29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
k tomu kočárku...
Ono je rozdíl,když je vložný lůžko.. tj. že kočárek je sice jako spor´ták,ale má ukončení nožiček... Když nejsou ty nohy ukončený,tak bych asi zapínala šráky,co jsou u kočíku, ony stejně některý jsou tam všitý... a tomuhle já moc neholduju,ale když není zbytí.... řeší to tak holky normálně
Akar,
tatínka si užívej,aspoň nejsi na vše sama
Není tady
nevíte někdo o nějakým skvělím střihu? přijde mě a Tobiho dneska ošmikat kámoška a nevím co s vlasama
Není tady
a taky vam musim napsat zazitek ze soboty. U nasich byla pout, tak jsem si rikala, ze bychom s mohli vyrazit na prochazku a posedet bez male. Odstrikala jsem asi 130ml a nechala malou s mamkou. Cizi lidi (myslim tim nez ja nebo pritel) ji nevadi, tak jsem si rikala, ze to nebude problem. Detem se pry z flasky lip pije, ze to tece samo a nemuseji se namahat. My se prosli, sedli do hospudky a asi za dve hodky telefon od mamky, ze ma mala hystericky zachvat, ze rve jak tur. Cucla si mlika asi jen na zizen, vytahla 20ml a pak flasku nechtela. Jen jsme prisli domu, tak se zklidnila. Nakojila jsem ji a usla jak andelicek, v noci nam to ale dala pekne sezrat. Byla vzhuru co dve hodky - asi abychom si zapamatovali, ze ji taky mame a zadne vyletovani bez ni nebude. A to si ji chtela kamoska ted v tydnu vzit na odpoledne, abych si pry udelala cas pro sebe. Tak mam smulu - flaska u nas fakt nehrozi.
Není tady
ahoj AKAR, díky za přáník svátku i za gratulaci Kubíčkovi
pasení koníčků - letadlo - jo tak to je přesně to, co dělá Kubuša. Táhne to krkem jak tu psala Ada a toje špatně. On má často pravou ručičku dobře, ale tu levou prostě ne a ne No on k tomu dojde, asi holt až později jako k tomu pasení
s tím kočárem to máme nastejno. Akorát je to tam takový prošívaný a na to mi přišel malej aby na tom ležel, tak jsemhledala vhodnoupodložku (kdyby byla zima, tak šoupnu deku a je po ptákách).Nakonec jsem tam dala karimatku, ostříhli jsme jí podle tvaru kočáru a je to
Není tady
Novia napsal(a):
k tomu kočárku...
Akar,
tatínka si užívej,aspoň nejsi na vše sama
hm nejsem to je fakt, akorat musim kazdy den varit a jeste po nem uklizet (co kam padne tak lezi) a porad chce neco delat, tak se nezastavim - si odpocinu az zas pujde do praci - ale jinak jsme radi, ze ho doma mame
Není tady
holky tak si tu s váma píšu a divim se že kuba je v lehátku zticha, otočim se na něj a on spí Tam ještě nikdy neusnul...
Není tady
http://www.novinky.cz/clanek/147634-muz … -cesi.html
Podle rodinných poradců stále více českých mužů hledá v manželce nikoli rovnocennou partnerku, ale jakousi náhradu maminky, která se o něj bude starat a současně mu tolerovat poměrně vysokou míru svobody.
Jak navíc připomněla analytička Informačního a poradenského centra ROSA Martina Hronová, podíl mužů na každodenním chodu rodiny je stále nízký. Ochotně přenechávají svým zaměstnaným ženám téměř veškeré domácí práce i péči o děti
!!!!!Podle studie University of Michigan manžel přidává manželce sedm hodin práce v domácnosti týdně.!!!!
Není tady
NOVI to je přesně to co myslim o tvým manželovi - to s tou maminkou....
s tim kočárem - já tam mam to ukončení na nožičky,který jde sundat...
BUBBLE jj, tak to máme asi nastejno. Proto jsem tam dala tu karimatku, aby byl na rovným. nešlo mi ani tak o přechod toho na sezení, ale celkově tam jsou jako prošitý pruhy, tak kvůli tomu
Není tady
Ahojky holky, hezký dopoledne...
jenom nakukuju, musím jít uklízet je tu děsnej bordel....
Novi, ty vlásky.. no vždyt je máš moc hezký... a nebo si jje zkus sestříhat a nebo třeba na to mikádo co se tedka nosí...)
Není tady
Veru,
já potřebuju obrázek,kterej ji ukážu a mám to děsný, potřebuju to zastřihnout, chci polodlouhý vlasy, mám je děsný a ještě mi strašně padají
Petruš,
to je to co je v pohodě, ale osobně si nedokážu představit,že mám dítko ve spor´táku,kde nejsou ty nožky, bych se bála,že mi vypadne a musela bych mít Damiho "připoutanýho"
Není tady
já věděla že chciještě něco napsat, Veru dík za připomenutí - NOVI pokud kamarádka je kadeřnice, tak pozná co ti bude slušet. Já myslim že ti bude slušet všechno, určitě nám pak hoď fotečku
Není tady
Novia napsal(a):
Veru,
já potřebuju obrázek,kterej ji ukážua mám to děsný, potřebuju to zastřihnout, chci polodlouhý vlasy, mám je děsný a ještě mi strašně padají
Petruš,
to je to co je v pohodě, ale osobně si nedokážu představit,že mám dítko ve spor´táku,kde nejsou ty nožky, bych se bála,že mi vypadne a musela bych mít Damiho "připoutanýho"
no to jo, to mě nenapadlo
Není tady
jj, Peti, taky mám právě to ukončení nožiček, jak píše Novia, takže snad nebude problém.
Akar, ahojky...tak si manžela užij...můj měl 14 dní dovolenou a byl s námi jen 2 dny, jinak pořád někde něco má....co už nadělám....teď taky říkal, že bude po práci chodit pomáhat švagrovi až do večera, prý jestli to tu zvládnu, tak jsem mu řekla, že už jsme zvyklí, že tady chodí jen přespávat, a to už říká i moje sousedka, že ho máme doma jen do počtu a aby jsme mu odhlásili platbu za popelnice... ...ale mě to neva, budou alespoň nějaké penízky navíc....a mě se možná taky rýsuje přivýdělek...ale to jsem říkala, až od podzimu, září ještě chci mít v klidu, než se zase zaběhneme se školou....
Není tady
Akar a děkuju za gratulaci....Amálka je asi rodinný typ , ale neboj příští rok si určitě někam zajdeme i bez dětí...teda pokud budeme mít hlídání.....
Není tady
Hezké dopoledne,
tak po delší době všechny moc zdravím. Manžel měl dovolenou, tak jsme jezdili po výletech a nákupech a koupalištích, takže nebyl ani čas psát. Ale průběžně jsem nakukovala, sice jsem nedočetla všechno, ale jakžtakž jsem v obraze.
NOVI jsem moc ráda, že je to u Vás trochu zklidněné.
SUMO ať Ti jde práce hezky "od ruky" a ať to zvládneš.
BUBBLI už opakujete s Adélkou něco do školy? My jsme s Karinkou začaly kratičké diktátky. No, asi 4 písmenka pozapomněla.
VERU ty pořád něco nakupuješ Já jsem si koupila halenku, v září máme sraz ze střední školy a mám pořád velká prsa, takže se do ničeho nevejdu, protože před těhotenstvím jsem měla prsa poloviční. Tak mám novou, hurááá.
AKAR dívala jsem se webovky a zjistila jsem, že jsi narozená ve stejný den, jako náš Daniel a Amálka je o jeden den mladší. Když čtu Tvoje příspěvky, tak můžu říct, že Daník dělá všechno tak o 2-3 týdny později než Amálka. No, jestli on nebude trošku pohodlný, že? Palečky na nohách ještě nenašel. Nedávno objevil nožičku, ale přišel mi z toho nějaký udivený, držel si do kříže pravou rukou levou nohu a jak s tou ručičkou máchal, tak se mu ta noha míhala před očičkama a hleděl jak puk
Není tady
A konečně se začal přitahovat do sedu - vím, že se to nedělá, ale aspoň už ví, co má dělat, ještě před týdnem ležel jak placka a vůbec netušil, co po něm chci. A přetáčí se na bříško, ale ruku má zalehnutou.
Není tady
Ahoj Katti, s tou rukou to máme stejný. Resp. naši kluci
Není tady
ahojda, Petruš, taky jadýrka ještě nemáme....
Mě se prcek ještě do hluboký vejde, ale ne už dlouho...
hezký den.
Není tady
Ahoj Katti, ještě žádné velké přípravy neděláme, jen jsme vyklidily aktovku a zkoušela jsem s ní psát velké psací písmenka, nemohla si vzpomenout na T a L, ale jinak jí to šlo....ale taky zkusíme ještě něco napsat....čtení nezkoušíme, protože si každý den čte pohádky před spaním. Počty sem tam nějaký příklad. Myslíml, že to nebude žádná velká hrůza....snad.....
no u nás prší, půjdu žehlit....
Není tady
Hezké odpoledne,
tak nás konečně taky budou vítat mezi občánky a dokoncer na Hradčanech. (Šimiho vůbec nevítali)... jsem zvědavá, co si oblečem...
Verunko, když nakupuješ ty plíny, odhadneš velikost? Já se toho bojím. Mám teď v zásobě 300 ks Pampersek č. 3 a nevík, kolik jich budu potřebovat.
Není tady
Jo a Šimi se velmi skamarádil se synem sousedky, co má zahradu vedle nás. Oba dva se na sebe děsně těšej. Ale já trnu hrůzou. Sousedovic syn je 6letej a výrazně pohybově vepředu proti Šimimu, je děsně divokej a dost vyvádí hlouposti. Nabádá k tomu Šimiho, který je jako opička a chce všechno opakovat, že. Uf... jsem zvědavá jak to bude pokračovat...
Není tady
SUMI pokud tokamarádství dovolíš, zvykneš si. Kamarádky synovi je 7. Zezačátku jsem taky byla dost na mrtvici,ale teď už je to dobrý, už jsem si zvykla. i když přiznám,, že někdy taky trnu, on ten Adam je opice, leze všude po vejškách a tak. Jenže domča je trošku nešika, takže takový věci naštěstí nedělá, protože to eumí. A taky se dost bojí, což v tomhle případě vítám....
Není tady
Ahoj holky
hezký večer přeji
Sumi... no já koupila pampersky 4-9 a jsou malému jen tak tak.. no a v tesku byla ta akce no ale tam jsou zase ty jejich trochu větší.. no ale jeden balík jsem vzala 4-9 kg a pak už rovnou 9-18 kg..přeci jenom Adámek už těch 9kg skoro bude mít.. a vlastně tuhle velikost nosí i Honzík ))) tak se to nebude plést.-)
Není tady
to je stejně zvláštní že 2,5 letej Honzík nosí velikost jako 4 měsíční Adámek...
Není tady