29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Drahé dámy, mám velkou prosbu. Byly by některé z Vás ochotné mi pomoci se správou diskusí? Jde mi o ty z Vás, které se tu vyskytují pravidelně. A v čem by ta pomoc spočívala?
Každá by dostala na starosti jednu poradnu či diskusi a v té by dostala především možnost mazat nevhodné příspěvky. Další pomoc by spočívala v tom, že by mi dávala vědět, pokud by se objevily nějaké připomínky k funkčnosti či přání na nové vlastnosti. Nejsem totiž schopen sám všechny diskuse procházet. Neměla byste některá z Vás chuť mi pomoci?
Nemohu Vám za to bohužel nic nabídnout, protože tato fóra jsou finančně ztrátová a už takhle je dotujeme s kolegou ze svého. Jedinné, co bychom mohli nabídnout, jsou naturálie. Čas od času se nám podaří udělat barter (reklama za zboží), takže bychom Vám mohli dát nějakou kosmetiku a podobné věci...
Není tady
Rada pomohu. Kde mne potrebujes?
Není tady
Jarmila napsal(a):
Rada pomohu. Kde mne potrebujes?
Jarmilo, vyber si sama, kde se pohybuješ nejvíce. Zatím nemám nikoho na žádnou diskusi. Díky!
Není tady
Mohu zvěřinec a kamarádky?
Není tady
Co takhle kdybych ti pomohla s Pavlačí?
Není tady
Klidně řekni, vezmu co zbyde:-)
Není tady
Cilko, anko, díky! Jste moderátorky a můžete nyní mazat a editovat všechny zprávy ve "svých" fórech. Vpravo dole u každé zprávy máte nyní odkazy pro správu.
Májajájo, vyber si, co hrdlo ráčí a co bys nejraději. Navíc, u každého fóra mohou být až tři moderátorky.
Není tady
Ahoj,
ráda také pomohu - ale abych nic nezkazila. Jsem v domácnosti a mám dost času.
Růža
Není tady
Ahoj, ráda pomohu, jsem tu prakticky denně, a pročítám nejvíce psychologickou poradnu a Život po nevěře, takže jedno z těchto for.
Míša
Není tady
Růžo, stačí si vybrat, nechám to na vás.
Michaelo.43, máte je obě!
Není tady
Díky, to byla rychlost :-)))
Není tady
Ahoj, tak si píšu o Rodinné finance a životní styl. Posílala jsem kvůli tomu včera mail, ale asi nedošel, nenašla jsem jej v odeslaných:-(, takže opožděně.
Není tady
Májajája napsal(a):
Ahoj, tak si píšu o Rodinné finance a životní styl. Posílala jsem kvůli tomu včera mail, ale asi nedošel, nenašla jsem jej v odeslaných:-(, takže opožděně.
Mail došel, ale četl jsem ho až dnes ráno. Obě fóra jsem ti nastavil. Samotné možnosti jsou velmi jednoduché k pochopení: u každé zprávy vpravo dole přibyly volby: Editovat (pro úpravu libovolné zprávy) a Smazat (význam je jasný). Ještě je tam Oznámení, které využij, pokud si nebudeš jistá, co s konkrétní zprávou udělat (dostanu tím zprávu, že nevíš, co s tím). Pokud ve tvých fórech budou nějaké komentáře k funkčnosti fór, prosím o info. Díky!
Není tady
Tak taky děkuju:-)
Není tady
Ahoj, taky se hlásím, chtěla bych kámošky na psaní, když mohou být až tři a pak třeba pavlač, rodinné finance nebo právní. Jak se ti hodí. Ahoj
Není tady
Dano, máš všechny. Pokud by to bylo moc, stačí říct... Jo a díky!
Není tady
Já tady dík.
Není tady
Ahojky, já bych ráda pomohla, jsem v životě po něvěře v babinetkách, tak bych ten život po nevěře mohla zvládnout, co myslíš?
Není tady
Iveta napsal(a):
Ahojky, já bych ráda pomohla, jsem v životě po něvěře v babinetkách, tak bych ten život po nevěře mohla zvládnout, co myslíš?
Iveto, díky, jsi moderátorka. Podívej se prosím do fóra pro moderátory, je dole na hlavní stránce, potřebuji pomoci... Díky!
Není tady
tina napsal(a):
mohla bych si vzít porodní asistentky? bývám tam poměrně často
Tino, je to tvoje!
Mimochodem, proč nikdo nechce sexuologickou poradnu?
Není tady
No přeci ti všechno neseberem....
Není tady
Řekla bych, že je to tím, že jsme samé moudré ženy,
sex a krása jsou tak pomíjivé, že o ně nijak zvlášť nestojíme:-)))))
Není tady
Já ti od sexuální poradny pomůžu,alespoň se přiučím novým trendům !
Není tady
No Jirko, potřebuješ ještě pomoct nebo ne? Jsem tu pravidelně pondělí až pátek. Sobota neděle moc ne, tak nevím, jestli by to vadilo nebo ne. Kde Ti chybí moderátoři, co je pro Tebe zoufalé ? Ráda pomohu. Tak mi něco přiřaď. Kde se topíš? Pa Nety
Není tady