29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Verčo to máš pravdu....navíc v Anglii to mají o hodně levnější....musí tam člověk nakupovat ve slevách
No ta kámoška to doveze i dalším 5ti jiným holkám takže to se tam u toho porveme Už to vidím...
Tesco pleny nenakupuju...moc jsem sněma nebyla spokojená
A už měli i zimní bundy a tak?
Není tady
Andulko Kubovi jsou taky vidět žebra a má nožičky jako tyčky...
Není tady
Jo macatý byl ale už nenííííí
Holky on se mi už nevleze do korby.........co mám dělat??Aúúúúúúúúúúú
Není tady
Veru,
jde to,ale dře to
já teď koukala na MMB na bundy zimní podzimní mě se líbí ty WOLF
Není tady
Mám Casualplay
Není tady
Není na sporťák brzo????????
Má jako by 4,5měsíců a není pevný v zádech....
No sice to jde do lehu ale já nevím
Není tady
Andulko není brzo, když se ti nevejde do korbičky a sporták můžeš dát do polohy ledu tak bych to neřešila.. mě to už zachviličku taky čeká..
Novi.. právě že v tom tesku jsou ty bundy nádherný a hlavně přišli jim opravdu nádherný bundy i pro vjějtší kluky jako jsou tvý )) fakt koukni na ně až budeš mít cestu do teska
Není tady
Veru,
kouknu,ale tady v tom našem skoro nic nemají
Andulko,
jedině kup novej kočár já to tak vyřešila, nechtěla jsem tehdy Tobiho dávat do sporťáku
Není tady
Mám kočár za 25000kč
to mi doma neprojde Jako že bych chtěla nový!!!
Není tady
sporťák mám do lehu ale i tak....v té korbě mi to příjde lepší
Není tady
a od kdy se může?¨
Tak od 6tého měsíce,né?
Není tady
no tak to musíme měsíc a půl vydržet
Není tady
Hezké ránko...
Andulko,
a je tam moc natěsno? já bych se nebála koupit i na MMB na zimu takovýto styl. Mám ho taky a byla jsem spokojená, na zimu super a kdyby jsi našla něco, na co by si se mohla jít podívat .... S tím sporťákem, já právě holka nevím, nměkdo tam má mimča i od 3M, když se jim do korby nevejdou,já tímto zastáncem nejsem, já přemýšlí,jka to udělám já,když se mi Dami nevejde do tašky na tandemu....
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=14476131&tab=6
Není tady
Hezké ránko holky,
Sumi, tak to ti ten konec prázdnin moc nezávidím...zvládni to....
Já si taky koupila kočár, aby měl co největší plochu na ležení, protože švagrová má peg perego za 20tis. a malá už jí do korby nevlezla od 4 měsíců......mám tam tu vložnou tašku a když jí vytáhnu, tak je plocha lehu 85 cm.
Není tady
ahoj holky,
ANDULKO pokud ve sporťáku normálně leží (v úplným lehu), taknení důvod proč ho tam nedat. Já měla v kočáru tu vložnou tašku a už jí tam nemam,protože malej už je dlouhej, tak jsem jí vyndala, je to taky jako spor´ták, úplně leží...
Není tady
ahoj holky, tak jsem vas poctive docetla - bylo toho hodne, tak mam zmatek na co reagovat (mam pritele 14 dni doma, tak se sem moc nedostanu )
predne Petrus a Bubble dodatecne gratuluju
plenky: ja je pry nemela od roku a verim, ze mamka nekeca, protoze bracha je o rok mladsi a vzdy rikala, ze bylo dobre, ze jsem nemela tak brzo plenky, protoze prat plenky na dve deti by ji asi trefilo
nozicky: jadyrka uz mame a na kycle uz nemusime (ale Dr. rikal, ze ve 3.mesicich byt uz muzou, ale nemusi - ze to nic spatneho neni)
otaceni: mala se otoci jen na bok (mimichodem Petrus gratuluju Kubikovi k otaceni) a dal se nedotoci (jen kdyz je mirne z kopce), kone pase, ale posledni dobou vic roztahuje ruky a prijde mi, jak kdyby delala letadlo, ale kdyz chce, tak se zaprit umi.
rucicky: rucicky si prohlizi, cuca i palce u nohou (momentalne nejlepsi zaliba), hracky si prohlizi, ale ze by si je sama brala to asi ne, nebo nevim, dokaze si sama pohrat, tak na ni nekoukam, co tam na kresilku vyvadi (jsem rada, ze neco kolem pofackuju)
spaci pytel: mame taky z Tecsa, jeden mensi a druhy ten 6-12 (ten vetsi je super, davam ho uz ted)
k nakupum: dneska se chystam na Zlicin, chci koupit Tesco plenky, zatim jsme s nima nemeli problem. Mame jeste zamestnanecky kupon na 10% slevu, tak to chci vyuzit a dozasobit se. Mam i Huggies, davam je nekdy pres den a vcera mi je mala prokadila tak, ze to bylo az na sedacce Do obleceni chodit uz nemuzu, mam nakoupeno na rok predem (nakoupila jsem ve vyprodeji i na pristi leto). Mam doma dva zimni overaly a asi 3 bundy, tak tohle mam vyreseno.
ke kocarkum: mala se mi do nej jeste vleze, ale uz se nevleze do kosiku, tak poupravim pokojicek a zkusime uz postylku. Ja nevim, asi bych se toho sportaku nebala, mam vlastne vlozenou tasku, tak kdyz ji vyndam, je vlasne na tom samem, jen bez tasky
spani: tak to je u nas stridave oblacno (celou noc nespala jeste nikdy) v lepsich pripadech usne v devet, budi se ve tri/ctyri na kojo a pak po dvou hodinach (treba tuto noc), ale tyden pred tim to bylo co dve nebo tri hodiny. Co na to ma/nema vliv netusim.
Není tady
Petruš, jj já to budu mít taky tak, až vytáhnu tu tašku, to už je taky sporťák, jen je tam ten zlom, ve kterém se zvedá opěradlo nahoru, tak pod ní dám deku...a to bude stejně už na podzim nebo v zimě, a pak tam přibude ještě fusak....ty máš asi taky tu kombinaci že? Že je to malý hluboký (s vložnou taškou), pak velký hluboký po vytažení tašky, pak sporťák...
Bětule se vzbudila, jdu za ní....ještě mrknu...
Není tady