nebo sexuologickou, třeba se také něco dozvím
Není tady
Dana napsal(a):
Ahoj Jiříku, kdyby ti to nevadilo, nastav mi tam ještě ty náctileté, kdyby bylo potom víc zájemců, tak mě můžeš odstřihnout, ale koukám, že tam zatím nikoho nemáš.
Dano, jsem Ti neskonale zavázán. Jinak, jak hodně je Ti ta postavička v podpisu podobná?
Není tady
Májajája napsal(a):
Dano, ty chceš spasit svět???
Tak já si ještě řeknu o Kámošky na psaní, když můžou být tři, tak ať jsme tam všechny.
A ty které teď jsou volné, přiznám se, nečtu:-((((
Tak jste tam všechny. Díky!
Není tady
Nety napsal(a):
Pro Jirku /nelekni se, zvorala jsem citaci
Nety, ještě je to možné kdekoliv. Na druhou stranu, bez moderátorky jsou: Estetická medicína, Duchovní a Pro náctileté. Ale to není nutné... Radši si vyber, co tě opravdu bere
No, nejvíc jsem na Psychologické poradně, zvládnu i další, kde toho máš nejméně. Klidně právní, aspoň se něco dozvím. Nebo sexuologickou, třeba se také něco dozvím
Máš je všechny tři! A že se něco dozvíš, o tom nepochybuju... Občas zírám, co všechno nevím...
Není tady
Tak nejvíc je mi podobné to mrkání, to umím stejně krásně. Oči mám taky modré a vlasy blond, jenom je mám krátké. Prsa budou taky moje, nohy mám taky tak dlouhé (174 cm)
jenom ten pas mám trochu větší ( 70 -74 kg) podle toho, kolikrát jdu týdně na větrník.
A s tím věkem je to taky horší ona tak s bídou 17, já o 20 víc.
Není tady
No, Jirko, pěkně Ti děkuji, tři kousky najednou
A ještě abych z toho nezačala na sexuologické poradně slintat
Není tady
Dana napsal(a):
Tak nejvíc je mi podobné to mrkání, to umím stejně krásně. Oči mám taky modré a vlasy blond, jenom je mám krátké. Prsa budou taky moje, nohy mám taky tak dlouhé (174 cm)
jenom ten pas mám trochu větší ( 70 -74 kg) podle toho, kolikrát jdu týdně na větrník.
A s tím věkem je to taky horší ona tak s bídou 17, já o 20 víc.
Jé, větrník... po tiramisu největší bašta!
Není tady
Nety napsal(a):
No, Jirko, pěkně Ti děkuji, tři kousky najednou
![]()
A ještě abych z toho nezačala na sexuologické poradně slintat
Nety, a proč myslíš, že se o ni nechci starat?
Není tady
já bych řekla ještě před tiramisu.
Není tady
No ale před tiramisu a větrníkem a hoooooodně před před před jídlem......taky něco jiného, ne?
Není tady
Iveta napsal(a):
No ale před tiramisu a větrníkem a hoooooodně před před před jídlem......taky něco jiného, ne?
To každopádně...
Není tady
Stále hledám moderátorky pro Estetickou medicínu, to je poslední forum, kde nemám ani žádné návrhy či tipy na konkrétní lidi...
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Pokud ještě nikoho nemáš na sexuologickou poradnu, jsem k dispozici.
Právě jsi se stala moderátorkou...
Není tady
mohl bych pomost ve foru pro kuchyn,pracoval a jsem vyučený kuchař,mám i skušenosti hccp(sami jsme si ja dělali v malém baru),,ale stala se mi nehoda a musel jsem se podrobit třem operacím kolene a ted čekám na totální endoprotézu kolene.takže každý den jsem na netua se zájmem sleduji babinet-pavlač je to určitě zvláštní že muž ale je to tak. ve starém foru jsem byl pod lada-kuchař. tady jsem se zaregistroval pod dana mur(bylo by lepší lada kuchř šlo by to změnit?
s pozdravem muri ladislav ostrava
belidis napsal(a):
Ahoj, taky se klidně hlásím. jsem na MD a ráda vypomohu. belidis
To jsem rád, že chceš pomoci. Vyber si prosím forum, kde nejsou tři moderátorky. Nejlépe: Porodní asisitenty, Estetická medicína, Pro náctileté, Zvěřinec či Životní styl. Můžeš si klidně vybrat i více než jednu, záleží na času a chuti. Díky!
Není tady
lada muri napsal(a):
mohl bych pomost ve foru pro kuchyn,pracoval a jsem vyučený kuchař,mám i skušenosti hccp(sami jsme si ja dělali v malém baru),,ale stala se mi nehoda a musel jsem se podrobit třem operacím kolene a ted čekám na totální endoprotézu kolene.takže každý den jsem na netua se zájmem sleduji babinet-pavlač je to určitě zvláštní že muž ale je to tak. ve starém foru jsem byl pod lada-kuchař. tady jsem se zaregistroval pod dana mur(bylo by lepší lada kuchř šlo by to změnit?
s pozdravem muri ladislav ostrava
Láďo, uživatelské jméno "dana mur" jsem nenašel, takže není co měnit... Klidně se zaregistruj jako "lada-kuchař" a kdybys měl nějaké problémy, dej vědět.
Není tady
Ahoj, jsem na mateřské dovolené, takže času mám dost. Tak kdyby bylo třeba vypomoct, stačí říct. Třeba takové porodní asistentky čtu denně. Sice moc nevím, co práce moderátorky přesně obnáší, ale učím se jinak rychle :-))
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoj, jsem na mateřské dovolené, takže času mám dost. Tak kdyby bylo třeba vypomoct, stačí říct. Třeba takové porodní asistentky čtu denně. Sice moc nevím, co práce moderátorky přesně obnáší, ale učím se jinak rychle :-))
Andreo, právě jsi se stala moderátorkou. Návod pro moderátor(k)y najdeš zde: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=3381. Děkuji!
Není tady