29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Linda1994 napsal(a):
chci být s ním.. Chci se ho dotýkat, chci aby byl můj.. Abych ho mohla kdykoliv políbit, abych se ho mohla kdykoliv dotknout a neotáčet se, jestli se někdo nedívá.. Nechci už po nocích brečet a myslet na něj a zase jen brečet.. Chci vedle něj usínat a pohladit ho vždycky když se vedle něj probídím, chci ho vedle sebe vzbouzet polibkem..:´( Chci toho tolik? Asi jo, chci toho moc, co není reálné..:'-(
Jo chceš toho hodně :-)
Tvůj nebude nikdy - žádného člověka nemůžeš vlastnit.
Být s ním - ani když s chlapem chodíš, nejsi s ním pořád.
Vlastně když s někým bydlíš, vidíš ho možná ještě míň...
Chodíte spát v jiný čas, vstáváte v jiný čas, každý chodíte do své práce, vracíte se jindy, máte rozdílné koníčky a odpoledne/večery většinou trávíte taky každý zvlášť...
No a když se sejdete doma, tak má třeba práci i na večer, sedí u počítače, ty vaříš, staráš se o domácnost (pak o děti)...
O víkendu musíte stihnout všechno, co jste nestihli přes týden... Občas někam jedete, občas každý zvlášť :-)
No to jenom realita...
Jo a obírat chlapa na veřejnosti - dnes už se na to veřejnost nedívá tak blbě... ale, taky ne všude si to můžeš dovolit.
Není tady
Linda1994 napsal(a):
Chci vedle něj usínat a pohladit ho vždycky když se vedle něj probídím, chci ho vedle sebe vzbouzet polibkem..
Hmmm a už jsi se někdy takhle probouzela vedle chlapa?
Víš že po probuzení si chlap většinou hlasitě prdne, leckdy říhne a z jeho úst se táhne zápach týden leklé ryby?
P.S. Na moje kecy samozřejmě nedej, jsem jen starej, závistivej prďola.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Linda1994 napsal(a):
Chci vedle něj usínat a pohladit ho vždycky když se vedle něj probídím, chci ho vedle sebe vzbouzet polibkem..
Hmmm a už jsi se někdy takhle probouzela vedle chlapa?
Víš že po probuzení si chlap většinou hlasitě prdne, leckdy říhne a z jeho úst se táhne zápach týden leklé ryby?
P.S. Na moje kecy samozřejmě nedej, jsem jen starej, závistivej prďola.
Chi chi chi... to je pravda :-)
Někdy se probudím, a přítel už dávno je v jiné místnosti u počítače.
Nebo se probudím dřív, a on ještě spí. Budit neradno.
Ještě tak je dobrý, když chlapa po ránu probudíš sexem... to se pak ani moc nebrání, že ho budíš :-)
Jenže většinou vás budí budík, spěcháte do práce, nestíháte, dobíháte autobus/tramvaj... Moc času na hrátky není.
Budeš ráda když na něco nezapomeneš, zavřeš všechny okna, pořádně zamkneš a vyběhneš... :-)
Není tady
Linda1994 napsal(a):
chci být s ním.. Chci se ho dotýkat, chci aby byl můj.. Abych ho mohla kdykoliv políbit, abych se ho mohla kdykoliv dotknout a neotáčet se, jestli se někdo nedívá.. Nechci už po nocích brečet a myslet na něj a zase jen brečet.. Chci vedle něj usínat a pohladit ho vždycky když se vedle něj probídím, chci ho vedle sebe vzbouzet polibkem..:´( Chci toho tolik? Asi jo, chci toho moc, co není reálné..:'-(
Jestli ho chceš na celej život, tak počkej, až odmaturuješ ... co jsou to 4-5 let proti věčnosti ? Pokud je to pravá láska tak vám to čekání vydrží ... . Linduško ..sluníčko ... víš ... můžete bejt spolu, ale ne teď ...vydržíš 5 let čekat ?
Není tady
to je fakt já sem po ránu strašně nevrlý
a myslím, že většina chlapů je takových.. sme lovci a páni rodiny a tím pádem sme už od pravěku zvyklý volit čas vstávání dle našich potřeb:D a nevrlost je taky genová i když se vzbudíme sami proto, že když takový lovec vstal, první co měl byly starosti kde sežene jídlo, a tak byl otrávený z toho, že bude muset půl dne lítat po lese než donese kus žvance
Není tady
Jo vydržim 5 let.. Na opětovanou lásku s ním bych čekala pořád..
Není tady
nezlob se na mě, ale nevydržíš. ve 14 letech si to můžeš myslet, ale až ti přeběhne přes cestu někdo jiný... za 5 let budeš podle mě tak trochu jinde. ona ta střední škola docela dost věcí změní - hlavně v náhledu na určitý situace...
Není tady
Ale no tak, preco jej beries iluzie a sny? Ma na ne v svojom veku narok!
Není tady
oxi, tak se na mě přece nezlob, já to nemyslela zle na druhou stranu zase musim říct, že jestli to fakt vydrží, tak má můj obdiv, ale ono taky zálěží na něm - jestliže s ní přestal komunikovat a distancuje se, tak bude beztak čekat nadarmo...
Není tady
Linda1994 napsal(a):
Tak těch pět let čekej aktivně, studuj, bav se a užívej si ... a když je Ti souzenej tak to za těch pět let prostě vyjde ...
Není tady
Linda1994 napsal(a):
řeknu ti to takto, když sem byl zamilovaný do jedné dívčiny a tajně sem s ní chodil, a ona mě pak kopla do pr..., tak sem si taky myslel, že na ni budu čekat třeba 5 let a že ji získám zpátk, ale v okamžiku kdy ti prostě dojde že je to zbytečné, že ten člověk o tebe nestojí, tak se ten pomyslný řetěz kolem krku roztrhne a ty budeš volná.. a uvědomíš si, že kolem tebe je spoustu kluků kteří sou pohlední taraktivní je snima sranda tad... a pak si všimneš jednou , a vzpomínka na učitele bude ta tam... věř mi to tě přejde.. máš ještě takové ty růžové brýlky, uvědom si že rok je dlouhá doba..., natož 5 let...
Není tady
Linda1994 napsal(a):
Tak těch 5 let prožij co nejlíp ti to půjde a jeho nech na pokoji - jinak bys mu jenom ublížila. Kdoví, třeba vám to opravdu vyjde, po těch 5 letech se někde sejdete a fakt spolu začnete chodit. Ale teď si podle mě on uvědomil, k čemu se schyluje a zcela rozumně se rozhodl se držet co nejdál od tebe, aby nebyl tak vystavenej pokušení an nebo tomu, jak na něj koukáš způsobem, kterej tobě přijde nenápadnej, ale okolí je naprosto jasný co se děje) už jenom to pro něj totiž může znamenat spoustu velmi nepříjemnýho vysvětlování. A kdyby si s tebou něco začal, to by pro něj znamenalo opravdu obrovskej průšvih.
Zamilování mezi nadřízeným a podřízeným je docela velkej problém i ve chvíli, kdy jsou oba dospělí a pokud se to stane v práci, často musí třeba jeden z nich z firmy odejít, protože by to prostě nedělalo dobrotu. Natož když je ten podřízenej (a to žák/žákyně vzhledem k učiteli/učitelce je) ještě nezletilej - to už je megaprůser obrovských rozměrů...
Není tady
Ahoj. Je mi 17 a chodím na střední školu do druháku.V prváku jsem prožívala velkou lásku ale na začátku tohoto roku jsme se rozešli.Snášela jsem to těžce a i učitelé věděli že jsem na tom špatně protože všichni o mém zklamání věděli.S jedním učitelem jsme měli několikrát týdně stejnou cestu a tak jsme ai povídali o všem možném a on mě vždycky utěšoval že bude všechno v pořádku,že už na toho kluka zapomenu a radil mi co mám dělat.O hodinách se na mě usmíval kdykoli zbystřil můj pohled a řikal mi jako jediný ze třídy zdrobněle.Jenže já se do něho zamilovala.Myslím si že to tuší,že už to z mojí změny chování vypozoroval.Je o 9 let starší než já ale má přítelkyni. Rozhodla jsem se že když budeme mít stejnou cestu tak že s ním nepůjdu ale nějak to nejde protože on mě buď dožene a nebo na mě někde čeká.... co si o tom myslíte??
Není tady
Myslím si, že je to nezodpovědný, nevyzrálý muž, kterému se zalíbilo v roli zachránce a neuvědomuje si, že rozdmýchává něco, co se bude hasit hodně složitě Myslím si, že v tuhle chvíli zneužívá nejen svou roli, ale taky tvou důvěru