29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zamilovana do ucitele napsal(a):
Teda vy jste toho napsali.Ráda bych se k tomu všemu taky vyjádřila.Prožívám to samý jako Markéta 14.Jsem do svého učitele zamilovaná už 2roky a věřte mi nebo ne celou dobu se snažím o opak.Teď vycházím,takže se snažím na něj zapomenout.A jak už tu někdo napsal:Sejde z očí,sejde z mysli,tak doufám,že to bude i můj případ.Vím,že si semnou nemůže dát dohromady,i když už nejsem jeho žákyně a bylo mi 15,ale i přesto má láska nemá budoucnost.Snažím se s tím smířit,ale nejde mi to.Nechci,aby měl problémy.Je mezi námi 12let rozdíl.(není to moc,ale je to učitel a ten by měl být pro mě tabu!!!)Děkuji,že jste mi maličko otevřeli oči.Víte má láska je opravdu silná a vím,že jen tak nezapomenu,ale rozhodně mu nezkazím kariéru.Budu o něm snít a myslet na něj,ale nic víc.Alespoň se o to pokusím.Fakt...I když to nejde.Je to fakt těžký,protože mě hrozně přitahuje,ale už tak má dost problémů a nechci mu přidělávat další.Takže jsem si řekla-stejně budu studovat 120km od něj,takže ho nebudu výdat a najdu si někoho jiného a na něj budu myslet jako na svou úplně první lásku a na skvělého učitele,který byl tak okouzlující a já do něj zblázněná.Budu se jednou smát tomu,co jsem vyváděla abych ho viděla,jak jsem jezdila jako redaktorka na všechny akce,na kterých byl a tak.Určitě na něj časem zapomenu,tak ja jako vy(upřímě vám závidím)Ale přesto bych vás chtěla poprosit o radu-Říkali jste,že psaní a občas se s ním sejít není trestné,proto bych vás chtěla poprosit...Jak s ním navázat kontakt,jen jako přátelé.Píšu si ze spousty učiteli a učitelkami,jedna z učitelek je dokonce jedna z mých nejlepších kamarádek,píšeme si celé prázdniny maily,chceme se sejít,když má jedna z nás problém svěřujeme si navzájem své problémy a tak,opravdu je mezi náma velké přátelství,dokážu s ní mluvit o čemkoliv,dokonce jí jako jediné jsem přímo řekla,že miluji jejího kolegu.Přála bych si,aby takový vztah jsem měla s ním.Stačí kdyby jsem měla alepsoń z půlky takový vztah jako s tou učitelkou.Vážně jde jen o povídání.To přece není trestné?!
Povídání není trestné, ale někteří učitelé si záměrně udržují od žáků odstup a nekontaktují se s nimi ve volném čase. Někteří naopak si s žáky rádi popovídají, no prostě jsme lidé různí. Tak se ho zkud zeptat, jestli bys mu třeba nemohla občas napsat, jak žiješ, když teď budeš studovat daleko, třeba že nechceš ztratit kontakt se školou. Uvidíš, jak zareaguje.
Není tady
Už jsem mu napsala spoustu e-mailů.Pozvala ho a ještě mi neodpověděl:-(
Číslo na něj mám-Sice není moc nadšený,protože jsem si ho zjistila svými tajnými zdroji ,ale mám...To pozvání jsem mu napsala i v latině)on umí latinu)A nic.Asi to zkusím ještě jednou,ale naposledy.Jinak taky jsem četla spoustu příběhů s happy endem.Ten můj naštěstí rodinu nemá a zatím ani neplánuje.I přes to si myslím,že se dohromady nedáme...Jak mám na něj zapomenout.Snažím se už dva roky a nic:-(
Teď jsem si přečetla ty tvoje starší příspěvky. Ten tvůj učitel asi patří k těm, kteří si udržují od žáků odstup nebo má jakýkoliv jiný důvod, tak se s tím smiř. Za chvíli budeš v jiném prostředí, budeš mít spostu nových kontaktů a zážitků, nové kamarády.
Není tady
Tak ten můj si odstup udržuje a já i chápu proč.Mám mu přesto napsat to co jsi mi poradila a vůbec z Plzně psát,(což bych mu ráda psala)nebo to nechat být.Já fakt nevím,chci s ním zůstat v kontaktu,ale zas nechci,aby ho nějak otravovala.Prosím poraďte
Není tady
Tak ten můj si odstup udržuje a já i chápu proč.Mám mu přesto napsat to co jsi mi poradila a vůbec z Plzně psát,(což bych mu ráda psala)nebo to nechat být.Já fakt nevím,chci s ním zůstat v kontaktu,ale zas nechci,aby ho nějak otravovala.Prosím poraďte
Zkus mu napsat, až budeš v novém místě, když ti odpoví, tak to bude fajn, když ne, tak ho nech být. Třeba nerad píše.
Není tady
Někteří učitelé nechtějí, aby jim žáci viděli do soukromí. Ten tvůj učitel asi takový bude.
Není tady
Jo jo to je pravda...Snaží se o sobě moc nemluvit alespoń od té doby(no nechci zatím o tom mluvit)Jo jo napíši mu až z Plzně,nebo den před odjezdem na rozloučenou,nebo tak.Je pravda,že nerad píše na jeho spolužácích napsal jednu větu.
Není tady
Víte při jeho hodině se stalo neštěstí a od té doby je jiný.Právě to je ten důvod proč chci na něj zapomenout,abych ho nepřivedla do dalších nepříjemností.
Není tady
Víte při jeho hodině se stalo neštěstí a od té doby je jiný.Právě to je ten důvod proč chci na něj zapomenout,abych ho nepřivedla do dalších nepříjemností.
Tak to se vůbec nedivím, že se chová odtažitě. Protože dál učí, tak to asi nebylo z jeho viny.
Není tady
Ještě se to neuzavřelo,ale vypadá to nadějně.
Není tady
Ještě se to neuzavřelo,ale vypadá to nadějně.
Myslíš že nemůžeš napsat co se přihodilo?
Není tady
No můžu,při hodině fyziky na sebe jeden kluk svrhl líh a ten na něm začal hořet.Sice jeho zranění nebyla vážná,ale učitel měl problémy a ten zážitek mu nikdo neveme.Ještě se stále neví,jak to bude dál,případ se uzavřel pro nedostatek důkazů.
Není tady
Ahojky, jsem strašně zamilovaná do našeho učitele.. Nevím, co mám dělat, on o tom ví, prožili jsme spolu něco strašně krásnýho, chodili jsme spolu ven, povídali jsme si, ale jenže pak ani nevim, co se stalo a už jsme se ani nesešli.. Prostě vůbec nic.. Napsala jsem mu, jestli nemá chuť se sejít a pokecat a o mi napsal druhej den, ať neobtěžuju jinak mi zablokuje číslo.. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.. Pžed tím mi říkal, že se vůbec netěší na prázdniny jen kvůli tomu, že mě neuvidí, Díval se mi do očí.. Říkal, že jednou přijde ta správná chvíle a on mi poví, co má v srdci.. Ale že teĎ to udělat nemůže.. A pak? Pak tohle.. Prosím, napište mi k tomu svůj názor.. Díky..
Není tady
Linda1994 napsal(a):
Ahojky, jsem strašně zamilovaná do našeho učitele.. Nevím, co mám dělat, on o tom ví, prožili jsme spolu něco strašně krásnýho, chodili jsme spolu ven, povídali jsme si, ale jenže pak ani nevim, co se stalo a už jsme se ani nesešli.. Prostě vůbec nic.. Napsala jsem mu, jestli nemá chuť se sejít a pokecat a o mi napsal druhej den, ať neobtěžuju jinak mi zablokuje číslo.. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.. Pžed tím mi říkal, že se vůbec netěší na prázdniny jen kvůli tomu, že mě neuvidí, Díval se mi do očí.. Říkal, že jednou přijde ta správná chvíle a on mi poví, co má v srdci.. Ale že teĎ to udělat nemůže.. A pak? Pak tohle.. Prosím, napište mi k tomu svůj názor.. Díky..
Mno.. já bych řekla,že se nechal unést a pak mu to najendou došlo a druhá varianta je,že ho na to někdo upozornil a možná ne uplně citlivě..
Není tady
Lindo - chápu, že je to pro Tebe hrozné, ale učitel se zachoval, jak nejlíp mohl. Kdybyste se začali vídat, měl by z toho problémy hlavně on. Tak si nechej vzpomínku na něj, začni si psát třeba deník, kde se svěříš se svým trápením a uvidíš, že časem bude líp.
Zaměstnej si hlavu něčím, co Tě baví - aby se Ti myšlenky tak netočily kolem něho.
Není tady
Ale, proč teď dělá strašnej nezájem..? Proč před tím koukal strašně zamilovaně na mě..? Proč říkal, že mám omamné oči a teď..? Teď nic..
Není tady
no.. to hodně těžko proč, to by se člověk musel vžít d toho učitele, znát podorobnosti, jestli má přítelkyni, kolik mu je let, atd.... z toho cosi zatím napsala, je taky možné, že ho viděli s tebou tví rodiče,a ti si s ním mohli pokecat o samotě, tak aby nikdo nic nevěděl..., mohly mu to zakázat pod podmínkouk že jestli se to dovíš, tak že mu zničí kariéru, nebo taky si to mohl opravdu uvědomit, že dělá blbost.. možnás i prostě řekl: chlape co blbneš, vždyť je to malá holka, stím musíš přestat, nebo se taky mohl zamilovat do jiné... , a tebe už si prostě nechce plést do života, jednak kdyby se to nová přítelkyně dověděla asi by mu řekla že je úchyl, a pokud si to uvědomil, tak to chce ukončit co nejdřív a to tak že s tebou přestane prostě komunikovat...., tohle má moc podnětů...je těžké určit proč.
ale nejlepší co můžeš udělat je, že na něj zapomeneš. A neboj se, mi všichni tady víme co to je zamilovat se a být odkopnut, každý ví jak to bolí a každý se s tím smířil, a ty to dokážeš taky... sme tu mi, a nám se můžeš vždycky svěřit aby sis ulevila od žalu, ju ?
Není tady
Ok.. Napíšu vám víc, aby jste mohli napsat váš konkrétní názor.. Za 2 týdny mu bude 28.. Přítelkyni nemá.. Je sám.. Dost sportuje.. Je to velkej romantik.. Pořád je mi divný, proč mi říkal, že jednou přijde ta správná chvíle a on mi řekne, co se v jeho srdci skrývá.. Je strašně milej.. A krásnej.. Myslíte se, že si mě na konci devítky zastaví a něco mi řekne? Buď že se do mě opravdu zamiloval a ted nám nic nebrání, aby jsme spolu byli.. Nebo že mě vždy bral spíš jako kamarádku??
Není tady
Ucitele neeeee, ja tenkrat toho sveho ulovila achudak za 4mesice musel ze skoly, dva roky jsme spolu zili a pak sel zas ode me....
UCITELE NEEEEE! hodne stesti....
Není tady
Nejde zapomenout..:'-(
Není tady
zapomenout jde vždycky - byť jen na kratší dobu. nejlíp se ale zapomíná, když nemáš daného člověka na očích. ale i když máš, tak to jde... jenom se nesmíš upínat a cíleně vyhledávat...
Není tady
Lindo, Ty to vidíš z pohledu 14-leté.
Já to vidím z pohledu ženský, jejíž partner právě těch 28 let má.
My už žijeme v jiném světě, pracujeme, máme svoje byty, hypotéky, zaměstnání, koníčky, jiné zájmy, než jsme měli když nám bylo 14!!!
Podle mě váš vztah nemá šanci.
Není tady
no já si sspíš myslím, že to byl z jeho strany flirt, pokud je to romantik, tak si s tebou jako s mladou užil romantiky až až a už mu to stačí.., je pravděpodbné že ses mu líbila, tak si říkal že si vypomůžete navzájem, tobě dá co chceš a on si z toho vzal taky co potřeboval, a pak si asi řekl, že je načase to ukončit.. dopřál ti pěkné chvíle s ním, ale ví že to nemůže trvat věčně, a jak již bylo řečeno, že to nemá budoucnost. buď vděčná za ty chvíle co ste spolu prožili.. dopřál ti něco co se podaří málokomu.. a te´d žij dál...bude to trvat chvilku a zasměješ se tomu jak se to vlastně mohlo stát..., žij prostě dál
Není tady
chci být s ním.. Chci se ho dotýkat, chci aby byl můj.. Abych ho mohla kdykoliv políbit, abych se ho mohla kdykoliv dotknout a neotáčet se, jestli se někdo nedívá.. Nechci už po nocích brečet a myslet na něj a zase jen brečet.. Chci vedle něj usínat a pohladit ho vždycky když se vedle něj probídím, chci ho vedle sebe vzbouzet polibkem..:´( Chci toho tolik? Asi jo, chci toho moc, co není reálné..:'-(
Není tady
tohle je začarovaný kruh. my ti tu říkáme (nebo se o to alespoň snažíme), že se musíš pokusit zapomenout, byl to pro něj jen flirt, uvědomil si, jaké by to pro něj mohlo mít následky apod. ale ty si stejnak dál vedeš svou, pořád se na na něj a na tu naději, že byste mohli být spolu, upínáš.
na tvou otázku - ano, chceš toho příliš, kórt od učitele. holka, proboha, zapomeň na něj, snaž se o to, nedělej pravej opak!!! aby se ti to ještě nevymstilo, pže i to se stává... zbytečně se okrádáš o jiný hezký chvíle tím, že se upínáš na něco, co beztak není reálné
Není tady