29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, jsem K.O.
Nevyspaná, makám za 10 - aspoň tak mi to přijde. Uf, uf...
Musím dát dneska 2 časopisy do tisku, včera jsem jela do noci...
Hodná tetička mi vozí kočárek. Problém je, že pak je Sebi přespaný a nespí v noci. To je na palici.
Ergo nosítko super!
Upravil(a) Suma (29. 8. 2008 11:28)
Není tady
Ahoj holčiny ,
Cami,nádherný oblečky .Kaťata na"slona"taky dobrý
... Utratila jsi sice prašulky,ale věci jsou pěkný.
Hihi, podobně jsem rozjela ve středu v rosmáči.Byli jsme tam nechat udělat fotky,tak chlap zadával obrázky a já si šmejdila v regálech.Pak jsem se mu pochlubila,že mám řasenku za 90korun,víc jsem neřekla a včera jsme si povídali,tak mu povídám,že jsem tam utratila 370 káčé.Ptal se za co
,takže jsem mu objasnila,že krém od l´orealu v akci jsem si prostě koupit musela!
a ještě rtěnku...a Verunce kousátko.
Novi,dík za pochvalu fotek .Máš pravdu,že Verunka je podobná tatínkovi...hlavně účes mají podobný
.
Hm,dneska teda počasí nic moc,nějak na mě padá melancholie,že končí prázdniny,Vašík podrandí do školky...
A vzpomněla jsem si,jak se mi loni v tuhle dobu ukázaly dvě čárečky na testíku a teď se mi to štěstíčko kutálí po dece na zemi
.A už uklízím ty nejprťavější věcičky s tím,že prostě to bylo naposledy
...
Veru,tak dneska už je líp?
Není tady
Sumo,to je mi tě docela líto .Nějak nechápu,jak takhle dokážeš fungovat,mě by to asi odrovnalo...těžko říct.
S tím kojo-jídlem je to u nás tak,někdy by mi Verunka vysála i lopatky,někdy se otočí a kouká okolo,pak si cucne,zase kouká okolo,cucne si...bezva technika ...
.
V noci se(skoro)nebudí.Někdy okolo třetí,nebo až ráno.Dneska vstávala v pět.Pak zase chrupala do půl sedmý...
Upravil(a) penizek (29. 8. 2008 11:45)
Není tady